2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çok az kalmışşş Ben de gruba atmıştım aynı böyleydi görmüş müydün bilmiyorum 2 gün sonra patladı
Yok canım görmedim bu son bir haftadır acayip huysuz bi çocuk oldu. Patlayınca rahatladı mı seninki ? Belki biraz susar

Süt arttirmak için değil mama vermek yerine kendi sütümü sağıp vermek istiyorum doymadığı zamanlarda

Ay di mi cesaret istiyor bence de, bakıyorum millet gidiyor çadır madır
Biz eşimle kamp yaptik ertesi gün koşarak eve geldik zevk alan çok var ama yok hiç bizlik değil ya konforlu bi alan yok mesela tuvalet desen leş duş sorun, dışarı yapayım desen naklen yayın bulaşık yikamak ayri dert yok anam evim evim güzel evim bebekle hayal edemedim o ortami

Bebekle en güzeli evde oturmak instagramda bir kadın takip ediyorum kırkı çıkmış bebekle karavan tatili yaptılar katlanır küvet falan götürüp açık havada banyo yaptırdılar çocuğu onları görünce anksiyete krizi geçirdim

Siz konum olarak daha şanslısınız canım, istanbulda çoook zor

Bebişle kamp tecrübesi olan var mı? Çadır alıp kamp yapmak istiyoruz öyle maceracılar gibi değil tabi 1 2 gecelik Edirne Çanakkale taraflarına. Ekonomik şartlar malum…
Biz oglumla az once cadirinda cadir kampi yaptik çadirimizi Ayi basti kactikŞartlar baya zor

Vallahi bravo sana kizin 8 kilodan fazla dimi? Yoruluyor musun? Sporun etkisi galiba, Ekin'e de yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…