- 19 Ekim 2022
- 424
- 308
- 18
Set almadım canım hangisi en uygunsa öyle aldım renge çok takılmadim açıkçasıAa ben de yeni hesap açıp deneyeyim, bir seti ne kadara aldınız acaba? Ben gri ya da sarı renk istiyorum amazonda tek tek farklı satıcılardan alınca daha uygun oluyor gibi hepsi buradadan.
Bize gelde tasinmamiza yardim et desene bakalim ne dicrk ahahahahaKizlar size başımdan geçeni anlatıcam normal hayatımda asla sevmiyorum bir problemimi gidip başkasına anlatmayı, sorunu kendim çözmeye çalışıyorum ama burda nasilsa kimse beni tanimiyor
Biz taşınıyoruz biliyorsunuz ki, eşim de ben de benim arabayla gitmek yerine uçakla gitmemin bebek için daha doğru olacağına karar verdik. Batman izmir arasi çekilmezdi arabayla bir de köpek var bebekle zor olurdu. Bunu okuyan herkes eminim mantikli olduğunu düşünür gelelim eşimin annesine, o da tutturdu arabayla gelin ben kuzey'i göreyim, adana'da yaşıyor annesi de yol üstü ama bizim için çok zor. Eşim de cocuk rezil olur öyle uçakla göndericem dedi. Tutturdu ben anladim oğlum tamam tamam demeye kafayi yersinbiz seninle sonra konusuruz oglum diyor whdjje ben anladim merak etme eşin istemiyor diyor haydaa benim şartel atti eşim de düzgün bir cevap veremiyor aldim telefonu elime ne alaka dedim ben istemiyorum yok diyor sen istemiyorsun tabi, ya dedim biz eşya taşıyoruz eşya o evin temizligi yerlestirmesi var küçücük cocukla ben bunlari yapmaya gidiyorum sen buraya gelin diyorsun ne alaka bana diyor ben anlayacagimi anladim dedim ne anladiysan anladin orasi artik seni ilgilendirir yani işim gücüm yok bir de ona mi laf anlatip inandirmaya çalışıcam sanki çocuk allahim sabir ver neyse biz eşimle tartistik daha benim söylemimin agir oldugunu söyledi ya dedim madem agir o zaman beni savunsaydin orda ben ne alaka ya kaldi ki gitmek zorunda bile degilim benim her izinde ona sözüm mü var ki bir de açıklama yapiyoruz hey allahim bir de demesin mi tamam oglum tamam seneye gelirsiniz sjdjejdje ya biz bile seneye ne yapacagimizi konusmadik seneye bir de ona neden gitmedigimizin aciklamasini mi yapicam gel de delirme acaba ben mi abartiyorum sjdje rehberimde esimin annesinin numarasi yok ben arayip sormam bugun numarasini buldum bir şekilde arayip ayar vermek istiyorum, her sene her sene ayni muhabbeti yaşamak istemiyorum siz olsaniz arar miydiniz? Ama ben suan aşırı sinirliyim beni ancak başak burçlari anlar arasam çok fena olacak biliyorum sizce ne yapmaliyim
Yaa öyle mi diyosunBi yandan iyi bi yandan kötü ben ek gidadan ziyade bi an önce bizim yemekleri yiyebileceği zamana geçmek isterdim
Gelişine başlıyorsun valla
Canim gündüz uykularinin kisa olması da etkiler tabi ama daha çok ataktan bence derin uykuya dalamiyor bı türlü tabi destekle uyuyan bebeklerin de uyanması daha sık oluyor her seferinde aynı destekle uykuya dönmek istiyorlar
Olmuş galiba geçmiş olsun
Çamaşır mak üzerinde banyo tezgahı var canım
Kabiz yapabilecek gidalara çok az koydum canım ama yoğurtlu labneli karışım yaptığımda koymadim kafama göre zaten Ekin ishal gibi yapıyor başladığımızdan beri daha alisamadi bağırsakları
Soruya bak tabi ki malYa bu insanlar mal mı? Kızım çocuk rezil olmasın uçakla gidin ben gelirim hem yardim ederim Kuzeye bakarim sen yerlesirsin diyeceğine saçmaladığı şeye bak. Sen kadınla görüşmüyor musun ? Numarasi falan yok demişsin ya. Seneye gelirsiniz derken de laf sokmaya çalışmış aslında. Ben senin yerinde olsam arayıp münakaşa etmezdim. Ayilip bayılacak eşini arayacak eşin sana saracak bu defa gerçekten gitmek zorunda kalacaksin. Kulağının üzerine yat sen arayıp konuştun diye onun fikri değişmez suçlu çıkan da sen olursun sakinliğini koru ve hiiiic bir şey yapma uçağına bin git
Ben bulduğum en ufak boşlukta koala gibi koltuğa yapışıyorum neymiş her gün anakucagi yikicakmisimValla bende yapamam benimde o kadar enerjim yok gerçekten helal olsun yapana
Dolap uygulamasına da bakın mutlaka kızlar ben kapaklı kase ve porsiyon tabağı ordan aldım 165 tl tanesi. Hepsiburadadan da kaşık ve bardak aldım indirimden baya uyguna geldiAa ben de yeni hesap açıp deneyeyim, bir seti ne kadara aldınız acaba? Ben gri ya da sarı renk istiyorum amazonda tek tek farklı satıcılardan alınca daha uygun oluyor gibi hepsi buradadan.
Yok canim ya bio gurme diye bir markadan aldim organik bi de labne yapamicam vallaYaa öyle mi diyosunLabneyi kendin mi yapıyorsun canım bir yerden mi aldın ? Normal bizim yediğimiz labneler gibi mi
Ya bir kızla konuşuyorduk çocuk 6 yaşında yenidoğnken sünnet yaptırmış hala saklıyormuş sünnet derisini ben de iğrenç bişey niye saklıyorsun dedim anne olunca anlarsın demişti bilmiş bilmiş, al işte anne oldum anlamıyorum yine iğrenç benceAy evet bize de verdiler
Benim büyük oğlanın da vermişlerdi o telaşla ben alıp çantaya attım ve unuttumgunler sonra evde bir koku , arıyoruz Allah'ım ne. Eşim odaya girip çantamı kokladı, insan mi kestin ne yaptın diyodu bana
Ahahahahahahahahahq kendi ana babasi olunca polyannaligi tutuyodurSoruya bak tabi ki malyok çok görmek istiyormuş da benim onca işimin arasinda eşya yolda giderken ben onun yanina gidicem konuşuyorum aram kötü degil ama anca eşimi aradiginda diğer türlü ben ozellikle arayip sormam, ne yapabilirim saygi duyuyorum ama sonucta kendi öz annem gibi sevmiyorum. Her izin ayni terane oglum iznin ne zaman haa o zaman geliyorsunuz yani bir daha eşim aradiginda ilk işim bunu dile getirmek olacak sürekli ayni muhabbetten sıkıldım. Susuyordum eşim çözer nasil olsa diye ama onu da darlıyor, eşim kirmamaya çalısıyor ama baydi. Bilecekse beni kötü bilsin hiç umrumda dahi olmaz. Susuyorsam eşime olan saygimdandi ama kendisi bizim kararlarimiza saygi duymayip üsteliyor birisinin dur demesi lazim yoksa annem karisacak ben bile sıkıldım bu konudan sen nasil dayaniyorsun diyor aynen en iyisi ben aramiyim ama esimle konustugunda kesinlikle alakasiz yer olsa bile alip telefonu konuyu açıp konuşucam yeter. Ay eşim de demez mi onlar iyi niyetli köylü düsünemiyorlar diye sanirsin zihinsel engelliler de bir şeyi bilmiyorlar. Benim eşimin de polyannaligi beni bitirecek ya bu yaşa nasil geldi anlamiyorum
Inekleri babani nasil birakip gelim dicek hep bunlari söylüyor çünkü whdjejd ben de ilerde köpegimi birakip gelemiyorum dicemBize gelde tasinmamiza yardim et desene bakalim ne dicrk ahahahaha
Anakucagini niye yikiyoz ya:)))Ben bulduğum en ufak boşlukta koala gibi koltuğa yapışıyorum neymiş her gün anakucagi yikicakmisimevde halilari bile kaldirdim temizlik hem kolay oluyor hem hali toz pislik toplamiyor diye kışın sericem
Ayy bu ben valla her fırsatta yatıp uzanıyorum bendeBen bulduğum en ufak boşlukta koala gibi koltuğa yapışıyorum neymiş her gün anakucagi yikicakmisimevde halilari bile kaldirdim temizlik hem kolay oluyor hem hali toz pislik toplamiyor diye kışın sericem
Benim eşim herkese böyleAhahahahahahahahahq kendi ana babasi olunca polyannaligi tutuyodur
Ya insanlari sıkıştırmaya gerek yok yine baska zaman gidilir kucuk cocuk tasinma.isi yolda uzun cekilmez hele bu sicakta adana bilemiyorum:))) iyi etmissin az bile soylemissinInekleri babani nasil birakip gelim dicek hep bunlari söylüyor çünkü whdjejd ben de ilerde köpegimi birakip gelemiyorum dicemya zaten işi olunca 1 hafta önceden koştur koştur gidiyordu kendisine de dedim işin olunca hemen gidiyorsun bize gelince gel diyorsun nasil iş bu yok yok bitti artik susma fasli sira bende kavga etmiyorum ama lafı da sokuyorum alinan gitsin köşede ağlasin oğlu da selpak tutsun annesine ne diyim çileden çıkardi beni jwjdje
Ya çok güldüm bu arada sndndjjdk düşünemiyorum o kokuyu oyyyAy evet bize de verdiler
Benim büyük oğlanın da vermişlerdi o telaşla ben alıp çantaya attım ve unuttumgunler sonra evde bir koku , arıyoruz Allah'ım ne. Eşim odaya girip çantamı kokladı, insan mi kestin ne yaptın diyodu bana
Ya tam tipik türk kaynanasi oğlan delisi, düşüncesiz. Böyle insanla anlaşmak çok zor gerçekten illa kendi istedikleri olsun istiyorlar. 50 derece sıcakta onca yol yaptırmak bebeğe tamamen kendi bencilliginden. Çocuğu düşünen insan zaten bunu talep etmez en azindan havalar biraz serinlesin öyle gelirsiniz diyebilir. Ama bu tarz insana ne dersen de cidden laftan anlamazlar en güzeli hiç muhattap olmamakSoruya bak tabi ki malyok çok görmek istiyormuş da benim onca işimin arasinda eşya yolda giderken ben onun yanina gidicem konuşuyorum aram kötü degil ama anca eşimi aradiginda diğer türlü ben ozellikle arayip sormam, ne yapabilirim saygi duyuyorum ama sonucta kendi öz annem gibi sevmiyorum. Her izin ayni terane oglum iznin ne zaman haa o zaman geliyorsunuz yani bir daha eşim aradiginda ilk işim bunu dile getirmek olacak sürekli ayni muhabbetten sıkıldım. Susuyordum eşim çözer nasil olsa diye ama onu da darlıyor, eşim kirmamaya çalısıyor ama baydi. Bilecekse beni kötü bilsin hiç umrumda dahi olmaz. Susuyorsam eşime olan saygimdandi ama kendisi bizim kararlarimiza saygi duymayip üsteliyor birisinin dur demesi lazim yoksa annem karisacak ben bile sıkıldım bu konudan sen nasil dayaniyorsun diyor aynen en iyisi ben aramiyim ama esimle konustugunda kesinlikle alakasiz yer olsa bile alip telefonu konuyu açıp konuşucam yeter. Ay eşim de demez mi onlar iyi niyetli köylü düsünemiyorlar diye sanirsin zihinsel engelliler de bir şeyi bilmiyorlar. Benim eşimin de polyannaligi beni bitirecek ya bu yaşa nasil geldi anlamiyorum
Anlamiyor ayni şeyi daha önce de söyledik yok gelsin adana'dan uçaga binsin, tabi efendim siz nasil arzu edersenizYa insanlari sıkıştırmaya gerek yok yine baska zaman gidilir kucuk cocuk tasinma.isi yolda uzun cekilmez hele bu sicakta adana bilemiyorum:))) iyi etmissin az bile soylemissin
Ben de öyle yapiyorum ama arada çorap deliğunden çikan parmak gibi fırtlıyor mikser gibi ortaligi karistiriyorYa tam tipik türk kaynanasi oğlan delisi, düşüncesiz. Böyle insanla anlaşmak çok zor gerçekten illa kendi istedikleri olsun istiyorlar. 50 derece sıcakta onca yol yaptırmak bebeğe tamamen kendi bencilliginden. Çocuğu düşünen insan zaten bunu talep etmez en azindan havalar biraz serinlesin öyle gelirsiniz diyebilir. Ama bu tarz insana ne dersen de cidden laftan anlamazlar en güzeli hiç muhattap olmamak
Oğlumun çok kıymetli pipisinin derisiYa bir kızla konuşuyorduk çocuk 6 yaşında yenidoğnken sünnet yaptırmış hala saklıyormuş sünnet derisini ben de iğrenç bişey niye saklıyorsun dedim anne olunca anlarsın demişti bilmiş bilmiş, al işte anne oldum anlamıyorum yine iğrenç bence
Bosver ya konussun dursun o öyle dedi diye eşin adanaya gidicez demiyor sonuçta. Valla bu tarz durumlarda ben eşimin üstüne atıyorum. X istemiyor getirmiyor diyorum. Biz hala Bursa'ya gitmedik mesela bayramda teyzesi telde Ekini de yürümeye başlayınca görcez dedi ben de ben X getirmek istemiyor yol zor olur diyor dedim kapadım ağzını yeğenlerine açıp konuşsunlarBen de öyle yapiyorum ama arada çorap deliğunden çikan parmak gibi fırtlıyor mikser gibi ortaligi karistiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?