2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302

Lekelenme veya kanamanız yoksa korkmayın oluyor bazen oyle dinlenerek uzanarak gecirmeye calısın belki doktor size ek olarak erken dogumu onleyıcı veya rahım agzını destekleyıcı progestan pruluton iğne verebılır bir sorun bir sonraki kontrolde istersenız , cok gecmıs olsun dua edip allaha sıgınmaktan baska caremız yok

Üzülme canım benim tedbirini al sen inşallah düzelir ileriki zamanda

Kızlar bi ateş ölçerlere bakayım dedim bakmaz olaydım ne fiyatlar öyle ya 600-800 liralara çıkmışlar ne kullanıcaz ne alıcaz bebeklere var mı tavsiyesi olan?
Geçen gün bende baktım canım fiyatlar uçmuş Yaa

Evet canım malesef 5 gün eşim bu yüzden yıllık izninide kullanıcak. Doğumdan sonra annem yanımda olacak ama eşimde ilk günlerde yanınızda olmak istiyorum dedi o yüzden yıllık izni kullanıcak keşke daha fazla olsa bu izinler

Ne güzel.masaallah çok kilo almakta iyi değil bebiş sağlıklı olsunda . Hem sonra kilo verme derdi de olmaz
Evet canım haklısın sağol
İnstagramsa falan sürekli bakıyorum hafta hafta çekenlere karşılaştırma yapıyorum ama 5. Aydan sonra hızlı şişiyor gibi geldi

Bebeği kendimize doğuruyoruz çünkü. En çok eşimize ihtiyacımızın olduğu zaman dilimi sadece 5 gün izin şaka gibi cidden

Canım atsana aldığını bi ben de 600 700 lira vermek istemiyorum açıkçası

Canım sen önce bu koltukaltı ölçerlerden al, bu kadar para verme bu aletlere. Üstelik çok hassastır bunlar biliyorsun, bir şey olsa verdiğin paraya yazık. Daha sonra bakarsın bunlardan alırsın olmazsa.

Benim de annem kalacak ama eş desteği çok başka bir şey.. Bir de sonuçta o da baba oluyor çocuğuyla daha fazla vakit geçirmek onun da hakkı.. Keşke yıllık izni harcamaya hiç gerek bırakmasalar

Doğum sonrası izin konusu konuşulmuş; bunun düşüncesi bile şimdiden beni geriyor ne yalan söyleyim Çocuk sahibi olmanın zorladığı anlardan biri bence bu. Kızımı ilk bakıcıya bırakacağım zamanki kaygılar geldi aklıma

Ben öğretmenim ve 2 yıl ayrılırım diye düşünüyorum inşallah. Hatta istifa etmeyi de çok sık düşünüyorum. 15 yıldır çalışıyorum, özellikle çocuklarımız çok yıpranıyor. Hiçbir şeyi tam yapamıyor gibi hissediyorum. İşimin manevi boyutu olmasa ve eşim izin verse çoktan ayrılırdım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kamuda babalık izni 10 gün, anneler de ucretli izin bittikten sonra cocuk 2 yaşına gelene kadar ücretsiz izin alabiliyor. Özelde en fazla 6 ay ücretsiz izin alınabiliyor onda da maalesef işten çıkarılma korkusu oluyor. Benim ilk dogumumda esim ise yeni başlıyordu babalık izni de kullanamadı, annem de dogumdan 2 gün sonra gitmisti, esimin ise basladigi gun 3 günlük bebeyle basbasa kaldim sıfır tecrübe:) Allah kolaylığını veriyor canim merak etme, ilk bir ay zor ama sonrasında adapte oluyorsun, mecbuurrr :)

Benim de annem kalacak ama eş desteği çok başka bir şey.. Bir de sonuçta o da baba oluyor çocuğuyla daha fazla vakit geçirmek onun da hakkı.. Keşke yıllık izni harcamaya hiç gerek bırakmasalar
Evet canım keşke ya çok saçma sistem tabikide eşler ne kadar kalsa o kadar iyi hem

Baya zor olmuştur sizin için Allah kolaylığını verir elbet ama devlet de biraz kolaylık sağlasa keşke. Babalık izni en kötü 1 ay olmalı bence..

Baya zor olmuştur sizin için Allah kolaylığını verir elbet ama devlet de biraz kolaylık sağlasa keşke. Babalık izni en kötü 1 ay olmalı bence..
Bence de, hem resmi nikahta iyi gunde kotu gunde diyoruz hem zor gunde devlet bizi ayiriyor! Bence lohusalik boyunca babaya izin vermeleri gerekir! O, 40 gun cok degisik oluyor ve annenin kesinlikle ese ihtiyaci oluyor!

Ya canim Allah askina neden agliyorsun. H8em Kahverengi degil mi akintin. kahverenginden korkmayin diyor doktorlar. Biliyorum insan.korkuyor ama ben ilk hafta korkmustum sonra alistim. Rabbim ne derse o olacak. Hayirlisini istemek lazim. Ben hastaneye yatirildigim gun bile dua ettim.hayirli ise bu bebek.bana tutunsun degilse de hayirlisi neyse o olsun dedim.Bence sizin de bir sey olmayacak gor bak saglicakla alacaksin kucagina.

Kızlar bi ateş ölçerlere bakayım dedim bakmaz olaydım ne fiyatlar öyle ya 600-800 liralara çıkmışlar ne kullanıcaz ne alıcaz bebeklere var mı tavsiyesi olan?
Canım ben çok uygun fiyatlı bir temassız Ateş ölçer aldım bayağı oldu oğluma kullanıyorum.
Resmi ekleyim istersen
Bu ben
Elimde olsa her hafta giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…