2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
O zaman endişelenmeden beklemeye devam edeyim canım
Aynen canım korkma 20 ye kadar yolu var bence en az
Parol iç istersen canım çok ağrıyorsa, aşı bölgesine buz koymakta hafifletebilir

Ben daha bu hafta hissetmeye başladım. Pıt pıt vuruyo

Çok sağol canım inşallah sabırsızlıkla o günleri bekliyorum

Progestan kullandigimizdan da daha sivi bir akinti seklinde kahverengi akintim oluyordu. Zaten en son 2 gun once 1 defa sabah lekelenmem oldu. Bel.agrisi ara ara adet olacakmis gibi oluyor kisa sureli ama sizin nasil bir bel agrisi. Bence korkmayin icinizde kalan disari akiyordu oylelikle bitecek bence.

Ayrica benim 5 gun yogun oldu sivi haldeydi oyle kati falan degildi. Aniden akiyordu soylediginiz renkte. Evime geldim evi tasimistik yerlestiremeden basima o olay gelmisti. Simdi yerlestirme vs ufak ufak ugrasiyorum kafam dagildi daha iyi oldum. Kayinvalidemde iken surekli ye ic yat o zamanlar daha cok lekem geldi ama 3 hafta guzel bir dinlenmem oldu.Bir seyler ile mesgul.olmak bana cok iyi geldi. Siz de korkmayin hafta.olarak benden.daha ileridesiniz bir sey olmaz Allah in izni ile

Ben de cok sabirsizim cunku cinsiyetino merak ediyorum bir de gobek olmayinca acaba buyuyor mu diye dusunmeden edemiyorum cok sacma farkindayim da gel de ban anlatin
Erkek.mi acaba sanki erkek bebek olunca gobek cok cikmiyormus. Daha.once kiz annesi olup simdi erkek bebege hamile olanlar bize bilgi versinlerCunku ben de.meraklardayim. 11 haftalikken.bir doktor erkege benziyor.dedi. Bugun baska doktora gittim bebek daha cok kucuk belli etmez dedi kordon var zaten önunde dedi. Bence belli eder ya zaten soylemiyorlar

Kızlar biz martta doğuracağız hava buz olucak bu zıbınlar takımlar falan incecik bebek montta giymiyor bildiğim kadarıyla kalın ne alıcaz nasıl soğuktan koruyacağız
Astronot tulum deniliyor ondan alacağım, aşıya ya da hastaneye giderken falan. Üstüne kalın bir battaniye sonrası Allah'a emanet. Ben mecbur çıkaracağım çünkü oğlum var,

Benim ilk oğlumda karnım cok küçüktü, şimdi o zamanin 6 aylık hali gibi göbeğim buna da bir kız bir erkek dediler

Kaç haftalık oluyorsun o zaman canım? Ben de 20+3e aldım ya acaba 21e mi alsaydım erken mi davrandım diye düşünüyorum şimdi de
Merhaba benim görüştüğüm perinatolog 21. Haftam için gelmemi söyledi. 21+3 te gideceğim
İlk gebelikse geç hissedebilirsin canım, endişelenme birkaç haftaya kıpır kıpır olacak
Ah kuzum o tetanoz öyle, ağrısı beni de şimdiden korkutuyor. Buz koyardım ben gene öyle yapacağım olunca aşıyı.

Bana da aile hekimim 20.haftada gel tetanoz demişti. Daha gidemedim. Buz koy canım ara ara direk buzu koyma ama bez gibi ince bişeye sar. Bir de kolanyalı pamukla sil ara ara hafif. Çok geçmiş olsun

ayy progestan yüzünden daha sıvı akıntı olduğunu bilmek bana iyi geldi şu an lekelenmem neredeyse geçti geçiyor ama daha akışkan ve hafif renkli olduğu için üstüne kanama sonrası psikolojisi eklenince manyak manyak şeyler düşünmeye başlamıştım ya
hayırlısıyla sağ salim bi kucağımıza alsak huni takıp hastaneden çıkmasam bari

Valla rahat olmak lazim ne kadar kafaya takarsak o kadar hasta ediyoruz kendimizi Amin inşallah hepimiz sag salim alacagiz ne gunlerdi.diyecegiz. Zaman su gibi akiyor.

Bana da aile hekimim 20.haftada gel tetanoz demişti. Daha gidemedim. Buz koy canım ara ara direk buzu koyma ama bez gibi ince bişeye sar. Bir de kolanyalı pamukla sil ara ara hafif. Çok geçmiş olsun
Ya bu tetanoz ilk dozunu kaçıncı haftaya kadar olabiliyoruz bana bu haftaiçi için gel yapalım dedi ama hiç güven vermiyor bana acaba 2 hafta sonra mı gitsem

Canım fitilden sonra özellikle ayağa kalktığın ilk 1 2 saat dışarı bi sıvı atıyor fitilin işe yaramayan kısmı sanırım o o yüzden akıntı çok oluyordu benim de kullanırken hep peçete koyuyordum küloduma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…