- 20 Mart 2011
- 13.955
- 32.559
- 798
Erzurum canımAa haklısın o zaman. Oralar buz gibinerde yaşıyorsun hangi şehir
Canım çok sevindim bende istiyorum artık dr pankek krep verebilirsin dedi bir şey soracağım yutarken öğürdü mü peki? Ben birkaç defa büyük parça koparmıştı öğürünce korktum birinde salatalık parçasıydı diğeri de ekmekti ikisinide kasıtlı vermedim elimden kaptı yediGunaydinlat, kizlar dun pankeki eline verdim. Kendi yedi. Parcaladi, mincikladi baya da eglendi
Baktım şimdi içinde şeker varmış, sitrik asit varmış ne alaka bebeğe vericez bunları. Sadece karadut özü olanlara bak sen. Ben de elma konsantresi alayim dedim ama zaten tatli meyveleri kullanıyorum gerek duymadım.Kızlar selam herkese iyi pazarlarBen bu içerik işinden anlamıyorum galiba alırken neye dikkat edelim? Şimdi karadut özü kullanayım elma konsantresi falan tatlandırsın diye önerilerinizi yazar mısınız?
Bir de bebelere verdiğiniz şehriye hangisi?
Ben elma konsantresini bebe bisküvisi yaparken kullanmak için aldım. Bir de hurma özü aldımBaktım şimdi içinde şeker varmış, sitrik asit varmış ne alaka bebeğe vericez bunları. Sadece karadut özü olanlara bak sen. Ben de elma konsantresi alayim dedim ama zaten tatli meyveleri kullanıyorum gerek duymadım.
Aaa hemşehrim merhabaErzurum canım
Merhaba hemşehrim buzlar kraliçesi oluyoruz bizAaa hemşehrim merhaba
Ben de karadut özü alıcam ama biskuvi falan yapmadigim icin elma konsantresi bana gereksiz geldi. Her allahin gunu meyveleri karistirip veriyorum tatsiz tuzsuz olsa ben de alicamBen elma konsantresini bebe bisküvisi yaparken kullanmak için aldım. Bir de hurma özü aldım
Büyüdükleri zaman eline vermelik güzel olur yoksa dediğin gibi zaten bir şeylere katıyoruz hem çok tatlıya da alışmasınlarBen de karadut özü alıcam ama biskuvi falan yapmadigim icin elma konsantresi bana gereksiz geldi. Her allahin gunu meyveleri karistirip veriyorum tatsiz tuzsuz olsa ben de alicam
Merhaba hemşehrim buzlar kraliçesi oluyoruz biz
İki haftadır hastayız hiçbir yere çıkardığım yokben peluş tulumla çıkarmaya başladım artık ya baya soğudu havalar de mi
Ben de zeytinyagi aldim ama trendyoldan kargo bedava oluyor kendi sitesinde kargo 30 tl mi oluyorBüyüdükleri zaman eline vermelik güzel olur yoksa dediğin gibi zaten bir şeylere katıyoruz hem çok tatlıya da alışmasınlar
Bu arada og natural ürünlerini kendi sitesinden alın kızlar. Diğer yerlere göre çok daha ucuz.
Ben ordan ruşeym ve ruşeymli irmik aldım, tam buğday unu siyez unu vs aldım. Tavsiye ederim.
Raf ömrü uzun olanları stok yapın gittikçe pahalanıyor her şey. 86 tlye aldığım elma suyu konsantresi 132 olmuş mesela
Geçmiş olsun, bizde de sümüklü dönem başladı. Yaktınız mı siz? Biz henüz daha yakmadık ya.İki haftadır hastayız hiçbir yere çıkardığım yokmont aldım gelmesini bekliyorum. Kaloriferler yanıyor da ev sıcak Allah’tan
Şöyle bir şey buldum nette. Kargo bedava olacak şekilde toplu alışveriş mantıklı tabi.Ben de zeytinyagi aldim ama trendyoldan kargo bedava oluyor kendi sitesinde kargo 30 tl mi oluyorben de irmik aldim ama hiç vermedim yulafla yolumuza devam edicez biz ruşeym ne ben ilk defa duydum
Merkezi sistem yandı bizimki. Zaten kaloriferler yanana kadar gece dahil ufo yakıyordukGeçmiş olsun, bizde de sümüklü dönem başladı. Yaktınız mı siz? Biz henüz daha yakmadık ya.
Yok canim hic ogurmuyor artik. Zaten oglum kati yemeyi seviyor. Pure falan sevmiyor. Buyuk kopardiginda onu uzmeden kibarsa elimle aldim fazlasiniCanım çok sevindim bende istiyorum artık dr pankek krep verebilirsin dedi bir şey soracağım yutarken öğürdü mü peki? Ben birkaç defa büyük parça koparmıştı öğürünce korktum birinde salatalık parçasıydı diğeri de ekmekti ikisinide kasıtlı vermedim elimden kaptı yeditam beceremedi acaba sert diye mi yoksa henüz erken diye mi
Canım zaten onda +1 de yazıyormuş içerği temiz değilse o yaşta da verilmez gerçi ama yine de temiz şeyler olursa yine paylaşınn bazen cok işe yarıyorBaktım şimdi içinde şeker varmış, sitrik asit varmış ne alaka bebeğe vericez bunları. Sadece karadut özü olanlara bak sen. Ben de elma konsantresi alayim dedim ama zaten tatli meyveleri kullanıyorum gerek duymadım.
Tamam canım bundan alayım
Yok canim hic ogurmuyor artik. Zaten oglum kati yemeyi seviyor. Pure falan sevmiyor. Buyuk kopardiginda onu uzmeden kibarsa elimle aldim fazlasinibir pankekin yari cop yarisi midede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?