2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
çok canım açıyor parçalandı göğüslerim.. şişti de belki de süt geldi emziremiyorım çocuk çok acıtıyor..pompa mı kullansam silikon uç mu hangisi fayda sağlar ? Kullanan var mı?
Çok geçmiş olsun canım ama once silikon uc dene istersen ben kullanıyorum pompa daha fazla yara yapabilir birde göğüs kalkanı kullan istersen kıyafetle temas etmez hava alır

Canım nefes alışından anliyorsun tıkanır gibi neges alıyor illa belli oluyor yani. Açık burna müdahele etme bence
Tamam canım takip edeyim bakayım o zaman. Yok canım tıkanana kadar ellemem

Tamam canım takip edeyim bakayım bi

çok canım açıyor parçalandı göğüslerim.. şişti de belki de süt geldi emziremiyorım çocuk çok acıtıyor..pompa mı kullansam silikon uç mu hangisi fayda sağlar ? Kullanan var mı?
Silikon uç kullan canım,bir süre de hem sağdığın sütü hem mama takviyesi ile destekle yoksa daha kötü oluyor,sürekli göğüste tutma bebeği

O gazdan da olabilir canim kilo alimi iyi bence sütün ile ilgili olmayabilir. Mama yiyince sakinlesmelerinin sebebi de mamanin sindiriminin zor olur ağır gelmesiymis aslinda. Gaz durumunuz nasıl?
Gaz var ama öyle kolik derecesinde değil çok şükür colex +biogaia şeklinde ilerliyoruz o idare ediyo şimdilik ıkınıp sıkılsada öyle çığlık kıyamet olmuyo herhalde şuruplar sayesinde beni emdikten sonrada verdiğim biberona saldırınca akşamları doymuyor düşüncesine kapıldım

Ben emziriyorum doyunca kendisi uyuyor, mama verince de aynı şekilde doyunca uyuyor. hiç emzik vermedim, ses de açıp dinletmedim.

Ayni damlayi bize de yazdi doktor, ben birkaç kere verdim senin söylediğin tarzda bir olumsuzluk olmadı ama bir faydasini da görmedim ya da ben farketmedim bilmiyorum kullanmiyorum daha

Teşekkür ederim durduğu yerde bile acıyor inşallah faydası olur çok kötü bir şeymiş bu yara
Malesef cnm kızımda oldu ve kziimi emzirirken yorganlari tırnakların ağlıyordum açıdan o yüzden gogus ucum yara oldu deyince boyleee içim bir kötü oluyor anlatamam. Diğer tüm şeyler etki etmez kötü bir durumda. Garmastan, kantaron, zeytinyağı, ayva çekirdeği, tahin yagi, gümüş kapak, lanolin vs ise yaramıyor malesef çok ileri boyutlarda. En yakın zamanda geçer inşallah

Ay evet nebulizator bize iyi gelicek en iyisi ondan alayım. Sizin çocuk Dr lari ne kadar da kontrol ediyo. Ben henüz çocuk Dr una gitmedim. Bı tek doğumdan sonra hastanede ilgilenen Dr 5.gun kontrol etti ama hicbisey söylemedi zaten Dr mu yoldan geçen biri mi belli değil. annewith aslında nefes iyi aliyo ama bazen düdük gibi ses çıkıyo. Daha bununla ilgili Dr a goturmedim kendim aldım serumu. Hastane Dr u keşke bununla ilgili bilgilendirme yapsaydı sık yaşanan bu durum ve ilk bebek bilmiyoruz bizde. İyi bı Dr bulmam lazım bebise. Pendik'te ki kızlar siz kime götürüyorsunuz Bllossom B beyzosh

Oyy kıyamam zaten minicik burun az bı sumukle tikaniyo
Bn bı damla yapıyorum zaten azmis bugün banyodan sonra denicem biraz fazla damlatmayi.

2. Doğumlarda rahim kasılmaları daha mı fazla sanki, benim.oyle oldu çünkü. İlkinde bu kadar sancı çekmemiştim

Ben sabahları bu tarz serum fizyolojik sıkıp, çekiyorum düzenli
Bnde sadece serum fizyolojik damlaticam çekmeyi sorun yoksa yapmayın diyolar.

Canim cok sukur 14 Mart’ta dogum oldu bizim kiz biraz minik dogdu haftasindan, ilk aksam kuveze girdi bir 5 gece yogun bakimda kaldik… o yogun bakimdan cikti ben atesli influenzaya yakalandim derken ancak gozumuzu acip buralara bakabiliyorum
Dogum yapmis tum arkadaslarimin gozu aydin, Allah bebislerimize huzurlu saglikli mutlu omurler nasip etsin Henuz dogum yapmamis arkadaslarima da saglikli, kolay dogumlar diliyorum

Merhaba, bebeklerimiz aynı gün doğmuş ve neredeyse aynı kilodalar. Benim de bu çocukta memeler yumuşak; bir önceki doğumda bebeğin ağzından çekince tazyikli bir şekilde akardı. Bunda sıkınca geliyor ama yumuş yumuş. Dediğiniz gibi ben de çok dinlenemiyorum, ne bulsam yiyorum ama gene de taş gibi olmuyorlar. Arada sıtma oluyorum ki daha önce hiç yaşamadım. Hala meme uçları hassas, bebekte saldırıyor iyiye toparlanamıyor. Kilo alımı, bez takibi sonucu ben doymadığını düşünüyorum ama gene de zaman zaman kaygı ediyorum. Gene sizin sütler varmış, onlarla desteklersiniz. İnşallah nasipleri bol olsun, afiyetle içecek sütlerimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…