2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Gunaydinlat, kizlar dun pankeki eline verdim. Kendi yedi. Parcaladi, mincikladi baya da eglendi
Canım çok sevindim bende istiyorum artık dr pankek krep verebilirsin dedi bir şey soracağım yutarken öğürdü mü peki? Ben birkaç defa büyük parça koparmıştı öğürünce korktum birinde salatalık parçasıydı diğeri de ekmekti ikisinide kasıtlı vermedim elimden kaptı yedi tam beceremedi acaba sert diye mi yoksa henüz erken diye mi

Kızlar selam herkese iyi pazarlar Ben bu içerik işinden anlamıyorum galiba alırken neye dikkat edelim? Şimdi karadut özü kullanayım elma konsantresi falan tatlandırsın diye önerilerinizi yazar mısınız?
Bir de bebelere verdiğiniz şehriye hangisi?

Baktım şimdi içinde şeker varmış, sitrik asit varmış ne alaka bebeğe vericez bunları. Sadece karadut özü olanlara bak sen. Ben de elma konsantresi alayim dedim ama zaten tatli meyveleri kullanıyorum gerek duymadım.

Ben elma konsantresini bebe bisküvisi yaparken kullanmak için aldım. Bir de hurma özü aldım

Ben elma konsantresini bebe bisküvisi yaparken kullanmak için aldım. Bir de hurma özü aldım
Ben de karadut özü alıcam ama biskuvi falan yapmadigim icin elma konsantresi bana gereksiz geldi. Her allahin gunu meyveleri karistirip veriyorum tatsiz tuzsuz olsa ben de alicam

Ben de karadut özü alıcam ama biskuvi falan yapmadigim icin elma konsantresi bana gereksiz geldi. Her allahin gunu meyveleri karistirip veriyorum tatsiz tuzsuz olsa ben de alicam
Büyüdükleri zaman eline vermelik güzel olur yoksa dediğin gibi zaten bir şeylere katıyoruz hem çok tatlıya da alışmasınlar

Bu arada og natural ürünlerini kendi sitesinden alın kızlar. Diğer yerlere göre çok daha ucuz.
Ben ordan ruşeym ve ruşeymli irmik aldım, tam buğday unu siyez unu vs aldım. Tavsiye ederim.
Raf ömrü uzun olanları stok yapın gittikçe pahalanıyor her şey. 86 tlye aldığım elma suyu konsantresi 132 olmuş mesela

Ben de zeytinyagi aldim ama trendyoldan kargo bedava oluyor kendi sitesinde kargo 30 tl mi oluyor ben de irmik aldim ama hiç vermedim yulafla yolumuza devam edicez biz ruşeym ne ben ilk defa duydum

İki haftadır hastayız hiçbir yere çıkardığım yok mont aldım gelmesini bekliyorum. Kaloriferler yanıyor da ev sıcak Allah’tan
Geçmiş olsun, bizde de sümüklü dönem başladı. Yaktınız mı siz? Biz henüz daha yakmadık ya.

Ben de zeytinyagi aldim ama trendyoldan kargo bedava oluyor kendi sitesinde kargo 30 tl mi oluyor ben de irmik aldim ama hiç vermedim yulafla yolumuza devam edicez biz ruşeym ne ben ilk defa duydum
Şöyle bir şey buldum nette. Kargo bedava olacak şekilde toplu alışveriş mantıklı tabi.

Geçmiş olsun, bizde de sümüklü dönem başladı. Yaktınız mı siz? Biz henüz daha yakmadık ya.
Merkezi sistem yandı bizimki. Zaten kaloriferler yanana kadar gece dahil ufo yakıyorduk
Sağolasın canım size de çok geçmiş olsun

Yok canim hic ogurmuyor artik. Zaten oglum kati yemeyi seviyor. Pure falan sevmiyor. Buyuk kopardiginda onu uzmeden kibarsa elimle aldim fazlasini bir pankekin yari cop yarisi midede :)

Canım zaten onda +1 de yazıyormuş içerği temiz değilse o yaşta da verilmez gerçi ama yine de temiz şeyler olursa yine paylaşınn bazen cok işe yarıyor
Tamam canım bundan alayım
Yok canim hic ogurmuyor artik. Zaten oglum kati yemeyi seviyor. Pure falan sevmiyor. Buyuk kopardiginda onu uzmeden kibarsa elimle aldim fazlasini bir pankekin yari cop yarisi midede :)
olsun yediği şifa olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…