2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canim once yumurtlar sonra regl olursun. Dollenmedigi icin vucudumuz regl ile atar onu. O yuzden regl olmadan olacagin ay yumurta dollenirse regl olmaz gebe kalirsin. Benim korkum da bu yuzden ya... Kola implantlar var ona bakiyorum ben de...
Aynen öyleymiş bn bebek için tedavi görürken bu bilgiler bnde net bı şekilde vardı sonra ne olduysa önce regl olurum diye düşündüm oysa önce yumurtlama oluyo sonra regli oluyoruz. Biraz geç farkettim bakalım kısmet. Şuan kol imlanti baya oneriliyo bnde kesin 2.yi dusunmezsem o şekilde korunurum

tamma yarın haber vericem acaba normal bizim kendimiz için mayaladığım yoğurtlardan versem nolur ki??
Ooo kızlar ustalar burdaaaa

Canim senin sistem ayni benimki gibi olmus. Sadece 6.30 degil de biraz daha gec uyaniyor

Kizlar bizde asiri salya ve parmak isirma var ayrica biberonuda isiriyor bayadir boyle dis cikarma sinyalleri bu kadar erken baslarmi
Evet canım başlar dişler yukarıya çıktıkça çocuklar sürekli aç kalmış gibi ellerini ısırıyor emiyor şakır şakır salyalanıyor. O salyalar yüzünde günde 3 defa üzerini değiştiğimi biliyorum

Tetagil surdum ins ise yarar kesintisiz agliyor uyandigindan beri

Kizlar bana süt sağma makinesi önerir misiniz gerçekten işe yarayan

Hava elli derece olsa bile süsünden ödün vermeyen biri
Sarı şekerim
Kızlar diş için tetagilin başka formu var mı? Böyle granülleri sürdüm dişine, doğru bu değil mi? Eki Görüntüle 3277815
Evet canım böyle ben direk ağzına döküyorum
Allah kolaylik versin canim tahmin edebiliyorum bizler ayni ataklar dişler aşılar bildiğin gibi
Kızlar sıcaktan mıdır nedir uykuya dalamadı mina cokk sıcak
Ayaz da aynı durumda canım atlet külot yatırıyorum sadece ama yine de bir o yana bir bu yana dönüp duruyor yatakta
Öyle böyle bir sıcak yok resmen doğal afet... İzmir de klimasiz durulmuyor. Bebişler sıcaktan uyuyamiyordur muhtemelen

Lansinoh iyiydi ama sağarken hamgi makine ile olursa olsun göğüsünü yukardan sık bırak sık bırak aşağı doğru 2 kat farkediyor çıkan süt
Tamam canım mamajo diye marka var yorumları da bayağı iyiydi kararsız kaldım neye baksam hepsinin yorumu iyi

Kızlar sağ gogsum akşamdan beri sert ve bı kısmı ağrıyo 2 defa sagdim emzirdim duş alıp masaj yaptım ama yok hala sert ağrısı da geçmedi. Meme ucunun 3 parmak yukarısına bastığımda bı sertlik var ve o da ağrıyo koltuk altına dogru da giden başka sertlik var. Başka ne yapabilirim. Sanırım sürekli em bırak yapmaktan oldu ve hep sağı vermişim farketmeden o da tüm sütü cekmeyince dolu dolu oldu. Ateşim yok hoş olsa da bu sicakta hissedemem heralde.

Canım mastit oluyor galiba dikkat et

Keşke bende verebilsem 56 da takıldım kaldım canım rahatsız olduysan kilo düşüşünden doktora gidebilirsin vitamin vs kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…