Bana da ilk kız dediler, sonra erkek.Belirtilerle hic belli olmuyor ki ... Benim bu gebeligim cok farkli ilkine gore! Ben ilk zaman hep kiza odakliydim. Kiz istiyordum. Erkek denilince, ruyalarimda da ismiyle falan gordum; sanki erkek istiyorum gibi geliyor artiknerden fark ediyorum, kendimi dogum ve sonrasini dusunurken bulurken bebek hep erkek
Hep aynı yerde oynamıyor ki, bazen göbek deliğinin orada bazen sağda solda oynuyor kendi çapındaKızlar merhaba, bebişlerinizi nerde hissediyorsunuz ben göbek deliğimin altında sol tarafta hissediyorum ama aşağıda mı çok diye korkuyorum bazen
Himm sizin hayirlisindan erkek olsun o zaman iki duyguyu da tatmis olursunuzBen zaten şuan cocuk dusunmuyordum kazayla oldu tasinma islerim vardi hic.istemiyordum oglumda 3 yasinda seneye icin dusunuyordum. Sonra neyse kiz olursa aradan cikar dedim ama bu kiz duskunlugumle bu da erkek.olursa sanirim 3. yapabilirim bakalim zaman ne gosterecek.
O zaman sizin de ilki kizBana da ilk kız dediler, sonra erkek.
Erkeği duyunca ben de sanki erkek istiyor gibi oldum.
Hep aynı yerde oynamıyor ki, bazen göbek deliğinin orada bazen sağda solda oynuyor kendi çapında
Oo ne guzel insallah atanirsiniz. Hem ne olacak gozunuz kestikten sonra simdi evlenme yasi baya gec ondan 40 yas ustu cocuk yapan cok.Cok tatlisiniz ... Ben de doktora tez asamasindayim. Tez yazarken buyuturum dedim. Mezun olunca bir yil deli gibi yayin yapmam lazim ust kadroya atanmak icin. Ben de bu da kiz olursa belki kadroya atanma serefine ucuncuyu yaparim diyorum ama o zaman 40 olacagim, o korkutuyor. Simdi bile yas korkusu fenaydi, ikili test beni rahatlatti sukur Rabbime
Tabii orasi oyle heleki akademik camia zaten 40 da cocuk yapiyor doc olunca. Ben araya kizimi dogurdum, akranlarim bekar doktor ogretim uyesi ya da doc.ben de doktorada.... Ama kararimdan memnunum... SukurOo ne guzel insallah atanirsiniz. Hem ne olacak gozunuz kestikten sonra simdi evlenme yasi baya gec ondan 40 yas ustu cocuk yapan cok.
Canım bende göbek deliğimin hemen biraz aşağısında sağda hissettim önceleri sonra kasıklarımda hissettim bi kaç gün tedirgin oldum çok aşsğıda diye sonra tekrar yukarda hissettim. 2 gündür yine kasığımda hissediyorum hemde tam ortasında herkes normal diyor ama ben tedirginim işte cuma günü Detaylı usg randevum var orada her şey netleşir artık diye düşünüyorum. İnşallah korktuğumuzda kalırız hepimiz. Sağlıkla kavuşuruz .Kızlar merhaba, bebişlerinizi nerde hissediyorsunuz ben göbek deliğimin altında sol tarafta hissediyorum ama aşağıda mı çok diye korkuyorum bazen
Canım benim değişiyor ama bebeğin duruş pozisyonu bildiğim için anlıyorum mesela şuan yemek yedim kıpırdamaya başladı göbek deliğimin altında tam doktora sorduğumda ellerini oynatıyor onu hissediyorsun demişti, bazen de sağda hissediyorum o zaman da anlıyorum ki ayaklarını oynatıyorKızlar merhaba, bebişlerinizi nerde hissediyorsunuz ben göbek deliğimin altında sol tarafta hissediyorum ama aşağıda mı çok diye korkuyorum bazen
Canım ben de ayakta durunca kasıklarım çok ağrıyor vallaKisslar slmm ya biraz fazla ayakta durdum arkadaslarim geldi onlar icin hazirlik yaptim temizlik yemek derken biraz yoruldum simdi vajinanin alt bacakk kismi yani ust ic bacak kiramp girip duruyo sol tarafa. Bunu yasayan var mi. Yattim dinleniyorum simdi
Ay yorduk bebeleri onlarda boyle cevap veriyo resmenCanım benim değişiyor ama bebeğin duruş pozisyonu bildiğim için anlıyorum mesela şuan yemek yedim kıpırdamaya başladı göbek deliğimin altında tam doktora sorduğumda ellerini oynatıyor onu hissediyorsun demişti, bazen de sağda hissediyorum o zaman da anlıyorum ki ayaklarını oynatıyor
Canım ben de ayakta durunca kasıklarım çok ağrıyor valla
Aynen canım bu kadar ayakta durmayın diyorlarAy yorduk bebeleri onlarda boyle cevap veriyo resmendinlenme modundayim suan tam tanimlayamasam da sanki hareketlerini hissediyorum ya bagirsak hareketi yada bebişin hareketi
Dualarımız seninle o zaman yarınKızlar yarın detaylı ultrason var saat 2'de. Sanırım gruptan ilk ben gireceğim detaylıya. Çok heyecanlıyım ve stresliyim.. Her kontrol öncesi olduğu gibi bi gerginlik geldi üstüme. Kötü bir şey duymaktan çok korkuyorum.. Yarını da güzel haberlerle atlatırım inşallah tek isteğim bu şuan. He bir de yüzünü gösterir de renkli görüntü alırsak tadından yenmezBana dua edin lütfen
Ben hep solda hissederdim 3 4 gündür sağ tarafımda ve aşağıda hareketleniyor hissediyorum. Bende acaba çokmu aşağıda diye korktum birazKızlar merhaba, bebişlerinizi nerde hissediyorsunuz ben göbek deliğimin altında sol tarafta hissediyorum ama aşağıda mı çok diye korkuyorum bazen
Canım benim hayırlı ve güzel haberlerle gel inşallahKızlar yarın detaylı ultrason var saat 2'de. Sanırım gruptan ilk ben gireceğim detaylıya. Çok heyecanlıyım ve stresliyim.. Her kontrol öncesi olduğu gibi bi gerginlik geldi üstüme. Kötü bir şey duymaktan çok korkuyorum.. Yarını da güzel haberlerle atlatırım inşallah tek isteğim bu şuan. He bir de yüzünü gösterir de renkli görüntü alırsak tadından yenmezBana dua edin lütfen
Ayy deme oyle belirgin hissediyosan mikemmel bi hissAynen canım bu kadar ayakta durmayın diyorlarkıpır kıpır oynuyorlar valla benimki hele bazı yemeklere ayrı tepki veriyor onları not alıyorum ek gıdaya geçince deneticem özellikle sevdiği için mi sevmediği için mi merak ediyorum
Stresi kenara birak canim bu anlarin tadini cikar soyle dusunuyorum ben. Eğer olumsuz bisey cikarsa zaten o stres üzüntüye giricem kaçış yok (allah korusun taabii hepimizinkini ) sorun cikmazsa kendimle bebegime yaptigim stres yanimiza kalacak boşa. O yuzden bayadir afedersin ota b..a tutulmayı stres yapmayi düşünüp düşünüp kafada büyütmeyi biraktim. Cidden zarar. Ki olmayan seylerde bile stres korku yapiyoruz.Kızlar yarın detaylı ultrason var saat 2'de. Sanırım gruptan ilk ben gireceğim detaylıya. Çok heyecanlıyım ve stresliyim.. Her kontrol öncesi olduğu gibi bi gerginlik geldi üstüme. Kötü bir şey duymaktan çok korkuyorum.. Yarını da güzel haberlerle atlatırım inşallah tek isteğim bu şuan. He bir de yüzünü gösterir de renkli görüntü alırsak tadından yenmezBana dua edin lütfen
Ben kullanıyorum u şeklinde olanlardan. Bı kaç gün alisamiyosun her yanda yastık olunca farklı geliyo ama sonra alışıyorsun. Ben çok rahat ediyorum şimdi sarila sarila yatıyorumGünaydın kızlar
Hamile yastığı deneyen ya da deneyimleyen var mı? Ben sabit yatan bi insanım çok sağa sola dönmüyorum %90 sola dönüp uyurum ve o şekilde uyanırım bu da zaten sorunlu olan belimde ağrıyla uyanmama sebep oluyor. Arkadan yastıkla desteklesem de yastık kayıyor bişey oluyor acaba hamile yastığı işe yarar mı merak ediyorum.
Canım adaçayı ile gargara yapKızlar 2 gündür boğazım karıncalı gibi ve kuru öksürük var ne iyi gelir buna Bi anda oldu anlamadım gittisuyuda çok içiyorum aslında
Tamam canım deneyeceğim inşallah geçerCanım adaçayı ile gargara yap
Çok yprgun olan insanlar genelde öyle oluyor ya eşimde öyle yattığı gibi kalkıyor amaaa ben asla uykuya dalana kadar bilmem kaç tane dönüş yapıyorum belli değil. Rahat olmasan dönemezsin zaten, öyle düşün..Ben de çok dönüyorum canım inşallah bir sıkıntı olmaz açıkçası uyurken onu da stres yapıyorum. Hızlı dönüyorsun aniden dönüyorsun diyor eşim. Hiç sabit uyuyamıyorum. Durmandan insan döner mi diyor o da put gibi uyuyor nasıl yatıyorsa çyle uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?