2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Dogrudur canim ben uykuyu severim uyuyorumdur kesin ama soyle de bir sey var uykum cok hafiftirBelki senin ki daha gulectir

Ay bende hep yapıyorum pekte hevesle bizimki dik durmaya çokta hoşuna gidiyor basıyorda Niye yapılmıyor acaba?

Bazen yapıyorlar böyle hırçınlık geçicidir canım. Hem sıcakta daralıyor çocuklarda oda emmeyi etkiliyor. Bizimde akşamları bir hafta sürmüştü geçti gitti. Başla olmadı canım belki sever

Aynı durumdayız valla klima bile yetersiz geliyor ben de kusadasindayim

Umarim iyi kolay gececektir zsten en fazla 3 gun bizi zorlayacak iyi yapmissiniz
Ilk gun zor sadece canim Fh2512 ilk idrarini yaptiginda ciddi ciddi cok agliyor ve acisi o kadar belli ki tonundan... Hazir olun baya zorluyor o an. Ilk gece gecti mi bitti gitti ertesi gun sargiyi aciyorlar ki ben kendim evde actim. Sonra surekli 2 gun acik tuttum. Septirmedigi yer kalmadi hizli iyilesti bu sekilde

Bende sana yazıcaktım vallahi saol canım. Biraz korkuyorum aslında canı acır napıcam falan diye ama öyle böyle atlatıcaz bunuda
Bezlediğinde krem sürüpmü bezledin yoksa hep açıkmı tuttun canım? Uykusu ve emmesi nasıldı? Aklımda biton soru dönüyor

Keşke 3.ayda yaptırsaydım diyorum. Şuan aktif olarak aşırı dönüyor ve hareketli yüz üstü dönerse çok acır nası yapcaz dönmesin diye sürekli tutucakmıyım

Ekin i doktor oturtsun bakayım oturtabilirse gaza basan çocuğa engel olamiyorsun gerçekten sıkıyorsa hoplatma kene yapışmış gibi bağırıyor Ben yürütüyor gibi yapmıyorum kucağımda oturturken hop hop poposuna vuruyorum o kendi ayaklarının üzerine kalkıp kalkıp oturuyor yapmayı bırakınca da bas bas bağırıyor

Ayniydi canim hic sorun olmadi. Antibiotic icerikli bir krem verdi. 2 gun sabah aksam sur incecik dedi, 3.gun kontrolde gunde bir sur dedi. 3 gunde o sekilde surdum, suan surmuyorum.

Sunnet yaparken izlersen iyiki dersin...

Hadi ya acik mu tutmak daha iyi cisli bez daha cabuk iylestirir diyenler var ben nasil yapsam simdi bilemedim. Bakalim doktor bana soyleyecek.

Ayniydi canim hic sorun olmadi. Antibiotic icerikli bir krem verdi. 2 gun sabah aksam sur incecik dedi, 3.gun kontrolde gunde bir sur dedi. 3 gunde o sekilde surdum, suan surmuyorum.

Sunnet yaparken izlersen iyiki dersin...
Anladım canım düzenlice sürerim bende kremi Ben zaten yaptırmak istiyorum canım. Eşimle beraber gireceğiz o kesin bakamazda ben izleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…