Cnm bende avent vardı ve ilk 10dk canımı çok acıtıyordu çok hızlı başlıyordu sonra da gücü daha fazla çeksin istiyordum istediğim güce ulaşmıyordu onu çok tavsiye etmem. Ben sonra hastane tipi pompa kiraladım, bayıldım, kendin hız ve gücünü ayarlıyorsun hiç acıtmadı ve çok güçlü hızlı sağım yapıyordum. Kadın doğumcuna ya da hastanede hemşirelere sorabilirsin süt artırmak için istiyorsan eğer tabi.
Biz eşimle kamp yaptik ertesi gün koşarak eve geldik zevk alan çok var ama yok hiç bizlik değil ya konforlu bi alan yok mesela tuvalet desen leş duş sorun, dışarı yapayım desen naklen yayın bulaşık yikamak ayri dert yok anam evim evim güzel evim bebekle hayal edemedim o ortami
Biz eşimle kamp yaptik ertesi gün koşarak eve geldik zevk alan çok var ama yok hiç bizlik değil ya konforlu bi alan yok mesela tuvalet desen leş duş sorun, dışarı yapayım desen naklen yayın bulaşık yikamak ayri dert yok anam evim evim güzel evim bebekle hayal edemedim o ortami
Bebekle en güzeli evde oturmak instagramda bir kadın takip ediyorum kırkı çıkmış bebekle karavan tatili yaptılar katlanır küvet falan götürüp açık havada banyo yaptırdılar çocuğu onları görünce anksiyete krizi geçirdim
Bebişle kamp tecrübesi olan var mı? Çadır alıp kamp yapmak istiyoruz öyle maceracılar gibi değil tabi 1 2 gecelik Edirne Çanakkale taraflarına. Ekonomik şartlar malum…
Ekin i doktor oturtsun bakayım oturtabilirse gaza basan çocuğa engel olamiyorsun gerçekten sıkıyorsa hoplatma kene yapışmış gibi bağırıyor Ben yürütüyor gibi yapmıyorum kucağımda oturturken hop hop poposuna vuruyorum o kendi ayaklarının üzerine kalkıp kalkıp oturuyor yapmayı bırakınca da bas bas bağırıyor