2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Seneye bu zamanlar biz
İnşallah sütüm olur emzirebilirim ya da bebek memeyi alır diye düşünceler içindeyim bi kaç gündür. Youtubedan doğru meme nasıl tutturulur, emzirme pozisyonları falan videolar izliyorum emzirmek çok mucizevi bişey ya anne bebek arası bağ resmen inşallah tadabiliriz bu duyguyu

15+3 tahmin yaptı bacak arasını görmedi galiba kalp atışını dinledi
Doktordan doktora bence degişiyor benim doktorum 11 haftalıkken erkek dedi ama olmayadabilir ama ben öle gördüm demiştisonuç erkek erkeklerin kalp atışı dk 130 atıyormuş galiba saglık ocağından doppler ile dinlemiştik

Canım bebek zaten doğduğunda genelde direk yapışıp emiyor biz fazla endişe ediyoruz. Memeyi ağzına yaklastirsan zaten kokudan buluyor bebis doğru emzirme meme çatlağı olmasın vs diye. Biz çok endişe ediyoruz. Bebek kucağına gelince içgüdüsel olarak zaten doğru tutuş vs hepsi oluyor. Sütü arttırmak için ek takviyeler almak gerekebiliyor ama her şeyin başı stresssss.... bunu hiç unutmamak gerekiyor.

Ayy inşallah yaa insan tecrübe etmediği şeyler için daha meraklı ve endişeli oluyor inşallah hepimiz için her şey yolunda gider süt arttırıcı takviyeleri doğumdan 2 3 hafta önce almaya başlasak faydası olur mu acaba bir de sağım yapın doğumdan önce daha hızlı iniyor süt diyorlar

Amin kuşum valla 2 haftada 2 kilo beklemiyodum cunku cok fazla kustum o yuzden saskinim kilo gelir gecerde ben hem dr umdan cekiniyorum hemde bize saglikli durum degil bir an once kurtulmam lazim

Hayir cnim.. .doğumdan önce memeleri de kendini de rahat bırak
Belki hemen gelecek bilemezsin ki. Ben mesela maya+pekmez karışımından cok fayda gormustum. herkesin süt yapan besinler değişebiliyor. Doktorum demisti herkesde en ise yaşayan maya diye sütü indiriyor da çoğalıyor da.
Dereotu da sutu arttirtidi söylenir ama bana hiç etki etmemişti. Daha sonra bestlak damla kullanmıştım mesela.

aa maya hiç duymadım nasıl tükettin ? bestlak damlayı duymuştum ama

Ne güzel uyuyorsun tüm bunlara ben zorlanacağım sanırım biraz acıkınca ne bulduysam yiyorum yine de açım hep. Deneyeceğim yaptıklarını ama bakalım yapabilecek miyim canım.

Geçmiş olsun canım. Çocuk İyi olsunda en hepsini yaparsın hiç şaşırmam benimde iyi bir tarhana almam lazım hayatım boyunca sevmediğim tarhanayı bu hamileliğimde hep canım istedi vallahi… bizim grubun hamaratlısı sensin belli oldu:)))

Canım ben 17+5 im 22 ekim cumartesiye aldım randevu 20+1 falan olucam yani gittiğimde. Aslında resmi tatil olmasa 29 ekime alırdım ama böyle denk geldi doktorum da 19-21 arası gidebilirsin demişti
Hadi hayrlısı olsun sağlıkla sonuçlar alırız inşallah canım benim

İyiyim canım 19+4 olduk biz de. Pazartesi günü detaylı usg var heyecanla onu bekliyoruz. Yarım saat sonra da ilk tetanoz aşımı olacağım korkuyorum biraz sende ne var ne yok nasıl geçiyor?
Yaaa ne güzel inşallah sağlıklı temiz güzel sonuçlar alırsın canım ben de şimdş randevu alacağım 10 gün sonraya falan alırım ben de canım. 20.haftada aşıya çağırmıştı zaten sağlık ocağı oradan rutin testlerimi tekrardan yaptırırm hem de:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…