Evet kumaşı da kalın sıcak tutar. Aynen hm den aldim ama bedenleri kalmiyor bazen gece geliyor, ben de dün gece yakaladım hemen bitmiş yineBel kısmı da açılmaz sıcacık tutar. Hm galiba?
Patikli tulumlar sıkıntı ama patiksizleri uzun süre kullanırsın. Bir de hm'in ürünlerini uzun süre kullanabiliyorum, daha büyük oluyorlar. Hâla 2-4 aylık aldığım altlari kullanabiliyorum. Beden ayarlamalı almıştım. Kücüldükçe bedenini büyütebiliyorsunAlt degistirmek bana zor geliyor tulumlarda ya. Bide cok cabuk kucuk geliyor diyolar
Aaaa neler varmis kiz ole bilmiyordum valla ben h&m pahalidir diye hic bakmiyordum bile :)))Patikli tulumlar sıkıntı ama patiksizleri uzun süre kullanırsın. Bir de hm'in ürünlerini uzun süre kullanabiliyorum, daha büyük oluyorlar. Hâla 2-4 aylık aldığım altlari kullanabiliyorum. Beden ayarlamalı almıştım. Kücüldükçe bedenini büyütebiliyorsunöyle ürünleri çok kullanışlı ama hemen bitiyor işte
Patikli tulumlar sıkıntı ama patiksizleri uzun süre kullanırsın. Bir de hm'in ürünlerini uzun süre kullanabiliyorum, daha büyük oluyorlar. Hâla 2-4 aylık aldığım altlari kullanabiliyorum. Beden ayarlamalı almıştım. Kücüldükçe bedenini büyütebiliyorsunöyle ürünleri çok kullanışlı ama hemen bitiyor işte
Evet bazen e bebek ve lcw daha pahalı oluyor hattaEki Görüntüle 3317933
Wow diyorum wow fiyatlar aslinda cok pahali degilmis ya bende genelde hellobaby aliyordum LC-WAIKIKI ile ayniymis
Masallah bizim ki de öyle oldu sonra oturdu canı isterse oturuyo simdiOturmadan yürümek isteyenlerde bugün
Bende olanlar bunlardı hâla giydiriyorum işte. Bedeni olsaydı yine alacaktım, en büyüğü 9 ayEki Görüntüle 3317933
Wow diyorum wow fiyatlar aslinda cok pahali degilmis ya bende genelde hellobaby aliyordum LC-WAIKIKI ile ayniymis
Yumusacik ve cok rahat gozukuyorEvet bazen e bebek ve lcw daha pahalı oluyor hattave ürünleri gerçekten çok kaliteli. 50 lira fazla olsun kaliteli olsun diyorum hatta indirimler başlasın bak zara hepsinden ucuz oluyor
Evet gerçekten yumuşacık ve rahat. Kaç kere yıkadım hâla yeni alınmış gibi. E bebekten zıbın aldım hepsinin şaftı kaydı ve bu kadar kaliteli degildi kumaşı. Zaten yorumlara baksan herkes memnun.Yumusacik ve cok rahat gozukuyor
O yüzden patiksiz tercih ediyorumAlt degistirmek bana zor geliyor tulumlarda ya. Bide cok cabuk kucuk geliyor diyolar
Güzel ürünleri, ben de kış için almayı düşünüyorumEvet kumaşı da kalın sıcak tutar. Aynen hm den aldim ama bedenleri kalmiyor bazen gece geliyor, ben de dün gece yakaladım hemen bitmiş yine
Ben de alıyorum bir şeyler de çoğunun bedeni yok, bekliyorum gelmeleriniO yüzden patiksiz tercih ediyorum
Güzel ürünleri, ben de kış için almayı düşünüyorum
Sarisinda da pamuk yok paketinde pamuk içermez diye yaziyorduMavisi pamuklu değil diye okumuştum
Aşkımmmmm hiperaktifimOturmadan yürümek isteyenlerde bugün
Zara indirimi ne zaman olacaktı canım ya Kasım mı tam tarih belli miEvet bazen e bebek ve lcw daha pahalı oluyor hattave ürünleri gerçekten çok kaliteli. 50 lira fazla olsun kaliteli olsun diyorum hatta indirimler başlasın bak zara hepsinden ucuz oluyor
Çok çabuk tükeniyor ara ara bakmak lazım. Mont aldım oğlana gelsin bakalım nasıl bir şeyBen de alıyorum bir şeyler de çoğunun bedeni yok, bekliyorum gelmelerini
Geliyor gelmekte olan deseneMasallah bizim ki de öyle oldu sonra oturdu canı isterse oturuyo simdibu arada ciceklerinle vedalas benim ki gecen baktım topragı tutmus agzına götürüyo kaldırdım hemen
AhahhhahahahhahahahahSarisinda da pamuk yok paketinde pamuk içermez diye yaziyordu
Aşkımmmmm hiperaktifim
Canım uyku eğitimi için ne önerirsinCanim bunlarin hepsi destekli uyumaktan kaynakli malesefDişini sıkıp 3 gün uyku eğitimi vermeni tavsiye ederim zaten tamamen desteği birakmayacaksin sallanmayi birakacak ve bir süre sonra inanki değişime sasiracaksin. Nazar değmesin de bizim gece uykularımiz çok güzel oldu gündüz uykularimiz uzadi. Ekin 40 dk uyurdu maksimum gece sık uyanirdi. Şuan gece 1 defa uyaniyor sadece
Yaaa sitesine bakmamistim çok iyiymis o zaman ordan almak daha mantikli bisküvisini denemedim deneyim canim teşekkür ederim
Hangisini aldın hangisini beğendinÇok çabuk tükeniyor ara ara bakmak lazım. Mont aldım oğlana gelsin bakalım nasıl bir şeyilk beğendiğimin bedeni yoktu mesela
Canım şu su tutmaz tulum yazanı beğenmiştik ama bedenleri yoktu. Biz de diğerini aldık dolgulu tulum yazanınıHangisini aldın hangisini beğendin
Evet cnm ben uyku eğitmeni ile çalıştım ama minseonun anlattığını yaptı zaten o daTatlı patates denemiştim olur deneyeyim bi bakalım. Bir de bizimki anladığım sadece süt ürünü tercih ediyor. Yoğurt labne ve kefir yedi çünkü. Valla tarfileşmeler olur dediğin gibi sonradanay sen de mi verdin uyku eğitimi. Minseo nun anlattığı gibi mi yaptın sen de. Bakalım deneyeceğim ben de inşallah
Ya çok sağol bilmiyordum bakıcam hemenÇok iyi anlıyorum seni ben de burdan tarifleri okuyup iç çekiyorum süt ve süt urunleri alerjisi var kızımın da aşçı anne ve ham yap diye uygulamalar var ham yaptan alerjisi olduğu ürünleri seçiyorsun onlara uygun tarifler gösteriyor bir dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?