2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım doğum yapmışsın yeni gördüm gözün aydın canım benim

Bendede var bu valla darlanıyorum hemde sürekli
Geçer inşallah cidden çok can sıkıcı Bir de bende ürtiker çıktı onunla uğraşıyorum bacaklarım komple kabarmış durumda deli gibi kaşınıyorum. Sağ göğsümde de çıkmaya başladı şimdi. Bir an önce geçse de rahatlasam

Bazen bazı noktalarda yapacağımız hiç bir şey kalmıyor... Öyle olsaydı, böyle olur muydu gibi düşünceler sadece bir varsayım olarak kalıyor malesef Allah seni melek annesi olmakla mükafatlandirdi. Sen çok güçlü ve bilgili bir kadınsın. Yaşadığın bu acı tecrübe senin bu dünyada vermen gereken sınavınmış... Bundan sonra daha güçlü kalkacaksin inşallah yine nasip olacak sağlıkla kucağına alacaksin sadece zamana ihtiyaç var Ve lütfen bu süreçte içine kapanma, yeri geldi ağla yeri geldi gül duygularini yaşamaktan utanma, sıkılma, kendini suçlama. Şuan bir yas sürecinden geçiyorsunuz ailecek. Birbirinize destek olup yaslanarak acılarınız hafifleyecek inşallah Güzel meleğin hep seninle kalbinde olacak o yüzden kendine de iyi bakacaksın. Buraya da yazmaktan çekinme olur mu ne konuda olursa olsun yaz sohbet edelim duygularına ortak olalım.

Kızlar benim bebik kafası hep sağa yatıyor sola dönmüyor ve yüzünün otarafa doğru büyük diğer tarafı küçük kalmış ne yapmalıyım ben koysam geri donderiyor engel koyuyorum bu seferde huzursuz oluyor bide kusarsa kafasını çevirmeknister korkuyorum engel olmaya da

İki memeyi emzirip üstüne 30 cc canım
Benimki de aynı canım, ne yapmam lazım bilmiyorum.
Son 2 gecedir 2.3 gibi uyanıyor 6.30 a doğru uyuyor. O saatte zaten benim kalkmam lazım oğlumu okula hazırlamak için

Kızlar bebişleri nasıl uyutuyosunuz? Şuan mesela 11den beri uyanık altı temiz gaz çıkardı karnı da tok uyumuyor. Ana kucağındayken gözleri gitti bi ara yatağına aldım 5 dk sonra uyandı hemen. Geceleri genelde emzik+beyaz gürültü ya da pış pış sesiyle uyutuyorum. Şimdi de ona alıştı sanırım gündüz de mi onu istiyor anlamadım. Bu sefer kendimi kötü hissediyorum hep emzik verince ya da ses açınca. Kundağı da hiç sevmiyor tepine tepine çıkıyor bi şekilde içinden zaten. Siz ne yöntemler deniyosunuz?

Canım çok geçmiş olsun inşallah atlatırsın hemen

Biogia 5 damla tek seferde mi kullaniyorsunuz
Evet canım
Kizlar siz sezeryan dogum sonrasi hastane de neler yediniz. Yani sivi seyler tuketmek lazimve agir beslenmemek lazim da ama sanki ben oglumda hastane de pek iyi beslenemedim bunda daha iyi olsun istiyorum.Evden neler goturdunuz mesela
Ben çok bişey yiyemedim ama ebe gaz yapmayacak çorbalar tüketebilirsin domates, tarhana, tavuk suyu demişti. Eşim tavuk suyu çorba aldı biraz ondan yedim. Yanına Züber gibi atıştırmalıklardan al çiğ kuruyemiş bir de onlardan atıştırabilirsin. Ben aşırı su içtim doğumdan sonra sanki çölde kalmış gibiydim. Bir de kayısı hoşafı götürmüştük onu verdi annemler ara ara onu içtim yanında çubuk kraker falan yemiştim
Anca iner panik olma. Kuru incir ve cevize başladın mı? Mama takviyesi şu şekilde yaptim ben günde 6 defa 4 saatte bir 30 cc. Önce emzirdim sonra mama verdim bu şekilde sarılık olmadı canım. Bir de sıcak duş aldıktan sonra eğer makinen varsa bebeğin tükürüğün göğüs ucuna sürüp sağım yap her memeni en az 15 dk. Sütün inmesini hızlandırır canım bu şekilde
Ben geçen ay ilk maaşımı aldim hemen yatti. Hastaneden aldığım raporu hemen müşavire attım sisteme girişini yaptı maaşımı aylık olarak almak istiyorum dedim ona göre giriş yapılıyormus. Ay başı da maaşım yattı e devlette tanımlı olan hesabıma sgk dan. Endevlet üzerinden takip edebilirsin yatıp yatmadigini bu arada.
Kendi nasıl isterse öyle uyuyor canım bazen memede uyuyor bazen emiyor gazını çıkarıyorum reflü yatağına koyuyorum biraz pış pış yapıyorum dalıyor. Bazen de emzirdikten sonra göğsüme yatiriyorum gazını çıkarırken pış pış yaparken uyuyor. Bir de uyanıksa keyfi yerindeyse zorlamiyorum ben uyuması için artık algıları açıldığı için uyanıklık süreleri artmaya başladı

Canım arkadaşım, acını, bebeğine olan sevgini iliklerime kadar hissettim. Dualarımdasın. Allahım şu mübarek günlerde gönlünüzü ferahlatacak bir nefes aldırsın size. Zor, çok zordur tahmin bile edemiyorum. Ne kadar güçlüsün. Hayatının bundan sonraki süreci için bol bol dua edeceğim, iyi ol…

Ne güzel bir teslimiyet tevekkül hali var üstünüzde rabbim sabrinizi çok ama çok versin şimdi size cennette refaket edecek bir miniginiz var yazması kolay ama yaşaması çok zor şeyler ne desek anlamsız sağlıkla en kısa zamanda rabbim nasip etsin sizede kucaginiz dolsun dünyada görecek günü yokmuş Rabbimin takdirir hepsi kalbinize daynamangucu diliyorum

Okurken gözlerim doldu, allah sana sabır versin çok üzüldüm sana ve bebeğine özellikle ölüyken bile olsa öptüm, kokladım demene ne diyeceğimi bilmiyorum

Ne kadar güçlü bir kadınsın.. maalesef bazen söylenecek yapılacak pek bir şey olmuyor. Allah sana ve ailene sabır versin bu günleri en az hasarla atlatmanızı tüm kalbimle diliyorum canım benim.

Çok üzgünüm.. ne denir ne söylenir bilmiyorum. Son yazdığını okumaya dayanamadım sana kocaman sarılmak istedim. Allah sabır versin. Güzel yüreğin daha acımasın. Minik yavrunu Allah en güzel yerine aldı. Başınız sağolsun

Uyutmak için her yolu deneyip uyutamıyorum geceleri hep uyanıyor yatağa koyduğum gibi ağlıyor. Ben beceremiyorum galiba

Eksi_Elma ahhh ne çok sevindim yazmana,kendini anlatmana.Bazen hakikatten olmayınca olmuyor,ne hissettiğini anlayabiliyorum.Ben de iki evladımı kaybettim çok acı ve zor bir süreçti..çok şükür allah bana Alimi verdi şimdi,doğurana kdar dokuz doğurdum belki de ya buna da bir şey olursa diye diye..Zamanı ve kısmeti şimdiymiş diyorum,belki unutmayacaksın ama eşinle birinize sarılıp hafifleyeceksiniz..Zamanı gelince,istediğinizde evladınızı kucağınıza almanız dileğiyle

İki memeyi emzirip üstüne 30 cc canım

Benimki de aynı canım, ne yapmam lazım bilmiyorum.
Son 2 gecedir 2.3 gibi uyanıyor 6.30 a doğru uyuyor. O saatte zaten benim kalkmam lazım oğlumu okula hazırlamak için
Ya bizimde 3 gündür böyle vallahi evdekiler seferber oluyor yinede aynı yani eşimde uykusuz gidiyor işe dün gece 5 e kadar uyumadı. Bende napıcamı şaşırıyorum

Canım gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah

Ne güzel maşallah Bizimki de bazen emerken uyuyor gazını çıkarırken tekrar uyanıyor gazını çıkarmadan yatağa koysam yine bi süre sonra uyanıyor. Öyleyse ben de zorlamıyorum yatağında ya da ana kucağında etrafı izliyor sakince. Ama gözleri kızarıyor sürekli esniyor uykusu var belli ama zor dalıyor. Bu yeni güncelleme sanırım böyle bi sıkıntımız yoktu çünkü Tam tersi çoğumuzun gecesi zor geçiyor bizim de gecemiz kolay gündüzümüz zor geçiyor anlamadım

Canım maaşının üçte ikisi mi yattı ? Bi de ben e devletten inan tanımlanmamıştım bu durumda nerden takip edebilirim fikrin var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…