2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sen uyumadan içinde ne var ne yok çıkarsin diye kayisiyla veriyorsun herhalde ben ne zaman yulaf verdem aninda kakasini yapiyor gerci ne yese direkt kaka yapiyor 1 2 dk midede kalirsa ayıp olur
Kizlar yulaf unu ne veriyorsunuz? Yani toz halindemi olacak? Piyasadakiler at yemi gibi onu nasi yicekki?

Aynen meyveli dokunuşlar yapacağım. Donmuş orman meyvesi de aldım onu da bimden aldım orada buldum, a101de yoktu.
Olsun bulmussun yine cok koyma ondan aşırı mayhoş bir tadi oluyor. ben muzla az bir sey orman meyvesi ekliyorum yoksa ekşi oluyor. Geçen yogurtla verim dedim ben bile zor yedim

Kizlar yulaf unu ne veriyorsunuz? Yani toz halindemi olacak? Piyasadakiler at yemi gibi onu nasi yicekki?
Ben e bebekten almistim ama sadece pankek yapinca kullaniyorum.
Yulaf ezmesini diyorsan suda hasliyorsun bulgur gibi düşün. Pişince yumuşacık oluyor zaten, boşuna unla yapip vermene gerek yok.

Ben bunu veriyorum migrostan aliyorum. Bu bizim ikinci paketimiz

Eklentiler

• 20231208_161158.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 54
Ben e bebekten almistim ama sadece pankek yapinca kullaniyorum.
Yulaf ezmesini diyorsan suda hasliyorsun bulgur gibi düşün. Pişince yumuşacık oluyor zaten, boşuna unla yapip vermene gerek yok.
@Pink0606 ben de ebebekten almıştım ta ek gıdaya ilk geçtiğimiz zaman. Hâlâ aynı paketi kullanıyorum o kadar az kullanıyorum yani pankeklerde vs kullanıyorum, bazen kek vs yaparsam buğday unu ile karıştırıp ekliyorum

Evet hâla duruyor yarisindan fazlasi bazen bitsin diye eşime yapiyorum pankek cikolata sürüp yiyor

Anladim cnm yarin ebebek e gidicektim alayim ordan yulaf ezmesi alicaz yani yulaf unu degil demi:))

Evet hâla duruyor yarisindan fazlasi bazen bitsin diye eşime yapiyorum pankek cikolata sürüp yiyor
Yesin yesin at yeminden mahrum kalmasın kocalar
Anladim cnm yarin ebebek e gidicektim alayim ordan yulaf ezmesi alicaz yani yulaf unu degil demi:))
Pankeklere yulaf unu kullanıyorum ama yulaf da pişirilip verilebilir canım

Kızlar bunu kullanıyorum ben bazı akşamüstleri bi kaşık yulafı içme suyu ile haşlıyorum içine genelde kuru kayısı veya başka meyve mama oluyor işte
Bazen makarna lütfen den muhallebi karışımı bazen pirinç unu öyle sırayla ama akşamüstğ acıkıyor mutlaka bir şeyler yapıyorum ya şaka gibi ama hiç ek gıda gibi değl ben bildiğin hizmetçi gibi çalışıyorum evde üç öğün yemek bir de ara öğünler aşırı yogunum ya

Eklentiler

• IMG_5777.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 52
Yenidogan donemi gibi 2 saatte.bi mutfaga gidiyorum:)

Acaba ben az mı yediriyorum çocuğumu? iki ana bir ara öğün

Alternatif bulursan bana da haber ver canım. Bir de temiz içerik adı altında resmen kazıklanıyoruz. Moms 30lu tablet finish in 80li fiyatındaydı
Temiz içerikler hep çok daha pahalı canım naturalive daha uygun ona da bak ben heralde ona geçip bi denerim bi süredir kullanmamıştım onu

Bulaşık deterjanı mom green kullanıyordum şimdi filenin kendi ürününe geçtim.
Bebek için şampuanımız siveno, kendim yves rosher kullanıyorum.
Diş macunu anway’in diş macunu

Geçen spotify 2023 yılı en çok dinlediklerime baktım; orman deniz okyananus..Kurt uluması bile vardı

Ay benim de böyle hdjdjdkdk tükendik sayın enerji bakanım

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-08-20-18-00-888_com.spotify.music.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…