Canim oglumun ensesinde sacinin altinda vsrdi kirmizi lekeler simdi azalmis.Kızlar Ekin'in baldirinda şu kırmızı lekelerden var daha önce hiç denk gelen oldu mu? cilt altında. Doğumdan itibaren vardi doktor önemsiz dedi ama büyüdükçe lekelerde büyüyor kafama takıldı
13 gunluk oglum. Son 1 haftadir var. Oyle olsa basindan bu yana olmaz miydi?Yüksek ihtimal göz yaşı kanalı tıkalı canım . Serçe parmaginla gözyaşı kanalına en az 5 dak. Masaj yap. Kızımda olmuştu o şekilde kanal açıldı ve capaklanma olmadı. Birde kaynamış sogutulmus su ile silmiştim ben hep. Ama içine sinmiyorsa bir doktora görün.
Bunun bir adı vardı hemanjiom gibi, büyüdükçe geçiyor. Tanıdığım birinin oğlunun yüzünde vardı doktorlar 2 yaşına kadar kendiliğinden geçer demiştiKızlar Ekin'in baldirinda şu kırmızı lekelerden var daha önce hiç denk gelen oldu mu? cilt altında. Doğumdan itibaren vardi doktor önemsiz dedi ama büyüdükçe lekelerde büyüyor kafama takıldı
Valla kızım diş çıkartırken hiç anlamadım bş baktım patlamış sadece salyası oldu ne ateş ne huysuzluk ne bişey çok rahat geçti inşallah bunda da öyle olurDiş çıkartma zamanı olabiliyor canım
Gazı olduğunda yapıyor benimki, kıpkırmızı olup ayaklarıni havaya kaldırıyorKizlar sizin de bebeğiniz uyurken ıkınır gibi sesler çıkarıyor mu
Bize göbek temizliği için alkollu gobek temizleme seti verdi doktor, miraderm diye. Benim oğlumun da göbeği düştükten sonra kan geldi bir kaç gün. O set ile temizledim kulak pamuğuna değdiripDr a ulaştım, alkol alıp sabah akşam dök dedi ama eczanelerde alkol bulunmuyor, yarın tekrar yazıcm başka alternatif versin
Kesinlikle doğru diyorsun benşm arkadaşım çalışmadığı halde ikisini de kreşe verdi aralarında 1,5/2 yal kadae vardı kız hergün çıldırıyordu sürekli kavga ediyorlar her yeri yıkıyorlardı dedi. Kreşe verdi rahatladı. Çok şükür kızım büyük vallahi iple çekiyorum okulların kapanmasını hamileyken de çok destek oldu şimdi de abla değil sanki küçük anne. En büyük şansım benimNe tatlilar ya masallahbence kızının büyük olması çok avantaj cidden. Bizim mahallede 1,5 yaşında kizi olan biri yeni doğum yaptı kadın ağlıyor mahvoldum diye ilk 3 yıl çok iyi korunmak lazim
Bende tahinli pekmez yerim her sabah söylemen iyi oldu canım azaltırım hatta yemem bile artık. Çoo geçmiş olsun. Kilosunuda çok iyi almış maşallahKızlar bugün dr gittim bebeğin sancısı icin alerji dr yönlendirdi en kısa zamanda gidip test yaptıracağım onun dısında gaz problemi icin tahin tüketiyorsan bırak dedi en cok alerjik gıda tahinmis ben de her sabah yerim pekmez ile muhtemelen bebeğin kakasında kanlı olmasının nedeni tahin tüketmemmis ama süt ve süt ürünleri de etkileyebilirmiş onun icin test yaptıracağız. Kilomuzda 4930gr olmus hastaneden cıkarken 3770gr idi.
Yüksek ihtimal göz yaşı kanalı tıkalı canım . Serçe parmaginla gözyaşı kanalına en az 5 dak. Masaj yap. Kızımda olmuştu o şekilde kanal açıldı ve capaklanma olmadı. Birde kaynamış sogutulmus su ile silmiştim ben hep. Ama içine sinmiyorsa bir doktora görün.
Çok teşekkür ederim canımBende tahinli pekmez yerim her sabah söylemen iyi oldu canım azaltırım hatta yemem bile artık. Çoo geçmiş olsun. Kilosunuda çok iyi almış maşallah
Canim oglumun ensesinde sacinin altinda vsrdi kirmizi lekeler simdi azalmis.
Evet dr da öyle dedi damar beni diye geçiyormuş Allah'tan kızın yüzünde değil bacağındaBunun bir adı vardı hemanjiom gibi, büyüdükçe geçiyor. Tanıdığım birinin oğlunun yüzünde vardı doktorlar 2 yaşına kadar kendiliğinden geçer demişti
kaşık biberona ben çok alıştım başta zor geliyordu ama annem ve eşimden yedirmelerini istersem onlar mamanın yarısını döke saça yediriyorlar zor geliyor. Sen normal biberona mı geçtin direkt? Ben günde 6-7kere mama veya sağdığım sütü veriyorum o yüzden korkuyorum red eder memeyi diye normal biberona geçemedim. Emzirme danışmanı da kaşık biberondan devam etmemi önerdi hedef kilo aldırmak o sırada sütü çoğaltıp mamayı komple bırakmak bakalım başarabilecek miyimBen günde 3 kere.mama veriyorum meme reddi yaşamadım henüz, kasık biberon zor oluyor mu
Aaa bende hergün tahin tüketiyorum tahin pekmez tahin helvası nasıl olacak şimdi çok da severimKızlar bugün dr gittim bebeğin sancısı icin alerji dr yönlendirdi en kısa zamanda gidip test yaptıracağım onun dısında gaz problemi icin tahin tüketiyorsan bırak dedi en cok alerjik gıda tahinmis ben de her sabah yerim pekmez ile muhtemelen bebeğin kakasında kanlı olmasının nedeni tahin tüketmemmis ama süt ve süt ürünleri de etkileyebilirmiş onun icin test yaptıracağız. Kilomuzda 4930gr olmus hastaneden cıkarken 3770gr idi.
Canım benim kızımın göz kapağında vardı zamanla kayboldu doğum lekesi sanmıştım şimdi oğlumda da var göz kapağında ensesinde kafasının içinde benzer mi bilmiyorum ama kızarıklı şeklinde zamanla geçiyor kzıımda hiç birşey kalmadıKızlar Ekin'in baldirinda şu kırmızı lekelerden var daha önce hiç denk gelen oldu mu? cilt altında. Doğumdan itibaren vardi doktor önemsiz dedi ama büyüdükçe lekelerde büyüyor kafama takıldı
Sancısı olduğu günler daha çok böyle sesler çıkarıyor canımKizlar sizin de bebeğiniz uyurken ıkınır gibi sesler çıkarıyor mu
Çok geçmiş olsun canım benimKızlar bugün hiçbir şeyim yoktu son 1 saatte öksürük, üşüme titreme eklem ağrısı ne varsa hepsi oldu. Şuan acilde serum yiyorum
Bizde de ensede ve kafada var canım birde göz kapağında kızımda da vardı geçmişti yine geçer diye düşünüyorumCanim oglumun ensesinde sacinin altinda vsrdi kirmizi lekeler simdi azalmis.
Evet kuzum hatta bazen o yüzden kendini uyandırıyor gazını çıkarınca rahatlıyorKizlar sizin de bebeğiniz uyurken ıkınır gibi sesler çıkarıyor mu
Doktor ne demişti peki canımCanım benim kızımın göz kapağında vardı zamanla kayboldu doğum lekesi sanmıştım şimdi oğlumda da var göz kapağında ensesinde kafasının içinde benzer mi bilmiyorum ama kızarıklı şeklinde zamanla geçiyor kzıımda hiç birşey kalmadı
Canım daha çok küçük,bizimkide hep uyuyordu zor uyandırıyordum hatta bir aylık oldu hala çok derin uyuyorsa kaldırması zor oluyor. Zamanla düzelecekKizlar bebegi sarilik olmasa da hep uyuyan var mi.Carsamba gunu.doktora goturdugumde yuzunde sut sariligi vardi. Goguste yoktu. Ama oglum.cok uyuyor hele banyo yapmissa baygin. Ama emiyor.besleniyor tedirgin oldum yarin goturecegim ama yarina.kadar icim icimi yiyor
Hepimiz aynıyız coğu mesajı okurken ben ben ben diyorum hepsinin sonundaKızlar biraz içimi dökmek istiyorum. Gerçekten çok zorlanıyorum. Bebeğim geceleri 1,5 saatte bir uyanıyor aşağı yukarı. Çığlık kıyamet gaz sancısı ve acıktığı için emmek istiyor, gündüz uyuyordu önceden şimdi hiç uyumuyor. 10 dk uyursa uyuyor sonra çığlık kıyamet gaz sancısı çekiyor, ne yapsak rahatlayamıyor. Anca memede rahatlıyor. Ama ben hiç uyuyamıyorum ve pert durumdayım artık. Bu süreç beni agresifleştiriyor. Bebeğim hissediyor bence. Beni sevmez mi diyorum artık. Saçma sapan bir psikoloji ve kafadayım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Gaz damlası istedim eczaneden getirecekler, belki çözüm olur. İçimi döktüm hakkınızı helal edin sürekli ağlayasım geliyor.
Bende kakada mukus olduğunu düşünüyorum bugün dr a sordum bir şey yok bunda kan olmasın o önemli dediBirde kakasını yeşil yapıyordu sıklıkla dr bunun bir problem olmadığını söyledi sadece kanlı olması sıkıntı dedi
Evet canım oluyor. Oyun gibi yapıyor hatta ses falan cıkartıyorKızlar bebişlerin ağzından fazlaca tükürük geliyor mu ? Köpük gibi ama tükürük.
Çok geçmiş olsun canımKızlar bugün hiçbir şeyim yoktu son 1 saatte öksürük, üşüme titreme eklem ağrısı ne varsa hepsi oldu. Şuan acilde serum yiyorum
Biz bugün gittik,bebekle ilgili bilgileri verdim biraz sohbet ettik sonra boy, kilo, baş çevresi ölçümü yaptı. Sırtını ve göğsünü dinledi. Boğazına ve kulağına baktıSoruların varsa alayım dedi kakasındaki mukusu sorduk gayet normal şu an kanlı olmasın dedi. bir ay sonraya tekrar randevu verdi.Kizlar bu arada 1 aylik kontrolde neye bakıyorlar giden var mı? Yarın hem aşı olacak hem de muayeneye götürmeyi düşünüyorum, annem aşıdan sonra ateşlenebilir dedi acaba götürmesem mi çok kararsız kaldım
Doğduğunun 3. Günü verdim ben çünkü asla durmuyordu gaz sancisindan sürekli ağlıyordu çok faydası oldu banaKızlr bebeim susmuyor sürekli memede olmak istiyor, emzik verdim şimdi sonunda sustu ama çok mu erken emzik için hata mı yaptım, siz ne zaman verdiniz?
Ben de çok severim ama yeter ki bebe gazlanmaskn yemesemde olurAaa bende hergün tahin tüketiyorum tahin pekmez tahin helvası nasıl olacak şimdi çok da severimne yapalım bir süre ara vereceğiz artık
Canım benim kızımın göz kapağında vardı zamanla kayboldu doğum lekesi sanmıştım şimdi oğlumda da var göz kapağında ensesinde kafasının içinde benzer mi bilmiyorum ama kızarıklı şeklinde zamanla geçiyor kzıımda hiç birşey kalmadı
Sancısı olduğu günler daha çok böyle sesler çıkarıyor canım
Çok geçmiş olsun canım benim
Bizde de ensede ve kafada var canım birde göz kapağında kızımda da vardı geçmişti yine geçer diye düşünüyorum
Aynıyım şuannn çok geçmiş olsunnKızlar bugün hiçbir şeyim yoktu son 1 saatte öksürük, üşüme titreme eklem ağrısı ne varsa hepsi oldu. Şuan acilde serum yiyorum
Hemonjioma benziyor benim kizimda da vardi,ilk aylar buyur ve siser korkma diye uyarmisti doktorum,sonra kendiligijden kuculur,benim kiziminki bayagi kuculdu,ilerleyen yillarda da kendiliginden tamamen geciyormus.Kızlar Ekin'in baldirinda şu kırmızı lekelerden var daha önce hiç denk gelen oldu mu? cilt altında. Doğumdan itibaren vardi doktor önemsiz dedi ama büyüdükçe lekelerde büyüyor kafama takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?