- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
Canım bende geçen aylarda dayanamıyordum doktor fazla ara verince ama artık daha rahatım gibi. Boşuna evham yapmaya gerek yok. Süreç zaten yorucu bırakalım tadını çıkaralım.. Allahtan yaz bitti okul açıldı falan baya oyalanıyorum. Hem haftalar daha çabuk geçiyor. Sende işine odaklan bak kafan rahat edicekGünaydın Arkadaşlar dün 16 haftayı bitirdimDoktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum... Ama gidersem de ipin ucu kaçacak gibi 28 Ekimde randevum... Çok korkuyorum sizde de öyle mi ? hep ağlayasım geliyor dua ediyorum devamlı işime konsantre olamıyorum... Bekleyen yığınla iş var önümde ben kadınlar kulübündeyim mesai bitene kadar.. 1 ay önceye kadar grupta hep kayıplar oluyordu girip okumak istemiyordum ama şuan çok iyi geliyor bana buradakileri okumak.
Teşekkür ederim canım. Ben doktoruma bir şey soramıyorum. İkiz olduğu için oflaya puflaya bakıyor zatenCanım ben 18. Haftadayım daha geçen hafta işyerinde" aa Sen nasıl yüzüstü yatarsın " dediler. Ayni hafta kontrolüm vardi ve doktoruma sordum; nasıl rahat hissediyorsan öyle yat dedi. Zaten temel prensip su; bu süreç fizyolojik bir süreç vücut rahatsız olunca yatarken de otururken de sana sinyal veriyor, her şeyi cok kafada büyütmemek lazim.
bana unut diyorlar ama olmuyor yani nasıl unutayım :) her gün uyanıyorum bugün 16+1 mesela hergün gün saya saya ilerliyorumBenim de bekleyen bir yigin isim var. Ama hic icimden gelmiyor ki normalde disiplinli biriyim. Gercekten ben ben gibi degilim! Diger taraftan gebelikteki sorumluluklarimi yapmazsan ipin ucu kacacak
Aklımdaydınız benimde hep soramıyordum,lütfen arada bilgilendirin bizi de hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarımız sizinleİNSAALLAH canim hep dua ediyorum hepimiz için bana da 7 is günü dediler doldu 7 is günü ama cikmadi halen sonuc temiz sonucu gelsin de yeter ki beklerim ben İNSAALLAH bizim gibi bekleyenlerin bizim de sonucumuz temiz normal cikar İNSAALLAH
Kendinizi rahat ettiğiniz bir doktorla devam etseniz sizin için daha iyi olmaz mı? Zaten hayatımız yeterince stresli ve zor bir de bizi en çok rahatlatacak insanlar böyle davranınca ben çok üzülüyorumTeşekkür ederim canım. Ben doktoruma bir şey soramıyorum. İkiz olduğu için oflaya puflaya bakıyor zaten
Aynen çok ara verince öyle oluyor ilk defa 1 ay sonra gel dedi doktor.. Hareketlerini hissetsem öyle olmaz diye düşünüyorum . hani en az günde bir defa bile hissetsem içimde nefes aldığını kalbinin attığını bilsem mutlu olurum... Ama şuan hiçbişey hissetmiyorum... Bu yüzden hep tedirgin geçiyor saatler...Canım bende geçen aylarda dayanamıyordum doktor fazla ara verince ama artık daha rahatım gibi. Boşuna evham yapmaya gerek yok. Süreç zaten yorucu bırakalım tadını çıkaralım.. Allahtan yaz bitti okul açıldı falan baya oyalanıyorum. Hem haftalar daha çabuk geçiyor. Sende işine odaklan bak kafan rahat edicek
Ay ben de gun sayiyorumbana unut diyorlar ama olmuyor yani nasıl unutayım :) her gün uyanıyorum bugün 16+1 mesela hergün gün saya saya ilerliyorumbakalım hayırlısıyla sürecimizi tamamlayalım da bir aksilikle karşılaşmadan Allah korusun
Her b*kologlar yine konuşmuş böyle insanlara bu tabiri kullanıyorum her şeyi bildiğini sanıp hiç bir şey hakkında aslında bilgisi olmayanlarCanım ben 18. Haftadayım daha geçen hafta işyerinde" aa Sen nasıl yüzüstü yatarsın " dediler. Ayni hafta kontrolüm vardi ve doktoruma sordum; nasıl rahat hissediyorsan öyle yat dedi. Zaten temel prensip su; bu süreç fizyolojik bir süreç vücut rahatsız olunca yatarken de otururken de sana sinyal veriyor, her şeyi cok kafada büyütmemek lazim.
Nasıl oflaya puflayaTeşekkür ederim canım. Ben doktoruma bir şey soramıyorum. İkiz olduğu için oflaya puflaya bakıyor zaten
Ihlamur dene canımKızlar çok fena grip oldum boğaz ağrım çok yok ama burun akıntısı hapşırma çok fazla ne yapabilirim fikir verebilir misiniz? Hiç ilaç almadım iki gündür limonlu ballı sıcak su içiyorum su an icin iyilesemedim
Hoşgeldin canım bebişte merhaba diyor bizeHerkese merhaba,aranıza yeni katıldım. Çok uzun süredir bu forumu takip ediyorum, şimdiye kadar bana haberiniz olmadan çok yardımcı oldunuz hem öğrendiğim çok şey oldu deneyimlerinizden, hem aynı mutluluk ve endişeleri başkalarının da yaşadığını bilmek yalnız hissetmemek çok iyi geldi.Rheaa 'ya özelden bilgilerimi attım, size de miniğimin bir fotoğrafıyla merhaba demek teşekkür etmek istedim. Cinsiyeti erkekmiş bu arada.
Tecrübesiz ve toy oluyoruz ilk olduğu için bu endişe ve tedirginlik aslında bu yüzden gayetde normal inşallah bizler için kolay Bi süreç olur hemen adapte oluruz canımİlk gebelik olduğu için süreç nasıl işliyor bizi neler bekliyor bilemiyoruz. Muhtemelen 2.çocukta böyle hissetmeyeceğiz. Bu endişelerin de son derece normal olduğunu düşünüyorum. Benim de annem gelecek yardımcı olacaktır mesele o değil aslında. Bebekle bağ kurmak anne için ne kadar önemli ve değerliyse baba için de öyle.. Asıl mesele babalık izninin 5 gün olması. Çok yetersiz bir süre. İster anneler olsun ister kimse olmasın yalnız olalım ama eşimin 5 gün sonra işe dönecek olması benim canımı sıkıyor doğal olarak. Tabiki yalnız başıma üstesinden gelirim, ama bu yola eşimle birlikte girmişken onunla üstesinden gelmek varken neden yalnız kalayım ki
Benimkiler tek yumurta ikizi olduğu için riskli gebelik. Normal doktorlar kabul etmiyor. Üniversite hastanesinde perinatoloğa gidiyorum. Başka Dr yok malesefAklımdaydınız benimde hep soramıyordum,lütfen arada bilgilendirin bizi de hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarımız sizinle
Kendinizi rahat ettiğiniz bir doktorla devam etseniz sizin için daha iyi olmaz mı? Zaten hayatımız yeterince stresli ve zor bir de bizi en çok rahatlatacak insanlar böyle davranınca ben çok üzülüyorum
Bende hergün bakıyorum uygulamaya kaç olmuş diye sayıyorumbana unut diyorlar ama olmuyor yani nasıl unutayım :) her gün uyanıyorum bugün 16+1 mesela hergün gün saya saya ilerliyorumbakalım hayırlısıyla sürecimizi tamamlayalım da bir aksilikle karşılaşmadan Allah korusun
Aynen canım. Aslında gelme demek istiyor da onu diyemiyor. 10 tane tek gebeliğe baksam bundan daha kolay diyor. Sanki bilerek isteyerek ikiz gebe kaldım gibi hissediyorum. Başka doktora da gidemiyorum. Kimse kabul etmiyor ve hastane donanımları yetersiz.Her b*kologlar yine konuşmuş böyle insanlara bu tabiri kullanıyorum her şeyi bildiğini sanıp hiç bir şey hakkında aslında bilgisi olmayanlar
Nasıl oflaya puflayaikiz gebelik ekstra özen isteyen bir süreç neden bu doktor ile devam ediyorsunuz daha çok özenmesi gerekiyor bence. Böyle tepkiler bana hiç normal gelmiyor sanki bana gelme diyemiyor da bu şekilde ifade ediyor gibi geldi bana
Allah kolaylık versin canım sana. İnşallah içinin rahat edeceği bir doktora denk gelirsinAynen canım. Aslında gelme demek istiyor da onu diyemiyor. 10 tane tek gebeliğe baksam bundan daha kolay diyor. Sanki bilerek isteyerek ikiz gebe kaldım gibi hissediyorum. Başka doktora da gidemiyorum. Kimse kabul etmiyor ve hastane donanımları yetersiz.
Bende de aynı sıkıntı var canım sadece yoğun bulantı yaşadım ama geçti o günle eşimde sabahları hafif oluyor. Geç de yatsam erken de yatsam her sabah saat 3,5/4 gibi uyanıyorum uyuyamıyorum çok açlık hissediyorum bazen yememek için sağa sola dönüp tekrar uyumaya çalışıyorum. Sabah kalktığımda da bulantı yaşıyroım yemediğim için gece çok zor oluyor maalesef canım. Yani yalnız değilsin merak etme :)Günaydın herkese, ben mide bulantısız kanamasız rahat bir hamilelik geçiriyorum ama benim de bir uykusuzluk sorunum başladı, her sabah 5-6 arası uyanıyorumGece 12 de yatıyorum, yatmadan yorulayım diye yoga ya da pilates ve yürüyüş de yapıyorum ama işe yaramıyor. Bu durumu yaşayan çözümü olan var mı?
Keşke bende ishal olsam gebe kaldığından beridir kabızım kabızlık yüzünden hastanelik bile oldumGunaydin
Bugun de ishal oldum bendun kabizlik vardi; bugun uyandim ki tam ziddi. Cok tuhaf gercekten iyi de oldu bence Allah yardimci oluyor sanki... Böylece tum bagirsaklar bir nefes alir bol su iciyorum, bu arada beslenmem kismen duzeldi. Bulanti cok cok az kaldi sukur
Allah iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın her meslekte. Madem bu kadar isteksizdin zorluklara neden perinatolog oldun derler adama. Çok cins insan var gerçekten...Aynen canım. Aslında gelme demek istiyor da onu diyemiyor. 10 tane tek gebeliğe baksam bundan daha kolay diyor. Sanki bilerek isteyerek ikiz gebe kaldım gibi hissediyorum. Başka doktora da gidemiyorum. Kimse kabul etmiyor ve hastane donanımları yetersiz.
Valla suan ben de bu moddayimKeşke bende ishal olsam gebe kaldığından beridir kabızım kabızlık yüzünden hastanelik bile oldumkeşke olsam da bağırsaklarım bayram etse biraz
Merhaba, benim yegenimde de vardı hatta iki böbrek de büyük ama çoğu gebelikte oluyo doğumdan sonra geçiyor dediler ki çok şükür geçti yeğenim şimdi 6 yaşındaKızlar merhaba benim cinsiyet belli oldu erkekmiş ama böbreğinin bir olması gerektğinden biraz genişmiş erkek çocuklarında olabiliyor genetik de olabilir dedi doktor. 2 hafta sonra detaylıya girecem önerdiği bir pernatologa böyle bir şey duyanınız oldu mu daha önce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?