Aynen canım korkma 20 ye kadar yolu var bence en azO zaman endişelenmeden beklemeye devam edeyim canım
Parol iç istersen canım çok ağrıyorsa, aşı bölgesine buz koymakta hafifletebilirKızlar dün tetanoz aşısı olmuştum bugün sabaha kadar bi sıkıntım yoktu. Sabah ağrıyla uyandım ve şişmiş kolumyine iyiydi ama ağrının şiddeti arttı 2 saattir. Ne yapsam bi öneriniz var mı? Gece uykuda çok zorlayacak gibi beni
Çok ağrıyor gerçektenAynen canım korkma 20 ye kadar yolu var bence en az
Parol iç istersen canım çok ağrıyorsa, aşı bölgesine buz koymakta hafifletebilir
Ben daha bu hafta hissetmeye başladım. Pıt pıt vuruyoKızlar bebislerinizin hareketlerini kaçınca haftada hissettiniz acaba. 16.haftanın içindeyim ama hiç hareket yok. Keske arada tık tık bişey yapsa iyiyim ben endişelenme desedoktorum daha var o zamanlara dedi ama bakıyorum sanki benimle ayni haftada olanlara hissedenler var ondan sormak istedim daha ne kadar bekliycem acaba diye
Çok sağol canım inşallah sabırsızlıkla o günleri bekliyorumBen 17-18 gibi hissetmeye başladım canım; aslında önceden de hareket vardı ama pek anlamlandıramıyordum. Bi de benim 4. Gebeliğim, daha erken anlamam gerekiyor diye kendimi baya strese soktum
Geceleri uyanıyorum çoğunlukla, neredeyse 1 saat uyanık kalıyorumgeçen gece elimi koyunca da ritmin vuruşlarını elimin altında hissetim hıçkırıyor da olabilirdi emin değilim. Her şeyin bir vakti var, sizinki de gümbür gümbür hareket edecek inşallah
Progestan kullandigimizdan da daha sivi bir akinti seklinde kahverengi akintim oluyordu. Zaten en son 2 gun once 1 defa sabah lekelenmem oldu. Bel.agrisi ara ara adet olacakmis gibi oluyor kisa sureli ama sizin nasil bir bel agrisi. Bence korkmayin icinizde kalan disari akiyordu oylelikle bitecek bence.Merhaba az once bugun ilk defa oksaparı oldum benımde yogunlastı lekelenmem az once koyu bordomsukahverengi diğerlerine göre daha sıvı akntım oldu belimde agrıyor korkuyorum yeniden mi içerde bir kanama olustu acaba , sizinde arada oldu mu oyle
Ayrica benim 5 gun yogun oldu sivi haldeydi oyle kati falan degildi. Aniden akiyordu soylediginiz renkte. Evime geldim evi tasimistik yerlestiremeden basima o olay gelmisti. Simdi yerlestirme vs ufak ufak ugrasiyorum kafam dagildi daha iyi oldum. Kayinvalidemde iken surekli ye ic yat o zamanlar daha cok lekem geldi ama 3 hafta guzel bir dinlenmem oldu.Bir seyler ile mesgul.olmak bana cok iyi geldi. Siz de korkmayin hafta.olarak benden.daha ileridesiniz bir sey olmaz Allah in izni ileMerhaba az once bugun ilk defa oksaparı oldum benımde yogunlastı lekelenmem az once koyu bordomsukahverengi diğerlerine göre daha sıvı akntım oldu belimde agrıyor korkuyorum yeniden mi içerde bir kanama olustu acaba , sizinde arada oldu mu oyle
Erkek.mi acaba sanki erkek bebek olunca gobek cok cikmiyormus. Daha.once kiz annesi olup simdi erkek bebege hamile olanlar bize bilgi versinlerBen decok sabirsizim cunku cinsiyetino merak ediyorum bir de gobek olmayinca acaba buyuyor mu diye dusunmeden edemiyorum cok sacma farkindayim da gel de ban anlatin
Astronot tulum deniliyor ondan alacağım, aşıya ya da hastaneye giderken falan. Üstüne kalın bir battaniye sonrası Allah'a emanet. Ben mecbur çıkaracağım çünkü oğlum var,Kızlar biz martta doğuracağız hava buz olucak bu zıbınlar takımlar falan incecik bebek montta giymiyor bildiğim kadarıyla kalın ne alıcaz nasıl soğuktan koruyacağız
Benim ilk oğlumda karnım cok küçüktü, şimdi o zamanin 6 aylık hali gibi göbeğim buna da bir kız bir erkek dedilerErkek.mi acaba sanki erkek bebek olunca gobek cok cikmiyormus. Daha.once kiz annesi olup simdi erkek bebege hamile olanlar bize bilgi versinlerCunku ben de.meraklardayim. 11 haftalikken.bir doktor erkege benziyor.dedi. Bugun baska doktora gittim bebek daha cok kucuk belli etmez dedi kordon var zaten önunde dedi. Bence belli eder ya zaten soylemiyorlar
Merhaba benim görüştüğüm perinatolog 21. Haftam için gelmemi söyledi. 21+3 te gideceğimKaç haftalık oluyorsun o zaman canım? Ben de 20+3e aldım ya acaba 21e mi alsaydım erken mi davrandım diye düşünüyorum şimdi de
İlk gebelikse geç hissedebilirsin canım, endişelenme birkaç haftaya kıpır kıpır olacakKızlar bebislerinizin hareketlerini kaçınca haftada hissettiniz acaba. 16.haftanın içindeyim ama hiç hareket yok. Keske arada tık tık bişey yapsa iyiyim ben endişelenme desedoktorum daha var o zamanlara dedi ama bakıyorum sanki benimle ayni haftada olanlara hissedenler var ondan sormak istedim daha ne kadar bekliycem acaba diye
Ah kuzum o tetanoz öyle, ağrısı beni de şimdiden korkutuyor. Buz koyardım ben gene öyle yapacağım olunca aşıyı.Kızlar dün tetanoz aşısı olmuştum bugün sabaha kadar bi sıkıntım yoktu. Sabah ağrıyla uyandım ve şişmiş kolumyine iyiydi ama ağrının şiddeti arttı 2 saattir. Ne yapsam bi öneriniz var mı? Gece uykuda çok zorlayacak gibi beni
Bana da aile hekimim 20.haftada gel tetanoz demişti. Daha gidemedim. Buz koy canım ara ara direk buzu koyma ama bez gibi ince bişeye sar. Bir de kolanyalı pamukla sil ara ara hafif. Çok geçmiş olsunKızlar dün tetanoz aşısı olmuştum bugün sabaha kadar bi sıkıntım yoktu. Sabah ağrıyla uyandım ve şişmiş kolumyine iyiydi ama ağrının şiddeti arttı 2 saattir. Ne yapsam bi öneriniz var mı? Gece uykuda çok zorlayacak gibi beni
Evet canim ilk gebelik insallah sağlıcakla göreyim o günleriİlk gebelikse geç hissedebilirsin canım, endişelenme birkaç haftaya kıpır kıpır olacak
20'ye kadar yolu var anladığımDaha vaktim var o zaman benimde canım
Arkadasimin kizinda kocaman karni vardi. Ogluna hamile kaldiginda baya kucuktu karni ondan oyle mi acaba oluyor dedimBenim ilk oğlumda karnım cok küçüktü, şimdi o zamanin 6 aylık hali gibi göbeğim buna da bir kız bir erkek dediler
ayy progestan yüzünden daha sıvı akıntı olduğunu bilmek bana iyi geldi şu anProgestan kullandigimizdan da daha sivi bir akinti seklinde kahverengi akintim oluyordu. Zaten en son 2 gun once 1 defa sabah lekelenmem oldu. Bel.agrisi ara ara adet olacakmis gibi oluyor kisa sureli ama sizin nasil bir bel agrisi. Bence korkmayin icinizde kalan disari akiyordu oylelikle bitecek bence.
Aslinda sizin haftaniz baya ileridr nasil halen net degil ki.Benim ilk oğlumda karnım cok küçüktü, şimdi o zamanin 6 aylık hali gibi göbeğim buna da bir kız bir erkek dediler
ayy progestan yüzünden daha sıvı akıntı olduğunu bilmek bana iyi geldi şu anlekelenmem neredeyse geçti geçiyor ama daha akışkan ve hafif renkli olduğu için üstüne kanama sonrası psikolojisi eklenince manyak manyak şeyler düşünmeye başlamıştım ya
hayırlısıyla sağ salim bi kucağımıza alsakhuni takıp hastaneden çıkmasam bari
Ya bu tetanoz ilk dozunu kaçıncı haftaya kadar olabiliyoruzBana da aile hekimim 20.haftada gel tetanoz demişti. Daha gidemedim. Buz koy canım ara ara direk buzu koyma ama bez gibi ince bişeye sar. Bir de kolanyalı pamukla sil ara ara hafif. Çok geçmiş olsun
Canım fitilden sonra özellikle ayağa kalktığın ilk 1 2 saat dışarı bi sıvı atıyor fitilin işe yaramayan kısmı sanırım o o yüzden akıntı çok oluyordu benim de kullanırken hep peçete koyuyordum külodumaayy progestan yüzünden daha sıvı akıntı olduğunu bilmek bana iyi geldi şu anlekelenmem neredeyse geçti geçiyor ama daha akışkan ve hafif renkli olduğu için üstüne kanama sonrası psikolojisi eklenince manyak manyak şeyler düşünmeye başlamıştım ya
hayırlısıyla sağ salim bi kucağımıza alsakhuni takıp hastaneden çıkmasam bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?