- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Tadına baktın mı nasıl iyi?Bestiron kullanıyorum canım ben çok şükür kabızlık sorunu yaşamadık c vitamini de var içinde tadı da çok iyi
Dün biz de böyleydik. Üstünde sadece zıbın vardı onu da çıkardım, buhar makinesini açtım anca öyle uyuyabildi kuzumKızlar sıcaktan mıdır nedir uykuya dalamadı mina cokk sıcak
TebriklerDaha dün test yaptım ve sonuç.
Canim dusa gir sicak dusta o sertliklere masaj yap. Onlar fazla sutten sut keseciklerinin dugum olmasi. Cozmen lazim yoksa mastit olursun. Enfeksiyon yapar ve ateslenirsin. Yumusayip biraz cozulunce bebegin emsin. Ayakta gezerken Emer, o sekilde ver. Sagsan da gecmiyor. En iyi cozum bebeginin emmesi. Ama emmiyor ise mecbur sagmalisin.Kızlar sağ gogsum akşamdan beri sert ve bı kısmı ağrıyo 2 defa sagdim emzirdim duş alıp masaj yaptım ama yok hala sert ağrısı da geçmedi. Meme ucunun 3 parmak yukarısına bastığımda bı sertlik var ve o da ağrıyo koltuk altına dogru da giden başka sertlik var. Başka ne yapabilirim. Sanırım sürekli em bırak yapmaktan oldu ve hep sağı vermişim farketmeden o da tüm sütü cekmeyince dolu dolu oldu. Ateşim yok hoş olsa da bu sicakta hissedemem heralde.
Maşallah canımCanim dusa gir sicak dusta o sertliklere masaj yap. Onlar fazla sutten sut keseciklerinin dugum olmasi. Cozmen lazim yoksa mastit olursun. Enfeksiyon yapar ve ateslenirsin. Yumusayip biraz cozulunce bebegin emsin. Ayakta gezerken Emer, o sekilde ver. Sagsan da gecmiyor. En iyi cozum bebeginin emmesi. Ama emmiyor ise mecbur sagmalisin.
Ben de dikkat etmesem hemen oluyor. Sut uretimim hala fazla. Masallah ikizim olsa rahat yetermis
Benim oğlum ayakları dimdik sert yapiyo onu tutarak ayağa kaldırıyorum ben. Saniyelik üstüne bırakıyorum duruyo da ama zarar verir diye uzatmiyorum sık sık yapmıyorum. Minik minik guclensin. Ama tabi sen tutmuyosan laftan anlamazlara soyle tutmasınlar yada al kucaklarindan sonuçta sn yetistiriyosun bebeğini saygı duysunlarKızlar selam uzun zamandır giremedim umarım herkes iyidir. Biz bebişleri ne zaman ayakları üzerine bastıracağız, birileri severken ayakları üzerinde tutuyorlar uyarmaktan yoruldum vallahi
Uzun sureli değilse sıkıntı yokmuş, en son kontrolümde doktorumuz ellerinden tutup basmasi, durmasi kafasini tutması nasil diye kontrol etti, dedim basmamasi gerekmiyormu, dedi kısa durumlarda problem yok, ama yurutur gibi yapmayın, dus aldırırken, yada siz otururken kucakta bacaklarınıza kısa sureli basmasi sorun teşkil etmez.Kızlar selam uzun zamandır giremedim umarım herkes iyidir. Biz bebişleri ne zaman ayakları üzerine bastıracağız, birileri severken ayakları üzerinde tutuyorlar uyarmaktan yoruldum vallahi
Bizimkilerde dimdik yapıyorlar o yüzden zaten ayaklarının üzerine bastırıyor çoğu kişi, iki bebek olunca işte yetişemiyorum herkes kafasına göre sormadan bir şeyler yapıyor ben asla ve asla kimsenin çocuğuna sormadan bir şey yapmam bir şey vermem.Benim oğlum ayakları dimdik sert yapiyo onu tutarak ayağa kaldırıyorum ben. Saniyelik üstüne bırakıyorum duruyo da ama zarar verir diye uzatmiyorum sık sık yapmıyorum. Minik minik guclensin. Ama tabi sen tutmuyosan laftan anlamazlara soyle tutmasınlar yada al kucaklarindan sonuçta sn yetistiriyosun bebeğini saygı duysunlar
Aa iyi bari teşekkür ederim ben de tedirgin oluyordum bir sıkıntı olur mu diye, uzun süreli değil ama anlık yapıyorlar hemen uyarmaya çalışıyorum yani en fazla tutan 15 saniye falan tutmuştur tabi benim gördüğüm kadarıylaUzun sureli değilse sıkıntı yokmuş, en son kontrolümde doktorumuz ellerinden tutup basmasi, durmasi kafasini tutması nasil diye kontrol etti, dedim basmamasi gerekmiyormu, dedi kısa durumlarda problem yok, ama yurutur gibi yapmayın, dus aldırırken, yada siz otururken kucakta bacaklarınıza kısa sureli basmasi sorun teşkil etmez.
Maşallahgünaydın tatlış teyselerim ve canım kankilerim
Size diş buğdayı partimden ve dün yeni evimizin bahçesinden büyüyenn incilerimin fotilerini gönderiyorum
Keşke etraf bu kadar kötü olmasa biz de rahat rahat paylaştık resimlerimizi ama kusura bakmayın kızlar o kocaman emojiler içingenelde ben defneyi hiç paylaşmıyorum zaten sosyal medyamda da☺
Ahh Yaa niye emmiyor acaba. 4.ayda genelde Red yapabiliyorlar arada umarım geçicidir. Bizimkide bir ara akşamları memeye koyduğumda 3 dakika emip etrafa bakınıyordu kendini çekiyordu bir hafta akşamları böyle oldu sonra düzeldi canım. Ara ara sık sık teklif et sen yinedeEvet ilerlemeden engelleyeyim dedim. Çılgın çocuğum emmiyo ki düzgünce anca uykuluyken emebiliyo gece emzirdim ama hala sert ateş falan yapmasın da
Yaaa ama yerim ben defnoşu maşallah kuzumagünaydın tatlış teyselerim ve canım kankilerim
Size diş buğdayı partimden ve dün yeni evimizin bahçesinden büyüyenn incilerimin fotilerini gönderiyorum
Keşke etraf bu kadar kötü olmasa biz de rahat rahat paylaştık resimlerimizi ama kusura bakmayın kızlar o kocaman emojiler içingenelde ben defneyi hiç paylaşmıyorum zaten sosyal medyamda da☺
Yaa Allah im bu ne boyle daha 5 aylik bile degil iki dişgünaydın tatlış teyselerim ve canım kankilerim
Hahahha bizimki de öyleKizlar bu sabah Yigit uyurken uykusunda kahkaha atiyordu artik ruya mi goruyordu ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?