2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Neden olmus ki? Eskilerin gul lekesi dedigi sey mi?
Bilmiyorum ki doğuştan, sonradan olmadi. Dr Normal bu tarz deri alti lezyonları olabilir zararsiz dedi ama benim içime sinmedi tekrar sordum wp dan bakalım dönünce ne diyecek

Kizlar oglumun gozlerinde capaklanma var ve bir haftadir azalmadi. Surekli temizliyorum ama nafile... Benzer durumu yasayan var mi?
Yüksek ihtimal göz yaşı kanalı tıkalı canım . Serçe parmaginla gözyaşı kanalına en az 5 dak. Masaj yap. Kızımda olmuştu o şekilde kanal açıldı ve capaklanma olmadı. Birde kaynamış sogutulmus su ile silmiştim ben hep. Ama içine sinmiyorsa bir doktora görün.

Son düzenleme:
Kızlar Ekin'in baldirinda şu kırmızı lekelerden var daha önce hiç denk gelen oldu mu? cilt altında. Doğumdan itibaren vardi doktor önemsiz dedi ama büyüdükçe lekelerde büyüyor kafama takıldı
Benim kizimda beyaz leke vardı sedef veya vitiligo sandım çok korkmuştum.. doğduğunda vardı. Cildiyeye götürdüm anne karnındayken o noktada renk pigmenti oluşmamış. Dağılmadi çoğalmadı ama Kız büyüdükçe o noktada büyüdü.... cildiyeye gösterdin mi cnm

Bazen aşırı aşırı yoruluyorum pes edesim geliyor, onun acı çekmesine de kıyamıyorum sonra
Libalaks muadil onlar lavman canım. Gaz ilacı felan değil. Çok sık kullanmamanizi tavsiye ederim çünkü kendi kaka yapmayı öğrenemiyor lavmansiz kaka yapmamaya başlıyorlar bilgin olsun.
Zaten sadece 1 kutu kullandim doktor da içi gaz birikmiş dedi mecbur kullanmak zorunda kaldık

Kızlar bugün hiçbir şeyim yoktu son 1 saatte öksürük, üşüme titreme eklem ağrısı ne varsa hepsi oldu. Şuan acilde serum yiyorum
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırsın

Yok çocuk dr u gördü sadece ama bi götürürüm cildiyeye de bakalim ne diyecek

Kizlar bu arada 1 aylik kontrolde neye bakıyorlar giden var mı? Yarın hem aşı olacak hem de muayeneye götürmeyi düşünüyorum, annem aşıdan sonra ateşlenebilir dedi acaba götürmesem mi çok kararsız kaldım

Kızlar bugün hiçbir şeyim yoktu son 1 saatte öksürük, üşüme titreme eklem ağrısı ne varsa hepsi oldu. Şuan acilde serum yiyorum
Çok geçmiş olsun polenlerden hep bu hastalıklar şuan mümkün olduğunca dışarı çıkmamaya çalış canım dışarı çamaşır asiyorsan asma. Şuan herkes benzer durumda ben de korkumdan çıkamıyorum dışarı kızı da çıkarmiyorum direk tikaniyorum çünkü ben de öyle hastalığa ceviriyor

1. Ay aşısı ateşlenme yapmıyormuş. Ebe öyle söyledi.

1 ay aşısı ates yapmiyor canım hepatit b ikinci doz olacak. Doğduğunda 1. Dozu vurmuşlardi.

Yarın 1 aylık aşısı var, çarşamba günü de doktor kontrolü var. 1.ay aşısı ates yapmıyor canım. Hafif huysuz huzursuzluk oluyor sadece.

Yarın 1 aylık aşısı var, çarşamba günü de doktor kontrolü var. 1.ay aşısı ates yapmıyor canım. Hafif huysuz huzursuzluk oluyor sadece.
Of keşke hiç olmasalar nasil ağlayacaklar kim bilir

Kizlar nebulizatöre serum koyduğumuzda bebeklerin uyanık olmalarında, gözlerine buhar gelmesinde bir sakınca var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…