Evet hormonlarla alakali tabi ki. Ben ilk hamileligimde de sabaha kadar uyurdum arkadaslar hep ayaktalardi bana sen bebek dogunca zorlanirsin biz alistirma yapmis oluyoruz diyorlardiEvet canım gündüz bende uyuyamıyorum hiç. Yıllarca aktif çalıştığım için gündüz uyuyamıyorum diye düşünüyordum ama evde olanlarda aynı sıkıntıyı yaşıyor demekki hormonlarla alakalı
Uzanıyorum gündüz ama uyuyamıyorum canım çok denedim maalesef çok nadir uyuyorum gündüzleriGündüz çğle saatlerinde 1 saat şekerleme yapsan çok iyi gelir sana canım
Aynen canım emzirme yastığı olarak kullanilir diyor fermuarli ve yıkayabilir olması çok iyi bir de 2 parçaya da ayrılabiliyor baya kullanışlıAaa sevindim kullanıcı yorumu görüncebana da diğer klasik yastıklar hantal ve gereksiz geliyor bu daha kullanışlı geldi bundan alayım o zaman ben de Sanırım sonrasında emzirme yastığı olarakta kullanılıyormuş
Ben de aldım canım mecbur iyileşmek için birdhaa yaşamayız insallahBen kullandım canım bir sıkıntı yaşamadım
Çok teşekkür ederim canım benim iyice araştırdım hiçbir sıkuntısı yokmuş parolun iste ama anne yüreğiGeçmiş olsun canım benim bazen dayanılmaz baş ağrışarım oluyorum bir tane içiyorum
Ben ilk hamileligimde kullandım çok memnundum şuan bebeğimle yattigim için kullanamıyorum oGünaydın kızlar
Hamile yastığı deneyen ya da deneyimleyen var mı? Ben sabit yatan bi insanım çok sağa sola dönmüyorum %90 sola dönüp uyurum ve o şekilde uyanırım bu da zaten sorunlu olan belimde ağrıyla uyanmama sebep oluyor. Arkadan yastıkla desteklesem de yastık kayıyor bişey oluyor acaba hamile yastığı işe yarar mı merak ediyorum.
Benim 11 haftalikken universite has. profosor erkege benziyor dedi. Bu gectigimiz carsamba baska doktor daha cok kucuk kim soyledi 11. hafta da oyle ben gormuyorum önunde kordon var dedi. Ama bence erkek oglumdaki belirtilerin aynisi ayni seylersen tiksiniyorum.Sadece bunda mide bulantim cok. ilk.hamileliligim.de sadece 2 hafta surmustu mide bulantim.Oglumda sol kalcama agri giriyordu. Annem o zaman erkektir demistiBen cinsiyetini cok merak ediyorummeraktan catlicam valla Randevum 21inde. Benimki gibi belirsiz olanlar sizde durum nasil acaba?
Canım sen nifty yaptırmamış mıydın ben mi yanlış hatırlıyorumBen cinsiyetini cok merak ediyorummeraktan catlicam valla Randevum 21inde. Benimki gibi belirsiz olanlar sizde durum nasil acaba?
Size tam olarak nasil tahminlerde bulundu doktor.Ben cinsiyetini cok merak ediyorummeraktan catlicam valla Randevum 21inde. Benimki gibi belirsiz olanlar sizde durum nasil acaba?
Belirtilerle hic belli olmuyor ki ... Benim bu gebeligim cok farkli ilkine gore! Ben ilk zaman hep kiza odakliydim. Kiz istiyordum. Erkek denilince, ruyalarimda da ismiyle falan gordum; sanki erkek istiyorum gibi geliyor artikBenim 11 haftalikken universite has. profosor erkege benziyor dedi. Bu gectigimiz carsamba baska doktor daha cok kucuk kim soyledi 11. hafta da oyle ben gormuyorum önunde kordon var dedi. Ama bence erkek oglumdaki belirtilerin aynisi ayni seylersen tiksiniyorum.Sadece bunda mide bulantim cok. ilk.hamileliligim.de sadece 2 hafta surmustu mide bulantim.Oglumda sol kalcama agri giriyordu. Annem o zaman erkektir demistiŞimdi yine sol bacagima ve kalcama agri giriyor. Kiz cok istiyorum oncelikle hayirlisi sagliklisi ama kiz olsa cok mutlu olacagim Baya meraklardayim.
Yaptirmadim. Doktor ikili yaptirdi. Sonuc kotu ciksa yaptircakti. Sukur guzel cikti. Belli olsa da benim de kafam rahat olsa :)Canım sen nifty yaptırmamış mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum
ilk.cocugunuz erkek mi. Ya ben kendimi artik erkege alistirdim kiz degildir diye dusunuyorum ama icim buruk Rabbim hayirlisini versin de kiz cocuk baska geliyor oturup baya bir sey paylasiyor insanlar kizlariyla erkek cocukla o kadar olmuyor. Ama iste bizim bir tanidik var.mesela 2 oglu 1 kizi var kizdan yana cok cektiler simdi kizlara karsi baya soguklar erkekler ön planda yani öncelik hayirli ve cektirmeyen evlat olsunBelirtilerle hic belli olmuyor ki ... Benim bu gebeligim cok farkli ilkine gore! Ben ilk zaman hep kiza odakliydim. Kiz istiyordum. Erkek denilince, ruyalarimda da ismiyle falan gordum; sanki erkek istiyorum gibi geliyor artiknerden fark ediyorum, kendimi dogum ve sonrasini dusunurken bulurken bebek hep erkek
Aaa anladım canım ama bence senin erkek gibi geliyo bana ya ne zaman randevun?Yaptirmadim. Doktor ikili yaptirdi. Sonuc kotu ciksa yaptircakti. Sukur guzel cikti. Belli olsa da benim de kafam rahat olsa :)
Valla eşimde gülüyor bana her gün ayrı Bi entrika görüyorumYa bende sabah kardeşime anlatıyorsun saçma sapan rüyalar görüyorum tövbe tövbe hamileyim hepsinde de. Sabah eşime anlatıyorum sen hamile kaldığından beri saçma sapan şeyler görüyorsun diyor :))))
Aminnn ... Benim ilki kiz. Suan 6 yasinda. Simdiden onun varligi ile kimseye ihtiyac duyuyorum. Cok guzel kiz cocugu gercekten, sukur kizimdan da memnunum Allah a sukur :) Ben ilkinde kiz istedim. Erkek denildi, cok uzulmustum. 5.aya dogru kizmis dediler. Simdi de erkek denildi, sonra kiz gibi de daha net degil denildi vallahi ayni durumu yasiyoruz geneilk.cocugunuz erkek mi. Ya ben kendimi artik erkege alistirdim kiz degildir diye dusunuyorum ama icim buruk Rabbim hayirlisini versin de kiz cocuk baska geliyor oturup baya bir sey paylasiyor insanlar kizlariyla erkek cocukla o kadar olmuyor. Ama iste bizim bir tanidik var.mesela 2 oglu 1 kizi var kizdan yana cok cektiler simdi kizlara karsi baya soguklar erkekler ön planda yani öncelik hayirli ve cektirmeyen evlat olsun
21 inde canim. Saglikla insallah hayirla gelir. Benimki fal gibi olduAaa anladım canım ama bence senin erkek gibi geliyo bana ya ne zaman randevun?
Himm sizin hayirlisindan erkek olsun o zaman iki duyguyu da tatmis olursunuzAminnn ... Benim ilki kiz. Suan 6 yasinda. Simdiden onun varligi ile kimseye ihtiyac duyuyorum. Cok guzel kiz cocugu gercekten, sukur kizimdan da memnunum Allah a sukur :) Ben ilkinde kiz istedim. Erkek denildi, cok uzulmustum. 5.aya dogru kizmis dediler. Simdi de erkek denildi, sonra kiz gibi de daha net degil denildi vallahi ayni durumu yasiyoruz gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?