2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım geçmiş olsun tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün neden o kadar dikişin oldu ya çok üzüldüm,çok dikiş olunca sonrası da beter oluyormuş biliyorum Allah yardımcın olsun
Canımmmm hayırlı uğurlu olsun bol uykulu sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsun gözünüz Aydın
Kesinlikle kolay falan değil ya,epiduralle ilk doğumu yapmış biri olarak ki kesim neredeyse hiç yoktu, kanamam nerdeyse 40 gün sürdü benim bir de normal deriz,bir de tüm gün normal doğum yorgunluğu sonrası günlerce uykusuzluk….gerçekten dayanmak zor oluyor ama geliyor geçiyor bir şekilde
Canım benim oğlum 8 yaşında,ikinciye kadar unutuyorsun bir de ikincide insan daha bir deneyimli rahat oluyor,şu an brn çok farklı bir psikolojideyim kesinlikle ilkinden daha rahatım doğunca da kesin böyle gider…ilkinde insan acemi oluyor
Valla canım olacağı varsa herşey oluyor,ben de bu gebelikten önce bir düşük yaptım.fitness falan yapıyordum hafif devam ettim düzenimde hiç değişiklik olmadı sonra kendimi suçladım acaba ondan mı diye,doktor dedi ki bir çocuk sağlıklı ise kendini al 2. Kattan aşağı at kolun kırılır bacağın kırılır yine çocuğa birşey olmaz dedi…yani hiç evhamlanma…ben de 3 hafta önce o kadar çok yürüdüm ki şöyle diyim 25.000 adıma yakındı doktora söylemedim tabi korkudan ama ultrasona bir gittik bebek makat pozisyonuna dönmüş,acaba o kadar yoruldum diye mi diye düşün düşün kafayı yedim..şimdi şükür normal pozisyona döndü tekrar .eskiden kadınlar tarlada çalışıp saatlerde tarlada doğururmuş derler ya,yani bence bebekler bizden daha dayanıklı o örnekleri düşününce…iyi düşünelim iyi olsun artık kocaman bebekler az kaldı sağlıkla gelecekler ama şöyle diyim ben de senin gibi hiç durmuyorum,yorulduğumu hisseder ya da kasıkta ağrı hissedersem oturuyor dinleniyorum,kendimizi dinleyerek bir orta yolunu bulacağız

Son düzenleme:
Nebulizatör önerisi olan var mı? Nexus ve Nimo arasında kaldım kullanan var mı kızlar?

Hadi inşallah darısı bize olsun arkadaşım

Kizlar sezeryan sonrasi ne zaman kanamaniz olmus muydu? Az once hemsire geldi,hic kanama yok,olmamasi kotuymus galiba,korktum aksama kadar kanama olmazsa haberimiz olsun dediler

Çok mantıklıymış alttan çıtçıtlı ben normal külotlu almıştım tuvalette zor oluyor

Bana gaz yapici seyler yiyip icme bebege de geçer demislerdi

Kizlar sezeryan sonrasi ne zaman kanamaniz olmus muydu? Az once hemsire geldi,hic kanama yok,olmamasi kotuymus galiba,korktum aksama kadar kanama olmazsa haberimiz olsun dediler
Benim daha yeni bitti canim kanamam hala leke leke geliyor senin şuan hiç yok mu kanama ? Rahimin toparlandigini gösteriyor kanama

Nebulizatör önerisi olan var mı? Nexus ve Nimo arasında kaldım kullanan var mı kızlar?
Ben nimo kullanıyorum canım hatta senlerdir tansiyon aleti olarak da o markayı kullanıyorum bi sorun yaşamadım güzel yani. Büyük kızım alerjik olduğu için sürekli elimin altında olan bi ürün.

Doğum yapan tüm arkadaşlar geçmiş olsun ve gözünüz aydın. Benim bebeğimde sarılık oldu bugün kontrolde kan verdik tedavi gerektirecek kadar değilmiş. Ama kan verirken yıktı ortalığı resmen bu arada ilk kızımda doktorum demişti ki bebekle senin kan grubun aynı bu bebek büyük ihtimalle sarılık olmayacak olursa da çok az olur demişti ve gerçekten de öyle oldu. Bu kızım da da sarılık olunca dedim ki kesin babasının kan grubundan ve gerçekten de öyle çıktı :) kan grubu uyumuyla alakası varmış yani

Eklentiler

• image.webp
    36 KB · Görüntüleme: 29
Sezeryandan odaya cikartildigimda kanama başlamıştı canım. İlk 2 gün baya yoğundu sonra azaldı ara ara geldi gitti. Dün ve bugün komple kesilmiş olarak devam ediyor.
Evet kanamanın çok olması kadar hiç olmaması da dikkat edilmesi gereken durum canım. Pıhtılaşma sorunu yasamismiydin hiç?

Ben araştırmalarım sonucu nexus alacaktım internetten ama acil ihtiyaç oldu kargo bekleyecek vaktim olmadığı için eşim medikal den aldı hemen kullandık.

Ben araştırmalarım sonucu nexus alacaktım internetten ama acil ihtiyaç oldu kargo bekleyecek vaktim olmadığı için eşim medikal den aldı hemen kullandık.
Ekinin burnu tıkanıyor ya ben de Alicam şimdi peki burun tıkanıklığına iyi geliyor mu cidden ?

Pihtilasma sorunum yok diye biliyorum,en azindan pihtilasma testlerim normaldi.Ama kan sulandirici hap kullanmistim iki hata oncesine kadar.Az da olsa kanama basladi ayaga kalkinca.

Ekinin burnu tıkanıyor ya ben de Alicam şimdi peki burun tıkanıklığına iyi geliyor mu cidden ?
Evet canım burnu yumuşatıyor ama arada çekmen gerekiyor burun içi temizlensin diye.
Hatta ben çok tıkalı olduğunda hipertonik serum kullanıyorum daha iyi açıyor.

Sağol canım önerin için Biz hala kan grubunu öğrenemedik ya. Sen nerede baktırdım? Hastanede bakmamislar sağlık ocağı da onun için ayri kan vermeniz gerekiyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…