- Konu Sahibi NurseCelline
Yaaa o içindeki minik şey bebişinnn miii ay benimki de gözüküyor mu acabaaaMerhaba teyzoşlar kese şekline göre cinsiyet tahmini oluyor var mı bilen tahminleri alayım

4+2 yim galiba aghaha 5 olmadan gitmiyim diye dayanıyorum gün saymamaya çalışıyorum
 4+2 yim galiba aghaha 5 olmadan gitmiyim diye dayanıyorum gün saymamaya çalışıyorum

İnşallah sende görürsün bebişiii
İnşallah sende görürsün bebişiii 

bende hamişliğimi yeni öğrendim benimde uygulamada aynı tarih gösteriyo sizide görünce yazim dedim
 bende hamişliğimi yeni öğrendim benimde uygulamada aynı tarih gösteriyo sizide görünce yazim dedim

aynıyız hafta olarak.ben inanılmaz bitkinim.bel sırt ağrısı oluyor çok yorgun hissediyorum her an .kasıklarımda da ağrılar oluyor.
 aynıyız hafta olarak.ben inanılmaz bitkinim.bel sırt ağrısı oluyor çok yorgun hissediyorum her an .kasıklarımda da ağrılar oluyor.

ayrıca 280 demişim 250 olmalıydı ücreti
 ayrıca 280 demişim 250 olmalıydı ücreti  arayıp konusun bir ben şu an iki can demir hayat sigortası yaptırmayı düşünüyorum çünkü daha gitmedimmm
 arayıp konusun bir ben şu an iki can demir hayat sigortası yaptırmayı düşünüyorum çünkü daha gitmedimmm

Yaş 24, il Eskişehir, sat 24 temmuz, ilk çocuk, kilo 60.
 Yaş 24, il Eskişehir, sat 24 temmuz, ilk çocuk, kilo 60. 26 temmuz adet başlangıç tarihi kilom 53.
 26 temmuz adet başlangıç tarihi kilom 53.