2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canim bence atak haftasi ile alakasi kesinlikle yok. Belli ki bir rahatsizliği olmus.Kiyamam kuzuma ya.Senin gaz damlalarin iyi geliyordu neden degistirdin ki.
Biogai devam ediyorum sab simplex ile colex i dönüşümlü veriyordum dün dr metsil verebilirsin gaz ağrılarını azaltır diyince deneyim dedim bi ama çocuğun sanki eti koptu ya sancı mi yapti noldu nasıl ağladı katılarak resmen yavrum hala uyuyor ara ara uyandirip emziriyorum nasıl yorgun düştü

Biogaia ne zaman veriuorsun canim. Bize eczaci en cok sikinti yasadiginiz saatlerde verin demisti. Eger sabhatan veriyorsan aksam vermeyi bir dene.

Biogaia ne zaman veriuorsun canim. Bize eczaci en cok sikinti yasadiginiz saatlerde verin demisti. Eger sabhatan veriyorsan aksam vermeyi bir dene.
Yok işimi riske atmıyorum darlandığı zamanda veriyorum etki etsin diye

Yaa gündüzlerimiz iyi geçiyor çok şükür sıkıntı yaşamıyoruz ama gece olduğunu anlıyor sanki basıyor yaygarayı Nasıl düzelir bu durum peki canım
Ekinin sancıları da gece oluyor gündüz daha sakin oluyor. Tüm gün gaz birikip gece sancı yapıyormuş o yüzden gün içinde olabildiğince gazını çıkarmak gece daha rahat geçmesini sağlıyor canım. Uykusundan ağlayarak uyanır gaz sancısı olduğunda pirtlayinca sakinler. Bir de altını da kontrol et mutlaka bazen kaka yapıp ondan da rahatsiz olup ağlıyorlar. Ekin öyle mesela altını almadan susmuyor bi de çişini altını açınca yapıyor çoğu zaman

Canim bence o kadar gaz damlasi kullanma. Yani Ekinin buyuk sikintisi yok diye biliyorum. Bebektir bir gunu bir gununu tutmaz illa ki bazi gunler daha sikintili olur. Ama asiri bir rahstsizlik vermiyorsa Şuan elindekiler yeter de artarda.

Muhakkak çıkartıyorum gazını aslında ama Valla bizimkide bez alırken 2 bez birden yapıyor kirletiyor bol bol bez değiştiriyorum. Açtığında çişi direk başlatıyor bez değiştirme aksiyonlu geçiyor her seferinde Kakasınıda baya baya yapıyor gün içinde bizimki biraz boklu teyzeleri

Arkadaşlar merhabalar ben yemi katıldım aranıza 6 haftalık hamileyim bugün keseyi gördük tüp bebek sonucu oldu çok şükür. Tüp benek merkezinde kalp atışını duyduktan sonra doğum vs ve kontrollerim için bir hastane ve doktor bulmam gerekiyor. İstanbuldayım Avrupa yakasında oturuyorum Anadolu da olur aslında maltepe Kartal vs önerebileceğinşz doktor hastane var mı yardımınıza ihtiyacım var

Canim bence o kadar gaz damlasi kullanma. Yani Ekinin buyuk sikintisi yok diye biliyorum. Bebektir bir gunu bir gununu tutmaz illa ki bazi gunler daha sikintili olur. Ama asiri bir rahstsizlik vermiyorsa Şuan elindekiler yeter de artarda.
Canım vermeyince gaz sancisindan uyumuyor hiç mecbur veriyorum kolik olmaya çok yakın bir bebek. Biogai+gaz damlası kullan demişti dr da o yüzden sab simplex ile colex i dönüşümlü kullanıyorum colex bitkisel bir şurup zaten. Ama metsil i bir daha vermem

Evet hem nasıl ağlama böyle katılır gibi bugün vermeyeceğim damlayi eğer öyle aglamazsa demek ki damladan Gaz damlaları yapar mı böyle acaba hiç olmamıştı bugüne kadar
Sab simplex yaptı bize canım. Kusma konusunda bir şey diyemem normalde de kusuyor bizimki çünkü. Ama o damla bize yaramadı mesela. Doktora söyledik dün her damla her bebekte aynı reaksiyonu göstermez dedi. Bebişlerin bünyesine göre değişiyor demekki. Önce bi kaç gün bırakıp gözlemle bakalım gerçekten damladan mı diye. Biz öyle yapmıştık. Sonra doktora söylersiniz başka bir damla verir

En güzeli kendi bildiğin ya doktoru dinledim çocuk zortladi ben ne güzel rutin oluşturmuştum Metsili vermeyeceğim ben de az önce sab simplexi verdim patır patır gaz çıkardı rahatladı biraz gece hiç yapamadı yavrum

Doğru diyosun bazen annelik iç güdülerine güvenip hareket etmek daha iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…