2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Baş ucu lambamız açık evet. Reflü yatağında yanımda yatıyor. Kusuyor boğazına kaçıyor hemen müdahale etmek için yanımdan ayıramıyorum.

Merkez /Edirne adkdssds valla canım bu ara bana fazlaca sabır gerekiyor. Sabır sabırr sabır....
Aynen sabır hepimize lazım bu gece ve dün gece sinandim heralde. Kısır donguyle emiyo gazını çıkarıyorum kaka yapiyo temizliyorum uyumayip emmek istiyo sar başa aynı devam ta ki MamA verene kadar. Çocuk doymuyo mu emdigini çıkardigi için hemen acikiyo mu anlamadım. Mama yiyince hemen cikarmiyo. Hoşafı fazla kaçırdım heralde. AA bı de hıçkırık var döngüde

Kızlar dr bize sap simplex verdi. 4*10 damla bana biraz fazla geldi. Bir de Nbl probiyotik. Kullanan var mı ?

Hıçkırık kusma ağlama emme isteği kombosu bizde de var

Kan sonucunuz ne oldu benimde bebeğimde çıktı
Haber gelmedi. Hemşire normalse sonuç aramazlar zaten dedi. Pazartesiye kadar bekleyeceğiz 15 gün o zaman doluyor. O zamana kadar haber gelmezse ilki yanlış çıkmış diyeceğiz. Sizin de mi ilk sonuçta sorun çıktı ?

Lokman hekim çisem aksu limon suanlık memnunuz bastan beri o ilgilendi

Canım alin bugün 16 günlük iki kez kontrole gittim üçüncü kontrolümüz bugün.

Ağlaya ağlaya emziriyordum damla Şam’la geliyordu en son bıraktım dinlensin diye şimdi de hiç gelmiyor kafayı yemek üzereyim

Kızlar bişey sorucsm size. Benim kız göğüste uyumayı alışknlık mı yaptı acaba. 20 dk bi göğüs Emziriyorum uyuya kalıyo ama bırakmıyo memeyi sonra ben alıyorum ağzından birsz süt boşaltıyor. Doyduğu için mi bu?

20 dk yeterlidir canim. Ondan sonra yatagina koy. Bazi bebekler emzik yapiyor memeyi o seni zorlar. Dusun emzigi agzindan ciktikca aglayan bebek gibi meme cikinca aglar.Sut bosalmasi da.uyumus daha oncr agzinda kalani.yutmamis ondan

20 dk yeterlidir canim. Ondan sonra yatagina koy. Bazi bebekler emzik yapiyor memeyi o seni zorlar. Dusun emzigi agzindan ciktikca aglayan bebek gibi meme cikinca aglar.Sut bosalmasi da.uyumus daha oncr agzinda kalani.yutmamis ondan
Emziğe alıştırmaya çalışıyorum bunun için var mı önerin kuzum ya

Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsün

Biz MedicalPark Ayşegül Parlak’a gidiyorduk. Kendisi bizi bu hafta çağırmıştı ama izin almış o yüzden Ahmet Sami Yazar’a randevu aldık ilk kez. Çok memnun kaldık hastanedeki tek doçent çocuk doktoru o. En baştan her şeyi detaylıca anlatıyor sonra da sizin sormak istediğiniz şeyleri sorup cevaplıyor. Başından savmıyor. Biz çok sevdik ısındık açıkçası. Bundan sonra ona devam etmeye karar verdik. Ayşegül hanıma da ilk 3.gün gitmiştik sonra 1 hafta arayla çağırdı en son gidişimizde 2 hafta sonra çağırmıştı. Bu arada bizimkinde de çok hırıltı var. Doktor ciğerleri çok iyi ondan kaynaklı bi sorun yok tıkalıdır dedi. Serum fizyolojik aspiratör hiçbiri fayda etmedi hala var özellikle gece oluyor

Son 2 gecedir fenalardayim. Hem kızdan hem oglandan. Akşam itibariyle kızım bana da meme ver diye tutturmaya başladı. Oğlanı kucağıma alınca onu itip beni al diyor ,çığlık atıyor oğlan kziin çığlığına korkup ağlamaya basliyor, felaket bir kısır döngüye düştüm anlatamam... oğlan da sürekli emiyor anında bez doluyor. Altını alınca da uykusu alıyor huysuzlaniyor. Akşam birde enseden kaka çıktı onla uğraştım bir yandan Kız çığlık çığlığa ağlıyor. Çok fenalardayim

Cnim bebekler 4 aydan sonra alışkanlık kazanıyorlar yorulduklari için uyuyakalıyorlar tek tanıdıkları anne kokusu çünkü. Emerken yutmadan uyuyor ağzında biriken sür memeyi çekince dökülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…