- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
Bak bu sayfanın öne çıkanlarındaki peynir kısmını incele canımKızlar hangi peynirden alıyorsunuz bugün benim kıza eşim kaşar vermiş baya yedi diyor. Bende kahvaltısına dahil edeyim peyniri. Bir de bebişleriniz ne sıklıkla kaka yapıyor kızlar ???
Başlarda bizde de çıkmıyordu sanırım ağzını kapatıp yuttuğu içinBiz bunu bi kere denedik eşimle yapamadık canım ya genzine kaçar diye panik olduk sümük falan da çıkmadı zaten
Düşmüyorlar canım Ekin tek elle bile kullanıyor artıkKiz bu ne yerim senin yürüyüşünü maşallah sanadüşüyor mu böyle yürürken?
Usta şoförDüşmüyorlar canım Ekin tek elle bile kullanıyor artık
Şoför Nebahat diyorum onaUsta şoför
Bizde yürüme yok ama anne baba dede ananne abla damla mama emme (emzik yani), gel diyor şimdilik. Daha çok erken ama açılırlar yavaştan. Sesleri taklit sürecindeyizBir de merak ettiğim dil gelişimleri ne durumda? Neler diyorlar kendilerini ifade edip dertlerini anlatmaya başladılar mı?Ekin baba, aba (bana aba diyor ), dede, deyze, gel, hadi, buu (su ), ufff (sıkılınca ), mama bunlari diyor şuan
Yaa anane yi nasıl diyor yerimBizde yürüme yok ama anne baba dede ananne abla damla mama emme (emzik yani), gel diyor şimdilik. Daha çok erken ama açılırlar yavaştan. Sesleri taklit sürecindeyiz
Cnm sirt ustu olmayacak bebek.Biz bunu bi kere denedik eşimle yapamadık canım ya genzine kaçar diye panik olduk sümük falan da çıkmadı zaten
Düşmüyorlar canım Ekin tek elle bile kullanıyor artık
Maşallah cici kız çok tatlısın senKızlar yürüyen var mı merak ediyorumEkin desteksiz ayakta durmaya başladı ama henüz adım atma evresine geçmedi
Canım alin enne,baba,mama,cici,bay bay diyor. Otomatiğe bağladı su ara herkese bay bay yapıyorBir de merak ettiğim dil gelişimleri ne durumda? Neler diyorlar kendilerini ifade edip dertlerini anlatmaya başladılar mı?Ekin baba, aba (bana aba diyor ), dede, deyze, gel, hadi, buu (su ), ufff (sıkılınca ), mama bunlari diyor şuan
Valla doğal bulaşık deterjanları hiç temizlemiyor ya maalesefKızlar günaydın
Birkaç sorum olacak; bulaşık makinesi deterjanı, şampuan ve diş macunu olarak ne kullanıyorsunuz? Bebek olduktan sonra ev içinde kendimize kullandığımız ürünlerde de daha temiz içeriklere geçmek istiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum
Hadi yaValla doğal bulaşık deterjanları hiç temizlemiyor ya maalesefo yüzden ben finishten devam ediyorum. Şampuan agarta diye organik bir marka denedim memnunum. Duş jeli de rossmanda satılan alterra markasını kullanıyorum o da güzel baya
Benim de ince telli ve yağlıHadi yasaçlarım çok cansız aşırı ince telli benim
Düşmüyorlar canım Ekin tek elle bile kullanıyor artık
Artist yaaaDüşmüyorlar canım Ekin tek elle bile kullanıyor artık
Anne, baba, abla, mama, Allahhh, gel, bir de vazgeçilmez agumuz varBir de merak ettiğim dil gelişimleri ne durumda? Neler diyorlar kendilerini ifade edip dertlerini anlatmaya başladılar mı?Ekin baba, aba (bana aba diyor ), dede, deyze, gel, hadi, buu (su ), ufff (sıkılınca ), mama bunlari diyor şuan
Markaya baktım şimdi, doğal diş macunları da varmışBenim de ince telli ve yağlısunu aldım
Agarta Doğal Şampuan Yağlı Saç Bakımı İçin 400 ml
Ooo ekin profesyonel olmuş yaDüşmüyorlar canım Ekin tek elle bile kullanıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?