Senin ki ters tepmisUlen bebekler
Benim vücut tüylerim aşırı azdı hamilelikte daha da azaldı, doğal lazerama dogurmayi bekliyorum dogumdan sonra direk bikini bölgesi lazerin kollarına atıcam kendimi
Benimde aynen senin gibi, normalde hamilelikte tüylenme çoğalır, rengi koyulaşır derler ama benimde normalde çok azken hamile kaldıktan sonra tüylerim çok çok azaldı, bikini bölgesinde bile çok az çıkıyor.Ulen bebekler
Benim vücut tüylerim aşırı azdı hamilelikte daha da azaldı, doğal lazerama dogurmayi bekliyorum dogumdan sonra direk bikini bölgesi lazerin kollarına atıcam kendimi
Benim arcelik kurutmali çamaşır makinasi elim kolum ayağım her şeyim canım makinamKızlar aranızda arçelik kurutmalı çamaşır malinesi kullanan var mı? Benim kurutmalı ama ihtiyaç duymadığom için kullanmadım hiç. Yardımcı olabilcek biri var mı ay video falan yok hiç
Kacinci haftadasiniz? Benim 22+2 de detayli ultrasonda 29 mm cikti,iki hafta bol bol dinlendim,kendimi yormadim sonraki gittogimde karindan 40 mm olctu.Alttan daha net sonuc verirmis ama ustten de iyi gorunce alttan bakmaya gerek duyulmayabiliyormus.Denekki dinlenmek ise yariyor,İyi günler hepinizeBugün kontrolüm vardı, rahim ağzı uzunluğu 32 dedi doktor, alttan muayene etti. Osteocare verdi, progestan ve aspirin de kullanıyorum. 30'un altına düşerse dikiş atmamız gerekebilir dedi, inşallah bi sıkıntı olmaz. Kendiliğinden düzeliyor mu acaba zamanla? Bebiş de aşağıya doğru duruyordu acaba o yüzden mi daha kısa göründü diye düşündüm
Yaaaa çok sevindim, benimkinin 8051 modeli. Ya nasıl kullanıyorsunuz ben beceremiyorum neyi nasıl yıkayıp kurutucam bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirimBenim arcelik kurutmali çamaşır makinasi elim kolum ayağım her şeyim canım makinam
Yaa anladım canım öyle olmasaydı keske fiyatları Cidden baya iyiymişbaby me krem.iceriyormus yani losyonlu demek. O da ya parfum ya alkol ya da petrolatum icermek demekmis canim. Yani pek olmuslu degil icerigi
Benimki kurutmalı vestel canım ama birkaç defa kullandım kurutmasınıKızlar aranızda arçelik kurutmalı çamaşır malinesi kullanan var mı? Benim kurutmalı ama ihtiyaç duymadığom için kullanmadım hiç. Yardımcı olabilcek biri var mı ay video falan yok hiç
Ben her dediğini yapmadım hiç bişeyi özel olmadı devlete yolladım. Çalıştığım için bunca zaman paran kazanmanın zorluğunu öğretim. Görümcem çalışmadığı için sürekli onu gezdiriyordu. O yüzden o kurstan o kursa götürüyordu. Benim götürmeye zamanım olmuyordu işten dolayı. Yani o yüzden böyle bütün ilgi üzerinde olsun istiyor. Şimdi bir bebek gelecek o yüzden kıskanıyor bir tek o sevilsin istiyor. Benim kızıma karşı da böyleydi hep. Ama onunla yaşıt olduğundan oyun oynuyorlardı. Şimdi bu bebek olduğu için herkesin seveceğini düşünüyor. Kızımı bile kardeşi olabak diye kıskanıyorYaa anneannesinin gelmesine kadar kiskaniyor demek cok farkliymis.Aslin da senin de bunca zaman tek cocukmus. Masallah senin kizin belli olgun akli basinda. Sana baya baya yardim eder.
Kendimi yaşlı hissediyorum sanırım evin Halide perişan baya Allah bı güç versede hallestsem:)Kiz daha ne oldu yas 32 daha gencecik kadinsinArtik almaya basla zaten almaya kalkinca hemencicik halloluyor ya. Hazirlik yapmayinca da insana bir panik geliyor. Hazirligini yap kafan rahatlasin canim
günde 2 magnezyum alıyorum ya da 1 magnezyum 1 soda içiyorum aslında ama ben sürekli yatıyorum ve hareketsizlik gerçekten etkiliyor sindirim sistemini.ne yazık ki ben de öyle senin gibi düşünüp öncesinde ceviz fındık atıştırıyordum yine de şekerim yüksek çıkıyordu, güne meyveyle başlamak iyi fikir değilmiş, düzelttim ben şekeri. Aynı kabızlık sorunu bende de vardı. Doktoruna sorup, gece yatmadan Magnorm magnezyum kullanabilirsin bağırsak çalıştırıyor hem de takviye almış oluyorsun, tadı tatlı ama duphalac kadar değil o tam bir şerbet, ayrıca eczaneden probiyotik alıp içebilirsin bağırsaklar için, meyve porsiyonunu günde bir yada ikiye indirsen iyi olur ve ara öğünde meyveyi yoğurtla karıştırdığın yulaf üstünde tüketebilirsin. Bunlar yardımcı olacaktır umarım .
Bende de öyle aynen,bıyık bölgesi bile çıkmıyor nerdeyse,öncesinde de kıllı biri değildim ama yani bu kdar seyrelmedi hiçBenimde aynen senin gibi, normalde hamilelikte tüylenme çoğalır, rengi koyulaşır derler ama benimde normalde çok azken hamile kaldıktan sonra tüylerim çok çok azaldı, bikini bölgesinde bile çok az çıkıyor.
Bi ara acaba hamilelik hormonlarım yeterince çalışmıyormu diyerek düşünmüşlüğüm bile var
Sende de böyle olması beni iyi hissettirdi
Ama önceden zor bela uzatmaya çalıştığım tırnaklarım şimdi şaşılacak kadar aşırı hızlı uzuyor
Merhaba. Benim detaylıda perinatolog 30 mm iyi dedi rahim uzunluğuna, başka yorum yapmadı. Üstelik gittiğim doktor prof, alanında çok iyi olarak bilinen biri. Bana böyle bir ihtimalden bahsetmedi hiç. Şimdi sizin mesajı okuyunca kafam karıştı endişelendimİyi günler hepinizeBugün kontrolüm vardı, rahim ağzı uzunluğu 32 dedi doktor, alttan muayene etti. Osteocare verdi, progestan ve aspirin de kullanıyorum. 30'un altına düşerse dikiş atmamız gerekebilir dedi, inşallah bi sıkıntı olmaz. Kendiliğinden düzeliyor mu acaba zamanla? Bebiş de aşağıya doğru duruyordu acaba o yüzden mi daha kısa göründü diye düşündüm
Q qizemli canım nasılsın?
Bugün rüyamda ebe alttan bana bakıyor üçüz diyor. Hayır diyorum tekti sadece kızım olacaktı diyorum. Bana üçüncü gözünle gör diyor bir ilaç veriyor bu gebeler için diyor onu iki kaşımın arasından veriyor ve burnumdan çektiriyor.. üçüncü gözün burada diyor bak diyor. Aaa bi bakıyorum gerçekten içerden 3 bebek belirtisi var. Doğuma alıyorlar beni 2 oğlum 1 kızım oluyor kucağıma koyuyorlar bir kızı bir oğlumu diğerini de koyacaklar sığmıyor kucağıma yükleyemiyorlar hepsini. Kucağında bekliyor hemşire. Ama çok güzeldi bebekler çekil gözlüydü çatık kaşları vardı. Beyaz tenli koyu kumrallardı.
Uyanınca aklıma sen geldin.
Bizim grubun üçüz annesine ne oldu dedim merak ettim :))))
İnşallah doğumdan sonra recep ivedige dönmeyizBenimde aynen senin gibi, normalde hamilelikte tüylenme çoğalır, rengi koyulaşır derler ama benimde normalde çok azken hamile kaldıktan sonra tüylerim çok çok azaldı, bikini bölgesinde bile çok az çıkıyor.
Bi ara acaba hamilelik hormonlarım yeterince çalışmıyormu diyerek düşünmüşlüğüm bile var
Sende de böyle olması beni iyi hissettirdi
Ama önceden zor bela uzatmaya çalıştığım tırnaklarım şimdi şaşılacak kadar aşırı hızlı uzuyor
Oda ben de yapmadım eğer dolap olarak depolama alanın varsa aceleye gerek yok bence canım, küçük bi giyinme odası yaptım orayı bebeğe kullanicam sonra gidişata göre 2024 yazında oda yaparım diye planlıyorumKızlar herkese merhaba,ben daha oğlumun odasını filan kuramadım temel bazı ihtiyaçları aldım ama çok fazla eksiğim var.Şimdi kafamın karıştığı konu bebek hep yanımızda uyumayacak mı ona oda yapmamız şart mı şimdiden mesela?Siz nasıl oda yapıyorsunuz benim bir fikrim yok bu konularda doğrusu,bazıları zaten bebek yanında olacak oda kurma diyorlar ama buradaki bazı arkadaşlar perde halı yatak olayına girince bende heves ettimoda hazırlayan arkadaşlar resim atabilir mi bir fikir olur en azından,hazırlıkları herkes nasıl yapıyor mesela ilk kez anne olacaklar için bir fikir de olur mesela benim için
Gunaydin,Kalmasına izin verirler mi bilmiyorum hiç sormadım ama izin verseler bile bence çocuk için uygun bi ortam değil hastane. Vay vuy sesleri doğum çığlıkları falan derken çocuğun psikolojini bozmaya gerek yoktabi bide işin hijyen konusu var oda cabası
Evet canim sadece ciglik mi saniyorsundoğum anında çığlık atan cidden oluyor mu ya çok merak ediyorum bunuben reglin ilk günü bile ağrıdan konuşmaya halim olmazdı doğumu düşününce çığlık atabilen varsa helal olsun
Insan kendini ozluyor, Ben de ara ara bunu hissediyorm. Dogum olduktan sonra emzirme surecinde de hissetmistim...Olsun ya 2 haftada cok farketmez kilo. Ama her gün tatli yiyorsan o baskaBenim de normalde canim tatli istemiyor ama yemeklerden sonra ağzımda cok kötü bir tat kalıyor onu bastirmak için biseyler yiyorum yada iciyorum ama geçmiyor cok sevdigim zeytinyağlı pirasa bile dun midemi mahvetti soda içtim ama geçmiyor nasıl bir mide yanması. Her yemekten sonra yediğime pişman olma hissi, hamilelik evet cok guzel hareketlerini hissetmek içinde bir canlının büyümesi ama bir yandan normal hayatıma dönmek için can atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?