Dogrudur canim ben uykuyu severim uyuyorumdur kesin ama soyle de bir sey var uykum cok hafiftirDaha öncede elbette yapmıştır canım sen denk gelmemissindir, muhtemelen sende uyuyorsundur. Çünkü gece derin uykularinda oluyor, Aryananin 40i çıkmadan 10 saniye suren kahkahaları var. Arada bekliyor hımmmm yapip tekrar kahkaha atıyorIlk duydugumda Nasil heyecanlanmistim
Ay bende hep yapıyorum pekte hevesle bizimki dik durmaya çokta hoşuna gidiyor basıyordaBen hep hoplatiyorum dik şekilde kendi ayaklarinin üzerine basip kendini yukari kaldırıyor çokta hoşuna gidiyor. Böyle koltuk altlarindan tutup ayaklarının üzerinde tuttuğumda ayaklarini dik şekilde tutup yukarida durabiliyor. Bu tarz egzersizler gelişimi için olumlu bence tutmamak mi gerekiyormuş
İnşallah canım benim. Evet canım zorlanmayız inşallah çabucak iyileşirlerUmarim iyi kolay gececektir zsten en fazla 3 gun bizi zorlayacak iyi yapmissiniz
Canım geliyor benceBunlar diş mi diye bende sorayım? Dişli bebiş annelerim ne kadar sürdü patlatma aşaması?
Bazen yapıyorlar böyle hırçınlık geçicidir canım. Hem sıcakta daralıyor çocuklarda oda emmeyi etkiliyor. Bizimde akşamları bir hafta sürmüştü geçti gitti. Başla olmadı canım belki severAy maşallah sana güzellik
Vallahi hiç bilmiyorum sıcaktan dedim soydum akşam serinligini denedim arkadaşların evi serindi orda da olmadı. Ya ret yaşıyorum ya da 3-4 aylarda geçici reddi yaşıyorum insallah geçicidir. Aslında memeyi görünce saldırmak istiyo bı hisimla tutuyo vermeyince agliyo ama emdiği 5 dk bile olmuyo dün açlıktan ağladı resmen sagdigim sütü de veriyorum onu bitene kadar iciyo. Ben hep açıp gösteriyorum istiyo musun falan diyorum gulucukle geliyo az emip birakiyo 5.ay a kadar böyle olursa yavaştan tadimlara baslicam artık.
Aynı durumdayız valla klima bile yetersiz geliyor ben de kusadasindayimSarı şekerim
Evet canım böyle ben direk ağzına döküyorum
Allah kolaylik versin canim tahmin edebiliyorumbizler ayni ataklar dişler aşılar bildiğin gibi
Öyle böyle bir sıcak yok resmen doğal afet... İzmir de klimasiz durulmuyor. Bebişler sıcaktan uyuyamiyordur muhtemelen
Ilk gun zor sadece canimUmarim iyi kolay gececektir zsten en fazla 3 gun bizi zorlayacak iyi yapmissiniz
Bende sana yazıcaktım vallahi saol canım. Biraz korkuyorum aslında canı acır napıcam falan diye ama öyle böyle atlatıcaz bunudaIlk gun zor sadece canimFh2512 ilk idrarini yaptiginda ciddi ciddi cok agliyor ve acisi o kadar belli ki tonundan... Hazir olun baya zorluyor o an. Ilk gece gecti mi bitti gitti ertesi gun sargiyi aciyorlar ki ben kendim evde actim. Sonra surekli 2 gun acik tuttum. Septirmedigi yer kalmadi hizli iyilesti bu sekilde
Keşke 3.ayda yaptırsaydım diyorum. Şuan aktif olarak aşırı dönüyor ve hareketli yüz üstü dönerse çok acır nası yapcaz dönmesin diye sürekli tutucakmıyımIlk gun zor sadece canimFh2512 ilk idrarini yaptiginda ciddi ciddi cok agliyor ve acisi o kadar belli ki tonundan... Hazir olun baya zorluyor o an. Ilk gece gecti mi bitti gitti ertesi gun sargiyi aciyorlar ki ben kendim evde actim. Sonra surekli 2 gun acik tuttum. Septirmedigi yer kalmadi hizli iyilesti bu sekilde
Ekin i doktor oturtsun bakayım oturtabilirseOmurilik ve bel problemi olmaması için tutulmaması gerekiyormuş canım ama seninki 5 bucuk aylık olacak ve oturuyor zaten simdi uzun tutman pek sıkıntı olmaz. Birde erken yurumesini pekiştirdiği için iyi değilmiş.
Benim ablam 7-8 aylikken yürümüş, doktor çok kızmış anneme yürütme diyormuş, annemde yürüyen çocuğa nasil müdahale edebilirim ki bağlayayım mi diye kızmışmesala ablamin dik bir vücut yapisi var ama hep oldum olasi beli ağrır, annem erken yurumesine bağlıyor
Sana da grubun en cesaretlisi rozetini veriyorum arkadaşımBebişle kamp tecrübesi olan var mı? Çadır alıp kamp yapmak istiyoruz öyle maceracılar gibi değil tabi 1 2 gecelik Edirne Çanakkale taraflarına. Ekonomik şartlar malum…
Oyy sizin atak daha bitmedi mi kuzu ya rihannanin hamileliği ile sizin atak bitmek bilmedi yemin ederimHadi gözün aydınbiz 33.gundeyiz kalmış 2 gün bu yaşadıklarımız ataktandir inşallah da süre dolunca biter gider. Sizin kaçıncı gününüz
Çok az kalmışşşBunlar diş mi diye bende sorayım? Dişli bebiş annelerim ne kadar sürdü patlatma aşaması?
Kızlar sizin bebişlerin damakları da böyle mi? Sanki bugün ekstra şişmiş gibi geldi gözüme. Normal mi acaba
Kızlar geldi galibaTam çekemedim ama ucunda küçük bir beyazlık ve sertlik var görünüyor mu bilmiyorum
Ayniydi canim hic sorun olmadi. Antibiotic icerikli bir krem verdi. 2 gun sabah aksam sur incecik dedi, 3.gun kontrolde gunde bir sur dedi. 3 gunde o sekilde surdum, suan surmuyorum.Bende sana yazıcaktım vallahi saol canım. Biraz korkuyorum aslında canı acır napıcam falan diye ama öyle böyle atlatıcaz bunuda
Bezlediğinde krem sürüpmü bezledin yoksa hep açıkmı tuttun canım? Uykusu ve emmesi nasıldı? Aklımda biton soru dönüyor
Hadi ya acik mu tutmak daha iyi cisli bez daha cabuk iylestirir diyenler var ben nasil yapsam simdi bilemedim. Bakalim doktor bana soyleyecek.Ilk gun zor sadece canimFh2512 ilk idrarini yaptiginda ciddi ciddi cok agliyor ve acisi o kadar belli ki tonundan... Hazir olun baya zorluyor o an. Ilk gece gecti mi bitti gitti ertesi gun sargiyi aciyorlar ki ben kendim evde actim. Sonra surekli 2 gun acik tuttum. Septirmedigi yer kalmadi hizli iyilesti bu sekilde
Anladım canım düzenlice sürerim bende kremiAyniydi canim hic sorun olmadi. Antibiotic icerikli bir krem verdi. 2 gun sabah aksam sur incecik dedi, 3.gun kontrolde gunde bir sur dedi. 3 gunde o sekilde surdum, suan surmuyorum.
Sunnet yaparken izlersen iyiki dersin...
Aynen bende öyle duymuştum canımHadi ya acik mu tutmak daha iyi cisli bez daha cabuk iylestirir diyenler var ben nasil yapsam simdi bilemedim. Bakalim doktor bana soyleyecek.
Canim bizim Dr oyle dedi. Cocuk urologu idi. Odemi hizli atar, yara hizli iyilesir dedi.Hadi ya acik mu tutmak daha iyi cisli bez daha cabuk iylestirir diyenler var ben nasil yapsam simdi bilemedim. Bakalim doktor bana soyleyecek.
Valla canim doktor beyaz sabunlu suyla temizle dedi her alt degisiminde. Oyle olsa demezdi... enfeksiyon kapmaz bu sekilde dediAynen bende öyle duymuştum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?