2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ya seninki de öyleyse tamam ataktandır diyorum ve gündüz uykusunu uzatmaya çalışmayayım her türlü işkence geçecek bu geceler demek ki.
Aynen canim benim gunduz baya uzun uyumasina ragmen oyle. 3.5 aydir gece hic uyanmayan bebek suan kendi kalkiyor ama emdikten sonra uyuyor aglamali gecmiyor.

Ben hiç dahil olmicam zaten dedim bundan sonra benim yanimda konuşma annenle git gizli bir odada teselli et. Bir de diyor neden gelmicez diyorsun geliriz de geçistir ejdjej ya neden umut vereyim allahim anasi ayri oğlu apayri nelerle uğrasiyorum ben ya ben senin yaptigini yapsam yemezlef eşim beni öyle bir anlatmis ki inanmazlar bile oturuyor anasiyla günlük tutar gibi anlatiyor her şeyi ya ben bile yapmiyorum şu yaptigini diyorum ben açık sözlüyüm diyor ne alaka allah için bir gün delirirsem sebebi bu ikisi

Kızlar size bir sorum var Ankara da olup heyet raporu alan arkadaş var mı? Acil gerekiyorda

Canim Ben bu tarz seylerde hep esimin cevap vermesin bekliyorum. Ben muhatap olursam kavga cikar. Kesinlikle tasinmak cok zor ve yardimci olmali, isi zorlastirmamali. Esin de zaten soylemis. Ben olsam soyleneni umursamam sonucta ucakla gideceksiniz ama senin yapin cat cat soylersin duramazsin gibi

Yaaaa eşin bu konuda çok hatalı hiç sevmem aile içindeki şeyler başkasına anlatilsin insan kocasına güvenip bir şey de söyleyemez

Kesinlikle oyle. Ay benim Kv bayramda gittik ya Teoman Alp diye seslenmek yerine "Erkek, erkek" diye seslenerek sevdi! Ben gercekten bu kadarini beklemiyordum!

Canım sen sakin kal, sonradan pişman olacağın şeyler söylememeye çalış (Başak Burcu insani konuşuyor)

İnsan taşınırken sinirleri gergin oluyor, ya eşine satıyor ya başka birine. Ya da kavga gürültü oluyor ister istemez. Ben çok taşındığım için her taşınma bir kavga ileydi sen aklından çıkarma bunu, insan stresiyle baş edemiyor hırsını birilerinden çıkarıyor. Bana kalırsa kadının söylediğinde de bir şey yok, yol üzeri bize uğrayın demiş. Belki uçağın iptal edilemeyeceğini filan bilmiyordur. Bizim insanimiz ısrar etmeyi sever, öyle düşün. Vesveselere kapılma, güzel düşün. Çoğu zaman zannettiğin kadar kötü değildir durumlar. Allah selametlik versin işlerinize inşallah, kolaylıklar diliyorum

Ben yaklaşık 3 senedir susuyorum eşim halletsin diye ama her izinde ayni olaylar biz bıktık o bıkmadı. Artik insan dayanamiyor onun darlamasi yüzünden benim esimle aram bozuluyor herkesin de bir sabri var. Eşim de net konuşmuyor geçiştirip duruyor kadin bir huzur vermedi

Yaaaa eşin bu konuda çok hatalı hiç sevmem aile içindeki şeyler başkasına anlatilsin insan kocasına güvenip bir şey de söyleyemez
Ben zaten söylememe karari aldim bir ara hizini alamiyor babami bile arayip anlatiyordu

Ne güzel konuşmuşsun ya ben de ilk zamanlar hep giderdim sorun etmezdim. Sorun etmedikçe sonu da gelmedi, ben tüm tatillerimi oraya gitme üzerine planlayamam ki. Bizim kararlarimiza saygi duymuyor bile demiyor mu acaba hiç gelirlerse gelirler başka planlari vardir belki diye. Ben taşınma stresi hiç yaşamadim aksine çok rahatım bizim evliligimizde hep sorun bu konu olduğu için patlama noktasina geldim. Ben yokmuşum gibi nasil konuşabilir ben anlamiyorum. Ben kötüdür demiyorum ama saygı sadece büyüklere de duyulmaz ki artik salsın bizi yoruldum bu yüzden tartismaktan. Kolay kolay başkalarin zaten sinir olmuyoruz biz yani ben öyleyim ama sabrım da kalmadı. Herkes istediğini gelişi güzel söyleyebiliyor ben de susup yutma huyu yok işte

Kadinin konusmasini neden onemsiyorsun ki ... Sonucta senin dedigin oluyor. Esine soyle gec. Annesi Ile onun arasinda esin annesi ile senin dedikodunu yapacak degil herhalde, mecbur savuncak. Esine de tatli tatli ailesinin siz oldugunu ogretmen gerekiyor gibi duruyor. Henuz dengeyi kuramamis. Bizim 9.yil 2 yildir dengeli toplumumuzun genel sorunu bu inan

Kızlar ümraniye alev alev ciddenn 28 buçuk yıldır aktif bi şekilde hayattayım ömrü hayatımda böyle bişey görmedim yüzümden ter akıtor sürekli
Ben Beylikdüzü’ndeyim 11.katta olduğum için esiyor püfür püfür ama annemler yine annemler otururken bıyıklarım terliyor şakaklarımdan su dökülüyor sanki. İnanılmaz boğuk Büyükçekmece de oturuyorlar orası da Beylikdüzü’nün aşağısında kalıyor. Ben hayatım boyunca hiç terlemezdim kolay kolay hatta arkadaşlarım sorardı koltuk altların nasıl böyle kuru kalıyor diye. Gerçekten de terlemezdim. Şimdi doğumdan sonra çok değiştim. En çok ben terliyorum evde. Emzirsem hormonlardan diyeceğim sütüm kesileli 1,5/2 ay oldu neredeyse. Böyle sıcak görmedim. Özellikle geçen gün gece aşırı sıcaktı perşembe günüydü sanırım kendi evimde olmama rağmen esmedi gece korna sesleri yüzünden kapatıyorum camı. Felaket sıcaktı. Bu yaz böyle sıcak geçecek diyorlar bakalım hayırlısı

Çokk haklısın önemsediğimden değil artık patladım torunu olunca anlayacak herhalde, sanirim erkeklerin çogu ayni ya. Keşke hepsi bizim gibi düşünebilse ne kadar mutlu olurduk

Yaa çok komik yazık napacaklarını şaşırmıştır ikisi de Düşünsene oturmaya gidiosun birine salona karabatak giriyor kaka yapıyor evsahibi tutuyor kuş onu tırmalıyor falan hahah mükemmel ortam
Komedi filmlerine çeksen yemin ediyorum abartıyorlar karabatağın ne işi var evde girecek de sıçacakta. Babam geldi o an seslere diyor ki karabatak kuşu çok sevdiysen gölden toplayalım sana. Allahtan tavuk sanıp pişirmedin diyor resmen annemle dalga geçip duruyor. Annemle babam çok komik. Babam hep önde yürüyor hızlı hızlı. Hiç annemi beklemez. Metrobüse gitmişler babam okutup inmiş tabi arkasına bakmıyor annemin Akbil’i bitmiş. Kadın ne anlasın Akbil doldurmaktan. Annem iki üç kere basana kadar senin baban çoktan gitti. Adamlardan yardım istedim. Tam yürüyen merdivenlerden iniyorum baban arıyor nereye bindin diyor. Kapat telefonu Hasan deyip suratına kapatmış ahahahaha. Sonra son durakta buluşmuşlar annem bununla yola gidilmez insanı yarı yolda bırakır 40 sene b.k vardı yürümüşüm diyor. 3 hafta küs kaldı babama ama tabi yemeğini veriyor kahvaltı veriyor ütüsünü yapıyor sadece konuşmuyor ben olsam yemek vermem çamaşırını da yıkamazdım

Çokk haklısın önemsediğimden değil artık patladım torunu olunca anlayacak herhalde, sanirim erkeklerin çogu ayni ya. Keşke hepsi bizim gibi düşünebilse ne kadar mutlu olurduk
Kesinlikle... Ama iste degiller ve annekeri cok mixer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…