2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
aslında biraz geriliyorum detaylı için ama çok düşünmemeye çalışıyorum
çok kişi çok keyifli ve heyecanlı geçtiğini söylüyor hiç sıkma kendini uzuuunn uzun nasıl büyümüş nasıl da minik bir insan olmuş bakacaksınız inşallah güzel sonuçlar gelecektir ben de sabırsızlıkla detaylıyı bekliyorum

ay inşallah canım en çok minik yüzündeki detayları merak ediyorum

yumurta ben de yiyemiyorum haşlanmış içim almıyor hiç, yağda kırılmış anca yiyorum o da çalışırken hafta içi imkansız çocuklarımızın zekasında noksanlık olmaz inşallah
Sanırım geçen sefer de yememiştim ya.. Aynı yerde çalışıyordum o zaman da :) Bence maşallah eksik yok. Test ettim onayladım ama unuttum valla başka neler yiyordum acaba Özel bir şey yapabildiğimi sanmam Basalım cevize, peynire, proteine Bak karbonhidratı kesmiştim son aylarda ama işte. O önemlidir belki de

İçimi rahatlattın bak benim babannem çok ekmek yiyenin kafası çalışmaz derdi, bu tez doğruysa sende işe yaramış olabilir

kbende de kahvaltı alışkanlığı yok, eve gelince akşam yiyorum ya bir tane haşlanmış ağzıma tıkıyorum ya da menemen falan birşekilde yiyorum...akşam menüsüne minik bir miktar ekleyin :) hafta sonu kahvaltıda da mutlaka olsun ne kadar olsa kar diyelim :) son 3 ay 3 kg çok iyi, şimdi de öyle gidersen bence sıkıntı olmaz, kilonunda sende bir ağırlık yaptığını hissediyorsan bir kere kesin dikkat etmen lazım...yürüyüş bol su, yumurta bir de tok tutar zorla yedireceğim sana o yumurtayı

yumurta ben de yiyemiyorum haşlanmış içim almıyor hiç, yağda kırılmış anca yiyorum o da çalışırken hafta içi imkansız çocuklarımızın zekasında noksanlık olmaz inşallah
zeka da büyük bir pay Genetik canım bizimki öyle ufak dokunuşlar diyelim :) yoksa ne yersen ye aslındA bence büyük payda etkileyecek birşey olduğunu pek sanmıyorum

Kızlar 1.doz tetanoz aşısını oldum bugün. Çok hafif acıdı kan verirken acıdığı kadar yani. 3 saat falan oldu henüz bi şişlik ya da ağrı yok Bi dahaki doz da 1 ay sonra yani 4 kasımda
Geçmiş olsun canim cok şükür ilk adimi atlattin. Icimizi de ferahlattin kimisi cok ağrılı diye anlatiyo kisiden kisiye demek degisiyo

Olur canm olmazmi ama kahvaltı çok erken geldi bana saatleri değiştirsem nasıl olur

Sana da çok geçmiş olsun canim. Cocuklar okula gidince kaçınılmaz son. Doktora gittim tekrar, sinüzit olmuşum. korktuğum başıma geldi antibiyotik verdi 1 haftalik. Kendi doktoruma danistim kullanabilirsin dedi. En azından kritik ilk 3 aylik dönemi atlattık ona şükür diyorum yapacak bisey yok.
Hamilelikte burun da cok tıkanıyor deniz suyu kullanabilirsin, onun dışında doğal takviyeler, vitaminler, elimizden geldiğince kışı sağlıklı atlatmaya calisicaz
Ya ne tatlı oğlun maşallah hep sevsin kollasin kardesini :) bizimkinin akli pek ermiyor tabi sadece bebek ne zaman çıkacak hadi hastaneye gidelim diye beni darliyor:) saniyor ki geldiğinde hemen onunla oynamaya baslayabilecek :)
Sizin cinsiyet nifty testiyle de kesinleşmemis miydi, erkek olsa net görürdü zaten o haftalarda. Sağlıkla gelsin minikler inşallah

Kontrolde sıkıntı cikmadi hersey çok şükür normal. 17+4 dedi ortalama. sadece beyinde sık rastlanan koroid pleksus kisti cıktı o da normalmiş. 26 haftadan sonra yok olurmuş cok kafana takma dedi. 3 hafta sonra detayli var ona randevu alicam. Bnim gittigim hastanede 1200 tl fiyat verdiler baska fiyat alan var mi.
Bi de cinsiyet net erkek Rheaa

Benim hastaneye sordum detaylıya 800 TL dediler canım. İnşallah yok olur canım kist de

zeka da büyük bir pay Genetik canım bizimki öyle ufak dokunuşlar diyelim :) yoksa ne yersen ye aslındA bence büyük payda etkileyecek birşey olduğunu pek sanmıyorum
Evet zeka yuzde 40-60 oraninda genetik aktarılıyormus. Dedigin gibi elimizden geldiğince tabiki hamilelikte sağlıklı beslenelim et yumurta balik yogurt bunlar önemli. Daha sonraki dönemde ek gıdadan itibaren yine dikkat ederiz, cocuklarda zeka gelisimi 5 yasa kadar sekilleniyormus, zekanın yüzde 80i bu yasa kadar olusuyormus.

Çok şükürr canım :) benimki de kalp atışlarını dinledi ama geçenkinde de zor duydu bunda da. Hareketli sanırım o yüzden. Ama o her geç duyduğunda ben telaşlanıyorum valla ptesi detaylı usg var inşallah her şey yolundadır

Telaşlanma canım birşey olmaz. Güzel haberlerle dön inşallah canım hem bize anlatırsın detaylıyı

Aslında 21.hafta en iyisiymiş ama biz 1 aydır kontrole gitmedik artık görmek istiyoruz oğluşumuzu o yüzden 20+3 oluyorum ptesi o zamana aldık kuzum :)
Zaten 21.haftaya girmiş oluyorsun canım sıkıntı olmaz bence 19.haftadan itibaren dediklerine göre o zamanlarda değerlendirilmesi doğrudur demek ki. Ben de 20+4/5 gibi alacağım canım randevumu. Hepimiz merak ediyoruz bebişlerimizi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…