2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar hangi peynirden alıyorsunuz bugün benim kıza eşim kaşar vermiş baya yedi diyor. Bende kahvaltısına dahil edeyim peyniri. Bir de bebişleriniz ne sıklıkla kaka yapıyor kızlar ???
Bak bu sayfanın öne çıkanlarındaki peynir kısmını incele canım

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-08-08-14-26-020_com.miui.gallery.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2023-12-08-08-14-05-568_com.miui.gallery.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2023-12-08-08-13-53-435_com.miui.gallery.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 65
Bizde yürüme yok ama anne baba dede ananne abla damla mama emme (emzik yani), gel diyor şimdilik. Daha çok erken ama açılırlar yavaştan. Sesleri taklit sürecindeyiz

Biz bunu bi kere denedik eşimle yapamadık canım ya genzine kaçar diye panik olduk sümük falan da çıkmadı zaten
Cnm sirt ustu olmayacak bebek.
yuzunu lavaboya ceviriyorum bi sag bi sol 5cc veriyorum sirtina vuruyorum 10 sn falansumukler assa inmis oluyo.
burnunun ucunda sumuk kaliyor onuda aspiratorle cekiyorum. Ayrica ankaranin havasi kuru malum nazalnem damla damlatarak nemlendiriyorum. Doktor gunde 2 3 kere yap dedi bana son gittigimde.

Kızlar günaydın
Birkaç sorum olacak; bulaşık makinesi deterjanı, şampuan ve diş macunu olarak ne kullanıyorsunuz? Bebek olduktan sonra ev içinde kendimize kullandığımız ürünlerde de daha temiz içeriklere geçmek istiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum

Canım alin enne,baba,mama,cici,bay bay diyor. Otomatiğe bağladı su ara herkese bay bay yapıyor
Valla doğal bulaşık deterjanları hiç temizlemiyor ya maalesef o yüzden ben finishten devam ediyorum. Şampuan agarta diye organik bir marka denedim memnunum. Duş jeli de rossmanda satılan alterra markasını kullanıyorum o da güzel baya

Hadi ya saçlarım çok cansız aşırı ince telli benim

Anne, baba, abla, mama, Allahhh, gel, bir de vazgeçilmez agumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…