2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bugün burası baya sıcaktı ama evler soğudu gerçekten. Bizim bebelerin emekleme dönemi yerlerin soğuk olduğu zamana denk geldi
Evet canım orası biraz öyle oldu bende eün onu düşündüm yere kalın yün yorgan üstüne pike serdim ama cok bırakamıyorum ya kenarlara gelince korkuyorum çenesini vuracak diye
ama genel olarak mart ayı güzel oldu baksana bütün yazı güzelce geçirdik

Hadi ya baston da bana zor geliyor. Kabini mesela ayak altına, ön koltuğa filan bile atıyorum çok pratik.
Araba için evet kabin daha kullanışlı yerleştirme kısmında ama arabasız ciktigimda hemen kapıp indiriyorum aşağı yolda giderken daha hafif o acıdan pratik aslında nerde kullanılacağı önemli

Kızlar şu kitabı tavsiye ederim bizim en sevdiğimiz kitap oldu minik parmaklar o kadar güzel hareket ettiriyor ki gelişim acısından da faydalı Eki Görüntüle 3317554
Yaa hareketli kitaplara bizde bayılıyoruz biz derken bir tek defneden bahsetmiyorum eşim ve bende çok seviyoruz ondan önce birkaç tur okuyoruz
Hareketli park cok güzel onu da alın mutlaka

Yaa hareketli kitaplara bizde bayılıyoruz biz derken bir tek defneden bahsetmiyorum eşim ve bende çok seviyoruz ondan önce birkaç tur okuyoruz
Hareketli park cok güzel onu da alın mutlaka
Ya onu da ekledim sepetime hareketli kumsal ile birlikte alayim diye gerçekten çok kaliteli eğlenceli. Dediğin gibi Ayazla bende oynuyorum büyük küçük herkesin dikkatini çekiyor

cok tesekkur ederim canim. Kilosu normalde boyu uzun canim. Cok tatli kızın masallah

Benimki travel sistem joienin bilseydim daha hafif bisi alirdim ucaga alinmiyormus galiba travel sistem
Alırlar canım, ikiz bebek arabasını bile aldılar benim. Uçağın kapısına kadar götürüyorsun. Orada sana poşet veriyorlar ona koyuyorsun, kapının önünde bırakıyorsun. İnişte de yine uçağın kapısına koyuyorlar oradan alıyorsun. Ama tabi hafif ve küçük kapanan araba her zaman rahatlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…