Çok geçmiş olsun canım ama once silikon uc dene istersen ben kullanıyorum pompa daha fazla yara yapabilir birde göğüs kalkanı kullan istersen kıyafetle temas etmez hava alırçok canım açıyor parçalandı göğüslerim.. şişti de belki de süt geldi emziremiyorım çocuk çok acıtıyor..pompa mı kullansam silikon uç mu hangisi fayda sağlar ? Kullanan var mı?
Tamam canım takip edeyim bakayım o zaman. Yok canım tıkanana kadar ellememCanım nefes alışından anliyorsun tıkanır gibi neges alıyor illa belli oluyor yani. Açık burna müdahele etme bence
Tamam canım takip edeyim bakayım biBurnu tıkalı olduğunda illa anlarsın canım, böyle hiriltili nefes alıyorlar sesinden belli oluyor. Bizde burun tıkalı olduğunda nefes alırken garip bir ses çıkar ya hani bebeklerde de aynısı oluyor işte.
Evet yaa. Aman iyi gelsinde razıyım denemeyeHer şeyi deniyoruz bu süreçte yapacak bir şey yok
Silikon uç kullan canım,bir süre de hem sağdığın sütü hem mama takviyesi ile destekle yoksa daha kötü oluyor,sürekli göğüste tutma bebeğiçok canım açıyor parçalandı göğüslerim.. şişti de belki de süt geldi emziremiyorım çocuk çok acıtıyor..pompa mı kullansam silikon uç mu hangisi fayda sağlar ? Kullanan var mı?
8.30 gibi inşallah canım
Gaz var ama öyle kolik derecesinde değil çok şükür colex +biogaia şeklinde ilerliyoruz o idare ediyo şimdilik ıkınıp sıkılsada öyle çığlık kıyamet olmuyo herhalde şuruplar sayesinde beni emdikten sonrada verdiğim biberona saldırınca akşamları doymuyor düşüncesine kapıldımO gazdan da olabilir canim kilo alimi iyi bence sütün ile ilgili olmayabilir. Mama yiyince sakinlesmelerinin sebebi de mamanin sindiriminin zor olur ağır gelmesiymis aslinda. Gaz durumunuz nasıl?
Ben emziriyorum doyunca kendisi uyuyor, mama verince de aynı şekilde doyunca uyuyor. hiç emzik vermedim, ses de açıp dinletmedim.Kızlar bebişleri nasıl uyutuyosunuz? Şuan mesela 11den beri uyanık altı temiz gaz çıkardı karnı da tok uyumuyor. Ana kucağındayken gözleri gitti bi ara yatağına aldım 5 dk sonra uyandı hemen. Geceleri genelde emzik+beyaz gürültü ya da pış pış sesiyle uyutuyorum. Şimdi de ona alıştı sanırım gündüz de mi onu istiyor anlamadım. Bu sefer kendimi kötü hissediyorum hep emzik verince ya da ses açınca. Kundağı da hiç sevmiyor tepine tepine çıkıyor bi şekilde içinden zaten. Siz ne yöntemler deniyosunuz?
Ayni damlayi bize de yazdi doktor, ben birkaç kere verdim senin söylediğin tarzda bir olumsuzluk olmadı ama bir faydasini da görmedim ya da ben farketmedim bilmiyorum kullanmiyorum dahaKızlar ben de bir şey sorucam. Dün dr metsil diye bir damla yazmıştı onu verdim Ekin'e. Gece çok ağladı böyle sanki bi yeri acıyor gibi hiç öyle yüksek volümlü ağladığını görmemiştim. Zor sakinledi emzir gaz çıkar sakinlestir derken sabah karşı bi kustu böyle top gibi peynirimsi çıkardı sonra sakinledi, sabah 8 de uykuya dalabildi... Bu gaz damlası yapmış olabilir mi sizce ? Bugün vermeyi düşünmüyorumacaba atak haftasından dolayı mı yoksa damla mi yapti bilemedim
Doğurmuş olmalısın8.30 gibi inşallah canımçok açım
Malesef cnm kızımda oldu ve kziimi emzirirken yorganlari tırnakların ağlıyordum açıdan o yüzden gogus ucum yara oldu deyince boyleee içim bir kötü oluyor anlatamam. Diğer tüm şeyler etki etmez kötü bir durumda. Garmastan, kantaron, zeytinyağı, ayva çekirdeği, tahin yagi, gümüş kapak, lanolin vs ise yaramıyor malesef çok ileri boyutlarda. En yakın zamanda geçer inşallahTeşekkür ederimdurduğu yerde bile acıyor inşallah faydası olur çok kötü bir şeymiş bu yara
Ne güzelmişBen emziriyorum doyunca kendisi uyuyor, mama verince de aynı şekilde doyunca uyuyor. hiç emzik vermedim, ses de açıp dinletmedim
Ay evet nebulizator bize iyi gelicek en iyisi ondan alayım. Sizin çocuk Dr lari ne kadar da kontrol ediyo. Ben henüz çocuk Dr una gitmedim. Bı tek doğumdan sonra hastanede ilgilenen Dr 5.gun kontrol etti ama hicbisey söylemedi zaten Dr mu yoldan geçen biri mi belli değil.Kızlar ben nebulizator aldım gün içinde içine serum fizyolojik koyup uyurken onu solutuyorum açıyor baya rahatlatiyor, hastalıkların önlenmesi için de çok faydaliymis ama çok tıkalıysa o zaman serum fizyolojikte sıkıyorum çekme yapmıyorum ben doktor yapma dedi zaten kız da yaptırmıyor çok ağlıyor. Oda için de nem makinesi aldım bugün geldi inşallah fayda eder o da.
Kan sonucunuz ne oldu benimde bebeğimde çıktıİnşallah dediğiniz gibi olurbu bir hafta geçmeyecek sanki
İnşallah canım benim bende güzel haberler bekliyorum
İnşallah 3. Kana gerek kalmaz da 2. Normal gelir. Sütüm bile azaldı stresten çok üzüldüm.
Oyy kıyamam zaten minicik burun az bı sumukle tikaniyoBebeği yan tutup 1 flakonu yarısını üstteki burun deliğinden sıkıp hemen onde eğip sırtına vurup ardından çekiyorum. Aynı işlemi.diger tarafa yapıp diğer burun deliği içinde uyguluyorum. Ama kızdan soğuk algınlığı kaptığı için bizde baya tıkanıklık var o yüzden direk siringayla yıkama yapıyorum ben.
Bnde sadece serum fizyolojik damlaticam çekmeyi sorun yoksa yapmayın diyolar.2. Doğumlarda rahim kasılmaları daha mı fazla sanki, benim.oyle oldu çünkü. İlkinde bu kadar sancı çekmemiştim
Ben sabahları bu tarz serum fizyolojik sıkıp, çekiyorum düzenli
Canim cok sukur 14 Mart’ta dogum oldu@skt587 @Koneponesss35 @olmadibe @Bulut5870 @ZzHHrR @sagittarius55 @Minnakmucizem @Dark Morningstar @ikizlerkadini96 @melo29 @Azelya21 @tsgmze @mavi-hayal @Gizemliturk46 @burcubur @fatmameltem @beyazkelebeksiyahlale @Nason @Oznur caglar @bulraz maviespumante gogog @alptkn1 @Mavi Mandalina @CRASRP @Wesre @Manoly34 @Nrglhsyn @Sitaremay @Cerkezpsase @xpamukprensesx @Aysemnisa @Gizemavsar @birbaharaksami @luckynine @gebelikyolunda @Deryass @Canimmmmm
Kızlar doğum oldu mu ?
Kilo alımı iyi aslında Salı günü götürdüğümde 800 gram almış dedi doktorumuz sadece şu son bi kaç gündür akşam uykusuna geçerken meme ile kavga ediyo çekiştiriyor ve memeye vuruyor devamlı karnını doyurunca sakinleşip uyuyor oradan anladım akşam doymadıpını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?