- 9 Şubat 2022
- 892
- 1.516
- 33
- 29
Ben de hissetmiyorum cmt detaylı var o güne kadar rahat hissedemem heraldeGünaydın kızlar2 gündür yine değişik bi ruh hali içindeyim, bebek iyi midir, hareketlerini hissedecek miyim, hamile gibi hissetmiyorum gibi düşüncelere boğuldum. Sanırım hormonlar beni ele geçirmeye başladı diyorum ve kendimi kaptırmıyorum görmezden geliyorum Benim gibi olan var mı, normal mi bu durum bilemedim 2 gün önce instagramda karşıma üzücü bir haber çıkmıştı sanırım ondan etkilendim farkında olmadan çünkü ondan sonra başladı bu ruh halim.
Kızlar bi ateş ölçerlere bakayım dedim bakmaz olaydım ne fiyatlar öyle ya 600-800 liralara çıkmışlarne kullanıcaz ne alıcaz bebeklere var mı tavsiyesi olan?
İNSAALLAH canim ALLAH razı olsun HAYİRLİ kandillerCanım hayırlı kandillerşu mübarek günler hürmetine refah haberler alırsın inşallah, dualarımız seninle..
İNSAALLAH canim ALLAH razı olsunHayırlı kandiller canım, inşallah sonuçlar güzel çıkacak, dualarımızdasın
Bende dün akşam baktım canım ama kadar veremedim biraz daha araştıralım diye bıraktım braun ırt 3030 omron mc 521 birde weewell baktım üçünden birine karar vereceğim kulaktan baktım ben ozellikle hepsineKızlar bi ateş ölçerlere bakayım dedim bakmaz olaydım ne fiyatlar öyle ya 600-800 liralara çıkmışlarne kullanıcaz ne alıcaz bebeklere var mı tavsiyesi olan?
Sağolun,anladım biraz iletişim eksikliği olmus dediginiz gibi, eğer imkanınız varsa baska bir doktora daha gidin isterseniz ya da bir sonraki kontrolde durumu daha net anlamaya calısın. çok ciddi bir durum olsa doktor yatış filan verirdi. agrınız kanamanız yokmus, rahat olun
bence doğurana kadar böyle sürer buCanım bende aynı senin gibiyim. Doktora gittikten sonra 1 hafta rahatım sonra başlıyor benim düşünceleriyi midir diye. Doktorumda bunu bildiğinden sağolsun 2 haftada bir gel diyor. Ama bana kalan 1 hafta geçmek bilmiyor. Çarşambaya randevu aldım. Tek olmadığıma sevindim şu an eşim bana kızıyor çünkü sen anamısın anlamazsın diyorum tamam en anne sensin başkaları değil diye dalga geçiyor
benim de 20 sinde vakti gelse de gitsekBen de hissetmiyorum cmt detaylı var o güne kadar rahat hissedemem heraldesanırım normal. Bebegi hissetmediğimiz için
off yaa fiyatlara bak şaka gibiEki Görüntüle 3141895 ben bunu aldım canim.629 a düşmüştü. Baktım fiyatlar genel olarak böyle indirimde bulunca da kaçırmak istemedim.
ben de braun düşünüyordum düşünmeye devam edicem gibiBende dün akşam baktım canım ama kadar veremedim biraz daha araştıralım diye bıraktım braun ırt 3030 omron mc 521 birde weewell baktım üçünden birine karar vereceğim kulaktan baktım ben ozellikle hepsine
11-11indirimini bekleyim diyorum bakalım artarsa fiyat şansıma artıkben de braun düşünüyordum düşünmeye devam edicem gibi
Malesefbence doğurana kadar böyle sürer buerkekler anlamaz nerden anlasın onlar hiç hamile olmadı kiiii
benim de 20 sinde vakti gelse de gitsek
off yaa fiyatlara bak şaka gibiçok mutsuz oldum fiyatlarını görünce
İndirimde görürsen bana da haber et canım11-11indirimini bekleyim diyorum bakalım artarsa fiyat şansıma artık
Evet mecbur alıcaz valla napalımMalesefben de ilk baktığımda bunlar ne ya alınmaz dedim, sonra arkadaşlarıma sordum hepsi de almış zamanla koltukaltından olcturmuyolar sart dediler. Pes edip aldım
Günde üç dört bardak sıcak limonlu su içiyorum sıkıntı olmaz dimi? Başka da aklıma bir şey gelmiyor.Evet aynen öyle, okuduğum kitapta yazıyordu bir çocuk kıyafeti kirli diye ev dağınık diye psikolojisi bozulmaz mutsuz olmaz özgüvensiz yetişmez. Ama ailede sevgi, ilgi görmediyse o zaman tüm hayatı etkilenir diye. Çok doğru biz ne kadar çabalasakta bi şekilde büyüyecek ve kendi karakteri şekillenecek önemli olan ailesinden ne kadar sevgi gördüğü ne kadar desteklendiği fikirlerine ne kadar saygı duyularak yetiştirildiği. Sırf anne-babayız diye çocuğa bizim kurallarımızı dayatmadan ona ne kadar kaliteli bir yaşama alanı sunabildiğimiz. Hiç anne sütü almayan bebekte bir şekilde büyüyor, emzik alan da almayan da, mama yiyen de büyüyor. Hiç kimse dönüp demiyor ki anne bana neden mama yedirdin neden süt vermedin. Ama ilgisiz sevgisiz büyüyen çocuk ömür boyu bunu sorgulayıp ailesini eleştiriyor. En güzel besin sevgi, şefkat. Bebeğimize verebileceğimiz en güzel, kolay ve en basit şey
Sana izin kağıdı yazalım o zaman cumartesiye kadar
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Oh süper canım sevindim senin adına. Bu, ara herkeste benzer rahatsızlıklar var sanırım havalar birden serinlediği için çarptı biraz bol bol sıvı tüket boğazın nemli kalsın
Evet ya ultrasonda kıpır kıpırlar ama gel gör ki hiç birini hissetmiyoruzbenim de plasentam öndeymiş sanırım ondan daha az hissediyoruz ben bu gittiğimde tüm ultrasonu videoya çektim 5 dk falan açıp açıp izliyorum
Doktor onerdi ise dogrudur :) Kullanan kullanir kullanmaya kullanmaz kimse karisamaz. Sizi elestirmek icin demedim. Tartisma programinda gibi hissettim makale ile kanitlayin diye okuyunca :) bosverin beni siz, bildiginiz dogrudur :):)bu söylediğinizi ispatlayacak bir makale veya yayın varsa bilmek isterim, paylaşır mısınız ? ben rastlamadım çünkü,bilimsel verilere dayanarak konuşursak daha somut ve geçerli olur. ayrıca öneren doktorlar da var, bizim doktorumuz da emmesinde bir sakınca olmadığını söylemişti...
Indirim takip radarıma aldım canım haber ederim canımİndirimde görürsen bana da haber et canım
Evet mecbur alıcaz valla napalım
Ben de 16 dayim. Bence artik almaya baslariz. Bizim gobekler de birden cikacak sanki ...son bir haftada 600 gr birden almisimGünaydın kızlarFena bir iştah açılmam var. Sürekli yemek yemek istiyorum ama 16. Haftaya geldim hala göbek yok dışardan kimse hamile demez
en açıklayıcı cevap bu oldu çookk tesekkur ederim. Bana yarin cıkar dediler ama göremeyince gitmem mi gerekiyor acaba diye tedirgin oldum. Beni de 2 hafta sonra çağırdı doktor belki de bu yüzden. O zaman erkenden gitmeme gerek yok 2 hafta sonra gitsem bir sorun olmaz değil micanım devlet hast. verilen tarama testleri e nabızda sonuç olarak görünüyor ama raporlama işleminin sonucu için 2 hafta sonra çağırıyorlar. ben 20 eylül de 3 lü tarama için kan verdim 30 eylül de e nabızda gözüktü ancak raporu doktoruna gitmeden öğrenemiyorsun. bana hastaneden mesajda gelmişti sonucunuz çıktı doktorunuza başvurabilirsiniz diye.
Ben ebebekten normal.koltuk alti aldim ucuzdu da bana yetti artti valla ya o kadar abarti seyler almayin gerek yok hayat zaten pahaliKızlar bi ateş ölçerlere bakayım dedim bakmaz olaydım ne fiyatlar öyle ya 600-800 liralara çıkmışlarne kullanıcaz ne alıcaz bebeklere var mı tavsiyesi olan?
aynen canım erkenden gitme.en açıklayıcı cevap bu oldu çookk tesekkur ederim. Bana yarin cıkar dediler ama göremeyince gitmem mi gerekiyor acaba diye tedirgin oldum. Beni de 2 hafta sonra çağırdı doktor belki de bu yüzden. O zaman erkenden gitmeme gerek yok 2 hafta sonra gitsem bir sorun olmaz değil mi
Yok canım ama dikkat et tansiyonun düşmesin çokGünde üç dört bardak sıcak limonlu su içiyorum sıkıntı olmaz dimi? Başka da aklıma bir şey gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?