2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kaç gündür bakıyorum ben de yazdın mı diye canım,aklımdasın hep,inşallah güzel sonuçlar alırsın şu mübarek günde dua edelim birbirimiz için,benim de daha kesin sonuç çıkmadı bi de bağırsak da parlaklık var dendi ben de tedirginim hala.
HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN İNŞALLAH BEBEKLEMİZİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIM

Bence de, hem resmi nikahta iyi gunde kotu gunde diyoruz hem zor gunde devlet bizi ayiriyor! Bence lohusalik boyunca babaya izin vermeleri gerekir! O, 40 gun cok degisik oluyor ve annenin kesinlikle ese ihtiyaci oluyor!

Benim eşim 10 günlük babalık izninin 5. i günü işe gitmişti Kaldı ki 40 gün..

Danimarkada babalık izni 6 aymış

Ay canim benim esimin 10 gun izni. O bizi birakip gitmek istemedi ayrica izin alacakti ama ben git işine dedimSagolsun oyle ilgiliydi yani beceriyordu baya bakiyordu bebege ama ben bir an once kendi duzenimi kurmak istedim. O zaman kayinvalidem de vardi oglumun her seyini yapiyorlardi sadece emziriyordum uyuyordum. Ama ben kendim bir seylerin ustedinden gelmek istedigim icin yeterli gordum 1 hafta 10 gunu.

Baya zor olmuştur sizin için Allah kolaylığını verir elbet ama devlet de biraz kolaylık sağlasa keşke. Babalık izni en kötü 1 ay olmalı bence..
Bence de babalik izni bir ay olmalı en az, baba zaten çocukla bağ kurmakta zorluk yaşıyor ilk zamanlarda, anne cok bitkin düşüyor desteğe ihtiyaci var. İnşallah yakın zamanda bir düzenleme gelir bu konuda

Kızlar çok fena grip oldum boğaz ağrım çok yok ama burun akıntısı hapşırma çok fazla ne yapabilirim fikir verebilir misiniz? Hiç ilaç almadım iki gündür limonlu ballı sıcak su içiyorum su an icin iyilesemedim

Yatmak beni çok yordu 3 haftadir yatıyorum cok zorlanıyorum normalde aktif ve calısan biriyım psikolojik olarak cok olumsuz etkiledi bu süreç beni doktor erken doğum riski oluyor diyince cok korktum aynı kalmıs dediğine göre kanama alanım 3,5 cm bide bugun bel agrım var bacak agrım var sebebi ne bilmiyorum sizinde oluyor muydu yatmaktan mı acaba bilmiyorum, kusura bakmayın sizide yoruyorum belki enerjinizide olumsuz etkılıyorumdur , ben psikologum uluslararası bir kurumda calısıyorum cok danısanım oldu boyle süreçler geçiren şimdi anlıyor insan ne kadar zor bir süreç olduğunu, 17 haftalıgım gecen muayneye gittim ruh gibiydım , baktım benım haftamda veya daha fazla olanlar ne kadar guzel enerjik ve iyiler masallah dedim hep bende boyle bir hamilelik hayal etmiştim isyan etmek istemıyorum ama cok zorlanıyorum Allahım sabredenle beraberdir biliyorum dua edıyorum hep , sizede tesekkur ediyorum umut oluyorsunuz bana

Bu son gittiginiz de mi erken dogum riski var dedi. peki hep yatmanizi mi soyledi. Tabi tabi benim bacak agrilarim cok oluyordu 3 hafta hareketsizdim disari falan cikmadim ama evin icinde dolaniyordum. O zamanlar vucudum tutulmus agriyordu. Bir de ne.kusuru bu sayfa bir birimize destek olmak için var zaten. Haftaniz baya ilerlemis şoyle 20. haftayi gorunce eminim.daha rahatlayacaksin.

Hic olumsuz etkilenmiyorsunuz paylasin lutfen! Tabii ki insan bebegi soz konusu olunca her seyi dusunuyor. Hepimiz oyleyiz. Bende de agrilar oluyor, yattigum yerde yoruluyorum. Benim bundan once dusugum oldu. Onun sancisi nefes kesiyor. Sanki dogum sancisi gibiydi, belden kasiklara dogru bir ozellikle 2 gun nefes kesen sancilar... Geldi mi 4-5 dk da bir geliyordu. Sizinki nasil bilmiyorum ama suphelenince doktoru arayin bence. Bizle bu durumda kiyaslamak saglikli olmaz gibi... Belki yardimci olur yasadiklarim... Ama cekinmeden yazin lutfen, burda gercekten rahatliyoruz :) destek olmak isteriz size, biz de mutlu oluyoruz boyle

Yok benım sancı seklınde değil direkt agrı olarak var

Boyle kanamalı seyreden gebelerde kanama alanı kendini sınırlayamazsa %30 erken dogum riski oluyor dedi umarım sende inşallah %70lik dilimde olursun dedi rahim agzımı 38mm ölctu yine sıkıntı yok rahim agzında dedi kanama alanını kucuk gördü ama dinlenip yatacksın kalkma mumkun oldukca dedi bu sekılde

İnşallah oyle olur cok tesekkur ederim destegınız için bacaklarım ve belim agrıyor bugun özellikle sol bacagım ama sancı seklınde degıl yaygın bir agrı seklınde , akıntım acık kahve bazen gelıyor bazen gelmıyor

Herkese merhaba,aranıza yeni katıldım. Çok uzun süredir bu forumu takip ediyorum, şimdiye kadar bana haberiniz olmadan çok yardımcı oldunuz hem öğrendiğim çok şey oldu deneyimlerinizden, hem aynı mutluluk ve endişeleri başkalarının da yaşadığını bilmek yalnız hissetmemek çok iyi geldi. Rheaa 'ya özelden bilgilerimi attım, size de miniğimin bir fotoğrafıyla merhaba demek teşekkür etmek istedim. Cinsiyeti erkekmiş bu arada.

Eklentiler

• IMG-0918.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 96
O zaman sebepsiz bir kanama mi. Bazen hormanal sebeplerden de sebepsiz kanamalar oluyor.

O bacak agrisi ben de dun coktu ya sol bacagim. Bugun gecti.O normal hamilelerde oluyor kramp sekilinde falan.

O zaman sebepsiz bir kanama mi. Bazen hormanal sebeplerden de sebepsiz kanamalar oluyor.
Sebep yok sebebi belli değil kanamanın dedi , sınırlarsa kanama alanı kendini sorun olmaz ama yayışır buyurse erken doğuma neden olabılır dedi, umarım senın kanama alanın kendini sınırlar dedi buyumez dedi, kanama alanlarının %70 kendini sınırlar ama %30 u sınırlayamaz ve normal doguma neden olur , sol bacak agrım kramp sancı seklınde değil agrı seklınde yatmaktan sanırım

Sol bacak hamilelikten agriyodur canim. Benim oglumda da sok bacagim kalcam bazen agrirdi. Bu ara da benim.oglum da da 5 aylikken lekenmem.olmustu.sebepsiz yine.progestan vs kullandim ama az geliyordu bunun gibi yogun degildi.

Sol bacak hamilelikten agriyodur canim. Benim oglumda da sok bacagim kalcam bazen agrirdi. Bu ara da benim.oglum da da 5 aylikken lekenmem.olmustu.sebepsiz yine.progestan vs kullandim ama az geliyordu bunun gibi yogun degildi.
Benımde oğlum olacak inşallah boyle oluyordur belki erkek cocuklarında, bu mübarek gunde dua edelim saglıkla kucagımıza alalım inşallah cok teşekkür ederiiim size

Canım sen önce bu koltukaltı ölçerlerden al, bu kadar para verme bu aletlere. Üstelik çok hassastır bunlar biliyorsun, bir şey olsa verdiğin paraya yazık. Daha sonra bakarsın bunlardan alırsın olmazsa.
Aynen canım çok pahalı bir şey almayacağım
Canım ben çok uygun fiyatlı bir temassız Ateş ölçer aldım bayağı oldu oğluma kullanıyorum.
Resmi ekleyim istersenEki Görüntüle 3142095
Bundan var kuzu bende covid ilk patladığında almıştım ben de
Geçmiş olsun canım bağışıklığını güçlendirici şeyler tüket mümkünse et suyu çorba, yoğurt çorbası, bol sarımsaklı tarhana çorbası iç bol bol. C vitamini tüket mandalina, limon, portakal. Bal+zerdaçal+limon karışımı antiseptik boğazlarının enfeksiyona dönmesini engeller rahatlatır bunu mutlaka yap. Ihlamur içebilirsin limonlu ballı. Sprey olarak propolisli boğaz spreyi öneririm doğal içerik biz senelerdir kullanıyoruz eşimle çok memnunuz. İnşallah hemen toparlarsın

Eklentiler

• images (24).webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 82
Burdan veya özelden gönderebilirsin canım çok sevinirim bakalım karar verebilirsek hemen siparişleri vereceğim de bir türlü karar veremiyorum işte.

alkış butonu eklenmeli bence herkes herseye karışma hakkını nerden buluyor hiç mantığım almıyor gerçekten. Birde kendine laf söylenince kızan tipler, başkalarına gelince bilirkişi kesilmesi yok mu ağız dolusu laf edesim geliyor. Çok doğru dediniz içgüdüleri kullanmak gerekiyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…