2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben de hissetmiyorum cmt detaylı var o güne kadar rahat hissedemem heralde sanırım normal. Bebegi hissetmediğimiz için

Kızlar bi ateş ölçerlere bakayım dedim bakmaz olaydım ne fiyatlar öyle ya 600-800 liralara çıkmışlar ne kullanıcaz ne alıcaz bebeklere var mı tavsiyesi olan?
ben bunu aldım canim.629 a düşmüştü. Baktım fiyatlar genel olarak böyle indirimde bulunca da kaçırmak istemedim.

Kızlar bi ateş ölçerlere bakayım dedim bakmaz olaydım ne fiyatlar öyle ya 600-800 liralara çıkmışlar ne kullanıcaz ne alıcaz bebeklere var mı tavsiyesi olan?
Bende dün akşam baktım canım ama kadar veremedim biraz daha araştıralım diye bıraktım braun ırt 3030 omron mc 521 birde weewell baktım üçünden birine karar vereceğim kulaktan baktım ben ozellikle hepsine

Sağolun, şimdi doktoruma yazdım Türkiye’deki. Korseye gerek yok zamanla yukarı çıkar endişe etme ilaçlarına devam et dedi. bu Kandil hürmetine birbirimizin bebelerine dua edelim sağ Salim doğsunlar

bence doğurana kadar böyle sürer bu erkekler anlamaz nerden anlasın onlar hiç hamile olmadı kiiii
Ben de hissetmiyorum cmt detaylı var o güne kadar rahat hissedemem heralde sanırım normal. Bebegi hissetmediğimiz için
benim de 20 sinde vakti gelse de gitsek
Eki Görüntüle 3141895 ben bunu aldım canim.629 a düşmüştü. Baktım fiyatlar genel olarak böyle indirimde bulunca da kaçırmak istemedim.
off yaa fiyatlara bak şaka gibi çok mutsuz oldum fiyatlarını görünce

ben de braun düşünüyordum düşünmeye devam edicem gibi

bence doğurana kadar böyle sürer bu erkekler anlamaz nerden anlasın onlar hiç hamile olmadı kiiii

benim de 20 sinde vakti gelse de gitsek

off yaa fiyatlara bak şaka gibi çok mutsuz oldum fiyatlarını görünce
Malesef ben de ilk baktığımda bunlar ne ya alınmaz dedim, sonra arkadaşlarıma sordum hepsi de almış zamanla koltukaltından olcturmuyolar sart dediler. Pes edip aldım

11-11indirimini bekleyim diyorum bakalım artarsa fiyat şansıma artık
İndirimde görürsen bana da haber et canım
Malesef ben de ilk baktığımda bunlar ne ya alınmaz dedim, sonra arkadaşlarıma sordum hepsi de almış zamanla koltukaltından olcturmuyolar sart dediler. Pes edip aldım
Evet mecbur alıcaz valla napalım

Şu ateşölçer için baya iyi yorumlar var

Eklentiler

• Screenshot_20221007_142339_trendyol.com.webp
    17 KB · Görüntüleme: 114
Günde üç dört bardak sıcak limonlu su içiyorum sıkıntı olmaz dimi? Başka da aklıma bir şey gelmiyor.

Doktor onerdi ise dogrudur :) Kullanan kullanir kullanmaya kullanmaz kimse karisamaz. Sizi elestirmek icin demedim. Tartisma programinda gibi hissettim makale ile kanitlayin diye okuyunca :) bosverin beni siz, bildiginiz dogrudur :):)

en açıklayıcı cevap bu oldu çookk tesekkur ederim. Bana yarin cıkar dediler ama göremeyince gitmem mi gerekiyor acaba diye tedirgin oldum. Beni de 2 hafta sonra çağırdı doktor belki de bu yüzden. O zaman erkenden gitmeme gerek yok 2 hafta sonra gitsem bir sorun olmaz değil mi

Ben ebebekten normal.koltuk alti aldim ucuzdu da bana yetti artti valla ya o kadar abarti seyler almayin gerek yok hayat zaten pahaliWeewell markasi 3 yil oluyor kullanani gayet memnunum. Ne zaman ateslense ölcup doktora goturdugum de aynisi cikiyor

aynen canım erkenden gitme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…