Aynen canim benim gunduz baya uzun uyumasina ragmen oyle. 3.5 aydir gece hic uyanmayan bebek suan kendi kalkiyor ama emdikten sonra uyuyor aglamali gecmiyor.Ya seninki de öyleyse tamam ataktandır diyorum ve gündüz uykusunu uzatmaya çalışmayayım her türlü işkence geçecek bu geceler demek ki.
Ben hiç dahil olmicam zaten dedim bundan sonra benim yanimda konuşma annenle git gizli bir odada teselli et. Bir de diyor neden gelmicez diyorsun geliriz de geçistir ejdjej ya neden umut vereyim allahim anasi ayri oğlu apayri nelerle uğrasiyorum ben yaBosver ya konussun dursun o öyle dedi diye eşin adanaya gidicez demiyor sonuçta. Valla bu tarz durumlarda ben eşimin üstüne atıyorum. X istemiyor getirmiyor diyorum. Biz hala Bursa'ya gitmedik mesela bayramda teyzesi telde Ekini de yürümeye başlayınca görcez dedi ben de ben X getirmek istemiyor yol zor olur diyor dedim kapadım ağzını yeğenlerine açıp konuşsunlar
Hadi gecmis olsunCiktik kizlar sunnetten sukur iyi gecmis sunnet derisinide elimize verdiler:)
Sunnet sonrasi cok hareketliydi eller kollar ara ara inledi sonra mama verdim onu icti simdide uyuyo isteHadi gecmis olsunoglun nasil?
Artık vermiyorlar diye duydum canım ben.Kızlar size bir sorum var Ankara da olup heyet raporu alan arkadaş var mı? Acil gerekiyorda
Ay kiyamam canim ya su ilk iki gunu atlatsaniz yeterSunnet sonrasi cok hareketliydi eller kollar ara ara inledi sonra mama verdim onu icti simdide uyuyo iste
Canim Ben bu tarz seylerde hep esimin cevap vermesin bekliyorum. Ben muhatap olursam kavga cikar. Kesinlikle tasinmak cok zor ve yardimci olmali, isi zorlastirmamali. Esin de zaten soylemis. Ben olsam soyleneni umursamam sonucta ucakla gideceksinizKizlar size başımdan geçeni anlatıcam normal hayatımda asla sevmiyorum bir problemimi gidip başkasına anlatmayı, sorunu kendim çözmeye çalışıyorum ama burda nasilsa kimse beni tanimiyor
Biz taşınıyoruz biliyorsunuz ki, eşim de ben de benim arabayla gitmek yerine uçakla gitmemin bebek için daha doğru olacağına karar verdik. Batman izmir arasi çekilmezdi arabayla bir de köpek var bebekle zor olurdu. Bunu okuyan herkes eminim mantikli olduğunu düşünür gelelim eşimin annesine, o da tutturdu arabayla gelin ben kuzey'i göreyim, adana'da yaşıyor annesi de yol üstü ama bizim için çok zor. Eşim de cocuk rezil olur öyle uçakla göndericem dedi. Tutturdu ben anladim oğlum tamam tamam demeye kafayi yersinbiz seninle sonra konusuruz oglum diyor whdjje ben anladim merak etme eşin istemiyor diyor haydaa benim şartel atti eşim de düzgün bir cevap veremiyor aldim telefonu elime ne alaka dedim ben istemiyorum yok diyor sen istemiyorsun tabi, ya dedim biz eşya taşıyoruz eşya o evin temizligi yerlestirmesi var küçücük cocukla ben bunlari yapmaya gidiyorum sen buraya gelin diyorsun ne alaka bana diyor ben anlayacagimi anladim dedim ne anladiysan anladin orasi artik seni ilgilendirir yani işim gücüm yok bir de ona mi laf anlatip inandirmaya çalışıcam sanki çocuk allahim sabir ver neyse biz eşimle tartistik daha benim söylemimin agir oldugunu söyledi ya dedim madem agir o zaman beni savunsaydin orda ben ne alaka ya kaldi ki gitmek zorunda bile degilim benim her izinde ona sözüm mü var ki bir de açıklama yapiyoruz hey allahim bir de demesin mi tamam oglum tamam seneye gelirsiniz sjdjejdje ya biz bile seneye ne yapacagimizi konusmadik seneye bir de ona neden gitmedigimizin aciklamasini mi yapicam gel de delirme acaba ben mi abartiyorum sjdje rehberimde esimin annesinin numarasi yok ben arayip sormam bugun numarasini buldum bir şekilde arayip ayar vermek istiyorum, her sene her sene ayni muhabbeti yaşamak istemiyorum siz olsaniz arar miydiniz? Ama ben suan aşırı sinirliyim beni ancak başak burçlari anlar arasam çok fena olacak biliyorum sizce ne yapmaliyim
Yaaaa eşin bu konuda çok hatalı hiç sevmem aile içindeki şeyler başkasına anlatilsin insan kocasına güvenip bir şey de söyleyemezBen hiç dahil olmicam zaten dedim bundan sonra benim yanimda konuşma annenle git gizli bir odada teselli et. Bir de diyor neden gelmicez diyorsun geliriz de geçistir ejdjej ya neden umut vereyim allahim anasi ayri oğlu apayri nelerle uğrasiyorum ben yaben senin yaptigini yapsam yemezlef eşim beni öyle bir anlatmis ki inanmazlar bile oturuyor anasiyla günlük tutar gibi anlatiyor her şeyi ya ben bile yapmiyorum şu yaptigini diyorum ben açık sözlüyüm diyor ne alaka allah için bir gün delirirsem sebebi bu ikisi
Kesinlikle oyle. Ay benim Kv bayramda gittik ya Teoman Alp diye seslenmek yerine "Erkek, erkek" diye seslenerek sevdi! Ben gercekten bu kadarini beklemiyordum!Ya tam tipik türk kaynanasi oğlan delisi, düşüncesiz. Böyle insanla anlaşmak çok zor gerçekten illa kendi istedikleri olsun istiyorlar. 50 derece sıcakta onca yol yaptırmak bebeğe tamamen kendi bencilliginden. Çocuğu düşünen insan zaten bunu talep etmez en azindan havalar biraz serinlesin öyle gelirsiniz diyebilir. Ama bu tarz insana ne dersen de cidden laftan anlamazlar en güzeli hiç muhattap olmamak
Iyi masallah cok guzel masallahSunnet sonrasi cok hareketliydi eller kollar ara ara inledi sonra mama verdim onu icti simdide uyuyo iste
Kizlar size başımdan geçeni anlatıcam normal hayatımda asla sevmiyorum bir problemimi gidip başkasına anlatmayı, sorunu kendim çözmeye çalışıyorum ama burda nasilsa kimse beni tanimiyor
Biz taşınıyoruz biliyorsunuz ki, eşim de ben de benim arabayla gitmek yerine uçakla gitmemin bebek için daha doğru olacağına karar verdik. Batman izmir arasi çekilmezdi arabayla bir de köpek var bebekle zor olurdu. Bunu okuyan herkes eminim mantikli olduğunu düşünür gelelim eşimin annesine, o da tutturdu arabayla gelin ben kuzey'i göreyim, adana'da yaşıyor annesi de yol üstü ama bizim için çok zor. Eşim de cocuk rezil olur öyle uçakla göndericem dedi. Tutturdu ben anladim oğlum tamam tamam demeye kafayi yersinbiz seninle sonra konusuruz oglum diyor whdjje ben anladim merak etme eşin istemiyor diyor haydaa benim şartel atti eşim de düzgün bir cevap veremiyor aldim telefonu elime ne alaka dedim ben istemiyorum yok diyor sen istemiyorsun tabi, ya dedim biz eşya taşıyoruz eşya o evin temizligi yerlestirmesi var küçücük cocukla ben bunlari yapmaya gidiyorum sen buraya gelin diyorsun ne alaka bana diyor ben anlayacagimi anladim dedim ne anladiysan anladin orasi artik seni ilgilendirir yani işim gücüm yok bir de ona mi laf anlatip inandirmaya çalışıcam sanki çocuk allahim sabir ver neyse biz eşimle tartistik daha benim söylemimin agir oldugunu söyledi ya dedim madem agir o zaman beni savunsaydin orda ben ne alaka ya kaldi ki gitmek zorunda bile degilim benim her izinde ona sözüm mü var ki bir de açıklama yapiyoruz hey allahim bir de demesin mi tamam oglum tamam seneye gelirsiniz sjdjejdje ya biz bile seneye ne yapacagimizi konusmadik seneye bir de ona neden gitmedigimizin aciklamasini mi yapicam gel de delirme acaba ben mi abartiyorum sjdje rehberimde esimin annesinin numarasi yok ben arayip sormam bugun numarasini buldum bir şekilde arayip ayar vermek istiyorum, her sene her sene ayni muhabbeti yaşamak istemiyorum siz olsaniz arar miydiniz? Ama ben suan aşırı sinirliyim beni ancak başak burçlari anlar arasam çok fena olacak biliyorum sizce ne yapmaliyim
Ben yaklaşık 3 senedir susuyorum eşim halletsin diye ama her izinde ayni olaylar biz bıktık o bıkmadı. Artik insan dayanamiyor onun darlamasi yüzünden benim esimle aram bozuluyor herkesin de bir sabri var. Eşim de net konuşmuyor geçiştirip duruyor kadin bir huzur vermediCanim Ben bu tarz seylerde hep esimin cevap vermesin bekliyorum. Ben muhatap olursam kavga cikar. Kesinlikle tasinmak cok zor ve yardimci olmali, isi zorlastirmamali. Esin de zaten soylemis. Ben olsam soyleneni umursamam sonucta ucakla gideceksinizama senin yapin cat cat soylersin duramazsin gibi
Ben zaten söylememe karari aldim bir ara hizini alamiyor babami bile arayip anlatiyorduYaaaa eşin bu konuda çok hatalı hiç sevmem aile içindeki şeyler başkasına anlatilsin insan kocasına güvenip bir şey de söyleyemez
Ne güzel konuşmuşsun ya ben de ilk zamanlar hep giderdim sorun etmezdim. Sorun etmedikçe sonu da gelmedi, ben tüm tatillerimi oraya gitme üzerine planlayamam ki. Bizim kararlarimiza saygi duymuyor bile demiyor mu acaba hiç gelirlerse gelirler başka planlari vardir belki diye. Ben taşınma stresi hiç yaşamadim aksine çok rahatımCanım sen sakin kal, sonradan pişman olacağın şeyler söylememeye çalış (Başak Burcu insani konuşuyor)
İnsan taşınırken sinirleri gergin oluyor, ya eşine satıyor ya başka birine. Ya da kavga gürültü oluyor ister istemez. Ben çok taşındığım için her taşınma bir kavga ileydisen aklından çıkarma bunu, insan stresiyle baş edemiyor hırsını birilerinden çıkarıyor. Bana kalırsa kadının söylediğinde de bir şey yok, yol üzeri bize uğrayın demiş. Belki uçağın iptal edilemeyeceğini filan bilmiyordur. Bizim insanimiz ısrar etmeyi sever, öyle düşün. Vesveselere kapılma, güzel düşün. Çoğu zaman zannettiğin kadar kötü değildir durumlar. Allah selametlik versin işlerinize inşallah, kolaylıklar diliyorum
Kadinin konusmasini neden onemsiyorsun ki ... Sonucta senin dedigin oluyor. Esine soyle gec. Annesi Ile onun arasindaBen yaklaşık 3 senedir susuyorum eşim halletsin diye ama her izinde ayni olaylar biz bıktık o bıkmadı. Artik insan dayanamiyor onun darlamasi yüzünden benim esimle aram bozuluyor herkesin de bir sabri var. Eşim de net konuşmuyor geçiştirip duruyor kadin bir huzur vermedi
Ben Beylikdüzü’ndeyim 11.katta olduğum için esiyor püfür püfür ama annemler yine annemlerKızlar ümraniye alev alev ciddenn 28 buçuk yıldır aktif bi şekilde hayattayım ömrü hayatımda böyle bişey görmedimyüzümden ter akıtor sürekli
Çokk haklısın önemsediğimden değil artık patladımKadinin konusmasini neden onemsiyorsun ki ... Sonucta senin dedigin oluyor. Esine soyle gec. Annesi Ile onun arasindaesin annesi ile senin dedikodunu yapacak degil herhalde, mecbur savuncak. Esine de tatli tatli ailesinin siz oldugunu ogretmen gerekiyor gibi duruyor. Henuz dengeyi kuramamis. Bizim 9.yil 2 yildir dengeli toplumumuzun genel sorunu bu inan
Komedi filmlerine çeksen yemin ediyorum abartıyorlar karabatağın ne işi var evde girecek de sıçacakta. Babam geldi o an seslere diyor ki karabatak kuşu çok sevdiysen gölden toplayalım sana. Allahtan tavuk sanıp pişirmedin diyor resmen annemle dalga geçip duruyor.Yaa çok komik yazık napacaklarını şaşırmıştır ikisi deDüşünsene oturmaya gidiosun birine salona karabatak giriyor kaka yapıyor evsahibi tutuyor kuş onu tırmalıyor falan hahah mükemmel ortam
Kesinlikle... Ama iste degiller ve annekeri cok mixerÇokk haklısın önemsediğimden değil artık patladımtorunu olunca anlayacak herhalde, sanirim erkeklerin çogu ayni ya. Keşke hepsi bizim gibi düşünebilse ne kadar mutlu olurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?