- 22 Aralık 2020
- 354
- 421
- 33
- 37
Ayy o nasıl muayene ilk defa duydumBu muayeneyi iki gün önce ilk defa oldum, sağ eliyle karnımı iyice aşağı itti sol eliyle de vajina içerisinden karnıma kadar itti eller resmen içerde birleştiçok canım yandı ama akıntı leke hiçbir şey olmadı

herkese kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum
 herkese kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum 

çok sürüyor mu peki doğum ve açılma arası o süreç yani doğum yakın mı oluyor bu durumda
 çok sürüyor mu peki doğum ve açılma arası o süreç yani doğum yakın mı oluyor bu durumda 

benim de kız uyuyor bu sefer ben uyuyamıyorum dengeler şaştı
 benim de kız uyuyor bu sefer ben uyuyamıyorum dengeler şaştı Bi yandan da cidden üşütmekten korkuyorum şu sonki hastalığımdan sonra.. Pijama kalmadı değiştire değiştire. Ne zaman geçecek acaba
 Bi yandan da cidden üşütmekten korkuyorum şu sonki hastalığımdan sonra.. Pijama kalmadı değiştire değiştire. Ne zaman geçecek acaba  
		 bence 40 çıkana kadar gider böyle. Ben izmirin yaz sıcağında bile böyle terledigimi bilmem bu başka bişey
 bence 40 çıkana kadar gider böyle. Ben izmirin yaz sıcağında bile böyle terledigimi bilmem bu başka bişey  emzirme bitmeden yeniden hamile kalinca şuanda da hamileliğe  bağlı ateş basması var.
 emzirme bitmeden yeniden hamile kalinca şuanda da hamileliğe  bağlı ateş basması var.