Anneler yardımınıza ihtiyacım var. Biz 18 hafta 3 günlük olduk. Bugün kontrollerimizde her şeyimiz normal denildi ama tek bir sorun dışında. Bebeğim olması gerekenden de aşağıdaymış. Şimdilik bir sorun olmaz ama bebek büyüdükçe aşağıya doğru büyüyecek, erken doğma riski var dedi doktor. Bana sadece bel korsesi hamilelerin karnını kaldırması iÇin bir korse verdi. Türkiye’de yaşamıyorum ama çok stres oldum. Sizce korkmalı mıyım ? Bana bi şeyler
Üzülme canım benim tedbirini al sen inşallah düzelir ileriki zamandaAnneler yardımınıza ihtiyacım var. Biz 18 hafta 3 günlük olduk. Bugün kontrollerimizde her şeyimiz normal denildi ama tek bir sorun dışında. Bebeğim olması gerekenden de aşağıdaymış. Şimdilik bir sorun olmaz ama bebek büyüdükçe aşağıya doğru büyüyecek, erken doğma riski var dedi doktor. Bana sadece bel korsesi hamilelerin karnını kaldırması iÇin bir korse verdi. Türkiye’de yaşamıyorum ama çok stres oldum. Sizce korkmalı mıyım ? Bana bi şeyler söyleyin
Geçen gün bende baktım canım fiyatlar uçmuş YaaKızlar bi ateş ölçerlere bakayım dedim bakmaz olaydım ne fiyatlar öyle ya 600-800 liralara çıkmışlarne kullanıcaz ne alıcaz bebeklere var mı tavsiyesi olan?
Evet canım malesef 5 günSorma eşimin babalık izni 5 gün.. Kamuda da aynı mı bilmiyorum ama şaka gibi. Resmen anne bebekle ne yaparsa yapsın diyorlar. Hele de ilk çocuksa ve deneyim yoksa insan acayip endişeleniyor her şeye yetişebilecek miyim diye. Herkesin annesi kayınvalidesi gelemez. Gelse bile sonuçta bu çocuğun en çok anne ve babasına ihtiyacı var. Eşimin az bişey içerden kalan yıllık izni var 3 gün falan sanırım. 5 güne onu ekletecek. Ama sonrası koca bir boşluk, düşünmeden edemiyorum
Evet canım haklısın sağolNe güzel.masaallah çok kilo almakta iyi değil bebiş sağlıklı olsunda . Hem sonra kilo verme derdi de olmaz
Bebeği kendimize doğuruyoruz çünkü. En çok eşimize ihtiyacımızın olduğu zaman dilimi sadece 5 gün izin şaka gibi ciddenSorma eşimin babalık izni 5 gün.. Kamuda da aynı mı bilmiyorum ama şaka gibi. Resmen anne bebekle ne yaparsa yapsın diyorlar. Hele de ilk çocuksa ve deneyim yoksa insan acayip endişeleniyor her şeye yetişebilecek miyim diye. Herkesin annesi kayınvalidesi gelemez. Gelse bile sonuçta bu çocuğun en çok anne ve babasına ihtiyacı var. Eşimin az bişey içerden kalan yıllık izni var 3 gün falan sanırım. 5 güne onu ekletecek. Ama sonrası koca bir boşluk, düşünmeden edemiyorum
TebriklerrrrrKızlaaar hepinizin kandili mübarek olsunartık bizim cinsiyet belli oldu. Kızçem geliyor Rabbim nasip ederse
Canım atsana aldığını bi ben de 600 700 lira vermek istemiyorum açıkçası
Benim de annem kalacak ama eş desteği çok başka bir şey.. Bir de sonuçta o da baba oluyor çocuğuyla daha fazla vakit geçirmek onun da hakkı.. Keşke yıllık izni harcamaya hiç gerek bırakmasalarEvet canım malesef 5 güneşim bu yüzden yıllık izninide kullanıcak. Doğumdan sonra annem yanımda olacak ama eşimde ilk günlerde yanınızda olmak istiyorum dedi o yüzden yıllık izni kullanıcak keşke daha fazla olsa bu izinler
Kamuda babalık izni 10 gün, anneler de ucretli izin bittikten sonra cocuk 2 yaşına gelene kadar ücretsiz izin alabiliyor. Özelde en fazla 6 ay ücretsiz izin alınabiliyor onda da maalesef işten çıkarılma korkusu oluyor. Benim ilk dogumumda esim ise yeni başlıyordu babalık izni de kullanamadı, annem de dogumdan 2 gün sonra gitmisti, esimin ise basladigi gun 3 günlük bebeyle basbasa kaldim sıfır tecrübe:) Allah kolaylığını veriyor canim merak etme, ilk bir ay zor ama sonrasında adapte oluyorsun, mecbuurrr :)Sorma eşimin babalık izni 5 gün.. Kamuda da aynı mı bilmiyorum ama şaka gibi. Resmen anne bebekle ne yaparsa yapsın diyorlar. Hele de ilk çocuksa ve deneyim yoksa insan acayip endişeleniyor her şeye yetişebilecek miyim diye. Herkesin annesi kayınvalidesi gelemez. Gelse bile sonuçta bu çocuğun en çok anne ve babasına ihtiyacı var. Eşimin az bişey içerden kalan yıllık izni var 3 gün falan sanırım. 5 güne onu ekletecek. Ama sonrası koca bir boşluk, düşünmeden edemiyorum
Teşekkür ederim canım
Evet canım keşke ya çok saçma sistemBenim de annem kalacak ama eş desteği çok başka bir şey.. Bir de sonuçta o da baba oluyor çocuğuyla daha fazla vakit geçirmek onun da hakkı.. Keşke yıllık izni harcamaya hiç gerek bırakmasalar
Baya zor olmuştur sizin içinKamuda babalık izni 10 gün, anneler de ucretli izin bittikten sonra cocuk 2 yaşına gelene kadar ücretsiz izin alabiliyor. Özelde en fazla 6 ay ücretsiz izin alınabiliyor onda da maalesef işten çıkarılma korkusu oluyor. Benim ilk dogumumda esim ise yeni başlıyordu babalık izni de kullanamadı, annem de dogumdan 2 gün sonra gitmisti, esimin ise basladigi gun 3 günlük bebeyle basbasa kaldim sıfır tecrübe:) Allah kolaylığını veriyor canim merak etme, ilk bir ay zor ama sonrasında adapte oluyorsun, mecbuurrr :)
Bence de, hem resmi nikahta iyi gunde kotu gunde diyoruz hem zor gunde devlet bizi ayiriyor! Bence lohusalik boyunca babaya izin vermeleri gerekir! O, 40 gun cok degisik oluyor ve annenin kesinlikle ese ihtiyaci oluyor!Baya zor olmuştur sizin içinAllah kolaylığını verir elbet ama devlet de biraz kolaylık sağlasa keşke. Babalık izni en kötü 1 ay olmalı bence..
Danimarkada babalık izni 6 aymışBaya zor olmuştur sizin içinAllah kolaylığını verir elbet ama devlet de biraz kolaylık sağlasa keşke. Babalık izni en kötü 1 ay olmalı bence..
Ya canim Allah askina neden agliyorsun. H8em Kahverengi degil mi akintin. kahverenginden korkmayin diyor doktorlar. Biliyorum insan.korkuyor ama ben ilk hafta korkmustum sonra alistim. Rabbim ne derse o olacak. Hayirlisini istemek lazim. Ben hastaneye yatirildigim gun bile dua ettim.hayirli ise bu bebek.bana tutunsun degilse de hayirlisi neyse o olsun dedim.Bence sizin de bir sey olmayacak gor bak saglicakla alacaksin kucagina.Sakin olmak zorundayız benimde düşğk riskim var , çok zor eşimde yok yanımda annem bakıyor sagolsun bugun dogum gunumdu hep aglamakla gecti baktım annem babamda aglıyor benle , sanki bu gunler hiç gecmeyecek dahada kötü olacak gibi gelıyor ama karamsar olmamalıyız ne yaparsak yapalım eger kısmetlerinde varsa gelecek bebeklerimiz inşallah
Bizde kamuda bile anneye ücretli 6 ay yokDanimarkada babalık izni 6 aymış
Canım ben çok uygun fiyatlı bir temassız Ateş ölçer aldım bayağı oldu oğluma kullanıyorum.Kızlar bi ateş ölçerlere bakayım dedim bakmaz olaydım ne fiyatlar öyle ya 600-800 liralara çıkmışlarne kullanıcaz ne alıcaz bebeklere var mı tavsiyesi olan?
Bu benCanım bende aynı senin gibiyim. Doktora gittikten sonra 1 hafta rahatım sonra başlıyor benim düşünceleriyi midir diye. Doktorumda bunu bildiğinden sağolsun 2 haftada bir gel diyor. Ama bana kalan 1 hafta geçmek bilmiyor. Çarşambaya randevu aldım. Tek olmadığıma sevindim şu an eşim bana kızıyor çünkü sen anamısın anlamazsın diyorum tamam en anne sensin başkaları değil diye dalga geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?