2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Masallah kuzuya

Kızlar günaydın
Bebeğim 3 gun once rota virusü aşısı olmuştu. İsal durumumuz devam ediyor, bugün sabahki kakasinda uzayan sümüksü bir yapi vardı? Sizlerde de oldumu? Sebebi nedır? Ateş kusma yok.
Evet 2 gün önce aşı oldu bu sabah yeşil sümüksü yapı vardı mukus diyemiyorum tam çünkü mukuslu kakamız bazen oluyor bu bşraz farklıydı sanırım senin bahsettiğin de o
Ben de gördüm aşıya bağladım canım

Kızlar selam uzun zamandır giremedim umarım herkes iyidir. Biz bebişleri ne zaman ayakları üzerine bastıracağız, birileri severken ayakları üzerinde tutuyorlar uyarmaktan yoruldum vallahi
Aslinda bebeklerin o sekilde durmasi refleksten kaynakli. Guc vermeden temas ettirilebilir ama henuz belleri yeterince guclu degil, guclu olsaydi otururlardi. Gucu vererek tutmak zarar verebilir haklisin. Oturmaya baslayinca tay tay yapilir canim ...

15 saniye cok fazla canim. Ne kadar saygisizlarmis

Allahimmmm... Bu nasil tatlilik masallah bence de paylasma cok tatli nazar olur Allah korusun cok tatliss kızın

Aynen bu ay oluyor. Dikkatlerini dagitacak bir sey olmamaliymis. Sessiz ve sicakligi ideal oda olmaliymis. Sevdigi ninniyi mirildanarak soyleyebikirmisiz. Gercekten sessiz ortamda sorun yazamiyorm. Ama ses varsa almiyor. Ayakta, az az, uyurken, uyaninca Vs idare ediyoruz Sunrseee

Aynen canım sessiz sakin ortamda emziriyorum zaten genellikle en iyisi öyle oluyor

Hahahha bizimki de öyle Bir video varya melekler güldürüyor guzumuu kahkaha da attırırlar sanırım
Yaa bizimkide gülüyor kendi kendine kahkaha atıyor değişik sesler çıkarıyor çaktırmadan videoya çekiyorum. İçim eriyor o öyle yapınca çıldırıyorum

Ya benim de oyle ses olunca agzinda memeyi bekletip sesi dinliyor birakiyor vs ondan emzirmeye gidince herkesi uyariyorum emzirmeye gidiyor kimse gelmesin.

pcfl canim geceniz nasil gecti ates, huzursuzluk oldu mu? Bizim cok sukur bir sey olmadi bunu da atlattik en zor cumartesi sunnet onu da atlattim mi baya rahatlayacagim.
Canım haftaya çarşamba bizde sünnet için gün aldık çok heycanlıyım umarım güzel geçer

Evet melekler gulduruyor derlerde ne kadar dogru bilmiyorumAma ilk defa bugun uykuda kahkaha atarak guldu
Daha öncede elbette yapmıştır canım sen denk gelmemissindir, muhtemelen sende uyuyorsundur. Çünkü gece derin uykularinda oluyor, Aryananin 40i çıkmadan 10 saniye suren kahkahaları var. Arada bekliyor hımmmm yapip tekrar kahkaha atıyor Ilk duydugumda Nasil heyecanlanmistim

Kizlar bana süt sağma makinesi önerir misiniz gerçekten işe yarayan
Cnm bende avent vardı ve ilk 10dk canımı çok acıtıyordu çok hızlı başlıyordu sonra da gücü daha fazla çeksin istiyordum istediğim güce ulaşmıyordu onu çok tavsiye etmem. Ben sonra hastane tipi pompa kiraladım, bayıldım, kendin hız ve gücünü ayarlıyorsun hiç acıtmadı ve çok güçlü hızlı sağım yapıyordum. Kadın doğumcuna ya da hastanede hemşirelere sorabilirsin süt artırmak için istiyorsan eğer tabi.

Bağırsak la alakalı bir durum olarak okudum ben de o yuzden rota aşısından kaynaklanıyor cok büyük ihtimalle, yeşil değildi bizimki sarıydi canım. Seninki de isalle beraber mi geldi sümüksu yapı.

Yaa bizimkide gülüyor kendi kendine kahkaha atıyor değişik sesler çıkarıyor çaktırmadan videoya çekiyorum. İçim eriyor o öyle yapınca çıldırıyorum
Benim de benim dee
Bir de bu dördüncü ay atağı zor geçti ama sonrası bebişteki gelişimler inanılmaz güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…