2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar burada soran arkadaşlar vardı yazarım demiştim. Alerji doktoruna gittik, oğlanın döküntülerine atopik dermatit demişti dermatolog. Ama alerji doktoru inek sütü alerjisi dedi. 2 ay diyet yapacağım. Tam ek gıdaya geçeceğimiz dönemde böyle birşey çıkmasına o kadar üzüldüm ki Allah dermansız dert vermesin tabi, ben diyetini yaparım da. Oğluş yoğurt vs yesin çok istiyordum

Canim test yaptiniz mi peki?Bazi bebekelerin erken gecebiliyor canim 6 aylikken falan insallah sizin de erken gecer. Keci koyun sutunden yogurt yapip versen olmuyor mu tabi bu sutleri nerden bulabileceksin marketlerde var mi pek bilgim yokta. Dokuntuleri hangi bolgedeydi canim

Bazen yapıyorlar böyle hırçınlık geçicidir canım. Hem sıcakta daralıyor çocuklarda oda emmeyi etkiliyor. Bizimde akşamları bir hafta sürmüştü geçti gitti. Başla olmadı canım belki sever
İnşallah canım ya aslında uslu neşeli bı yapısı var ama yeteri kadar emmeyince uyuyamiyo uyuyamayinca huzursuz oluyo böyle kısır dongudeyiz karnı tok olsa herşey düzenli olacak diye düşünüyorum. Geçecek elbette geçerken bize de ....

Oyy sizin atak daha bitmedi mi kuzu ya rihannanin hamileliği ile sizin atak bitmek bilmedi yemin ederim
Ahahah valla inşallah atak dir da geçer kalıcı biseyse çekilecek gibi değil gün içi bı yemek bı lavabo ihtiyaçlarımı giderebiliyorum başka da bişey ne halim kaliyo ne zamanım Rihanna'nın da Allah yardımcısı olsun

Valla haklısın ama geçicek canım

Bende yaşıyorum bunu yzun zamandır ve gerçekten çok yıprandım yani. Çok korkuyorum meme reddi yaşıcam diye az emiyor baya çünkü ay bilmiyorum ya hava kapkaranlık benim içimde aynı öyle

Şu kadar yaşama motivasyonum olsa hayatim çok farklı olurdu ben koala soyundan geliyorum kesinlikle
Siz konum olarak daha şanslısınız canım, istanbulda çoook zor
Evet canim İstanbul'da olunca mecbur yatılı Leedong lar günübirlik gidiyor istanbulda bi yerlere sana konum atsın
Vallahi bravo sana kizin 8 kilodan fazla dimi? Yoruluyor musun? Sporun etkisi galiba, Ekin'e de yariyor
8.200 dü en son alıştım napim hele apartman girişinde rampa yok merdivenlerden bebek arabasini kucaklayip kaldirisim eşim Naim Süleymanoğlu diyor
Çok geçmiş olsun yoğurt Ekine de çok gaz yapiyor emerken de yapıyordu ne zaman yoğurt ayran tüketsem az az veriyorum ben de o yüzden

Amiiiin 1 yıldır hamile o da

Bu faydali canim. Ama 15 sn ayak ustumde tutmak, gucunu vererek ... Bu zarar verebilir
Ay bizim akrabalarda öyle dimdik tutmuyorlarda oyun falan yaptırıyorlar minseo nun dediği gibi ayaklarının üzerine bastırarak, ben hiç dik pozisyona getirmiyorum bir şey olursa diye çok mu evhamlıyım acaba

Korkma o kadardan bişi olmaz hatta iyi bile kas gelişimi için eskilerin yaptığı bazı şeyler doğru aslında mesela bu egzersizi yapıp bebeğinde bi anormallik olduğunu anlayan çok insan var bu aylarda bacak kaslari sertleşmeye başlıyor çünkü bunu test etmiş oluyorsun bir nevi. Ama tabi başkaları kontrolsüz yapabilir yine senin yapmanda fayda var

Leedong nereye gidiyorsunuz canım

Benimki de küçük bir kanguru gibi zıplamaya bayılıyor, durunca ağlıyor

Kızlar bu ek gıda için ilk etapta alınacakları şöyle bir liste yapmıştım da eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mi tecrübeli anneler
Bebek için pirinç unu olabilir mi ? Meyve pureleri ile karistirilinca hazır kaşık maması gibi oluyor

Merhaba acaba doğum sonuna kadar kullandınız mı zararı oldu mu?
Ben şu an 16. Haftamdayım 17 olmak üzereyiz çok şükür, fakat ben mide bulantısından çok çektim baştan beri , midem normal hayatta da hassastır o nedenle bu durum psikolojimi bozdu, doktorum Prilam da fayda etmeyince Zofer kullan desi doktor ama süre kısıtı koymadı. Başta 6. Haftada ilaca başladım ve günde 2 kez 8 mg içtim sonra bulantı azalınca günde 1e düşürdüm ancak bırakamadım çünkü sabah su içsem midem bulanıyor hala doktor da izinde cevap alamadım size sormak istedim günde 1 kullansam uzun süre kullanmaya devam etsem sorun olur mu? (Şimdiye kadar ultrasonda bri sorun görülmedi)? Siz de kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…