2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bi yerde okumuştum. 432 hertz müzik bebekleri hızlı uyutuyor diye. Bugün bebeğim sürekli ağladı. Ne yaptıysam uyumadı. Kucakta salladım. Emzirdim. Yanımda yatırdım sevdim okşadım. Ayakta salladım vs vs… neler yapmadım ki. Sonra bu frekansta müzik aklıma geldi. Güldüm kendime ama kaybedecek ne var ki dedim açtım. Bingo! 2 dk sonra bebeğim uyudu. Şaştım kaldım. Rastlantı mı bilmiyorum. Akşam yeniden deneyeceğim. Sizde bebeğiniz uyumuyorsa deneyin bi…

Evet bunu duymuştum ama denemek nasip olmadiydi bin türlü deneyeyim bende bakim birazdan ogle uykusuna yatacak:)

Bulaşık makinesi deterjanı moms green yada elitte home deneyebilirsin, kimyasal içeriklilerle aynı performansı bekleme canım bende dönüşümlü kullanıyordum finishle o yüzden arada onla parlatıyordum bulaşıkları ama malum Filistinde yaşanan soykırımdan dolayı ben tekrar evime yahudi malı sokmayacağım için bunlardan devam edeceğim inşallah, şampuanım da yeşil anne çok memnunum , diş macunum the elitte home, ben doğal markaları çoğunlukla denedim the elitte home çoğu ürününden memnun kaldım ancak fiyatları çok arttı, naturalive de deneyimlebilirsin

MelodiminEsi bu arada canım tamamen yerli kullanmak istersen moms greende eleniyor çünkü asıl üreticisinin Fransız markası olduğunu yeni öğrendim, onu belirteyim dedim , üstümde kalmasın

Kiz bu ne yerim senin yürüyüşünü maşallah sana düşüyor mu böyle yürürken?
Yok kuzum düşmüyor en başlarda biraz tereddüt ediyordu adım atmaya şimdi onu da öğrendi geziyor her yerde şoför nebahat
Şoför Nebahat diyorum ona
Yaaaaa bendeeeee
Yaa anane yi nasıl diyor yerim Ekin anane dese annem kurban keser
Bizimki de anneanne diyor çok komik anne demiyor ananeeeeeeiiiğ diyor
1-2 defa annem gibi bir şey söyledi
Gel gel diyor mama dede dede eşim dedeyi babasının yanında söyletmeye çalışıyor asla söylemiyor o da öyle herhalde duysa kurban keser

Anne, baba, abla, mama, Allahhh, gel, bir de vazgeçilmez agumuz var
Ekin de başı sıkışınca ingaaaa diye bağırıyor bu şey demek bak birazdan aglicam ona göre
Denensin Ekin hep müzikle uyuyor bu arada bence müziğin etkisi yadsinamaz sakinleştiriyor bizim favori listemiz bu
Çok tatlilar yaa yicem birden dillendiler resmen

Kızlar antibiyotik halsizlik uyku yapar demi bebeğim uyanalı 1.5 saat oldu gene mızırsansı uyudu normalde artık 2.5-3 saat ayakta kalabilirdi iyice arttı uykusu sanki

ya yerim papağan gibiler şu dönem ❤

Kızlar antibiyotik halsizlik uyku yapar demi bebeğim uyanalı 1.5 saat oldu gene mızırsansı uyudu normalde artık 2.5-3 saat ayakta kalabilirdi iyice arttı uykusu sanki
Ateş düşürücü de yapabilir. Hastalıktan dolayı halsizdir belki ama antibiyotik yapmaz diye biliyorum.

Moms green i biliyorum canım hamileyken bebeğime deterjan ve biberon temizleyiciyi ordan almıştım. Çok da memnun kaldım hâlâ aynı marka alırım.
Bir araştırayım söylediklerini
MelodiminEsi bu arada canım tamamen yerli kullanmak istersen moms greende eleniyor çünkü asıl üreticisinin Fransız markası olduğunu yeni öğrendim, onu belirteyim dedim , üstümde kalmasın
Tüh aynı un laciverdi desene

Yaa evet bi dee parmaklarını ağzına götürüyor püüürrrrrrrrr blablabşaaaaa yapıyor tükürüklerini saça saça
kizlar buyrunuz nerdeyse her gün yulaf ezmesi veren ben bunu görünce mutlu oldum
Yaaa bende sevindim veriyorum akşamları cok seviyor kuru kayısıyla pişiriyorum

Aynen duyunca çok şaşırdım adın yeşil anne ya nasıl olabilir bu dedim, benim de çoğu ürünün ondan şimdi napacam bakalım

Sen uyumadan içinde ne var ne yok çıkarsin diye kayisiyla veriyorsun herhalde ben ne zaman yulaf verdem aninda kakasini yapiyor gerci ne yese direkt kaka yapiyor 1 2 dk midede kalirsa ayıp olur

Aynen duyunca çok şaşırdım adın yeşil anne ya nasıl olabilir bu dedim, benim de çoğu ürünün ondan şimdi napacam bakalım
Alternatif bulursan bana da haber ver canım. Bir de temiz içerik adı altında resmen kazıklanıyoruz. Moms 30lu tablet finish in 80li fiyatındaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…