2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bu 6.ayla başlayan dönem tam en ballı lokma dönemleri değil mi o kadar tatlı ki yicem çocuğumu Böyle bir sevgi patlaması yaşıyorum belki kolikti uyku problemlerimiz vardı çok zorluk yaşadım onlar bitti o yüzden böyle hissediyorumdur ya da gerçekten en güzel dönemleri bilemiyorum.

Ya daha bugün aynı şeyi söyledim hergün yeni bir güncelleme öğrendiklerini tekrarlama tam sevgi pitirciklari oldular

Gunaydinlat, kizlar dun pankeki eline verdim. Kendi yedi. Parcaladi, mincikladi baya da eglendi
Ay maşallah ya ben de dün bize mücver yaparken ona da ayrı yaptım ama cesaret edemedim dişi çıkmış mıydı canım? Bizim henüz çıkmasına varmış doktor öyle söyledi

Yaptıkları çoğu şeyi bilinçli yapıyorlar, oyunlar gülücükler yabancılaşma hepsi bilinçli

Ay maşallah ya ben de dün bize mücver yaparken ona da ayrı yaptım ama cesaret edemedim dişi çıkmış mıydı canım? Bizim henüz çıkmasına varmış doktor öyle söyledi
2 disi var canim ama eliyle koparim damagiyla yumusatip yuttu hep ... zaten yumusak oluyor pankek. Dise hic ihtiyaci olmadi

Günaydın kızlar

Misafirliklerin ve gezmelerin bittiği relax bir sabahtan merhaba

Benim 3 gündür çok fazla bel ve karın kasık ağrım vardı, misafirim gelecek diye doktora da gidemedim. Evde ovulasyon testi yaptım çift çizgi koyu çıktı, adetime de 2 gün kalınca korktum gebelik testi de yaptım. Çünkü gebelik başlangıcı gibi bel ağrım ve akıntı da vardı. Çok şükür bir şey yok, ama eşime ovülasyon testi ile şaka yaptım adam kalpten gidiyordu bugün daha iyi uyandım çok şükür

Kızım iyi çok şükür, ishali 1 gün sürdü. Gecelerin serinleyince gene bizimle yatıyor ama biz yatıyor muyuz belli değil

2 disi var canim ama eliyle koparim damagiyla yumusatip yuttu hep ... zaten yumusak oluyor pankek. Dise hic ihtiyaci olmadi
Baştan beri pütürlü yediriyorum ama hiç eline bir şey vermedim sanırım cesaret edemem

Geçmiş olsun canim yumurtlama sancisiydi demek ki şaka iyi olmuş ama

En sevdiğim benim bu ya keşke büyük bedeni olsa yenidoğan dönemini bununla tamamladık biz
Ben de ayni çok rahat bana olsa ben de giyerdim shshwjsj bi de patiklileri almistim keske almasaydim

Aldıktan sonra bize de öyle geldi sanki diğerini giydirince kalıp gibi olacak kucakta taşıması falan zor
Neyse gelsin bakalım daha kargoda, inşallah memnun kalırız
Bende de normal mont var acaba böyle tulum gibi olanlardan mi alsam

Tabi ki ya 6-24 ay aşırı sevimli dönemleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…