2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ebe de hemşire zaten ebe hemşire diye geciyorlar saglik ocaklarinda bizim tüm işlemleri ebeler yapıyor asi kontrol vs.
Ebe diyince aklima dogumdakiler geliyor direkt ondan ben de diyorum ebe ne alaka kiz

Ahahah ya çok aşırı doğru sonuç vermiyordur çünkü normalde bir kaç değere bakılıyor kanda kansızlık için ama bir fikir veriyordur sanırım Tahta cetvel gibi bir şey mi
Hem de ne tahta kıymıklı kıymıklı müslin örtüyorum üstüne, çocuğu öyle yatırıyorum

Telde görüp mü anlamışlar zayıfladığını?
Senin oğlan kaç kg canım? Yanlış hatırlamıyorsam kilosu gayet iyiydi. Zaten kilo bu hastalık dönemlerinde işe yarıyor.
9.800 çıktı canım tartıda 6. Ayda 9 kiloydu 2 ayda 800 gr almış normal artık bence ya ama hiç yemiyor şu hastalıktan sonra ya bol bol uyuyor , et suyuna küçücük etli çorba yaptım 3 kaşık yedi yemedi

Bende burun açmayı hiç yapmıyorum ya burun tıkanıklığı olmamıştı, o gerekli mi hasta değilse de ,şuan biraz burnu tıkalı gibi hafif sesli nefes alıyor nasıl yapacağım?

arwengsd MelodiminEsi sessizmanifesto
Kızlar ebe ile konuştum cidden kansızlığa bakılıyormus o cihazla ben şok Ekintosun 13.7 imiş çok iyi dedi ebe
Maşallah ne kadar güzel merak ettim bizim burda var mı diye ama sanmam
Canım maşallah daha ne olsun kilosunu düşünme. İştahı da zamanla açılıyor benimki bir hafta hiç yemedi doğru düzgün yemeye onuncu gün başladı. Nasıl ki biz hastayken canımız bir şey çekmiyor o da aynı.
Bende burun açmayı hiç yapmıyorum ya burun tıkanıklığı olmamıştı, o gerekli mi hasta değilse de ,şuan biraz burnu tıkalı gibi hafif sesli nefes alıyor nasıl yapacağım?
Burun tıkanıklığı hastalığa davet maalesef canım. O yüzden mutlaka açık tutmak lazım. Serum fizyolojik sıkıp ters çevirip vurmak lazım.

Kızlar hangi peynirden alıyorsunuz bugün benim kıza eşim kaşar vermiş baya yedi diyor. Bende kahvaltısına dahil edeyim peyniri. Bir de bebişleriniz ne sıklıkla kaka yapıyor kızlar ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…