2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar günaydın
Bebeğim 3 gun once rota virusü aşısı olmuştu. İsal durumumuz devam ediyor, bugün sabahki kakasinda uzayan sümüksü bir yapi vardı? Sizlerde de oldumu? Sebebi nedır? Ateş kusma yok.

Canim dusa gir sicak dusta o sertliklere masaj yap. Onlar fazla sutten sut keseciklerinin dugum olmasi. Cozmen lazim yoksa mastit olursun. Enfeksiyon yapar ve ateslenirsin. Yumusayip biraz cozulunce bebegin emsin. Ayakta gezerken Emer, o sekilde ver. Sagsan da gecmiyor. En iyi cozum bebeginin emmesi. Ama emmiyor ise mecbur sagmalisin.

Ben de dikkat etmesem hemen oluyor. Sut uretimim hala fazla. Masallah ikizim olsa rahat yetermis

Kızlar selam uzun zamandır giremedim umarım herkes iyidir. Biz bebişleri ne zaman ayakları üzerine bastıracağız, birileri severken ayakları üzerinde tutuyorlar uyarmaktan yoruldum vallahi

Maşallah canım dün akşam aynı bu şekil yaptım şimdi uyutup sıcak havluyla da masaj yapayım emzireyim mayisikken tekim duşa girsem durmaz yaramaz. Sağol canım

Kızlar selam uzun zamandır giremedim umarım herkes iyidir. Biz bebişleri ne zaman ayakları üzerine bastıracağız, birileri severken ayakları üzerinde tutuyorlar uyarmaktan yoruldum vallahi
Benim oğlum ayakları dimdik sert yapiyo onu tutarak ayağa kaldırıyorum ben. Saniyelik üstüne bırakıyorum duruyo da ama zarar verir diye uzatmiyorum sık sık yapmıyorum. Minik minik guclensin. Ama tabi sen tutmuyosan laftan anlamazlara soyle tutmasınlar yada al kucaklarindan sonuçta sn yetistiriyosun bebeğini saygı duysunlar

Uzun sureli değilse sıkıntı yokmuş, en son kontrolümde doktorumuz ellerinden tutup basmasi, durmasi kafasini tutması nasil diye kontrol etti, dedim basmamasi gerekmiyormu, dedi kısa durumlarda problem yok, ama yurutur gibi yapmayın, dus aldırırken, yada siz otururken kucakta bacaklarınıza kısa sureli basmasi sorun teşkil etmez.

Bizimkilerde dimdik yapıyorlar o yüzden zaten ayaklarının üzerine bastırıyor çoğu kişi, iki bebek olunca işte yetişemiyorum herkes kafasına göre sormadan bir şeyler yapıyor ben asla ve asla kimsenin çocuğuna sormadan bir şey yapmam bir şey vermem.
Aa iyi bari teşekkür ederim ben de tedirgin oluyordum bir sıkıntı olur mu diye, uzun süreli değil ama anlık yapıyorlar hemen uyarmaya çalışıyorum yani en fazla tutan 15 saniye falan tutmuştur tabi benim gördüğüm kadarıyla

günaydın tatlış teyselerim ve canım kankilerim
Size diş buğdayı partimden ve dün yeni evimizin bahçesinden büyüyenn incilerimin fotilerini gönderiyorum
Keşke etraf bu kadar kötü olmasa biz de rahat rahat paylaştık resimlerimizi ama kusura bakmayın kızlar o kocaman emojiler için genelde ben defneyi hiç paylaşmıyorum zaten sosyal medyamda da☺

Eklentiler

• 05F26385-0EAF-49DA-8A96-A3C2A4F25713.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 86
  • 53255933-B176-4C81-9949-83151BCE2EF2.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 83
Maşallah Ben de paylaşmıyorum çok haklı sebeplerimiz var

Evet ilerlemeden engelleyeyim dedim. Çılgın çocuğum emmiyo ki düzgünce anca uykuluyken emebiliyo gece emzirdim ama hala sert ateş falan yapmasın da
Ahh Yaa niye emmiyor acaba. 4.ayda genelde Red yapabiliyorlar arada umarım geçicidir. Bizimkide bir ara akşamları memeye koyduğumda 3 dakika emip etrafa bakınıyordu kendini çekiyordu bir hafta akşamları böyle oldu sonra düzeldi canım. Ara ara sık sık teklif et sen yinede

Yaaa ama yerim ben defnoşu maşallah kuzuma

Yaa Allah im bu ne boyle daha 5 aylik bile degil iki dişYerim ben bunu ya cok tatli agziiyi yapiyorsun paylasmiyorsun canim ben de hic paylasmadim.Bu arda o toka ne oyle nasil tatli ya suse bak sen

pcfl canim geceniz nasil gecti ates, huzursuzluk oldu mu? Bizim cok sukur bir sey olmadi bunu da atlattik en zor cumartesi sunnet onu da atlattim mi baya rahatlayacagim.

Kızlar selamlar nasılsınız? şunlar diş mi acaba? Yani atak bittikten sonra olan huzursuzluklar bundan mı? Fotoğrafta çektirtmiyor anca bu kadar oldu

Eklentiler

• 856BF0D9-4225-4F48-BF64-9345D624A8B1.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 82
  • 24419D09-6CD8-4794-B74C-008A81C7C7B0.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…