2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
13 gunluk oglum. Son 1 haftadir var. Oyle olsa basindan bu yana olmaz miydi?

Kızlar Ekin'in baldirinda şu kırmızı lekelerden var daha önce hiç denk gelen oldu mu? cilt altında. Doğumdan itibaren vardi doktor önemsiz dedi ama büyüdükçe lekelerde büyüyor kafama takıldı
Bunun bir adı vardı hemanjiom gibi, büyüdükçe geçiyor. Tanıdığım birinin oğlunun yüzünde vardı doktorlar 2 yaşına kadar kendiliğinden geçer demişti

Diş çıkartma zamanı olabiliyor canım
Valla kızım diş çıkartırken hiç anlamadım bş baktım patlamış sadece salyası oldu ne ateş ne huysuzluk ne bişey çok rahat geçti inşallah bunda da öyle olur

Kizlar sizin de bebeğiniz uyurken ıkınır gibi sesler çıkarıyor mu
Gazı olduğunda yapıyor benimki, kıpkırmızı olup ayaklarıni havaya kaldırıyor
Dr a ulaştım, alkol alıp sabah akşam dök dedi ama eczanelerde alkol bulunmuyor, yarın tekrar yazıcm başka alternatif versin
Bize göbek temizliği için alkollu gobek temizleme seti verdi doktor, miraderm diye. Benim oğlumun da göbeği düştükten sonra kan geldi bir kaç gün. O set ile temizledim kulak pamuğuna değdirip

Ne tatlilar ya masallah bence kızının büyük olması çok avantaj cidden. Bizim mahallede 1,5 yaşında kizi olan biri yeni doğum yaptı kadın ağlıyor mahvoldum diye ilk 3 yıl çok iyi korunmak lazim
Kesinlikle doğru diyorsun benşm arkadaşım çalışmadığı halde ikisini de kreşe verdi aralarında 1,5/2 yal kadae vardı kız hergün çıldırıyordu sürekli kavga ediyorlar her yeri yıkıyorlardı dedi. Kreşe verdi rahatladı. Çok şükür kızım büyük vallahi iple çekiyorum okulların kapanmasını hamileyken de çok destek oldu şimdi de abla değil sanki küçük anne. En büyük şansım benim

Bende tahinli pekmez yerim her sabah söylemen iyi oldu canım azaltırım hatta yemem bile artık. Çoo geçmiş olsun. Kilosunuda çok iyi almış maşallah

pcfl çokgeçmiş olsun canım ben kızımda yaşadım gözleri açılmıyordu çapktan hiç unutmam oturup ağlamıştım açamıyor kuruyor yapışıyor gözleri diyw 15/20 günlüktü sanırım sütünü sür dediler sürdüm olmadı çay sür dediler sürdüm olmadı en son göz doktoruna gittim damla verdi 2 güne geçti hatta ertesi gün farketti açılmaya başladı gözleri. Başı soğuk almış dedi doktor yenş doğanlarda o sebep oluyormuş kafası açık mı hep bebeğinin benim hep açıktı hem de temmuz ayında ama camları kapıları çok açıyordum cereyanda kalmış demekki çocuk lohusanın sıcağıyla teriyle bebeğinde terlediğimi piştipini düşünüyordum hep. Tekrardan çok geçmiş olsun korkulacak bşr durum değil ama merak etme canım

Canim oglumun ensesinde sacinin altinda vsrdi kirmizi lekeler simdi azalmis.
Bunun bir adı vardı hemanjiom gibi, büyüdükçe geçiyor. Tanıdığım birinin oğlunun yüzünde vardı doktorlar 2 yaşına kadar kendiliğinden geçer demişti
Evet dr da öyle dedi damar beni diye geçiyormuş Allah'tan kızın yüzünde değil bacağında maksimum 10 yaşına kadar geçiyormuş düşük kg doğumlu kız bebeklerde, prematüre bebeklerde görülme olasılığı daha fazlaymis her 100 bebekten 4 ünde oluyormuş

Ben günde 3 kere.mama veriyorum meme reddi yaşamadım henüz, kasık biberon zor oluyor mu
kaşık biberona ben çok alıştım başta zor geliyordu ama annem ve eşimden yedirmelerini istersem onlar mamanın yarısını döke saça yediriyorlar zor geliyor. Sen normal biberona mı geçtin direkt? Ben günde 6-7kere mama veya sağdığım sütü veriyorum o yüzden korkuyorum red eder memeyi diye normal biberona geçemedim. Emzirme danışmanı da kaşık biberondan devam etmemi önerdi hedef kilo aldırmak o sırada sütü çoğaltıp mamayı komple bırakmak bakalım başarabilecek miyim

Aaa bende hergün tahin tüketiyorum tahin pekmez tahin helvası nasıl olacak şimdi çok da severim ne yapalım bir süre ara vereceğiz artık
Kızlar Ekin'in baldirinda şu kırmızı lekelerden var daha önce hiç denk gelen oldu mu? cilt altında. Doğumdan itibaren vardi doktor önemsiz dedi ama büyüdükçe lekelerde büyüyor kafama takıldı
Canım benim kızımın göz kapağında vardı zamanla kayboldu doğum lekesi sanmıştım şimdi oğlumda da var göz kapağında ensesinde kafasının içinde benzer mi bilmiyorum ama kızarıklı şeklinde zamanla geçiyor kzıımda hiç birşey kalmadı
Sancısı olduğu günler daha çok böyle sesler çıkarıyor canım
Kızlar bugün hiçbir şeyim yoktu son 1 saatte öksürük, üşüme titreme eklem ağrısı ne varsa hepsi oldu. Şuan acilde serum yiyorum
Çok geçmiş olsun canım benim
Canim oglumun ensesinde sacinin altinda vsrdi kirmizi lekeler simdi azalmis.
Bizde de ensede ve kafada var canım birde göz kapağında kızımda da vardı geçmişti yine geçer diye düşünüyorum

Evet kuzum hatta bazen o yüzden kendini uyandırıyor gazını çıkarınca rahatlıyor
Doktor ne demişti peki canım

Canım daha çok küçük,bizimkide hep uyuyordu zor uyandırıyordum hatta bir aylık oldu hala çok derin uyuyorsa kaldırması zor oluyor. Zamanla düzelecek
Hepimiz aynıyız coğu mesajı okurken ben ben ben diyorum hepsinin sonunda Son iki gündür geceleri cok zorluyor ama merak etme bebişin seni çok seviyor
Birde kakasını yeşil yapıyordu sıklıkla dr bunun bir problem olmadığını söyledi sadece kanlı olması sıkıntı dedi
Bende kakada mukus olduğunu düşünüyorum bugün dr a sordum bir şey yok bunda kan olmasın o önemli dedi
Kızlar bebişlerin ağzından fazlaca tükürük geliyor mu ? Köpük gibi ama tükürük.
Evet canım oluyor. Oyun gibi yapıyor hatta ses falan cıkartıyor

Kızlar bugün hiçbir şeyim yoktu son 1 saatte öksürük, üşüme titreme eklem ağrısı ne varsa hepsi oldu. Şuan acilde serum yiyorum
Çok geçmiş olsun canım
Biz bugün gittik,bebekle ilgili bilgileri verdim biraz sohbet ettik sonra boy, kilo, baş çevresi ölçümü yaptı. Sırtını ve göğsünü dinledi. Boğazına ve kulağına baktıSoruların varsa alayım dedi kakasındaki mukusu sorduk gayet normal şu an kanlı olmasın dedi. bir ay sonraya tekrar randevu verdi.

Ben de çok severim ama yeter ki bebe gazlanmaskn yemesemde olur

Hemonjioma benziyor benim kizimda da vardi,ilk aylar buyur ve siser korkma diye uyarmisti doktorum,sonra kendiligijden kuculur,benim kiziminki bayagi kuculdu,ilerleyen yillarda da kendiliginden tamamen geciyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…