2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Doktoruna danış canım. Bazen boyun kaslarinin bir tarafı diğer tarafına oranla daha güçsüz olduğu için tek tarafta daha rahat yatıyorlar. Doktorunuz muayene sonrası en doğru yönlendirmeyi yapacaktır

O zor dalma bizde de başladı canım. Uyku akıyor gözünden ama bir türlü uykuya geçemiyor. Bu 5. Hafta atağı bence. Artık iyice farketmeye başladılar kış uykusundan uyandilar uyaranları daha çok anlamaya görmeye hissetmeye başladılar bu da onları rahatsız ediyor

Arkadaşlar merhabalar ben yemi katıldım aranıza 6 haftalık hamileyim bugün keseyi gördük tüp bebek sonucu oldu çok şükür. Tüp benek merkezinde kalp atışını duyduktan sonra doğum vs ve kontrollerim için bir hastane ve doktor bulmam gerekiyor. İstanbuldayım Avrupa yakasında oturuyorum Anadolu da olur aslında maltepe Kartal vs önerebileceğinşz doktor hastane var mı yardımınıza ihtiyacım var

Canım maaşının üçte ikisi mi yattı ? Bi de ben e devletten inan tanımlanmamıştım bu durumda nerden takip edebilirim fikrin var mı ?
Evet canım o civarlara tekabül ediyor. E devlet arama kısmına şahis ödemeleri banka hesabı tanımlama yaz çıkıyor

Bazı çocuklar öyle canım uykuya pek düşkün olmuyor. Gündüz gün ışığında tutuyorum , gece karanlıkta oturup gece gündüz ayırt etmesini sağlamaya çalışıyorum. Altını ışıklı ortamda acıyorum .
Gözyaşları içinde okudum yazdıklarınızın bazı yerlerini... o kadar üzgünüm ki ne denir ne söylenir hiç bilemiyorum.. Allah sabır versin arkadaşım güzel kalbin bir daha incinmesin

Son düzenleme:
Kızlar ben de bir şey sorucam. Dün dr metsil diye bir damla yazmıştı onu verdim Ekin'e. Gece çok ağladı böyle sanki bi yeri acıyor gibi hiç öyle yüksek volümlü ağladığını görmemiştim. Zor sakinledi emzir gaz çıkar sakinlestir derken sabah karşı bi kustu böyle top gibi peynirimsi çıkardı sonra sakinledi, sabah 8 de uykuya dalabildi... Bu gaz damlası yapmış olabilir mi sizce ? Bugün vermeyi düşünmüyorum acaba atak haftasından dolayı mı yoksa damla mi yapti bilemedim

Uyutmak için her yolu deneyip uyutamıyorum geceleri hep uyanıyor yatağa koyduğum gibi ağlıyor. Ben beceremiyorum galiba
Gece ışık açık mı oluyor canım? Gece gündüz kavramı tam oturmadiginda da gece sık uyanma oluyor. Mesela ben baş ucu gece lambasını kullanıyordum gece çok sık uyandığını farkettim. Artık odada hiç ışık açmıyorum. Koridorun ışığını açık bırakıyorum ordan odaya hafif isim vuruyor Yani yattığımda çocuğun yüzünü seçebileceğim şekilde oluyor, o şekilde daha az uyandığını fark ettim. Birde hanımda yatiriyorum, kolum vs hep temas halinde. Yatağında yatiracaksaniz sizin kokunuzun olduğu kıyafeti baş ucuna yakın koyun sizin kokunuzu alipp yanınızda olduğunuzu hisseder daha rahat uyur.

Evet etrafı aşırı incelemeye başladı zaten artık dikkatleri dağılıyor.. Uyudu şimdi zar zor bakalım ne zaman uyanacak

Atak haftasında aşı huzursuzluğu gibi oluyor canım genelde. Hep kucak hep meme bıraktığın an mizmiz vs. Öğle bir yeri acımış gibi ağlama pek görülmüyor.
Anlattigindan tahmin yürütmek gerekirse bence damladan kaynaklı. Kusup rahatlamış sakinleşmiş çünkü. Bizde de öyle olmuyor mu yediğimiz bir şey dokundugunda kusunca rahatlıyoruz.

Ben de dikkat ediyorum ona canım aynen. Gece yatarken ışık açık olmuyor. Gündüz de yatak odasında yatırmıyorum salona getiriyorum reflü yatağını gün ışığında oluyor hep. Zaten gece uykusunda pek sıkıntımız yok gündüz zor dalıyor

Evet hem nasıl ağlama böyle katılır gibi bugün vermeyeceğim damlayi eğer öyle aglamazsa demek ki damladan Gaz damlaları yapar mı böyle acaba hiç olmamıştı bugüne kadar

Gunduzleri uykusu nasil. Eger gunduz cok iyi uyuyuo gece oyle ise gece ile gunduzu karistirmis canim.

Gunduzleri uykusu nasil. Eger gunduz cok iyi uyuyuo gece oyle ise gece ile gunduzu karistirmis canim.
Yaa gündüzlerimiz iyi geçiyor çok şükür sıkıntı yaşamıyoruz ama gece olduğunu anlıyor sanki basıyor yaygarayı Nasıl düzelir bu durum peki canım

Canim bence atak haftasi ile alakasi kesinlikle yok. Belli ki bir rahatsizliği olmus.Kiyamam kuzuma ya.Senin gaz damlalarin iyi geliyordu neden degistirdin ki.

Yaa gündüzlerimiz iyi geçiyor çok şükür sıkıntı yaşamıyoruz ama gece olduğunu anlıyor sanki basıyor yaygarayı Nasıl düzelir bu durum peki canım
Gazdan sebepte olur canim. Bir sey kullaniyor musun. Genelde kolik bebeklerin gece baslarmis gszi aglamasi.Cogunlukla hep ayni saatte yani.Her ne kadar cikarsa da yeterli gelmiyo olabilir.

Gazdan sebepte olur canim. Bir sey kullaniyor musun. Genelde kolik bebeklerin gece baslarmis gszi aglamasi.Cogunlukla hep ayni saatte yani.Her ne kadar cikarsa da yeterli gelmiyo olabilir.
Biogaia kullanmaya başladık canım. Gazını iyi çıkarıyor aslında kakasınıda yapıyor. Aynı saat değil ama gece oluyor ağlaması kucakta susuyor uyuyor yerine koyuyoruz ağlamaya başlıyor üç gecedir böyle

Doktoruna danış canım. Bazen boyun kaslarinin bir tarafı diğer tarafına oranla daha güçsüz olduğu için tek tarafta daha rahat yatıyorlar. Doktorunuz muayene sonrası en doğru yönlendirmeyi yapacaktır
Dontorada sordum cnm ama pek yanıt alamadım doğumdan dolayı olabilir dedi tortikoli oldu sanirim

Damladan dolayı olmuş olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…