Evet erken benceGöğüs yaram var çok açıyor emziremiyorım öneriniz var mı? sütüm gelmiyor ilk gün için erken mi ?
Hayırlı olsun canım nasılsınKızlar ben doğum yaptım.Allah isteyen herkese nasip etsin
Canım nefes alışından anliyorsun tıkanır gibi neges alıyor illa belli oluyor yani. Açık burna müdahele etme benceCanım bebeğin tıkandığını nasıl anlarım acabaşuanlık nefes almak vermesi iyi ama benimde her gün çektirmem mi lazım diye düşündüm Bi an
Kilo alımı iyi aslında Salı günü götürdüğümde 800 gram almış dedi doktorumuz sadece şu son bi kaç gündür akşam uykusuna geçerken meme ile kavga ediyo çekiştiriyor ve memeye vuruyor devamlı karnını doyurunca sakinleşip uyuyor oradan anladım akşam doymadıpınıMerhaba doymadığını nasıl anladınız kilo alımı nasıldı?
Her şeyi deniyoruz bu süreçte yapacak bir şey yokBanyoyu genelde gündüz yaptırdık bide bunu deneyelim bakalım. Karanlıkta uyutuyorum aslında alışsın diye.
O gazdan da olabilir canim kilo alimi iyi bence sütün ile ilgili olmayabilir. Mama yiyince sakinlesmelerinin sebebi de mamanin sindiriminin zor olur ağır gelmesiymis aslinda. Gaz durumunuz nasıl?Kilo alımı iyi aslında Salı günü götürdüğümde 800 gram almış dedi doktorumuz sadece şu son bi kaç gündür akşam uykusuna geçerken meme ile kavga ediyo çekiştiriyor ve memeye vuruyor devamlı karnını doyurunca sakinleşip uyuyor oradan anladım akşam doymadıpını
Burnu tıkalı olduğunda illa anlarsın canım, böyle hiriltili nefes alıyorlar sesinden belli oluyor. Bizde burun tıkalı olduğunda nefes alırken garip bir ses çıkar ya hani bebeklerde de aynısı oluyor işte.Canım bebeğin tıkandığını nasıl anlarım acabaşuanlık nefes almak vermesi iyi ama benimde her gün çektirmem mi lazım diye düşündüm Bi an
Burnu tıkalı olduğunda illa anlarsın canım, böyle hiriltili nefes alıyorlar sesinden belli oluyor. Bizde burun tıkalı olduğunda nefes alırken garip bir ses çıkar ya hani bebeklerde de aynısı oluyor işte.Canım bebeğin tıkandığını nasıl anlarım acabaşuanlık nefes almak vermesi iyi ama benimde her gün çektirmem mi lazım diye düşündüm Bi an
Ben ilk burnu tikandiginda ağlayacaktim sesine uykumdan uyandimBurnu tıkalı olduğunda illa anlarsın canım, böyle hiriltili nefes alıyorlar sesinden belli oluyor. Bizde burun tıkalı olduğunda nefes alırken garip bir ses çıkar ya hani bebeklerde de aynısı oluyor işte.
3uz anneleri doğum yaptı, ilk sayfada doğum yaptıkları tarihler vs var zaten canım listede .. Açıkçası buraya giremediklerinden bizlerde nerede ne yaptıklarını pek bilmiyoruz, zira bazen tek cocukla başa çıkamıyoruz 3 cocukla ilgilenmek çok zor, buraya vakit ayiramamalari da gayet normal canımAyol nerde bu üçüz anneleri kaç kere sordum cevap veren bilen eden yok
Minicik görünümlü kocaman bireyler onlarBen ilk burnu tikandiginda ağlayacaktim sesine uykumdan uyandim
Çok üzülüyorum keşke biz ceksek gaz sancısı onlar yerineMinicik görünümlü kocaman bireyler onlarbenimki de gaz sancısı yaşayınca suratını öyle bir yapıyor ki içli içli ağlıyor küçük Emrah halt yemiş diyorum bazen
Öğrenmek sancılı bir süreç onlar için malesef.Çok üzülüyorum keşke biz ceksek gaz sancısı onlar yerine
Silikon uç deneyebilirsin cnim. Pompadan önce elle sağım da yapabilirsin çok zor bir süreçtesin. Bahsettigin kadar kötüyse yarın hiç vakit kaybetmeden cildiye doktoruna git canım, vereceği kortizonlu ilaçlarla 2 güne hiçbir şey kalmaz. Diğer türlü acı çekmekten öteye gitmiyor çünkü. Kızımda çok kötüydü kortizonlu ilaçlarla 1 günde topladı göğüslerim emzirmeye devam ettim.cok ama çok geçmiş olsunçok canım açıyor parçalandı göğüslerim.. şişti de belki de süt geldi emziremiyorım çocuk çok acıtıyor..pompa mı kullansam silikon uç mu hangisi fayda sağlar ? Kullanan var mı?
Benim ki de kavga ediyor ama gazdan yoksa süt de geliyorO gazdan da olabilir canim kilo alimi iyi bence sütün ile ilgili olmayabilir. Mama yiyince sakinlesmelerinin sebebi de mamanin sindiriminin zor olur ağır gelmesiymis aslinda. Gaz durumunuz nasıl?
Teşekkür ederimSilikon uç deneyebilirsin cnim. Pompadan önce elle sağım da yapabilirsin çok zor bir süreçtesin. Bahsettigin kadar kötüyse yarın hiç vakit kaybetmeden cildiye doktoruna git canım, vereceği kortizonlu ilaçlarla 2 güne hiçbir şey kalmaz. Diğer türlü acı çekmekten öteye gitmiyor çünkü. Kızımda çok kötüydü kortizonlu ilaçlarla 1 günde topladı göğüslerim emzirmeye devam ettim.cok ama çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?