2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım bende geçen aylarda dayanamıyordum doktor fazla ara verince ama artık daha rahatım gibi. Boşuna evham yapmaya gerek yok. Süreç zaten yorucu bırakalım tadını çıkaralım.. Allahtan yaz bitti okul açıldı falan baya oyalanıyorum. Hem haftalar daha çabuk geçiyor. Sende işine odaklan bak kafan rahat edicek

Teşekkür ederim canım. Ben doktoruma bir şey soramıyorum. İkiz olduğu için oflaya puflaya bakıyor zaten

Benim de bekleyen bir yigin isim var. Ama hic icimden gelmiyor ki normalde disiplinli biriyim. Gercekten ben ben gibi degilim! Diger taraftan gebelikteki sorumluluklarimi yapmazsan ipin ucu kacacak
bana unut diyorlar ama olmuyor yani nasıl unutayım :) her gün uyanıyorum bugün 16+1 mesela hergün gün saya saya ilerliyorum bakalım hayırlısıyla sürecimizi tamamlayalım da bir aksilikle karşılaşmadan Allah korusun

Aklımdaydınız benimde hep soramıyordum,lütfen arada bilgilendirin bizi de hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarımız sizinle
Teşekkür ederim canım. Ben doktoruma bir şey soramıyorum. İkiz olduğu için oflaya puflaya bakıyor zaten
Kendinizi rahat ettiğiniz bir doktorla devam etseniz sizin için daha iyi olmaz mı? Zaten hayatımız yeterince stresli ve zor bir de bizi en çok rahatlatacak insanlar böyle davranınca ben çok üzülüyorum

Aynen çok ara verince öyle oluyor ilk defa 1 ay sonra gel dedi doktor.. Hareketlerini hissetsem öyle olmaz diye düşünüyorum . hani en az günde bir defa bile hissetsem içimde nefes aldığını kalbinin attığını bilsem mutlu olurum... Ama şuan hiçbişey hissetmiyorum... Bu yüzden hep tedirgin geçiyor saatler...

Ay ben de gun sayiyorum valla su tez onerimi bir savunayim aslinda sonrasinda cok rahatim... Speaking kursum var ona bile baslayamadim baslicam ama... Bir baslasak hemen biter de, iste....

Her b*kologlar yine konuşmuş böyle insanlara bu tabiri kullanıyorum her şeyi bildiğini sanıp hiç bir şey hakkında aslında bilgisi olmayanlar
Nasıl oflaya puflaya ikiz gebelik ekstra özen isteyen bir süreç neden bu doktor ile devam ediyorsunuz daha çok özenmesi gerekiyor bence. Böyle tepkiler bana hiç normal gelmiyor sanki bana gelme diyemiyor da bu şekilde ifade ediyor gibi geldi bana

Ihlamur dene canım

Hoşgeldin canım bebişte merhaba diyor bize

Tecrübesiz ve toy oluyoruz ilk olduğu için bu endişe ve tedirginlik aslında bu yüzden gayetde normal inşallah bizler için kolay Bi süreç olur hemen adapte oluruz canım

Benimkiler tek yumurta ikizi olduğu için riskli gebelik. Normal doktorlar kabul etmiyor. Üniversite hastanesinde perinatoloğa gidiyorum. Başka Dr yok malesef

Bende hergün bakıyorum uygulamaya kaç olmuş diye sayıyorum

Aynen canım. Aslında gelme demek istiyor da onu diyemiyor. 10 tane tek gebeliğe baksam bundan daha kolay diyor. Sanki bilerek isteyerek ikiz gebe kaldım gibi hissediyorum. Başka doktora da gidemiyorum. Kimse kabul etmiyor ve hastane donanımları yetersiz.

Allah kolaylık versin canım sana. İnşallah içinin rahat edeceği bir doktora denk gelirsin sakın kendini kötü hissetme

Bende de aynı sıkıntı var canım sadece yoğun bulantı yaşadım ama geçti o günle eşimde sabahları hafif oluyor. Geç de yatsam erken de yatsam her sabah saat 3,5/4 gibi uyanıyorum uyuyamıyorum çok açlık hissediyorum bazen yememek için sağa sola dönüp tekrar uyumaya çalışıyorum. Sabah kalktığımda da bulantı yaşıyroım yemediğim için gece çok zor oluyor maalesef canım. Yani yalnız değilsin merak etme :)

Keşke bende ishal olsam gebe kaldığından beridir kabızım kabızlık yüzünden hastanelik bile oldum keşke olsam da bağırsaklarım bayram etse biraz

Kızlar merhaba benim cinsiyet belli oldu erkekmiş ama böbreğinin bir olması gerektğinden biraz genişmiş erkek çocuklarında olabiliyor genetik de olabilir dedi doktor. 2 hafta sonra detaylıya girecem önerdiği bir pernatologa böyle bir şey duyanınız oldu mu daha önce ?

Allah iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın her meslekte. Madem bu kadar isteksizdin zorluklara neden perinatolog oldun derler adama. Çok cins insan var gerçekten...

Keşke bende ishal olsam gebe kaldığından beridir kabızım kabızlık yüzünden hastanelik bile oldum keşke olsam da bağırsaklarım bayram etse biraz
Valla suan ben de bu moddayim ikimiz de cok cektik ve cekiyoruz bu hazimsizliktan... Anlama da boyle dedim, ishal oldum diye insane sevinir mi diyor, hem de gebesin dio

Merhaba, benim yegenimde de vardı hatta iki böbrek de büyük ama çoğu gebelikte oluyo doğumdan sonra geçiyor dediler ki çok şükür geçti yeğenim şimdi 6 yaşındaiçiniz rahat olsun, kafaya takılacak bişey değil belliki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…