Bende sağlıklı doğacağına inanıyorum inş herşey çok güzel ilerleyecek ve doğumum olacak. Rabbim büyük, çok büyük bi travma yaşadım zaten 2. sini yaşatmaz inşCanim kendini.strese sokma sakin gor bak bebegin saglikli sihatli olacak. Bazen doktorlar cok korkutuyorlar. Rabbim e bol bol.dua et. Kimin.bebegin de ne cikacak insan bilemez. Insallah hepimiz saglikli bebeklerimizi.aliriz kucagimiza
 sadece doktorlar çok moralimi bozuyor o kadar. Bi doğsaydı, rahatlasaydım, herşey yolunda olduğunu bi görseydim çok iyi olacaktı.
  sadece doktorlar çok moralimi bozuyor o kadar. Bi doğsaydı, rahatlasaydım, herşey yolunda olduğunu bi görseydim çok iyi olacaktı. 

bazi anneler.oyleymis bebegini istemiyormus
bazi anneler.oyleymis bebegini istemiyormus

ilişki açılmayı mi kolayslastiriyodu
 ilişki açılmayı mi kolayslastiriyodu 

bende ne yana yatsam o yanım ağrıyor şu an en son yapacağım şey hatta hiç yapmicam şey doktorun tavsiyesi:))kılı tüyü jilet yapmaya gücüm yok bide hastayım burun boğaz öksürük oksurdukcede alttan vuruyor resmen
 bende ne yana yatsam o yanım ağrıyor şu an en son yapacağım şey hatta hiç yapmicam şey doktorun tavsiyesi:))kılı tüyü jilet yapmaya gücüm yok bide hastayım burun boğaz öksürük oksurdukcede alttan vuruyor resmen

ben heyecandan çok gerginlik hissediyorum aslında
  ben heyecandan çok gerginlik hissediyorum aslında 
 hayaliyle yaşıyorum resmen. Eşimle  o kadar kanki olduk ki
 hayaliyle yaşıyorum resmen. Eşimle  o kadar kanki olduk ki