Biogai devam ediyorum sab simplex ile colex i dönüşümlü veriyordum dün dr metsil verebilirsin gaz ağrılarını azaltır diyince deneyim dedim bi ama çocuğun sanki eti koptu ya sancı mi yapti noldu nasıl ağladı katılarak resmenCanim bence atak haftasi ile alakasi kesinlikle yok. Belli ki bir rahatsizliği olmus.Kiyamam kuzuma ya.Senin gaz damlalarin iyi geliyordu neden degistirdin ki.
Bana da öyle geldi kuzumDamladan dolayı olmuş olabilir canım
Dediğin gibi bugün verme istersen bide öyle dene bakalım. Yavrucak çıkartıp rahatlamış bellikiBana da öyle geldi kuzum
Biogaia ne zaman veriuorsun canim. Bize eczaci en cok sikinti yasadiginiz saatlerde verin demisti. Eger sabhatan veriyorsan aksam vermeyi bir dene.Biogaia kullanmaya başladık canım. Gazını iyi çıkarıyor aslında kakasınıda yapıyor. Aynı saat değil ama gece oluyor ağlaması kucakta susuyor uyuyor yerine koyuyoruz ağlamaya başlıyor üç gecedir böyle
Yok işimi riske atmıyorum darlandığı zamanda veriyorum etki etsin diyeBiogaia ne zaman veriuorsun canim. Bize eczaci en cok sikinti yasadiginiz saatlerde verin demisti. Eger sabhatan veriyorsan aksam vermeyi bir dene.
Ekinin sancıları da gece oluyor gündüz daha sakin oluyor. Tüm gün gaz birikip gece sancı yapıyormuş o yüzden gün içinde olabildiğince gazını çıkarmak gece daha rahat geçmesini sağlıyor canım. Uykusundan ağlayarak uyanır gaz sancısı olduğunda pirtlayinca sakinler. Bir de altını da kontrol et mutlaka bazen kaka yapıp ondan da rahatsiz olup ağlıyorlar. Ekin öyle mesela altını almadan susmuyor bi de çişini altını açınca yapıyor çoğu zamanYaa gündüzlerimiz iyi geçiyor çok şükür sıkıntı yaşamıyoruz ama gece olduğunu anlıyor sanki basıyor yaygarayıNasıl düzelir bu durum peki canım
Hadi yaa ben hep öğlen veriyordum akşam mi versem acaba ben deBiogaia ne zaman veriuorsun canim. Bize eczaci en cok sikinti yasadiginiz saatlerde verin demisti. Eger sabhatan veriyorsan aksam vermeyi bir dene.
Canim bence o kadar gaz damlasi kullanma. Yani Ekinin buyuk sikintisi yok diye biliyorum. Bebektir bir gunu bir gununu tutmaz illa ki bazi gunler daha sikintili olur. Ama asiri bir rahstsizlik vermiyorsa Şuan elindekiler yeter de artarda.Biogai devam ediyorum sab simplex ile colex i dönüşümlü veriyordum dün dr metsil verebilirsin gaz ağrılarını azaltır diyince deneyim dedim bi ama çocuğun sanki eti koptu ya sancı mi yapti noldu nasıl ağladı katılarak resmenyavrum hala uyuyor ara ara uyandirip emziriyorum nasıl yorgun düştü
Dene bir canim. O eczaciyi dinledim de oglum meme emmeye baslamisti bana adamin baya faydasi olmustuHadi yaa ben hep öğlen veriyordum akşam mi versem acaba ben de
Muhakkak çıkartıyorum gazını aslında amaEkinin sancıları da gece oluyor gündüz daha sakin oluyor. Tüm gün gaz birikip gece sancı yapıyormuş o yüzden gün içinde olabildiğince gazını çıkarmak gece daha rahat geçmesini sağlıyor canım. Uykusundan ağlayarak uyanır gaz sancısı olduğunda pirtlayinca sakinler. Bir de altını da kontrol et mutlaka bazen kaka yapıp ondan da rahatsiz olup ağlıyorlar. Ekin öyle mesela altını almadan susmuyor bi de çişini altını açınca yapıyor çoğu zaman
Her gun duzenli aksam ver ayni saatte huysuzlanmasini beklemeden ver canim.Yok işimi riske atmıyorum darlandığı zamanda veriyorum etki etsin diye
Tamam canım birde öyle deneyelim bakalımHer gun duzenli aksam ver ayni saatte huysuzlanmasini beklemeden ver canim.
Canım vermeyince gaz sancisindan uyumuyor hiç mecbur veriyorum kolik olmaya çok yakın bir bebek. Biogai+gaz damlası kullan demişti dr da o yüzden sab simplex ile colex i dönüşümlü kullanıyorum colex bitkisel bir şurup zaten. Ama metsil i bir daha vermemCanim bence o kadar gaz damlasi kullanma. Yani Ekinin buyuk sikintisi yok diye biliyorum. Bebektir bir gunu bir gununu tutmaz illa ki bazi gunler daha sikintili olur. Ama asiri bir rahstsizlik vermiyorsa Şuan elindekiler yeter de artarda.
Ben de akşam 9 a çekeyim bakayım saati öyle deneyelim bir çünkü sancılarının geçmesine etki eden kesinlikle biogaia oldu bizimDene bir canim. O eczaciyi dinledim de oglum meme emmeye baslamisti bana adamin baya faydasi olmustu
Sab simplex yaptı bize canım. Kusma konusunda bir şey diyemem normalde de kusuyor bizimki çünkü. Ama o damla bize yaramadı mesela. Doktora söyledik dün her damla her bebekte aynı reaksiyonu göstermez dedi. Bebişlerin bünyesine göre değişiyor demekki. Önce bi kaç gün bırakıp gözlemle bakalım gerçekten damladan mı diye. Biz öyle yapmıştık. Sonra doktora söylersiniz başka bir damla verirEvet hem nasıl ağlama böyle katılır gibibugün vermeyeceğim damlayi eğer öyle aglamazsa demek ki damladan Gaz damlaları yapar mı böyle acaba hiç olmamıştı bugüne kadar
En güzeli kendi bildiğin ya doktoru dinledim çocuk zortladi ben ne güzel rutin oluşturmuştumSab simplex yaptı bize canım. Kusma konusunda bir şey diyemem normalde de kusuyor bizimki çünkü. Ama o damla bize yaramadı mesela. Doktora söyledik dün her damla her bebekte aynı reaksiyonu göstermez dedi. Bebişlerin bünyesine göre değişiyor demekki. Önce bi kaç gün bırakıp gözlemle bakalım gerçekten damladan mı diye. Biz öyle yapmıştık. Sonra doktora söylersiniz başka bir damla verir
Serum fizyolojik sıkıyorum ben canım nazal nem sprey sanırımKızlar bebislerin burun tıkanıklığı için nazalnem kullanan var mi?
Doğru diyosun bazen annelik iç güdülerine güvenip hareket etmek daha iyi oluyorEn güzeli kendi bildiğin ya doktoru dinledim çocuk zortladi ben ne güzel rutin oluşturmuştumMetsili vermeyeceğim ben de az önce sab simplexi verdim patır patır gaz çıkardı rahatladı biraz gece hiç yapamadı yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?