- 3 Haziran 2021
- 224
- 350
- 53
- 42
Evet bunu duymuştum ama denemek nasip olmadiydi bin türlü deneyeyim bende bakim birazdan ogle uykusuna yatacak:)Kızlar bi yerde okumuştum. 432 hertz müzik bebekleri hızlı uyutuyor diye. Bugün bebeğim sürekli ağladı. Ne yaptıysam uyumadı. Kucakta salladım. Emzirdim. Yanımda yatırdım sevdim okşadım. Ayakta salladım vs vs… neler yapmadım ki. Sonra bu frekansta müzik aklıma geldi. Güldüm kendime ama kaybedecek ne var ki dedim açtım. Bingo! 2 dk sonra bebeğim uyudu. Şaştım kaldım. Rastlantı mı bilmiyorum. Akşam yeniden deneyeceğim. Sizde bebeğiniz uyumuyorsa deneyin bi…
Bulaşık makinesi deterjanı moms green yada elitte home deneyebilirsin, kimyasal içeriklilerle aynı performansı bekleme canım bende dönüşümlü kullanıyordum finishle o yüzden arada onla parlatıyordum bulaşıkları ama malum Filistinde yaşanan soykırımdan dolayı ben tekrar evime yahudi malı sokmayacağım için bunlardan devam edeceğim inşallah, şampuanım da yeşil anne çok memnunum , diş macunum the elitte home, ben doğal markaları çoğunlukla denedim the elitte home çoğu ürününden memnun kaldım ancak fiyatları çok arttı, naturalive de deneyimlebilirsinKızlar günaydın
Birkaç sorum olacak; bulaşık makinesi deterjanı, şampuan ve diş macunu olarak ne kullanıyorsunuz? Bebek olduktan sonra ev içinde kendimize kullandığımız ürünlerde de daha temiz içeriklere geçmek istiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum
Bulaşık makinesi deterjanı moms green yada elitte home deneyebilirsin, kimyasal içeriklilerle aynı performansı bekleme canım bende dönüşümlü kullanıyordum finishle o yüzden arada onla parlatıyordum bulaşıkları ama malum Filistinde yaşanan soykırımdan dolayı ben tekrar evime yahudi malı sokmayacağım için bunlardan devam edeceğim inşallah, şampuanım da yeşil anne çok memnunum , diş macunum the elitte home, ben doğal markaları çoğunlukla denedim the elitte home çoğu ürününden memnun kaldım ancak fiyatları çok arttı, naturalive de deneyimlebilirsin
Yok kuzum düşmüyor en başlarda biraz tereddüt ediyordu adım atmaya şimdi onu da öğrendi geziyor her yerde şoför nebahatKiz bu ne yerim senin yürüyüşünü maşallah sanadüşüyor mu böyle yürürken?
Yaaaaa bendeeeeeŞoför Nebahat diyorum ona
Bizimki de anneanne diyor çok komikYaa anane yi nasıl diyor yerimEkin anane dese annem kurban keser
Ekin de başı sıkışınca ingaaaa diye bağırıyorAnne, baba, abla, mama, Allahhh, gel, bir de vazgeçilmez agumuz var
DenensinKızlar bi yerde okumuştum. 432 hertz müzik bebekleri hızlı uyutuyor diye. Bugün bebeğim sürekli ağladı. Ne yaptıysam uyumadı. Kucakta salladım. Emzirdim. Yanımda yatırdım sevdim okşadım. Ayakta salladım vs vs… neler yapmadım ki. Sonra bu frekansta müzik aklıma geldi. Güldüm kendime ama kaybedecek ne var ki dedim açtım. Bingo! 2 dk sonra bebeğim uyudu. Şaştım kaldım. Rastlantı mı bilmiyorum. Akşam yeniden deneyeceğim. Sizde bebeğiniz uyumuyorsa deneyin bi…
Çok tatlilar yaa yicemYok kuzum düşmüyor en başlarda biraz tereddüt ediyordu adım atmaya şimdi onu da öğrendi geziyor her yerde şoför nebahat
Yaaaaa bendeeeee
Bizimki de anneanne diyor çok komikanne demiyor ananeeeeeeiiiğ diyor
1-2 defa annem gibi bir şey söyledi
Gel gel diyor mama dede dedeeşim dedeyi babasının yanında söyletmeye çalışıyor asla söylemiyor o da öyle herhalde duysa kurban keser
Ananaaa diyorYaa anane yi nasıl diyor yerimEkin anane dese annem kurban keser
sessizmanifesto bu arada taklit olaylari çok tatli olmuyor mu oyun oynarken Ekin'e hep aaaa harikasin aaaa mükemmel falan diyorum o da aaaaaa demeyi öğrendi ordan akşam biz eve gelip bizi görünce 5-10 dk aaaa aaaa diye bağırıyor
Ateş düşürücü de yapabilir. Hastalıktan dolayı halsizdir belki ama antibiyotik yapmaz diye biliyorum.Kızlar antibiyotik halsizlik uyku yapar demi bebeğim uyanalı 1.5 saat oldu gene mızırsansı uyudu normalde artık 2.5-3 saat ayakta kalabilirdi iyice arttı uykusu sanki
Moms green i biliyorum canım hamileyken bebeğime deterjan ve biberon temizleyiciyi ordan almıştım. Çok da memnun kaldım hâlâ aynı marka alırım.Bulaşık makinesi deterjanı moms green yada elitte home deneyebilirsin, kimyasal içeriklilerle aynı performansı bekleme canım bende dönüşümlü kullanıyordum finishle o yüzden arada onla parlatıyordum bulaşıkları ama malum Filistinde yaşanan soykırımdan dolayı ben tekrar evime yahudi malı sokmayacağım için bunlardan devam edeceğim inşallah, şampuanım da yeşil anne çok memnunum , diş macunum the elitte home, ben doğal markaları çoğunlukla denedim the elitte home çoğu ürününden memnun kaldım ancak fiyatları çok arttı, naturalive de deneyimlebilirsin
Tüh aynıMelodiminEsi bu arada canım tamamen yerli kullanmak istersen moms greende eleniyor çünkü asıl üreticisinin Fransız markası olduğunu yeni öğrendim, onu belirteyim dedim , üstümde kalmasın
Tam da yulaf aldım biraz önce, tarım kredi markette organik buldumkizlar buyrunuznerdeyse her gün yulaf ezmesi veren ben bunu görünce mutlu oldum
Yaa evet bi dee parmaklarını ağzına götürüyor püüürrrrrrrrr blablabşaaaaa yapıyor tükürüklerini saça saçaEkin de başı sıkışınca ingaaaa diye bağırıyorbu şey demek bak birazdan aglicam ona göre
DenensinEkin hep müzikle uyuyor bu arada bence müziğin etkisi yadsinamaz sakinleştiriyor bizim favori listemiz bu
Çok tatlilar yaa yicembirden dillendiler resmen
Yaaa bende sevindim veriyorum akşamları cok seviyor kuru kayısıyla pişiriyorumkizlar buyrunuznerdeyse her gün yulaf ezmesi veren ben bunu görünce mutlu oldum
Ateş düşürücüyü vermedim ateşi düşünce canım 2-3 gün olduAteş düşürücü de yapabilir. Hastalıktan dolayı halsizdir belki ama antibiyotik yapmaz diye biliyorum.
Aynen duyunca çok şaşırdım adın yeşil anne ya nasıl olabilir bu dedim, benim de çoğu ürünün ondan şimdi napacam bakalımMoms green i biliyorum canım hamileyken bebeğime deterjan ve biberon temizleyiciyi ordan almıştım. Çok da memnun kaldım hâlâ aynı marka alırım.
Bir araştırayım söylediklerini
Tüh aynıun laciverdi desene
Afiyet olsun umarim severek yerTam da yulaf aldım biraz önce, tarım kredi markette organik buldumakşama yulaf lapası var ahoyyy
Sen uyumadan içinde ne var ne yok çıkarsin diye kayisiyla veriyorsun herhaldeYaa evet bi dee parmaklarını ağzına götürüyor püüürrrrrrrrr blablabşaaaaa yapıyor tükürüklerini saça saça
Yaaa bende sevindim veriyorum akşamları cok seviyor kuru kayısıyla pişiriyorum
Alternatif bulursan bana da haber ver canım. Bir de temiz içerik adı altında resmen kazıklanıyoruz. Moms 30lu tablet finish in 80li fiyatındaydıAynen duyunca çok şaşırdım adın yeşil anne ya nasıl olabilir bu dedim, benim de çoğu ürünün ondan şimdi napacam bakalım
Aynen meyveli dokunuşlar yapacağım.Afiyet olsun umarim severek yerzaten tadi tuzu yok meyveyle karistirinca güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?