2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bir baktir canim catiya bakarsin bebek aniden gelir cok kolay dogum olur Haber et bakalim ne soyleyecek.doktorun merak ettim

Selam biz geldik
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün canım

Mama veren annişler şırınga ile mi veriyorsunuz acaba
Evet canım şırınga ile veriyorum
Serumdan dolayi mi o agriyi cektikk biz simdi
Aynen canım rahmin toparlanmasını hızlndırmak için ben suni sancı ile doğum yaptım doğum bitti serumu kesmediler sonra doktor söyledi hastaneden çıkarken artık çıkardılar doğum sancısının biraz hafifi insanı çok yoruyor
Cok sukur kizlar, bebegimi saglikla kucagima aldim,darisi tum bekleyenlere olsun.Kendime gelince ben de dogum hikayemi yazacagim
Maşallah canım sağlıkla büyüsün İnşallah minik yavrun
Benim oğlan doğalı 11 gün oldu hâla kimliğe basvurmadik babasi ismine karar veremediği için kaçak afganlar gibi kaçak yaşıyor, oğluma diyorum suriyelilerin bile tc kimliği var senin yok oğlum diye
Canım Allah korusun ama hastalık durumu vs olursa sıkıntı yaşarsınız bence artık karar verseniz iyi olmaz mı
Maşallah canım darısı bizlere inşallah
Canım yediklerini çok dikkat et sütten geçiyor bebişe malesef ki
Sağol canım önerin için Biz hala kan grubunu öğrenemedik ya. Sen nerede baktırdım? Hastanede bakmamislar sağlık ocağı da onun için ayri kan vermeniz gerekiyor dedi
Valla bize de hastaneden çıkmadan söylediler ama Rheaa nın söylediğini duyunca çok şaşırdım ne zaman öğrenmek gerekir acaba
Küçükken kan grubu değişebiliyormuş diye genelde bakmıyorlar canım. Kziim 2.5 yasinda ben hala kan grubunu bilmiyorum mesela. İlerde genel kan taraması yaptiracagimizda kan grubunu da öğrenmek istiyorum.
Valla canım çok şaşırdım bize hastaneden çıkmadan söylediler hatta sonrasında sarılık için kan aldıklarında tekrar bakmışlar eğer öyleyse neden baktılar ki ya kızdım şimdi yavrumun kanını aldılar boş yere

Bana serum verirken hem parol bağladılar serum gibi, hem de koldan ağrı kesici yaptılar bu çok kuvvetli yakar dedi hemşire hatta ne kadar kuvvetliyse kolum mosmordu bir yere çarpmış gibi
Mama veren annişler şırınga ile mi veriyorsunuz acaba
Biberon ile veriyorum canım

Her iki memeyi boşalt gerekiyorsa sarılık bitene kadar hâlâ aranıyorsa 20-30 cc ver canım, hastanede ben emzirip hemşirelere verdim hem onlar 30 cc mama verdiler
Serumdan dolayi mi o agriyi cektikk biz simdi
Yaa ben de sezeryan ne kadar ağrılı bir işlem diyordum
Maşallah sana biz de hep biri uyanık başında bekliyor ben de dün bunu sordum ne kadar daha başında bekleyeceğiz uykuda bırakıp biz de ne zaman uyuyabileceğiz
Alışırsınız zamanla canım
Ne zamana kadar uykusuz kalacaksın, şuan yeni olduğu için

Benim oğlumun da sadece baş ve gözlerinde var sarılık. Vücuda inmemiş demişti doktor. Gozlerindekinin gitme süresi neydi senin oğlunda. Ben de sürekli dediğin gibi ağzını açtı mı basıyorum memeyi ağzına. Aranmaya devam ediyorsa mama veriyorum

Hepinizi tek tek alıntılayamadım kızlar inşallah dediginiz gibi bu psikolojiden kurtulurum bir an önce. Siz şapka ve eldiven takmayı ne zaman bırakmayı düşünüyorsunuz? Ben eldivenleri çıkarmak istiyorum artık ama üşür mü diye endişeleniyorum. Şapka takmayınca da oğlum daha huzurlu duruyor üşür mü sizce siz ne zaman bırakmayı düşünüyorsunuz?

2 3 gündür devamlı kucak istiyor. Evde yapışık ikiz gibi geziyoruz . Telefona da pek bakamıyorum sizden bir şeyler öğrenebilir miyim diye ufak boşluklarda hemen buraya bakıyorum ama hep geride kalıyorum galiba.

Küçükken kan grubu değişebiliyormuş diye genelde bakmıyorlar canım. Kziim 2.5 yasinda ben hala kan grubunu bilmiyorum mesela. İlerde genel kan taraması yaptiracagimizda kan grubunu da öğrenmek istiyorum.
Evet dun saglik ocagindakilerde bana kan grubu ne dedi. Bilmiyoruz dedik hastanede soylemediler. Bakmislardir mutlaka dedi. Bugun kontrolumuz vardi doktora sorduk 9 aydan once bakmiyorum ben hatali cikabiliyor dedi. Saglik ocaginda calisanlar bunu bilmiyor mu ki?

Şapkayı sadece banyodan sonra ve dışarı çıkacaksak takıyorum ben onun dışında normalde takmıyorum çoğu sıkıyor iz yapıyor. Eldivenleri de bir şekilde çıkarıyor o yüzden çorap takıyorum ellerine Onu da sürekli takmıyorum kundak yapmadıysam elini yüzüne çok götürdüğü zamanlarda bazen gözüne falan sokuyor o zaman takıyorum. Ama ellerini de çoğunlukla serbest bırakıyorum hem kendisini keşfetsin hem temas sağlayabilelim diye. Emzirirken özellikle çıkarıyorum bana dokunması için

Bugun 5 gunluk kontrolumuz vardi. 11,6 cikti sarilik. Ruh halim cok kotu. Kucagimda kan aldilar o agladikca ben tutamadim kendimi ben de salya sumuk agladim. Duramadim sonra kac saat. Acaip moralim bozuldu.

Bir de benim gibi bebegini beslemek icin uyandirayamayan taze anneler doktor bir yontem gosterdi ama cok gicik oldum adama carpasim geldi :) ciplak ayagina parmak ucuyla sert bir sekilde vurdu ki o sirada da uyuyordu Gercekten uyandi ama ben cani yandi diye agladim.

Canim ben sizi anliyorum. Kolay degil. Ancak bir bebegin uyanmasi normalde kolay olur. Uyanmamasi normal degil ki sariliktan. Gerekirse o sekilde onun iyiligi icin uyandirip beslemeliyiz. Cok zor farkindayim ama yapilcak baska bir sey yok... Onun iyiligi icin yapmaliyim diye dusunun... Allah kolaylik versin

Kafasi kel mi bebegininCanim bebekler en cok kafadan üşuturlermis bizim temmuz sicagi olmasina ragmen doktorum bir.sure.tak demisti. Sonra gecen karsima cikti bebek.kuvezde basinda kalin bere unlu bir doktor yazmis neden bere cunku en.cok kafadan ûsuturler diye yazmis

Ben ayagini falan mecbur sikip.uyandiriyordum canim. Yani uyandirmak lazim sarilik artar yoksa

Haklisin, hep benim uzerime muayene oluyordu ama bugun gittik kimligine basvurduk. Kuzey koyduk adini yoksa biz bi 9 ay daha karar veremezdik

Haklısın kendi elinde gösterse de yeterli olurmuş illa niye vuruyorsun bebeğe, ayrıca bana travmatik geldi canını yakarak uyandırmak bence doğru olmamalı.

Ne kaldı geriyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…