- 14 Şubat 2021
- 8.461
- 23.124
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.641
Birşey soracağım güne göre demi embriyo transferini belirliyorlar bir yerde okudum doğru mu yanlış mı bilemedim 2 süreçte de tek başına olduğum için süreçleri hatırlamamakla birlikte takip edemedim hiç 

hepinize merhaba bu sefer bebeklerimizle kavuşalım
 hepinize merhaba bu sefer bebeklerimizle kavuşalım
		 bende doğal transfer sürecindeyim de şimdi sizinle de aynı durum olunca  yazmak istedim
 bende doğal transfer sürecindeyim de şimdi sizinle de aynı durum olunca  yazmak istedim ilk defa bu şekilde transfer olacağım daha önce iki kez ilaçla denemiştik ...yumurta büyümedi diye iptal edecekti erken çağırmış büyüdü çok şükür ama henüz çatlamadı yarın kontrolüm var süreç nasıl ilerleyecek bakalım çok bilmiyorum sizin kaçıncı denemeniz olacak
 ilk defa bu şekilde transfer olacağım daha önce iki kez ilaçla denemiştik ...yumurta büyümedi diye iptal edecekti erken çağırmış büyüdü çok şükür ama henüz çatlamadı yarın kontrolüm var süreç nasıl ilerleyecek bakalım çok bilmiyorum sizin kaçıncı denemeniz olacak 
 ama geçmişim var hocam çift olur mu dedim biraz onay vermeyecek gibi ama inşallah okeyler hepimize mutluluk yakın olur
 ama geçmişim var hocam çift olur mu dedim biraz onay vermeyecek gibi ama inşallah okeyler hepimize mutluluk yakın olur 

hepimizin hakkında hayırlısı olsun benide yazın birbirimize dua edelim
 hepimizin hakkında hayırlısı olsun benide yazın birbirimize dua edelim 
 tedaviniz hayırlı olsun Rabbim kolaylık versin inşallah nerde başladınız tedaviye sizde sanırım sebepsiz infertilite mi?
 tedaviniz hayırlı olsun Rabbim kolaylık versin inşallah nerde başladınız tedaviye sizde sanırım sebepsiz infertilite mi?