Canim test yaptiniz mi peki?Bazi bebekelerin erken gecebiliyor canim 6 aylikken falan insallah sizin de erken gecer. Keci koyun sutunden yogurt yapip versen olmuyor mu tabi bu sutleri nerden bulabileceksin marketlerde var mi pek bilgim yokta. Dokuntuleri hangi bolgedeydi canimKızlar burada soran arkadaşlar vardı yazarım demiştim. Alerji doktoruna gittik, oğlanın döküntülerine atopik dermatit demişti dermatolog. Ama alerji doktoru inek sütü alerjisi dedi. 2 ay diyet yapacağım. Tam ek gıdaya geçeceğimiz dönemde böyle birşey çıkmasına o kadar üzüldüm kiAllah dermansız dert vermesin tabi, ben diyetini yaparım da. Oğluş yoğurt vs yesin çok istiyordum
İnşallah canım ya aslında uslu neşeli bı yapısı var ama yeteri kadar emmeyince uyuyamiyo uyuyamayinca huzursuz oluyo böyle kısır dongudeyiz karnı tok olsa herşey düzenli olacak diye düşünüyorum. Geçecek elbette geçerken bize de ....Bazen yapıyorlar böyle hırçınlık geçicidir canım. Hem sıcakta daralıyor çocuklarda oda emmeyi etkiliyor. Bizimde akşamları bir hafta sürmüştü geçti gitti. Başla olmadı canım belki sever
Ahahah valla inşallah atak dir da geçer kalıcı biseyse çekilecek gibi değil gün içi bı yemek bı lavabo ihtiyaçlarımı giderebiliyorum başka da bişey ne halim kaliyo ne zamanımOyy sizin atak daha bitmedi mi kuzu ya rihannanin hamileliği ile sizin atak bitmek bilmedi yemin ederim
Valla haklısın ama geçicek canımİnşallah canım ya aslında uslu neşeli bı yapısı var ama yeteri kadar emmeyince uyuyamiyo uyuyamayinca huzursuz oluyo böyle kısır dongudeyiz karnı tok olsa herşey düzenli olacak diye düşünüyorum. Geçecek elbette geçerken bize de ....
Ahahah valla inşallah atak dir da geçer kalıcı biseyse çekilecek gibi değil gün içi bı yemek bı lavabo ihtiyaçlarımı giderebiliyorum başka da bişey ne halim kaliyo ne zamanımRihanna'nın da Allah yardımcısı olsun
Bende yaşıyorum bunu yzun zamandır ve gerçekten çok yıprandım yani. Çok korkuyorum meme reddi yaşıcam diye az emiyor baya çünkü ay bilmiyorum ya hava kapkaranlık benim içimde aynı öyleAynen bu ay oluyor. Dikkatlerini dagitacak bir sey olmamaliymis. Sessiz ve sicakligi ideal oda olmaliymis. Sevdigi ninniyi mirildanarak soyleyebikirmisiz. Gercekten sessiz ortamda sorun yazamiyorm. Ama ses varsa almiyor. Ayakta, az az, uyurken, uyaninca Vs idare ediyoruzSunrseee
Şu kadar yaşama motivasyonum olsa hayatim çok farklı olurdu ben koala soyundan geliyorum kesinlikleBebekle en güzeli evde oturmakinstagramda bir kadın takip ediyorum kırkı çıkmış bebekle karavan tatili yaptılar katlanır küvet falan götürüp açık havada banyo yaptırdılar çocuğu onları görünce anksiyete krizi geçirdim
Evet canim İstanbul'da olunca mecbur yatılıSiz konum olarak daha şanslısınız canım, istanbulda çoook zor
8.200 dü en son alıştım napim hele apartman girişinde rampa yok merdivenlerden bebek arabasini kucaklayip kaldirisim eşim Naim Süleymanoğlu diyorVallahi bravo sanakizin 8 kilodan fazla dimi? Yoruluyor musun? Sporun etkisi galiba, Ekin'e de yariyor
Çok geçmiş olsun yoğurt Ekine de çok gaz yapiyor emerken de yapıyordu ne zaman yoğurt ayran tüketsem az az veriyorum ben de o yüzdenKızlar burada soran arkadaşlar vardı yazarım demiştim. Alerji doktoruna gittik, oğlanın döküntülerine atopik dermatit demişti dermatolog. Ama alerji doktoru inek sütü alerjisi dedi. 2 ay diyet yapacağım. Tam ek gıdaya geçeceğimiz dönemde böyle birşey çıkmasına o kadar üzüldüm kiAllah dermansız dert vermesin tabi, ben diyetini yaparım da. Oğluş yoğurt vs yesin çok istiyordum
Amiiiin 1 yıldır hamile o daAhahah valla inşallah atak dir da geçer kalıcı biseyse çekilecek gibi değil gün içi bı yemek bı lavabo ihtiyaçlarımı giderebiliyorum başka da bişey ne halim kaliyo ne zamanımRihanna'nın da Allah yardımcısı olsun
Ben hep hoplatiyorum dik şekilde kendi ayaklarinin üzerine basip kendini yukari kaldırıyor çokta hoşuna gidiyor. Böyle koltuk altlarindan tutup ayaklarının üzerinde tuttuğumda ayaklarini dik şekilde tutup yukarida durabiliyor. Bu tarz egzersizler gelişimi için olumlu bence tutmamak mi gerekiyormuş
Ay bizim akrabalarda öyle dimdik tutmuyorlarda oyun falan yaptırıyorlarBu faydali canim. Ama 15 sn ayak ustumde tutmak, gucunu vererek ... Bu zarar verebilir
Korkma o kadardan bişi olmaz hatta iyi bile kas gelişimi içinAy bizim akrabalarda öyle dimdik tutmuyorlarda oyun falan yaptırıyorlarminseo nun dediği gibi ayaklarının üzerine bastırarak, ben hiç dik pozisyona getirmiyorum bir şey olursa diye çok mu evhamlıyım acaba
Şu kadar yaşama motivasyonum olsa hayatim çok farklı olurdu ben koala soyundan geliyorum kesinlikle
Evet canim İstanbul'da olunca mecbur yatılıLeedong lar günübirlik gidiyor istanbulda bi yerlere sana konum atsın
8.200 dü en son alıştım napim hele apartman girişinde rampa yok merdivenlerden bebek arabasini kucaklayip kaldirisim eşim Naim Süleymanoğlu diyor
Çok geçmiş olsun yoğurt Ekine de çok gaz yapiyor emerken de yapıyordu ne zaman yoğurt ayran tüketsem az az veriyorum ben de o yüzden
Maşallah kuzuma kırk bir kereKızlar Ekine dilin nerde diyorum dilini çıkarıyor çıldırıyorum
Benimki de küçük bir kanguru gibiEkin i doktor oturtsun bakayım oturtabilirsegaza basan çocuğa engel olamiyorsun gerçekten sıkıyorsa hoplatma kene yapışmış gibi bağırıyor Ben yürütüyor gibi yapmıyorum kucağımda oturturken hop hop poposuna vuruyorum o kendi ayaklarının üzerine kalkıp kalkıp oturuyor yapmayı bırakınca da bas bas bağırıyor
Bebek için pirinç unu olabilir mi ? Meyve pureleri ile karistirilinca hazır kaşık maması gibi oluyorKızlar bu ek gıda için ilk etapta alınacakları şöyle bir liste yapmıştım da eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mi tecrübeli anneler
Pirinç unu çok önerilmiyor canim pirinclerde arsenik oluyormuş diyeBebek için pirinç unu olabilir mi ? Meyve pureleri ile karistirilinca hazır kaşık maması gibi oluyor
Napsin çocuklar yat yat sıkıldılarBenimki de küçük bir kanguru gibizıplamaya bayılıyor, durunca ağlıyor
Merhaba acaba doğum sonuna kadar kullandınız mı zararı oldu mu?Of insan doğuma kadar zofer kullanır mıyemin ediyorum bütün bulantı ilaçlarını kullandım en kuvvetlisi bu dedi doktor 20. Haftama kadar 1 tane içiyordum 20 den sonra yarım içiyordum. Ne günlerdi ya insan yaşamıyor bir daha ama o zamanlarda bir an önce geçsin istiyor. İnsanın doğuma kadar midesi bulanır mı en azından 20.haftadan sonra hafifletmişti. Serumla besleniyordum. Ne günlerdi canım ya. Okuyorum bazen açıp günlük gibi
Organik olanlar da mıPirinç unu çok önerilmiyor canim pirinclerde arsenik oluyormuş diye
Bebek için pirinç unu olabilir mi ? Meyve pureleri ile karistirilinca hazır kaşık maması gibi oluyor
Nasıl oldu işe yaradı mı bari CanmTetagil surdum ins ise yarar kesintisiz agliyor uyandigindan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?