2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet hormonlarla alakali tabi ki. Ben ilk hamileligimde de sabaha kadar uyurdum arkadaslar hep ayaktalardi bana sen bebek dogunca zorlanirsin biz alistirma yapmis oluyoruz diyorlardiBebek dogdu baya uykucuydu ben yine uyumaya devam

Aynen canım emzirme yastığı olarak kullanilir diyor fermuarli ve yıkayabilir olması çok iyi bir de 2 parçaya da ayrılabiliyor baya kullanışlı

Ben ilk hamileligimde kullandım çok memnundum şuan bebeğimle yattigim için kullanamıyorum o

Ben cinsiyetini cok merak ediyorum meraktan catlicam valla Randevum 21inde. Benimki gibi belirsiz olanlar sizde durum nasil acaba?
Benim 11 haftalikken universite has. profosor erkege benziyor dedi. Bu gectigimiz carsamba baska doktor daha cok kucuk kim soyledi 11. hafta da oyle ben gormuyorum önunde kordon var dedi. Ama bence erkek oglumdaki belirtilerin aynisi ayni seylersen tiksiniyorum.Sadece bunda mide bulantim cok. ilk.hamileliligim.de sadece 2 hafta surmustu mide bulantim.Oglumda sol kalcama agri giriyordu. Annem o zaman erkektir demistiŞimdi yine sol bacagima ve kalcama agri giriyor. Kiz cok istiyorum oncelikle hayirlisi sagliklisi ama kiz olsa cok mutlu olacagimBaya meraklardayim.

Belirtilerle hic belli olmuyor ki ... Benim bu gebeligim cok farkli ilkine gore! Ben ilk zaman hep kiza odakliydim. Kiz istiyordum. Erkek denilince, ruyalarimda da ismiyle falan gordum; sanki erkek istiyorum gibi geliyor artik nerden fark ediyorum, kendimi dogum ve sonrasini dusunurken bulurken bebek hep erkek

ilk.cocugunuz erkek mi. Ya ben kendimi artik erkege alistirdim kiz degildir diye dusunuyorum ama icim buruk Rabbim hayirlisini versin de kiz cocuk baska geliyor oturup baya bir sey paylasiyor insanlar kizlariyla erkek cocukla o kadar olmuyor. Ama iste bizim bir tanidik var.mesela 2 oglu 1 kizi var kizdan yana cok cektiler simdi kizlara karsi baya soguklar erkekler ön planda yani öncelik hayirli ve cektirmeyen evlat olsun

Yaptirmadim. Doktor ikili yaptirdi. Sonuc kotu ciksa yaptircakti. Sukur guzel cikti. Belli olsa da benim de kafam rahat olsa :)
Aaa anladım canım ama bence senin erkek gibi geliyo bana ya ne zaman randevun?

Ya bende sabah kardeşime anlatıyorsun saçma sapan rüyalar görüyorum tövbe tövbe hamileyim hepsinde de. Sabah eşime anlatıyorum sen hamile kaldığından beri saçma sapan şeyler görüyorsun diyor :))))
Valla eşimde gülüyor bana her gün ayrı Bi entrika görüyorum

Aminnn ... Benim ilki kiz. Suan 6 yasinda. Simdiden onun varligi ile kimseye ihtiyac duyuyorum. Cok guzel kiz cocugu gercekten, sukur kizimdan da memnunum Allah a sukur :) Ben ilkinde kiz istedim. Erkek denildi, cok uzulmustum. 5.aya dogru kizmis dediler. Simdi de erkek denildi, sonra kiz gibi de daha net degil denildi vallahi ayni durumu yasiyoruz gene

Aaa anladım canım ama bence senin erkek gibi geliyo bana ya ne zaman randevun?
21 inde canim. Saglikla insallah hayirla gelir. Benimki fal gibi oldu Etrafimdaki bilenler inatlasiyor falan, yok kiz yok erkek diye

Himm sizin hayirlisindan erkek olsun o zaman iki duyguyu da tatmis olursunuzBen zaten şuan cocuk dusunmuyordum kazayla oldu tasinma islerim vardi hic.istemiyordum oglumda 3 yasinda seneye icin dusunuyordum. Sonra neyse kiz olursa aradan cikar dedim ama bu kiz duskunlugumle bu da erkek.olursa sanirim 3. yapabilirim bakalim zaman ne gosterecek.

Kisslar slmm ya biraz fazla ayakta durdum arkadaslarim geldi onlar icin hazirlik yaptim temizlik yemek derken biraz yoruldum simdi vajinanin alt bacakk kismi yani ust ic bacak kiramp girip duruyo sol tarafa. Bunu yasayan var mi. Yattim dinleniyorum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…