Valla ben deOlur canm olmazmi ama kahvaltı çok erken geldi bana saatleri değiştirsem nasıl olur
İnşallah iyilerdir bakalım şu detaylıyı da sağ salim atlatalım hayırlısıyla canım :)Zaten 21.haftaya girmiş oluyorsun canım sıkıntı olmaz bence 19.haftadan itibaren dediklerine göre o zamanlarda değerlendirilmesi doğrudur demek ki. Ben de 20+4/5 gibi alacağım canım randevumu. Hepimiz merak ediyoruz bebişlerimizi :))))
Bende 63 ile başladım geçen hafta 64,5 çıktım şimdi bu hafta bakalım kaç çıkacagım. Demire bende başladım zaten sindirimde başlardan beri zorlanıyordum inşallah daha da arttırmazkızlar herkese merhaba kilo konusunda bir şey danışmak istiyorum sizlere ilk 13 hafta (3 ay) sadece 1 kilo kadar birşey aldım çok iyi gidiyorum derken kan ilacı ve vitamine başlayınca sanki işler değişti tartıda sürekli artan rakamlar görüyorum 64 ile başladım şu anda 66,5 geliyorum sizde de vitaminlerle beraber kilo alımında artış oldu mu ? tabi demir ilacının yaptığı sindirim bozukluğuda cabası
Tadı çok kötü peşinen diyim ama efsane süt indirip, sütü çoğalıyor. Kime dediysem hepsinden de tam not aldı. Bana da k.dogum doktorum hastaneden çıkarken söylemişti . Gelelim kullanım sekline, yaş pak masayı 4 e bölüyorsun üzerine su ilave edip mayayı ılık suda tamamen cözdüruyorsun üzerine 2 veya 3 yemek kaşığı pekmez ekleyip yaklaşık yarım su bardaklik bir karışım oluyor sabah aksam yaptın mı tamamdır. Çoğalana kadar her gün yapmak lazım.aa maya hiç duymadım nasıl tükettin ? bestlak damlayı duymuştum ama
Yok ki alerjik bebek anasiyim sadece. İstediğim şeyler istediğim şekilde malesef piyasada hiç yok o yüzden el mecbur yapıyorum... Bu alerjik gıdalarda bır kaç sene daha bu tempoyla çalışırsam bu olayı iş hayatına çevirmeyi bile düşünüyorumGeçmiş olsun canım. Çocuk İyi olsunda en hepsini yaparsın hiç şaşırmam benimde iyi bir tarhana almam lazımhayatım boyunca sevmediğim tarhanayı bu hamileliğimde hep canım istedi vallahi… bizim grubun hamaratlısı sensin belli oldu:)))
Sen orayı kaçırmışsınSen hiç ara vermeden devam edeceksin zaten
Amin canımYa bende de hafif bir boğaz acıması ve burun akıntısı var. Oğlan okula gidiyor. Direk okul başlayınca burun akıntısı, ona bağlı öksürüğü başlıyor zatenYavruma takviyeler vs idare etmeye çalışıyoruz ama işte o buluttan nem kapsa direk bana geçiyor hep.. Sanırım onunla alakalı. Normalde ben sık hasta olurum zaten. Doğumdan sonra iyice yerlere düştü bağışıklığım. Umarım vitaminler biraz kuvvetli yapar beni. Boğaz spreyi kullanıyorum, ıhlamur içiyorum ama sanki kulağım kaşınmaya başladı, korkuyorum. Umarım ilerlemez. Çok geçmiş olsun sana da yaa İnşallah gerekmez ama gerekirse de mecbur kullanacağız antibiyotik, üzülme..
OyyyÇok tatlı yaa Maşallaahh Oğlum da çok heyecanlı. Kardeşim de kardeşim.. Hatta ben senin bebişinim o da benim bebişim diyor. Napıyorsun bebişim diyorum bazen ona. Bu bebişimiz napıyor diyor, karnıma sarılıyor Her gün nasıl diye soruyor. Allah hep beraber kardeş kardeş mutlu sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah canım hepsine Hep destek hep arkadaş olsunlar..
15+3 aslında büyükmüş canım ya.. Peki ihtimal mi dedi, yoksa direk söyledi mi..? İlla ki görmüştür bence eğer net söylediyse ama yanlış görmüş de olabilir tabi hani. Asla yanılmaz diyemem de.. Mesela benimki 14+3'te söyledi. Bu haftada yanılma olabiliyor dedi. Yeni yeni ayırt edilmeye başlıyormuş o haftalarda. O yüzden bir kaç kere baktı. Baya bir inceledi, fotoğrafını falan çekti, öyle söyledi. Gerçi hala korkuyorum ben de. İnşallah yanılmamıştır diyorum da..
Canım ilk süt çok önemli. Kolostrum diyorlar. Bebeğe ilk bağışıklığını o süt kazandıracak. Aşı gibi düşün. Hiç elleşme memişlereGeç gelmesi kötü ama erken de gelmesin süt. Hiç meraklanma. Hormonlar her şeyi çok güzel halledecek
Inşallah canimBenim hastaneye sordum detaylıya 800 TL dediler canım. İnşallah yok olur canım kist de
800 iyiymiş ya bizim hastane bi muayeneye bile 100 lira zam yapmis pendik kartla 290 ödediğim muayene 390 olmuş. 100 lira zam fazla geldiBenim hastaneye sordum detaylıya 800 TL dediler canım. İnşallah yok olur canım kist de
Selam, benim kızım olacak inşallah amahenüz ismine karar vermedikKızlar selam. miniklerin cinsiyetleri ve isimleri belliyse paylaşır mısınız listemize ekleyelim ?
@biyomelina @mysteryhrn @skt587 @Beril M T @incebellibardak @Konepone @ebemmmmnry @Cezosshaaa @Betus1905 @Pembegokyuzu @meinfikaSunrseee @nivenn @mavi8888 @Angel angel @olmadibe @Bulut5870 @Uykucupandaa @ifedupyou @ZzHHrR @arwengsd @Vmd_rubby @feslegenhanim @sagittarius55 @Kalpim @kubrasvas @Minnakmucizem @askk3 @Dark Morningstar @Papatyalar ve Huzur @MaviFlorra @kadinca1234 @Flykd @anatomim @Merve1410 K Kizanasi_2023 @Azelya21 @Nazliim @Ergino @Rabbi Hebli Mines Salihin @Blue21 @Meryemsura @tsgmze @mavi-hayal @Gizemliturk46 @burcubur @fatmameltem
Evet canım bildiğimiz hamurlara konulan poğaça ekmek mayası ama yaş olanıya kokudan meme bulmak nedirçok etkiledi beni bu inşallah tecrübe ederiz biz de
maya pekmez karışımı nasıl tüketiliyor acaba ? baya bildiğimiz hamura koyulan maya mı bu ? ( tecrübesiz ana adayı alarmı)
Benim gittiğim hastenede muayeneye her gittiğimde zam yapıyor800 iyiymiş ya bizim hastane bi muayeneye bile 100 lira zam yapmis pendik kartla 290 ödediğim muayene 390 olmuş. 100 lira zam fazla geldi
Ben erkenden yapamıyorum 10 11 bazen 12 de yapıyorum zaten bu ara tek kahvaltıyla duruyorum normalde kahvaltı ve akşam iki öğün yiyordum arada meyve yiyordum birkaç gündür sadece kahvaltıyla duruyorum canm hiç istemiyor iki lokma yesem dünyayı yemiş gibi şişkinlik oluyorValla ben deRheaa gibi erken yapıyroım kahvaltımı çok acıkıyorum kızı okula hazırlarken ben de yapıyorum bazen 8:30 zor dayanıyorum :)
Ben yarın kontrole gitcem canm ayrintiliyi ozamn sorucamKontrolde sıkıntı cikmadi hersey çok şükür normal. 17+4 dedi ortalama. sadece beyinde sık rastlanan koroid pleksus kisti cıktı o da normalmiş. 26 haftadan sonra yok olurmuş cok kafana takma dedi. 3 hafta sonra detayli var ona randevu alicam. Bnim gittigim hastanede 1200 tl fiyat verdiler baska fiyat alan var mi.
Bi de cinsiyet net erkekRheaa
Canım yazmayı unutmuşum doğumdan önce sağım önerilen bir şey değil. Bebek ilk doğduğunda kolostrum yani ilk süt geliyor baya yoğun ve bebek bağışıklığı için içinde çok fazla faydali şey barındırıyor. Rengi genelde koyu sari ve yagli koyu kivamli bir sut.Kolostrum zamanla azalıp yok oluyor yerine ön süt ve son süt e bırakıyor. Ortalama doğumdan 5-10 gün aralığında rengi ve yoğunluğu azalıyor. Bu süt bebek için çok önemli ve bebek onu sadece 5 max 10 gün alabilecek sonra kesiliyor çünkü. Bu kısıtlı sütü de doğumdan önce sagimla boşa harcama bence. Yine de tercih senin tabiki...Ayy inşallah yaainsan tecrübe etmediği şeyler için daha meraklı ve endişeli oluyor inşallah hepimiz için her şey yolunda gider süt arttırıcı takviyeleri doğumdan 2 3 hafta önce almaya başlasak faydası olur mu acaba bir de sağım yapın doğumdan önce daha hızlı iniyor süt diyorlar
İşte aradığım tavsiye mesajı bu oldupark yatakla ilgili de, ben direk 3.5a kadar park yatak kullandım sonra çilekten mocha genç odası gibi aldım daha böyle sade minimalist bir tarz, herkesin zevki farklı tabi ama ben böyle seviyorum, yanında koruması da var düşmez, ranzaya da dönüyor 1 tane daha yataktan alırsan, artık 2. büyüyünce öyle yaparız ayrı oda olmazsa :)
Açlık sekerin normal çıkmasına sevindim canımRheaa canım sağlık ocağında bugün ebeylede konuştum açlık şekerim falan iyi çıkmış. Dedim beyaz ekmek yerine ne tüketiyim diye konuştuk baya bilgilendirdi beni saolsun tam buğday ekmeğine başladık bakalım
İkiside normalmiş canım ebeyi darladım bugün şekerim çokmu diye Bi ton açıklama yaptıAçlık sekerin normal çıkmasına sevindim canımtokluk şekerine bakıldı mi?
Herkes kendine göre ayarlayabilir bence bilemiyorum ki , fakultedeki hem şeker hemde diyetisyen saatlere katı olarak uyacaksin demisti ama dediğim gibi şekeri düşürme gibi asli bir görevimiz vardı bizim. Genel olarak bazı uyarlaması yapılır benceOlur canm olmazmi ama kahvaltı çok erken geldi bana saatleri değiştirsem nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?