2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Alt degistirmek bana zor geliyor tulumlarda ya. Bide cok cabuk kucuk geliyor diyolar
Patikli tulumlar sıkıntı ama patiksizleri uzun süre kullanırsın. Bir de hm'in ürünlerini uzun süre kullanabiliyorum, daha büyük oluyorlar. Hâla 2-4 aylık aldığım altlari kullanabiliyorum. Beden ayarlamalı almıştım. Kücüldükçe bedenini büyütebiliyorsun öyle ürünleri çok kullanışlı ama hemen bitiyor işte

Aaaa neler varmis kiz ole bilmiyordum valla ben h&m pahalidir diye hic bakmiyordum bile :)))

Wow diyorum wow fiyatlar aslinda cok pahali degilmis ya bende genelde hellobaby aliyordum LC-WAIKIKI ile ayniymis

Eki Görüntüle 3317933
Wow diyorum wow fiyatlar aslinda cok pahali degilmis ya bende genelde hellobaby aliyordum LC-WAIKIKI ile ayniymis
Evet bazen e bebek ve lcw daha pahalı oluyor hatta ve ürünleri gerçekten çok kaliteli. 50 lira fazla olsun kaliteli olsun diyorum hatta indirimler başlasın bak zara hepsinden ucuz oluyor

Eklentiler

• Screenshot_20231014_185349_H&M.webp
    10 KB · Görüntüleme: 88
Yumusacik ve cok rahat gozukuyor
Evet gerçekten yumuşacık ve rahat. Kaç kere yıkadım hâla yeni alınmış gibi. E bebekten zıbın aldım hepsinin şaftı kaydı ve bu kadar kaliteli degildi kumaşı. Zaten yorumlara baksan herkes memnun.

Alt degistirmek bana zor geliyor tulumlarda ya. Bide cok cabuk kucuk geliyor diyolar
O yüzden patiksiz tercih ediyorum
Evet kumaşı da kalın sıcak tutar. Aynen hm den aldim ama bedenleri kalmiyor bazen gece geliyor, ben de dün gece yakaladım hemen bitmiş yine
Güzel ürünleri, ben de kış için almayı düşünüyorum

Evet bazen e bebek ve lcw daha pahalı oluyor hatta ve ürünleri gerçekten çok kaliteli. 50 lira fazla olsun kaliteli olsun diyorum hatta indirimler başlasın bak zara hepsinden ucuz oluyor
Zara indirimi ne zaman olacaktı canım ya Kasım mı tam tarih belli mi

Masallah bizim ki de öyle oldu sonra oturdu canı isterse oturuyo simdi bu arada ciceklerinle vedalas benim ki gecen baktım topragı tutmus agzına götürüyo kaldırdım hemen
Geliyor gelmekte olan desene
Sarisinda da pamuk yok paketinde pamuk içermez diye yaziyordu

Aşkımmmmm hiperaktifim
Ahahhhahahahhahahahah

Canım uyku eğitimi için ne önerirsin

Evet cnm ben uyku eğitmeni ile çalıştım ama minseonun anlattığını yaptı zaten o da
Ya çok sağol bilmiyordum bakıcam hemen

Reactions: Cmz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…