2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Eksi_Elma canım şimdi gördüm yazdıklarını. Acını paylaşıyorum ve çok çok üzgünüm, sen o kadar güzel kalpli, akıllı ve sevgi dolu bir insansın ki yazdıkların içime işledi yüreğimden vurdu beni. Sana sadece sabır dileyebilirim çünkü bazı şeylerin sebebi ve suçlusu yoktur onlar sadece olurlar. Bundan sonra ayağınıza taş değmesin, biliyorum ki eşinle mutlu hikayelere kavuşmanızın da zamanı gelecek çok yakında.

Göğüs yaram var çok açıyor emziremiyorım öneriniz var mı? sütüm gelmiyor ilk gün için erken mi ?
Evet erken bence ama gelir merak etme biraz acısada göğsünü sıkmaya çalış yapamıyorsan başka biri yapsın,bol bol krem sür kantaron kullan..tekrardan gözün aydın

Canım bebeğin tıkandığını nasıl anlarım acaba şuanlık nefes almak vermesi iyi ama benimde her gün çektirmem mi lazım diye düşündüm Bi an
Canım nefes alışından anliyorsun tıkanır gibi neges alıyor illa belli oluyor yani. Açık burna müdahele etme bence

Merhaba doymadığını nasıl anladınız kilo alımı nasıldı?
Kilo alımı iyi aslında Salı günü götürdüğümde 800 gram almış dedi doktorumuz sadece şu son bi kaç gündür akşam uykusuna geçerken meme ile kavga ediyo çekiştiriyor ve memeye vuruyor devamlı karnını doyurunca sakinleşip uyuyor oradan anladım akşam doymadıpını

O gazdan da olabilir canim kilo alimi iyi bence sütün ile ilgili olmayabilir. Mama yiyince sakinlesmelerinin sebebi de mamanin sindiriminin zor olur ağır gelmesiymis aslinda. Gaz durumunuz nasıl?

Canım bebeğin tıkandığını nasıl anlarım acaba şuanlık nefes almak vermesi iyi ama benimde her gün çektirmem mi lazım diye düşündüm Bi an
Burnu tıkalı olduğunda illa anlarsın canım, böyle hiriltili nefes alıyorlar sesinden belli oluyor. Bizde burun tıkalı olduğunda nefes alırken garip bir ses çıkar ya hani bebeklerde de aynısı oluyor işte.

Burnu tıkalı olduğunda illa anlarsın canım, böyle hiriltili nefes alıyorlar sesinden belli oluyor. Bizde burun tıkalı olduğunda nefes alırken garip bir ses çıkar ya hani bebeklerde de aynısı oluyor işte.

Kızlar az önce Ekin baya emdi gaz çıkarsin diye omzuma aldim gazini cikarirken çok siddetli geğirme ile neredeyse midesindeki her şeyi kustu. Süt kesiği gibiydi ve kokmuyordu sizce neden olabilir ondan sonra iki kere daha çok az kustu emdikten sonra. Alttan gazını da çok kuvvetli çıkardı. Bu dünkü damlanın yan etkisi olabilir mi acaba hala

Ayol nerde bu üçüz anneleri kaç kere sordum cevap veren bilen eden yok
3uz anneleri doğum yaptı, ilk sayfada doğum yaptıkları tarihler vs var zaten canım listede .. Açıkçası buraya giremediklerinden bizlerde nerede ne yaptıklarını pek bilmiyoruz, zira bazen tek cocukla başa çıkamıyoruz 3 cocukla ilgilenmek çok zor, buraya vakit ayiramamalari da gayet normal canım

Minicik görünümlü kocaman bireyler onlar benimki de gaz sancısı yaşayınca suratını öyle bir yapıyor ki içli içli ağlıyor küçük Emrah halt yemiş diyorum bazen
Çok üzülüyorum keşke biz ceksek gaz sancısı onlar yerine

çok canım açıyor parçalandı göğüslerim.. şişti de belki de süt geldi emziremiyorım çocuk çok acıtıyor..pompa mı kullansam silikon uç mu hangisi fayda sağlar ? Kullanan var mı?
Silikon uç deneyebilirsin cnim. Pompadan önce elle sağım da yapabilirsin çok zor bir süreçtesin. Bahsettigin kadar kötüyse yarın hiç vakit kaybetmeden cildiye doktoruna git canım, vereceği kortizonlu ilaçlarla 2 güne hiçbir şey kalmaz. Diğer türlü acı çekmekten öteye gitmiyor çünkü. Kızımda çok kötüydü kortizonlu ilaçlarla 1 günde topladı göğüslerim emzirmeye devam ettim.cok ama çok geçmiş olsun

O gazdan da olabilir canim kilo alimi iyi bence sütün ile ilgili olmayabilir. Mama yiyince sakinlesmelerinin sebebi de mamanin sindiriminin zor olur ağır gelmesiymis aslinda. Gaz durumunuz nasıl?
Benim ki de kavga ediyor ama gazdan yoksa süt de geliyor

Teşekkür ederim durduğu yerde bile acıyor inşallah faydası olur çok kötü bir şeymiş bu yara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…