2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ay en çokta yemeyip öğürür yemek istemez diye korkuyorum evet canım mesela ne kadar ne zaman ne vericem kısmı bana yorucu geliyor Keşke direk bizim yediklerimizden de yiyebilseler
Ay ben de öyle diyorum ama olmuyor Ekin hiç öğürmedi ama diliyle ittirdi ilk başta yapiyolarmis o gidaya yapisina alışık olmadigi için acayiplerine gidiyor canım zaten ilk etapta maksat doymasi değil farkli gıdaları tanıyıp denemesi. İlk gün 1 çay kaşığı 2. Gün 3 çay kaşığı 3. Gün 7-8 çay kaşığı kadar verebilirsin. Sade sebze haslamalarindan hiç hoşlanmadı ama dün labneli patatesi kaşığı eliyle tutup kendi ağzina sokmaya çalıştı hep

Anladım canım zaten sizlerden de fikir alırım burdan iyiki burası var ya Bebeler de biliyor ağzının tadını umarım sebzeyide severler

Canim ben kendi yerken mutlu oldugu seyelri onune koydum gerisini kendim yedirdim. Bazen benim yedirmemi de istemezdi elimden alirdi renkli kasiklarla falan kendi yemek isterdi mesela meyvesini onune.koyardim altina da sofra bezi sererdim meyveli yogurtlarini yemegi severdi, muhallebileri falan. Bazen kendileri hem yiyip hem oynadiklari icin hoslarina gidiyor yemek diger turlu zaten belli yasa girince her turlu kendileri yemegi ogreniyorlar ki. Bir donem onune koydugunu asagi atip bir de egilip bakiyorlarSoyle 6 7 aylikken agzindakini puskurtme hareketleri var bir de oyuna ceviriyorlar. Mama sandalyesine rahat oturunca sen onune koy ellesin oynasin hoslarina gidiyor bir taraftanda sen yedirirsin zaten

Düzelir diyor ama bilemiyorum çok yaygınmış bu aylarda meme reddi
ben bugün gündüz uykularinda yatirdiktan yarim saat sonra kaldirip emziriyorum sirf anne sütü alsın diye emiyor ama hiç emmemesinden iyidir

Bu bir meydan okuma olmalı
İyi cesaret babasına bol şans
Yarın kendisi denize gidecek arkadaşlarıyla. Bugün bana bi güzellik yaptı
Ek gıda her şeyi ile bana zor geliyor ya hayırlısı
Valla bana da şimdi mamanın suyu hazır kendisi hazır karıştırıp veriyorum meme zaten en basiti bakalım artık ona da alısıcaz yeter ki yesinler de
Evet kuzu alıssınlar valla sabah altını al çocuğun diyorum tamam dedi iki dk sonra bana sesleniyor çok yapmış yardım eder misin diye daha çok maruz kalması lazım demek ki
Ya instagramda ebeayse diye bir profil var onun da oğlu var işte kadın en başından beri blw gibi bir sey yaptı yarabbim döke saça yiyor bebiş. Çok da tatlılar hani bir sey demiyorum da. Ana kucağında yediriyor mesela o bile yemek oluyor her öğün sonrası ana kucağını bile yıkıyor helal olsun ne diyeyim
ben bugün gündüz uykularinda yatirdiktan yarim saat sonra kaldirip emziriyorum sirf anne sütü alsın diye emiyor ama hiç emmemesinden iyidir
Ay ben onu yapamam kiz ne cesaret ya tekrar uyumazsa

Kizlar size başımdan geçeni anlatıcam normal hayatımda asla sevmiyorum bir problemimi gidip başkasına anlatmayı, sorunu kendim çözmeye çalışıyorum ama burda nasilsa kimse beni tanimiyor
Biz taşınıyoruz biliyorsunuz ki, eşim de ben de benim arabayla gitmek yerine uçakla gitmemin bebek için daha doğru olacağına karar verdik. Batman izmir arasi çekilmezdi arabayla bir de köpek var bebekle zor olurdu. Bunu okuyan herkes eminim mantikli olduğunu düşünür gelelim eşimin annesine, o da tutturdu arabayla gelin ben kuzey'i göreyim, adana'da yaşıyor annesi de yol üstü ama bizim için çok zor. Eşim de cocuk rezil olur öyle uçakla göndericem dedi. Tutturdu ben anladim oğlum tamam tamam demeye kafayi yersin biz seninle sonra konusuruz oglum diyor whdjje ben anladim merak etme eşin istemiyor diyor haydaa benim şartel atti eşim de düzgün bir cevap veremiyor aldim telefonu elime ne alaka dedim ben istemiyorum yok diyor sen istemiyorsun tabi, ya dedim biz eşya taşıyoruz eşya o evin temizligi yerlestirmesi var küçücük cocukla ben bunlari yapmaya gidiyorum sen buraya gelin diyorsun ne alaka bana diyor ben anlayacagimi anladim dedim ne anladiysan anladin orasi artik seni ilgilendirir yani işim gücüm yok bir de ona mi laf anlatip inandirmaya çalışıcam sanki çocuk allahim sabir ver neyse biz eşimle tartistik daha benim söylemimin agir oldugunu söyledi ya dedim madem agir o zaman beni savunsaydin orda ben ne alaka ya kaldi ki gitmek zorunda bile degilim benim her izinde ona sözüm mü var ki bir de açıklama yapiyoruz hey allahim bir de demesin mi tamam oglum tamam seneye gelirsiniz sjdjejdje ya biz bile seneye ne yapacagimizi konusmadik seneye bir de ona neden gitmedigimizin aciklamasini mi yapicam gel de delirme acaba ben mi abartiyorum sjdje rehberimde esimin annesinin numarasi yok ben arayip sormam bugun numarasini buldum bir şekilde arayip ayar vermek istiyorum, her sene her sene ayni muhabbeti yaşamak istemiyorum siz olsaniz arar miydiniz? Ama ben suan aşırı sinirliyim beni ancak başak burçlari anlar arasam çok fena olacak biliyorum sizce ne yapmaliyim

Uyuyor oluyor zaten ya uykuda emziriyorum bir dene ne olacak sanki uyansa dünyanin sonu mu uyanmazsa benim gibi yaparsin

Ay kadına bakar misin tam cıldırmalık o kadar işin gücün arasında gelip yardım edeyim bir işin ucundan tutayım diyeceğine başınıza iş cıkarıyor bence hiç arama boşver gitme de bu konuyu tartışmaya bile açma. Şimdi arasan bağırsan çağırsan haklıyken haksız duruma düşersin
Uyuyor oluyor zaten ya uykuda emziriyorum bir dene ne olacak sanki uyansa dünyanin sonu mu uyanmazsa benim gibi yaparsin
Gündüz uykusunda odaya girsem bile uyanıyor alin uykusu o kadar hafif ki ama gözü karartıp bir deneyebilirim

Ya bir de her olay sonrasi demez mi oglum siz iyi olun yeter buraya gelmeseniz de olur sanki bütün seytanliklari o yapmamis gibi birden israfil gibi kenara çekilip arada gelip sura üfleyip kiyamet cikarip gidiyor evet adini israfil koydum bu kadinin wjdjejej birden ben kötü oluyorum sinir olunca haksizliga gelemem patliyorum kim olursa olsun yok canim oglu evlenirken bebek olurken bile ineklerini zor birakip geldi hep bir bahanesi var shdjej dedim sen işin olunca hemen koşa koşa gidiyorsun bize gelince buraya gelin diyorsun bu nasil iş eskiden susuyordum olay cikmasin diye ama yeter herkes işind baksin evliligime karismasin shdje ben ne yaptim gittim annemi aradim anlattim her seyi normalde anneme anlatmam annem de karismaz çünkü ona da kiziyorum benim evliligime kimse karisip yorum yapmasin diyorum madem öyle dedim anneme anlattim annem de sinir oldu ver bana numarasini diyip duruyor shdjeu eşimi aradi bir daha olursa anneni arayip konuşucam o zaman ortalik fena karisir annene söyle evliliginize karismasin kendi kararlarinizi kendiniz verin dedi kadin beni delirtti ya bundan sonra agzima geleni çat çat söylicem

Ek gıdaya geçen anneler yolculukta seyahatte kavanoz mamalar pratik oluyor ama daha organiği katkısızı ve kavanozda olmayanı da varmış ben de şimdi gördüm ekliyorum incelemek isteyenlere

Ay alışır bu düzensizliğe diye de bir korkum vardı bitince düzelecek olması içimde bir umut ışığı yaktı saol cnm

Destek icin tesekkur ederim insallah bizimki de kolay gecer. Sonrasinda bakim icin ne yapiyoruz? Salgi olmuyor degil mi?

Ya bu insanlar mal mı? Kızım çocuk rezil olmasın uçakla gidin ben gelirim hem yardim ederim Kuzeye bakarim sen yerlesirsin diyeceğine saçmaladığı şeye bak. Sen kadınla görüşmüyor musun ? Numarasi falan yok demişsin ya. Seneye gelirsiniz derken de laf sokmaya çalışmış aslında. Ben senin yerinde olsam arayıp münakaşa etmezdim. Ayilip bayılacak eşini arayacak eşin sana saracak bu defa gerçekten gitmek zorunda kalacaksin. Kulağının üzerine yat sen arayıp konuştun diye onun fikri değişmez suçlu çıkan da sen olursun sakinliğini koru ve hiiiic bir şey yapma uçağına bin git

Alissinlar tabi ki onlar da ebeveyn neticede hayrına bişi yapmiyolar ay o kadar hayat enerjim yok anakucagini yika et valla helal olsun öyle insanlara

Kizlar biz sabah 9 da geldik hastaneye hala hastanedeyiz 4 den oncede cikacak gibi durmuyoruz
doktor gelip gorecek bilgi verecek baya bildigin ameliyat gibiymis bu iş
Hafif anestezi alsa da hemen salmiyorlar ani bir alerjik reaksiyon gelişir bir şey olur vs.diye gözlem altinda tutuyolar. Anestezili Rahim filmi cekildigimde beni de salmamislardi baya kalmıştım

Ya bize hamilelikte sola yat sola yat diyip durdular bebeler doğdu hepsi sola bakıyor Benimki de öyle, oynarken fln uğraşıyorum sağa baktırmaya doktor boyun kasına masaj yapabilirsin fln demişti yenidoğan zamanındayken ama bir işe yaramadı o da cnm.

Alissinlar tabi ki onlar da ebeveyn neticede hayrına bişi yapmiyolar ay o kadar hayat enerjim yok anakucagini yika et valla helal olsun öyle insanlara
Valla bende yapamam benimde o kadar enerjim yok gerçekten helal olsun yapana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…