Ebe diyince aklima dogumdakiler geliyor direkt ondanEbe de hemşire zaten ebe hemşire diye geciyorlar saglik ocaklarindabizim tüm işlemleri ebeler yapıyor asi kontrol vs.
Evet 16 ŞubatAy ekin 2 ay sonra 1 yaş oluyor o zamanne ara ya hiç hazır değilim hep beraber nerdeyse 2 sene geçirdik, hamilelik dönemini de sayarsak
Yok ebe hemşireler bebekler konusunda normal hemşirelerden daha bilgiliEbe diyince aklima dogumdakiler geliyor direkt ondanben de diyorum ebe ne alaka kiz
Büyük rahatlıkBen de alayim zebra da indirimde. Sürekli yürümek istiyor kolum dayanmiyor
Hem de ne tahta kıymıklı kıymıklıAhahah ya çok aşırı doğru sonuç vermiyordur çünkü normalde bir kaç değere bakılıyor kanda kansızlık için ama bir fikir veriyordur sanırımTahta cetvel gibi bir şey mi
Ebeye dedim ben bu ne diye, herkesin bebeği burda ölçülüyor diyorBurda da aynisi cetvelle tahta ölçüyor
Arkeolojik kazida bulunan cetvelEbeye dedim ben bu ne diye, herkesin bebeği burda ölçülüyor diyor
Maşallah canim çok iyiarwengsd MelodiminEsi sessizmanifesto
Kızlar ebe ile konuştum cidden kansızlığa bakılıyormus o cihazla ben şokEkintosun 13.7 imiş çok iyi dedi ebe
Maşallah canim çok iyi
Senin aklina şeker nerden geldiben kendimden şüphelendim yanlis duydum herhalde diye
9.800 çıktı canım tartıda 6. Ayda 9 kiloydu 2 ayda 800 gr almış normal artık bence ya ama hiç yemiyor şu hastalıktan sonra ya bol bol uyuyor , et suyuna küçücük etli çorba yaptım 3 kaşık yedi yemediTelde görüp mü anlamışlar zayıfladığını?
Senin oğlan kaç kg canım? Yanlış hatırlamıyorsam kilosu gayet iyiydi. Zaten kilo bu hastalık dönemlerinde işe yarıyor.
Bende burun açmayı hiç yapmıyorum ya burun tıkanıklığı olmamıştı, o gerekli mi hasta değilse de ,şuan biraz burnu tıkalı gibi hafif sesli nefes alıyor nasıl yapacağım?Ben doktora çok sordum bunu. Biz ne yaptık da böyle hasta oldu bu çocuk, ne yapalım ne yapmayalım bundan sonrası için diye.
Sizin yaptınız bir şey yok virüs kaynaklı, eline aldığı her şeyi ağzına götürüyor artık. Ne kadar dikkat ederseniz edin olur demişti.
Burnunu günde 6-7 defa açıyorduk buna rağmen ciğerlerine indi. Siz elinizden geleni yapmışsınız dedi.
Bir yerde hasta olmaları da iyi canım. Ufak ufak geçirseler keşke. Okul döneminde zor hasta olurlar böylece ..
Kiz ben niye bunu hatirlamiyorum bana yapmadilar mi yoksaGeçen sene bu zamanlar parmaktan şeker ölçüyorduk, vay be
Maşallah ne kadar güzelarwengsd MelodiminEsi sessizmanifesto
Kızlar ebe ile konuştum cidden kansızlığa bakılıyormus o cihazla ben şokEkintosun 13.7 imiş çok iyi dedi ebe
Canım maşallah daha ne olsun kilosunu düşünme. İştahı da zamanla açılıyor benimki bir hafta hiç yemedi doğru düzgün yemeye onuncu gün başladı. Nasıl ki biz hastayken canımız bir şey çekmiyor o da aynı.9.800 çıktı canım tartıda 6. Ayda 9 kiloydu 2 ayda 800 gr almış normal artık bence ya ama hiç yemiyor şu hastalıktan sonra ya bol bol uyuyor , et suyuna küçücük etli çorba yaptım 3 kaşık yedi yemedi
Burun tıkanıklığı hastalığa davet maalesef canım. O yüzden mutlaka açık tutmak lazım. Serum fizyolojik sıkıp ters çevirip vurmak lazım.Bende burun açmayı hiç yapmıyorum ya burun tıkanıklığı olmamıştı, o gerekli mi hasta değilse de ,şuan biraz burnu tıkalı gibi hafif sesli nefes alıyor nasıl yapacağım?
Canım daha çok gebelik şekeri olanlar ölçüyordu galibaKiz ben niye bunu hatirlamiyorum bana yapmadilar mi yoksa
Bizde birinci resimdeki var bütün evi geziyoruz onla çok güzel yaKizlar hangisi daha kullanislidir? Hazir indirim var ben de alayim bir tane ama kararsiz kaldim
Bak hatta dün bir sürü foto video cekmiştimKizlar hangisi daha kullanislidir? Hazir indirim var ben de alayim bir tane ama kararsiz kaldim
Kiz bu ne yerim senin yürüyüşünü maşallah sanaBak hatta dün bir sürü foto video cekmiştim
Biz bunu bi kere denedik eşimle yapamadık canım ya genzine kaçar diye panik olduk sümük falan da çıkmadı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?