Aynen öyleymiş bn bebek için tedavi görürken bu bilgiler bnde net bı şekilde vardı sonra ne olduysa önce regl olurum diye düşündüm oysa önce yumurtlama oluyo sonra regli oluyoruz. Biraz geç farkettim bakalım kısmet. Şuan kol imlanti baya oneriliyo bnde kesin 2.yi dusunmezsem o şekilde korunurumCanim once yumurtlar sonra regl olursun. Dollenmedigi icin vucudumuz regl ile atar onu. O yuzden regl olmadan olacagin ay yumurta dollenirse regl olmaz gebe kalirsin. Benim korkum da bu yuzden ya... Kola implantlar var ona bakiyorum ben de...
tamma yarın haber vericem acaba normal bizim kendimiz için mayaladığım yoğurtlardan versem nolur ki??Canim kucuk kavanoza 1 yemek kasigi cok fazla eksi olur tadi. Ben 5 kilo.aliyorum 1 kilosuni icmeye 4 kilosuni mayalarken 1 yemek kasigi kullaniyorum ve sutle baska bir kapta karistirip oyle icine dokuyorum agzina ortu ortup uzerine sofra bezi örtup mayalamaya birakiyorum 4 saat toplamda kontrol.ediyorum maya tutmamissa biraz daha birakiyorum
Ooo kızlar ustalar burdaaaaCanım ben gecen gün 8 kilo alıp mayadım yogurt hastası olup puding niyetine bile yediğim için bende yoğurtta uzmanlastımşöyle ısısını serve parmagımla 10 sn sayıp yakmayacak ama cok hafif ısısracak sekılde ayarlıyorum , 1 lt cam kavanozlarda mayalıyorum ve 1 tane 1 lt kavanoza bir yemek kaşığı maya eklıyorum daha sonra kavanoz üstüne tülbent örtüyorum kavanoz kapagını aralıklı bırakıp tam kapatmıyorum içindeki su buharlaşabılsın diye bende sıcak buradı gece 35-40 derece olmasına ragmen kalın battanıye ile iyice örtüyorum oyle yaptım yani sorun yasamadım ve 6 saat süre tutup , 6 saat sonunda direkt buzdolabına atıyorum katı harika bir yogurt elde edıyorum hiç sekmez hep boyle yaparım bence sen sütü biraz sıcakken mayaladıgın için oyle olmustur diye tahmın edıyorum annem hep sıcak mayalarsan ayran olur der kızlar bide benım yogurt ile ilgili sorum şu eşim yogurdu katı ve krema gibi sevdıgı için maya olarak activia kullanıyorum bu diğer doğal mayaya göre daha mı az yararlı ne dusunuyorsunuz
Canim senin sistem ayni benimki gibi olmus. Sadece 6.30 degil de biraz daha gec uyaniyorminseo benimki de ataktan sonra kendi bi duzen kurdu. Masallah diyeyim bu sekilde gayet ideal 20.30 gibi uyuyor, Sabah babasi 6.30 da uyaniyor onunla uyaniyor. Tekrar 8.30 da uyuyor. Sonrasinda 2 saat uyanik kaliyor tekrar uyumak istiyor, bu sekilde 3 uykusu var. Simdi 3.uykuda 16.00 civari yapiyor 17.30 a kadar... Bu uykusundan 3 saat sonra mutlaka uyut beni dio
Evet canım başlar dişler yukarıya çıktıkça çocuklar sürekli aç kalmış gibi ellerini ısırıyor emiyor şakır şakır salyalanıyor. O salyalar yüzünde günde 3 defa üzerini değiştiğimi biliyorumKizlar bizde asiri salya ve parmak isirma var ayrica biberonuda isiriyor bayadir boyle dis cikarma sinyalleri bu kadar erken baslarmi
SanmıyorumBaska bir sey olamaz dimi
Çookkk sıcakk, Defnede öylee sızlanarak uyanıyor ben memede uyutuyorum yatıyorum o uyanıyorKızlar sıcaktan mıdır nedir uykuya dalamadı mina cokk sıcak
Tetagil surdum ins ise yarar kesintisiz agliyor uyandigindan beriEvet canım başlar dişler yukarıya çıktıkça çocuklar sürekli aç kalmış gibi ellerini ısırıyor emiyor şakır şakır salyalanıyor. O salyalar yüzünde günde 3 defa üzerini değiştiğimi biliyorum
Ay aynısıııııııı ufSanmıyorumolursa da Allah vermiş diye tam daa buna derim
Çookkk sıcakk, Defnede öylee sızlanarak uyanıyor ben memede uyutuyorum yatıyorum o uyanıyorsıcaktan delirdim desem yeridir
Ayaz da aynı durumda canım atlet külot yatırıyorum sadece ama yine de bir o yana bir bu yana dönüp duruyor yataktaKızlar sıcaktan mıdır nedir uykuya dalamadı mina cokk sıcak
Lansinoh iyiydi ama sağarken hamgi makine ile olursa olsun göğüsünü yukardan sık bırak sık bırak aşağı doğru 2 kat farkediyor çıkan sütKizlar bana süt sağma makinesi önerir misiniz gerçekten işe yarayan
Sarı şekerimHava elli derece olsa bile süsünden ödün vermeyen biri
Evet canım böyle ben direk ağzına döküyorumKızlar diş için tetagilin başka formu var mı? Böyle granülleri sürdüm dişine, doğru bu değil mi? Eki Görüntüle 3277815
Allah kolaylik versin canim tahmin edebiliyorumvalla tam yazlikci olduk. Tüm gün çocuklarla bir icerde bir disarda resmen gece uyumuyorum bayılıyorum... iki çocukla biraz zor tabi. Özellikle küçüğün uyku saatleri büyüğe uymuyor. Kız bir çığlık atıyor yada gidip uyandırıyor sonrası ortalık yangın yeri. Çocuğun güzel uyuduğu tek yer sahil. Denize sokuyorum çıkınca emzir uyut. Kız denizde olunca ellemiyor da güzelce uyuyor allahtan. Pazar günü donucez 5.ay kontrolüne o zaman bakalım neler olacak burda rahata alıştı ikiside. Sizde ne var ne yok.
Kızlar sıcaktan mıdır nedir uykuya dalamadı mina cokk sıcak
Öyle böyle bir sıcak yok resmen doğal afet... İzmir de klimasiz durulmuyor. Bebişler sıcaktan uyuyamiyordur muhtemelenAyaz da aynı durumda canım atlet külot yatırıyorum sadece ama yine de bir o yana bir bu yana dönüp duruyor yatakta
Tamam canım mamajo diye marka var yorumları da bayağı iyiydi kararsız kaldım neye baksam hepsinin yorumu iyiLansinoh iyiydi ama sağarken hamgi makine ile olursa olsun göğüsünü yukardan sık bırak sık bırak aşağı doğru 2 kat farkediyor çıkan süt
Çok şükür canım iyi olsunlar yeter kiMinnoş bebek diyor kuzum
Ama sağlıklı şükür
Canım mastit oluyor galiba dikkat etKızlar sağ gogsum akşamdan beri sert ve bı kısmı ağrıyo 2 defa sagdim emzirdim duş alıp masaj yaptım ama yok hala sert ağrısı da geçmedi. Meme ucunun 3 parmak yukarısına bastığımda bı sertlik var ve o da ağrıyo koltuk altına dogru da giden başka sertlik var. Başka ne yapabilirim. Sanırım sürekli em bırak yapmaktan oldu ve hep sağı vermişim farketmeden o da tüm sütü cekmeyince dolu dolu oldu. Ateşim yok hoş olsa da bu sicakta hissedemem heralde.
Evet ya normal saatinden daha geç uyudu o kadar bunaltıcı ki havaKızlar sıcaktan mıdır nedir uykuya dalamadı mina cokk sıcak
Keşke bende verebilsem 56 da takıldım kaldımKızlar bugün tartıldım inanamadım doğum öncesi 63 ile hamile kalmıstım hamilelikte 80-82 yi görmustum son ayımda , suan 57 ye düşmüşüm saçlarımda cok dökülüyor bu kadar kilo verme normal mi eridim deyim yerindeyse ,hayatımda hiç olmadığım kadar zayıfladım doktora gidip görünmem gerekıyor mu normal mi bu kadar kilo vermem yediğim ve hiç diyet vb dikkat etmediğim halde bu şekilde
Evet ilerlemeden engelleyeyim dedim. Çılgın çocuğum emmiyo ki düzgünce anca uykuluyken emebiliyo gece emzirdim ama hala sert ateş falan yapmasın daCanım mastit oluyor galiba dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?