2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bugün dr gittim bebeğin sancısı icin alerji dr yönlendirdi en kısa zamanda gidip test yaptıracağım onun dısında gaz problemi icin tahin tüketiyorsan bırak dedi en cok alerjik gıda tahinmis ben de her sabah yerim pekmez ile muhtemelen bebeğin kakasında kanlı olmasının nedeni tahin tüketmemmis ama süt ve süt ürünleri de etkileyebilirmiş onun icin test yaptıracağız. Kilomuzda 4930gr olmus hastaneden cıkarken 3770gr idi.

Ben kaynamis sogutuus su ve pamukla siliyorum hala var. Anne sutu denedim gene fayda etmedi... Cayi duydum da enfeksiyon kapar diye cesaret edemedim
Ben sildim canım annelik iç güdülerim ilerleyip enfeksiyon olacağına sil gitsin dedi Hemencikte geçirdi 2-3 günde gözü yapışıyordu böyle açamıyordu. Şöyle bir bilgi okumuştum göz doktorunun yazısından,

Siyah ve yeşil çayda bulunan kafein göz kapaklarına temas ettirildiğinde göz kapaklarında bulunan damarların çaplarının daralmasına neden olarak iltihabi reaksiyonu azaltır ve ödemin çözülmesine yardımcı olur. Bunun yanında yine çayda bulunan flavonoid ve taninlerin itihap dağıtıcı etkisi olduğu bilinmektedir. Taninler adı verilen moleküller göz kapak cildini gerginleştirirler ve ödemin çözülmesine katkı sağlarlar. Bu anlamda daha fazla flavonoid içerdiğinden dolayı yeşil çayın etkisi muhtemelen siyah çaya göre daha fazla olacaktır.

Oskar Öğüten. Yanına gittiğimde hep güzel ilgileniyor. Ultrasonda bayağı uzun bakıyor. Mesajlara sadece biraz geç cevap veriyor
Ben de kendisinden randevu alip gittim.sabah ilk randevu benimleydi 40 dakika bekledim gelmedi ilk yarim saat sekreteri bile ulasamadı kendisine.sonra 5 dakikaya oradayim trafige takıldım demiş 10 dk daha bekleyip muayenemi Alptekin beye geçirdim.iyi ki de oyle yapmisim. Acil bir durum olsa oskar beye ulasmak pek mümkün görünmedi .hic güven vermedi. Eger muayenem iyi geçseydi dogum paketi alacaktı m

Akinti yok canim. Bildigin sari capak ama bitmek bilmiyor. Her uykudan uyandiginda fena .. bazen gozu acilmiyor
Kanallarda tıkanıklık olabiliyor bazen. Doktor masaj önermişti bu durumlar için. Günde 3-4 kez Baş ya da işaret parmağını göz pınarı ile burun kemiğinin arasına koyup hafif bastırarak dairesel hareket yapıp parmağını hafifçe aşağı doğru indirerek masaj yapabilirsin.

Sanırım evet.

Oskar beye muayene olmuştum. Acil ulaşmak zorunda kaldığımda hemen dönmüştü.

Kızlar Ekin'in baldirinda şu kırmızı lekelerden var daha önce hiç denk gelen oldu mu? cilt altında. Doğumdan itibaren vardi doktor önemsiz dedi ama büyüdükçe lekelerde büyüyor kafama takıldı

Eklentiler

• IMG_20230403_190525.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 75
Onu biliyorum. Kizimin da tek gozununki tikali idi. Aynen masajla ben de cok ugrasmistim. Yoksa ameliyat demislerdi. Bu oyle degil, enfeksiyon ise gozlerine zarar verir diye korkuyorum.

Ben yarın bir doktora göstereceğim
Boz gecen hafta p.tesi cocuk doktoruna gittik. Gozunu falan bir cihazla incekedi bir seyi yoktu. Kizarliklik, kamlanma ya da ovalama yok... Capaklanma diye dusunuyorum...

Buraya yazar misiniz ne derse...

Kızlar Ekin'in baldirinda şu kırmızı lekelerden var daha önce hiç denk gelen oldu mu? cilt altında. Doğumdan itibaren vardi doktor önemsiz dedi ama büyüdükçe lekelerde büyüyor kafama takıldı
Neden olmus ki? Eskilerin gul lekesi dedigi sey mi?

Boz gecen hafta p.tesi cocuk doktoruna gittik. Gozunu falan bir cihazla incekedi bir seyi yoktu. Kizarliklik, kamlanma ya da ovalama yok... Capaklanma diye dusunuyorum...

Buraya yazar misiniz ne derse...
Tabi ki,
Bizim de kontrol cuma günü idi gözüne bakmadı açıkçası özel olarak ama yarın soracağım size de söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…