Rahatlamış oldun fena mi aklında soru işareti kalmadı işteİkiside normalmiş canım ebeyi darladım bugün şekerim çokmu diye Bi ton açıklama yaptı
Guzwl haberlerle gel canimBen yarın kontrole gitcem canm ayrintiliyi ozamn sorucam
Cok fazla zam yapiyo ozel de ya. El mahkum veriyoruz devletle ugrasacak mecalim yokBenim gittiğim hastenede muayeneye her gittiğimde zam yapıyor180 le başlamıştım şimdi 250 oldu muayene ikili testi 400 e yaptırdım. Detaylı 800 dedi bakalım
Biz de 4 yaşa kadar park yatak kullanıp çilek mocha ya geçtik. Çok beğenerek aldım. Serideki Bütün yataklar ranzaya dönüyor mu acaba bilginiz var mı?canım benim de surat şişti yanaklarım çıktı, eskiden ben de takmıyordum ilk gebelikte daha düşük kilolu hamile kalmıştım aman veririm modunda idim şimdi yaş 39 olunca zaten oram kırıştı buram şişti derken bir de hamilelik insanda kendini beğenmeme durumu oluyor, bazıları hamile halini çok seviyor hamile hali ile barışık ben o kadar yapamıyorum, geçici bir dönem tabi elimizden geldiğince sağ salim atlatmamız lazım.sende güzelsindir hala da sana öyle geliyordur, normal.
sütü neyse boşver ama yoğurt ye, ben manda ile karışık yiyorum ya da normal yoğurt, peynir de ye.orda da az yağlı tercih edersen sğper olur, lor çok iyi tadı pek iyi değil ama en yüksek protein oranı da onda yağı da az olunca bol bol yiyebiliyorsun. yumurta inan benim de canım istemiyor, seninle aynı moddayım sabah akşam peynir domates ekmek yiyimo kadar soğudum ama zorluyorum değiştiriyorum, bir de kahvaltı alışkanlığım yok benim bildiğin dün akşam yemekten önce kıymalı yumurta yedim yiyim diye, bir gün omlet bir gün menemen, bir gün haşlama değiştire değiştire yemeye çalış bence, ya da içinde bol yumurta olan tarif bulup öyle bir şey denenebilir. yumurtada kolin var, bu kolin mucizevi bir şey, eşsiz bir protein yumurta yerini bir şey tutmuyor maalesef, bebek ve zeka gelişimi için de iyi diyorlar. karboyu kıstım dediğin yulafa falan mı döndün nasıl bir plan geçiyor kafandan ? bende bu beslenmede manyağım bakma şimdi uygulayamadığıma ilgi alanım diyebilirim kendimi bildim bileli 20 yıldır ne var ne yok okurum makale vb. sağlıklı beslenme vb. şu an uygulayamıyorum ama yine de severim yani destek olmayı da inşallah başarırız, 5 kg çok iyi bir hedef şurada kaldı 6 ayımız son 3 ay hızlı alırsın bu kalan 2 ayı 3. trimestere kadar azıcık kilo alarak atlatırsan hedefin bence ulaşılabilir.
park yatakla ilgili de, ben direk 3.5a kadar park yatak kullandım sonra çilekten mocha genç odası gibi aldım daha böyle sade minimalist bir tarz, herkesin zevki farklı tabi ama ben böyle seviyorum, yanında koruması da var düşmez, ranzaya da dönüyor 1 tane daha yataktan alırsan, artık 2. büyüyünce öyle yaparız ayrı oda olmazsa :)
Aynen valla içim rahatladı yaniRahatlamış oldun fena mi aklında soru işareti kalmadı işteebe de pek sevmemiştir bu durumu ama yapcak bir şey yok
Evet canım malesef. Aynen öyle zor randevu bulmak sürekli o yüzden insanlar özeli tercih ediyor mecburGuzwl haberlerle gel canim
Cok fazla zam yapiyo ozel de ya. El mahkum veriyoruz devletle ugrasacak mecalim yok
Maya çok kilo yapmaz mı? Bizi de şişirirTadı çok kötü peşinen diyim ama efsane süt indirip, sütü çoğalıyor. Kime dediysem hepsinden de tam not aldı. Bana da k.dogum doktorum hastaneden çıkarken söylemişti . Gelelim kullanım sekline, yaş pak masayı 4 e bölüyorsun üzerine su ilave edip mayayı ılık suda tamamen cözdüruyorsun üzerine 2 veya 3 yemek kaşığı pekmez ekleyip yaklaşık yarım su bardaklik bir karışım oluyor sabah aksam yaptın mı tamamdır. Çoğalana kadar her gün yapmak lazım.
Valla bana bı kız bı erkek sonra perinatolog kız dedi baya inceledi yarın kontrolüm var son noktayı koyarız inşallahHelenk bebisin cinsiyeti Kız di değil mi?
Benim 2 dakika falan sürdü hep senin fazla kanamış umarım başka olmazBende de oluyor canım hep de sağ taraf kanıyor alıştım artık.
4 gün öncesinde çok şiddetli kanadı hatta durduramadım çok korktum, pıhtılar düşüyodu artık ama çok şükür 7-8 dk sürdü durdu.
Kılcal damarlarda genişleme olduğu için şu aralar kanamalar çok normalmiş hiç endişe etme
Öyle mi ben orayı kaçırmışım benim şiddetli değil 2 dakika falan sürdü hep normalmiş cevaplarınız için teşekkür ederim içim rahatladı🖐 hatta sanırım geçen hafta yazmıştım bu konuyu. Durmayacak şekilde uzun kanama durumunda hastaneye başvur demidti ama benim genelde 2-3 dakika içinde hep durdu. Normal denmişti vucutta kan fazlalastigi için burun içi kılcal damarlar ince ise olabiliyormuş. Benzet şeyminseo da yasamis
Ben de aynı öyleyim çiğ köfteden vazgeçemedimBen her gün yemeye devam ediyorum canım hep çiğ köfte çekiyoraz önce de eşim açtı dedim canım çekti kapat şunu daha öğlen yedim:)) çekilmeyecek gibi de değil yani. Bunlantılarımda en çok ayva ve çip köfte istedi canım şimdş ayvadannsoğıdum ama çiğköftehe devam :)))
İçli köfteyi ben de bu ara çok yedim bol bol limon sıkıp ekşi ekşiYaa insan görünce gerçekten canı çekiyor ben bu ara okadar çok çiğköfte yedimki mideyi bozdum nar ekşisi şişesini boca ediyordum üstüne off bugünde içli köfte çekti eşim yaptı sağolsun kahvaltı üstüne bi yedim sanki kıtlıktan çıkmışım şimdi mide ağrısından ölüyorum
Günaydın herkeseKızlar biz bebek odası yapcazda odayı hangi renge boyasak diye düşünüyoruz eşimle karar veremedik Varmı tavsiye
Gecmis olsun canım insallah hemen gecerGünaydın kızlar boğaz ağrısına bitkisel çözüm önerisi olan var mı sabaha kadar yatamadım çok ağrıyorkontrolümde var bugün nasıl gitcem bilmiyorum
Allah razı olsun canım inşallah çabucak geçer süt içtim bide diğerini yapimGecmis olsun canım insallah hemen gecerSıcak süt bal bana iyi geliyodu yumusatiyo bogazı sonrasinda bal limon zencefil karabiber ama bu karışım hamilelikte tuketilir mi hic araştırmadım.
Not ettim canım bunu gerekirse mutlaka denerimTadı çok kötü peşinen diyim ama efsane süt indirip, sütü çoğalıyor. Kime dediysem hepsinden de tam not aldı. Bana da k.dogum doktorum hastaneden çıkarken söylemişti . Gelelim kullanım sekline, yaş pak masayı 4 e bölüyorsun üzerine su ilave edip mayayı ılık suda tamamen cözdüruyorsun üzerine 2 veya 3 yemek kaşığı pekmez ekleyip yaklaşık yarım su bardaklik bir karışım oluyor sabah aksam yaptın mı tamamdır. Çoğalana kadar her gün yapmak lazım.
Evet canım kolostrumun önemini biliyorum ben doğum öncesi sağarsak süt gelmez diye tahmin etmiştim, gelecekse tabi riske atmamCanım yazmayı unutmuşum doğumdan önce sağım önerilen bir şey değil. Bebek ilk doğduğunda kolostrum yani ilk süt geliyor baya yoğun ve bebek bağışıklığı için içinde çok fazla faydali şey barındırıyor. Rengi genelde koyu sari ve yagli koyu kivamli bir sut.Kolostrum zamanla azalıp yok oluyor yerine ön süt ve son süt e bırakıyor. Ortalama doğumdan 5-10 gün aralığında rengi ve yoğunluğu azalıyor. Bu süt bebek için çok önemli ve bebek onu sadece 5 max 10 gün alabilecek sonra kesiliyor çünkü. Bu kısıtlı sütü de doğumdan önce sagimla boşa harcama bence. Yine de tercih senin tabiki...
Bence bembeyazzzzKızlar biz bebek odası yapcazda odayı hangi renge boyasak diye düşünüyoruz eşimle karar veremedik Varmı tavsiye
Canım eczaneden propolisli boğaz spreyi al doğal o. Boğaz ağzrısına yanmasına en iyi gelen şeyGünaydın kızlar boğaz ağrısına bitkisel çözüm önerisi olan var mı sabaha kadar yatamadım çok ağrıyorkontrolümde var bugün nasıl gitcem bilmiyorum
canım 3 hafta önce bana da bebeğin beyninde koroid pleksus kisti var 2 tane küçük dedi ama 28. haftaya kadar yok oluyor dedi. çok endişelendim araştırdım ama tek başına birşey ifade etmiyormuş çok şükür ki inşallah en kısa sürede yok olurda kafamız rahatlarKontrolde sıkıntı cikmadi hersey çok şükür normal. 17+4 dedi ortalama. sadece beyinde sık rastlanan koroid pleksus kisti cıktı o da normalmiş. 26 haftadan sonra yok olurmuş cok kafana takma dedi. 3 hafta sonra detayli var ona randevu alicam. Bnim gittigim hastanede 1200 tl fiyat verdiler baska fiyat alan var mi.
Bi de cinsiyet net erkekRheaa
valla canım demir sindirimi kesinlikle etkiliyor malesef sabah aç karnına akşamdan suya isladığım kayısıyı yiyorum biraz fayda ediyor ama şişkinlik oluyor yinedeBende 63 ile başladım geçen hafta 64,5 çıktım şimdi bu hafta bakalım kaç çıkacagım. Demire bende başladım zaten sindirimde başlardan beri zorlanıyordum inşallah daha da arttırmaz
ben süt sevmediğim için ılık su limon ve bal yapıp içiyordum birde boğazını ıslak tutmaya çalış pastil yada sprey kullanarak hamileliğe uygun birşey alabilirsin eczaneden dr daha önce bana ımumax 16+ sprey vermişti oda ballı bayağı iyi geldi. inşallah hemen geçer hamilelikte herşey sanki 2 katı zor geçiyorGünaydın kızlar boğaz ağrısına bitkisel çözüm önerisi olan var mı sabaha kadar yatamadım çok ağrıyorkontrolümde var bugün nasıl gitcem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?