Tüm sağlık ocaklarında Kanı alıp dolapta bekletiyorlar laboratuvara akşamüstü gönderiyorlar arwenin dediği şeker testiGüzelmişburda saat on bire kadar kan alıyorlar. Sabah dokuzda gittin bakıldın kan verdin diyelim. Laba gitmesi on bir buçuk o değerlerin doğru çıkacağından şüpheliyim
Canim bize şeker testi demedi kansizligina bakicam dedi niye öyle söylediCanım bu bahsettiğin şeker testi. Parmağından aldı di mi? Bu sadece şeker sonucu yani kansızlık vs. Göstermez Ekin'in de bakıldı buna sağlık ocağında
Kiz bu kadin bana niye öyle söyledi ben anlam veremedim şu an ajdjwjsTüm sağlık ocaklarında Kanı alıp dolapta bekletiyorlar laboratuvara akşamüstü gönderiyorlar arwenin dediği şeker testi
Tüm sağlık ocaklarında Kanı alıp dolapta bekletiyorlar laboratuvara akşamüstü gönderiyorlar arwenin dediği şeker testi
Ay sen oraya güvenme o zaman. Yeni bir test çıktı da biz mi bilmiyoruzKiz bu kadin bana niye öyle söyledi ben anlam veremedim şu an ajdjwjs
Hamileyken bana da bakmışlardı sağlık ocağında aynen dediğin gibi, kansızlık için bakıyorlar cihaza tutuyor batırdığı iğneyi. 12 çıkmıştı benim.Canim bize şeker testi demedi kansizligina bakicam dedi niye öyle söylediaman neyse artik hastanede ögrenirim
Kansizlik mi şeker mi ortalik karisti ama bana kadin kansizlik için bakicam dediHamileyken bana da bakmışlardı sağlık ocağında aynen dediğin gibi, kansızlık için bakıyorlar cihaza tutuyor batırdığı iğneyi. 12 çıkmıştı benim.
Zaten yine de hastaneye gidip baktiracaktim neyse artikAy sen oraya güvenme o zaman. Yeni bir test çıktı da biz mi bilmiyoruz
Yok kansızlığa bakıyorlar ciddenKansizlik mi şeker mi ortalik karisti ama bana kadin kansizlik için bakicam dedibana hamileyken bakmamislardi bu arada niye ki
Canım bedeni tüm mikroplara açık şuan. Bu şekilde bağışıklıkları güçlenecek. Sık hasta olnaları normal. Bizler iyi besleyerek güç vermeliyiz, minumum ilaç. Yapacak başka bir şey yokCanım hasta olmamaları için neye dikkat etmemiz lazım ya 10 gündür evdeydik biz bi anne babamı gördü kimse hasta değil hastalandı, neden oldu diye merak ediyorum
Vay beee gelişmiş şeher başka canımYok kansızlığa bakıyorlar cidden
Ahahah ya çok aşırı doğru sonuç vermiyordur çünkü normalde bir kaç değere bakılıyor kanda kansızlık için ama bir fikir veriyordur sanırımVay beee gelişmiş şeher başka canımburda var mıdır hiç sanmıyorum fi tarihinden kalma tahta aletle ölçüyorlar bebelerin boyunu
Burda da aynisi cetvelle tahta ölçüyorVay beee gelişmiş şeher başka canımburda var mıdır hiç sanmıyorum fi tarihinden kalma tahta aletle ölçüyorlar bebelerin boyunu
Afganlarin türkçe benden iyi değilse bir şey bilmiyorum benBurda da aynisi cetvelle tahta ölçüyor
Ay ekin 2 ay sonra 1 yaş oluyor o zamanne ara ya hiç hazır değilim hep beraber nerdeyse 2 sene geçirdik, hamilelik dönemini de sayarsak
Hayir azicik kan alip kansizligina bakiyorlar sadece komple kan tahlili yapmiyorlar. Yani bizde öyle oldu bir de kizamik aşısı oldu. Artik ne yaparsa yapma etme hayir demicekmişiz yoksa bizi ilerde yapacagi her seyde engel olarak görürmüş. Başına da bir şey gelirse 1.si ev kazasi olarak geçer ikincisi de ihmal diye uyardı
Güvenlik önlemleri alacakmışız o nasıl olacak sürekli düşüyorlar. Gerildim zaten başına bir şey gelse 2 kere sisteme ihmal ettigimizi bildireceklermiş, bilerek bir şey yapmiyoruz ki
Canim bize şeker testi demedi kansizligina bakicam dedi niye öyle söylediaman neyse artik hastanede ögrenirim
Kiz bu kadin bana niye öyle söyledi ben anlam veremedim şu an ajdjwjs
Hamileyken bana da bakmışlardı sağlık ocağında aynen dediğin gibi, kansızlık için bakıyorlar cihaza tutuyor batırdığı iğneyi. 12 çıkmıştı benim.
Kansizlik mi şeker mi ortalik karisti ama bana kadin kansizlik için bakicam dedibana hamileyken bakmamislardi bu arada niye ki
Yok kansızlığa bakıyorlar cidden
Bize şeker dediler çok kafam karıştı dur bakim ebeyi aricamBana da öyle dedi amaminseo şeker diyor
Bize de haber verseneBize şeker dediler çok kafam karıştı dur bakim ebeyi aricam
Ebe de hemşire zaten ebe hemşire diye geciyorlar saglik ocaklarindaBize de haber verseneo degil neden ebe bakiyor normalde hemşire yapmiyor mu?
Biz de fisher price in zebra modeli var çok memnunum ben 1. Resimdeki gibi Ekin tüm gün onla geziyorKizlar hangisi daha kullanislidir? Hazir indirim var ben de alayim bir tane ama kararsiz kaldim
Ben de alayim zebra da indirimde. Sürekli yürümek istiyor kolum dayanmiyorBiz de fisher price in zebra modeli var çok memnunum ben 1. Resimdeki gibi Ekin tüm gün onla geziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?