Ben sildim canım annelik iç güdülerim ilerleyip enfeksiyon olacağına sil gitsin dediBen kaynamis sogutuus su ve pamukla siliyorum hala var. Anne sutu denedim gene fayda etmedi... Cayi duydum da enfeksiyon kapar diye cesaret edemedim
Ben de kendisinden randevu alip gittim.sabah ilk randevu benimleydi 40 dakika bekledim gelmedi ilk yarim saat sekreteri bile ulasamadı kendisine.sonra 5 dakikaya oradayim trafige takıldım demiş 10 dk daha bekleyip muayenemi Alptekin beye geçirdim.iyi ki de oyle yapmisim. Acil bir durum olsa oskar beye ulasmak pek mümkün görünmedi .hic güven vermedi. Eger muayenem iyi geçseydi dogum paketi alacaktı mOskar Öğüten. Yanına gittiğimde hep güzel ilgileniyor. Ultrasonda bayağı uzun bakıyor. Mesajlara sadece biraz geç cevap veriyor
Kanallarda tıkanıklık olabiliyor bazen. Doktor masaj önermişti bu durumlar için. Günde 3-4 kez Baş ya da işaret parmağını göz pınarı ile burun kemiğinin arasına koyup hafif bastırarak dairesel hareket yapıp parmağını hafifçe aşağı doğru indirerek masaj yapabilirsin.Akinti yok canim. Bildigin sari capak ama bitmek bilmiyor. Her uykudan uyandiginda fena .. bazen gozu acilmiyor
Sanırım evet.Çok erken değil mi onun için canım
Ben günde 3 kere.mama veriyorum meme reddi yaşamadım henüz, kasık biberon zor oluyor mu
Ben o insanların önünde saygı ile eğiliyorum, benim oğlum pek bebek bakmayı sevmiyor sadece sevme kısmı ile ilgileniyor Allahtan büyükte bir de onunla uğraşıyorum
3-4 ay sıkacağız dişimizi
Sarı akıntı iltihap olabilir doktorun numarası varsa bir ara istersen
Oskar beye muayene olmuştum. Acil ulaşmak zorunda kaldığımda hemen dönmüştü.Ben de kendisinden randevu alip gittim.sabah ilk randevu benimleydi 40 dakika bekledim gelmedi ilk yarim saat sekreteri bile ulasamadı kendisine.sonra 5 dakikaya oradayim trafige takıldım demiş 10 dk daha bekleyip muayenemi Alptekin beye geçirdim.iyi ki de oyle yapmisim. Acil bir durum olsa oskar beye ulasmak pek mümkün görünmedi .hic güven vermedi. Eger muayenem iyi geçseydi dogum paketi alacaktı m
Libalaks muadil onlarYok baktım adı sabalakssanirim acidi halime üzülmiyim diye motive etti
Bizde aynısı oldu. Damla verdi doktor öyle geçti.Kizlar oglumun gozlerinde capaklanma var ve bir haftadir azalmadi. Surekli temizliyorum ama nafile... Benzer durumu yasayan var mi?
Onu biliyorum. Kizimin da tek gozununki tikali idi. Aynen masajla ben de cok ugrasmistim. Yoksa ameliyat demislerdi. Bu oyle degil, enfeksiyon ise gozlerine zarar verir diye korkuyorum.Tek gözü tamamen yapış yapış kapanıyor mu canım, eğer öyleyse benim büyük oğlum öyleydi göz yaşı kanalı tıkalı demişti doktor göz pınarından burnuna doğru masaj yapa yapa düzeltmistik sorunu, bir de bebek şampuanli su ile ayni sekilde siliyorduk.
Bir kac gun daha bekliyeyim gecmezse giderim Dr a. O damlalar antibiotik diye gitmek istemiyorumBizde aynısı oldu. Damla verdi doktor öyle geçti.
Yeni doganlarda var sanirim. Dis dunyaya alisirken oluyor galiba. Biraz daha takip edeyim olmadi damla kullanirizBen kızımın sağ gözünde yaşıyorum akıntı gibi
Boz gecen hafta p.tesi cocuk doktoruna gittik. Gozunu falan bir cihazla incekedi bir seyi yoktu. Kizarliklik, kamlanma ya da ovalama yok... Capaklanma diye dusunuyorum...Ben yarın bir doktora göstereceğim
Neden olmus ki? Eskilerin gul lekesi dedigi sey mi?Kızlar Ekin'in baldirinda şu kırmızı lekelerden var daha önce hiç denk gelen oldu mu? cilt altında. Doğumdan itibaren vardi doktor önemsiz dedi ama büyüdükçe lekelerde büyüyor kafama takıldı
Tabi ki,Boz gecen hafta p.tesi cocuk doktoruna gittik. Gozunu falan bir cihazla incekedi bir seyi yoktu. Kizarliklik, kamlanma ya da ovalama yok... Capaklanma diye dusunuyorum...
Buraya yazar misiniz ne derse...
Cok merak ediyorum bakalim Dr ne diyecek... Gecmis olsun gitsin insallahTam aynısı3 gündür yoğun hemen siliyorum sağ gözde bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?