55 cm nedir ya karninda uzamisInsallah canim. Tinylove uykucu anakucagina sigmiyor. Benimki zaten 55 cm dogdu. Masallah baya boylu. O yuzden seninki gibi cok tontis durmuyor. Carsamba giderim saglik ocaginda tartircam. 6.ayda da doktora giderim gozune, kalbine her seyine bi bakar insallah...
Şarkuteri var canim oradan temiz uzun zamandir ayni yerden aliyorumİşin kötüsü bildiğim güvendiğim bi yer de yok süt alacağım. Siz nerden alıyosunuz
Canim benim genelde 2 uyku ya da en fazla gunduz 3 uyku yapiyor. Bugun Mesela 10.30 da uyudu 13.00 a dogru da uyandi.Sonra 15.00 da uyudu 17.00 da uyandi. 20.00 ya da 20.30 da da uyur. Bizim istisnalar.harici genelde bu sekilde
Canim bi duzenimiz var bizim de artik cok sukur. 18.00 dan sonra uyumak isterse de uyutmuyorum. Uyuttum diyelim, hem kisacik uyuyor. Hem o kisa uyku onu iyi tutuyor taaa 22.00-23.00a kadar asla uyumuyor. 20.30 gibi uyuyor oglum.
Sağolun kızlar bir düzen oturtamadım hala, sizinki gibi yapmaya çalışacağım, 18.00da uyandığında sorun yok ama bazen 17.00 da uyanıyor öyle denk geliyor siz 20.00-20.30 da uyutuyoruz demişsiniz ya arada 3-3.5 saat var benimki 1.5 saat geçince fena huysuzlanıp ağlamaya başlıyor uyumak istiyor kulakları gözleri ovalıyor oyalayıp uyutmayınca da aşırı yoruluyor sanırım uykuya dalması iyice zorlaşıyor sanki, ne yapsam bilemiyorum.Deisa canım bizim de bu şekilde sabahta 8 gibi uyaniyor
Aslinda arada kisa bir uyku yapabilir benimki bszen 3. Uykusunu oyle kisa yapiyor canimSağolun kızlar bir düzen oturtamadım hala, sizinki gibi yapmaya çalışacağım, 18.00da uyandığında sorun yok ama bazen 17.00 da uyanıyor öyle denk geliyor siz 20.00-20.30 da uyutuyoruz demişsiniz ya arada 3-3.5 saat var benimki 1.5 saat geçince fena huysuzlanıp ağlamaya başlıyor uyumak istiyor kulakları gözleri ovalıyor oyalayıp uyutmayınca da aşırı yoruluyor sanırım uykuya dalması iyice zorlaşıyor sanki, ne yapsam bilemiyorum.
Maşallahh çok güzel bir piremsesss bu yaaaaBiz yarım senemizi devirdik
Canım benim kızda bazen gece uykusundan önce 4. Uykusuna geçiyor, mesala 17.00 de uyandı diyelim 18.30 gibi tekrar uyumak istiyor ben çok kasmıyorum uyutuyorum çünkü o saatlerde çok az uyuyor max .30 dk. Hatta 19.00 da bile uyusa yine 21.00 olmadan gece uykusuna geçiyor. Kendini de yorma bebeğide uykusuz bırakarak yorma derim. Normalde gece uykusu olan bir bebekse melatonin hormonu onu herzamanki uyuduğu saatte uyutacaktır.Sağolun kızlar bir düzen oturtamadım hala, sizinki gibi yapmaya çalışacağım, 18.00da uyandığında sorun yok ama bazen 17.00 da uyanıyor öyle denk geliyor siz 20.00-20.30 da uyutuyoruz demişsiniz ya arada 3-3.5 saat var benimki 1.5 saat geçince fena huysuzlanıp ağlamaya başlıyor uyumak istiyor kulakları gözleri ovalıyor oyalayıp uyutmayınca da aşırı yoruluyor sanırım uykuya dalması iyice zorlaşıyor sanki, ne yapsam bilemiyorum.
Bizde her ayın üçünde mini bi pasta alıyoruz fotoğrafları çekiyorum ya o kadar tatlış oluyor ki ama çok zor oluyor tabi bin tane de bi tanesi güzel oluyorAma Ekin çok minnoş sun yaaamaşallah nice senelerin olsun guzellikle inşallah
Bende böyle bişey yapicam 6.ayda. her ay mini pastayla mum ufleyelim dedim fotoğrafı bile zor çekiyorum bari 6.ayini yapayım
İyiyiz canım yuvarlanıp gidiyoruz hatta emekleyerek gidiyoruz bizimki çok fena hareketlendi hiç durmuyorKızlar nasılsınız tatildeydik pek yazamadım dün döndük. Bugün de 6.ay kontrolü ve aşılarımız vardı. Yarın ek gıdaya geçiyoruz sonundaYoğurt ile başlattı doktorumuz. Yalnız bizim doktor bi değişik Her gün taze yoğurt mayalayacakmışım. Makine var o sorun değil de her gün taze süt alırsam nasıl bitireceğiz Bu arada ben bimden altın süt almıştım pastörize ama doktor bi kağıt verdi böyle yazıyor boşuna mı aldım :/ Siz ne kullanıyorsunuz süt olarak? Doktorların her söylediğini uygulamalı mıyız ya
Biz çok yogurt tüketiyorum yaKolay gelsin canimBoyle boyle alisacaklar ek gidaya...
Yalniz yogurt yapma sekline bayildim. Benim doktorum da kizimda pastorize kullanacaksan hazir yogurt al demistihaftada iki defa mayaliyordum. Senin dedigin gibi yapayim ben de... Kizimda Anne sutunu mayalamistim olmamisti. Icine biraz katsam olur dogru tesekkur ederim canim deneyimlerin cok kiymetli...
Bu arada gecen sene gebeyken tarif atmistik birbirimize. Benim hala bitmesi o soslarkolay gelsin sen erken baslamissin kisliga
Muzun içindeki lifler canım o. Hic korkma endişe etme . Başım ağrıyor yazsan İnternete beyin tümörü çıkıyor zatenKızlarrrr mina dün muz yemisti bugün de armut tattırdım az önce kakasında siyah iplik gibi bir seyler vardı coktu baktım internetten kıl kurdu diyor canım o kadar çok sıkıldı ki basına gelen var mı
Ama bi gün önce vermistim onu cıkardı baya topak topak devamı mı diyorsunBiz çok yogurt tüketiyorum yaher alisimda 5kilo alıyorum haftada 2 kez sabit
Bazen 3 için arıyorum kızım gerçekten o kadar sütü ne yapıyorsunuz diyorsimdi oğlana da başlayınca peyniriydi loruydu labnesiydi gene haftalık sayı yükselecek.
Anne sütünün yapısından dolayı normal yogurt gibi olmaz zaten canim. Nasıl diyim ayran, kefir gibi kıvamı olur. Ben çok yedirdim öyleonda da sorun normal yogurt tadimi yapınca tek anne sütüyle mayalanani istemiyorlar. Bende nasil yapıyordum bu marketlerde vs küçük kavanozlar var ya mevye pureleri vs satılan.. o kavanozlardan vardı. Günlük 4 tane mayaliyordum onlardan. Kapak kapatmadan da 1 ölçek anne sütü ilave ediyordum hemen memeden kavanoza fışfışfış...
Ben tam kışlık olayına girmedim aslında. Evde zaten 7-8 kavanoz biber salçam vardı. Şimdi domates salçası yaptım. Biberleri çocukların yemeklerinde kullanırımdaha dur bakalım domates kurutması, kahvaltliklar, tursu , soslar duruyor sirasini bekliyor.
Muzun içindeki lifler canım o. Hic korkma endişe etme . Başım ağrıyor yazsan İnternete beyin tümörü çıkıyor zaten
Tüm bebeklerde oluyor o . Muzun içindeki lifi sindiremiyorlar.
Ufaktan giriş yapıyoruz. İki çocukla ne kadar mümkün olursa artık.Oo harika ya ne guzel mis gibi kisliklarini da hazirliyorsun. Ben de basladim kislik hazirliklarina.Kizinin da simdiden dogum gunu kutlu olsun guzel,mutlu bir ömru olsun3 yasa 3 dogum gunu guzel olmus
Canim ben türk insaninin hijyenine dikkatine güvenmedigim için pastörize sütten yapıyorum ben kendim de açık sütten yapılan yoğurt yemem biraz sana kalmış tercih meselesiÇiğ süt daha sıkıntılı değil mi ya benim de kafamı karıştırdı
Kız kurdu nerde buldun töbeee... Muzun içindeki lifler oKızlarrrr mina dün muz yemisti bugün de armut tattırdım az önce kakasında siyah iplik gibi bir seyler vardı coktu baktım internetten kıl kurdu diyor canım o kadar çok sıkıldı ki basına gelen var mı
Aynen canım mor gibi duruyor
Bizim de mordu kuzum normal sanırım sen yine dr sor
Bizim de dedigin gibi canim. Ilk mor gorunce esime sordum ablama sordum, oyle olur demislerdi. Bu arada bizim dikislere yok oldu. Cok temiz, estetik yapmis sagolsun Dr
Tuketir canim damaklar sert ya damaklarla ezip yiyorlar.boyle agzinin yan tarafina minik koyuyorsun cigneyip yutuyor. Ben mesela 6. Ayda yeni basladim tam ek gidaya 7. Ayda pankek tarzi seyler verdim dik oturabiliyorsa mama sandalyesinde veriliyor.6. Ay itibari ile pankek, mücver tarifleri görüyorum nette. Diş olmadan tüketebilir mi bebekler henüz erken gibi geldi bana
Ya bu neee masallah sanaEk gida da hepsini ayni anda yiyebilir miyim diye düşünürken benim kameralara yansiyan görüntüm
Hiç farketmez canım. Yeni bir yiyecek yedikten sonra 2.veya 3. Kakasinda çıkar genelde besinler.Ama bi gün önce vermistim onu cıkardı baya topak topak devamı mı diyorsuninsallah muzdandır ya
Allahım böyle bir düzene ne zaman kavuşurum, gündüz 2.5 saat uyuması rüya gibiCanim benim genelde 2 uyku ya da en fazla gunduz 3 uyku yapiyor. Bugun Mesela 10.30 da uyudu 13.00 a dogru da uyandi.Sonra 15.00 da uyudu 17.00 da uyandi. 20.00 ya da 20.30 da da uyur. Bizim istisnalar.harici genelde bu sekilde
Muzdur muzAma bi gün önce vermistim onu cıkardı baya topak topak devamı mı diyorsuninsallah muzdandır ya
Vermek isteyen verebilir tabi de ben erken olduğunu düşünüyorum şahsen. Diş olmasa da damaklariyla eziyorlar canım. Ben kızımda yanlış hatırlamıyorsam, 8.ayda pankek ,kek vs (un ) vermeye başlamıştım. Kızım da 9.ayda ilk dişini patlattı sonra ikişer üçer cikartti hepsini6. Ay itibari ile pankek, mücver tarifleri görüyorum nette. Diş olmadan tüketebilir mi bebekler henüz erken gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?