2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar ben çok sık acıkıyorum siz ne durumdasınız, iştahım yoktu bu haftaya kadar bu hafta artmış durumda 1 kg almışım 2 buçuk ayda, sizde nedir kilo durumları :)
Ben hic kusmadim zaten hic bir hamileligimde kusmazdim.. bende aldim kg malesef cok yiyormuyum hayir valla yemiyorum ama hamilelikte su icsem yariyor ciddi anlamda

Kızlar ben çok sık acıkıyorum siz ne durumdasınız, iştahım yoktu bu haftaya kadar bu hafta artmış durumda 1 kg almışım 2 buçuk ayda, sizde nedir kilo durumları :)
Benim şimdiye kadar normaldi ama dün akşam ne olduysa durmadan yedim hiç doymadım. Hatta gece uyumadan yiyip midem dolu yattığım için kabuslar bile gördüm. Bugün düzelir umarım böyle giderse çok kilo alınır:)

Hanımlar ben şimdi egitim arastirmadan (ikili testlerin yapıldığı yüksek ihtimalle) randevu aldım. Yapmam gereken baska bir sey var mı yani gittiğim gün ayrıntıli ultrasona girebilecek miyim? Kan testi falan için mesela

Ben ilk gittigimde 74 kiloydum bu cuma 72.800 cikti kilo vermisim dogru duzgun yiyemiyorum

Narı cok severim hergunde yerim ama bana doktorum haftada 1 tane yiyrbilirsin dedi kan sulandirici ozelligi varmis

Biz de kontrolden çıktık herşey yolunda çok şükür 12+3 le tam gününde büyümüş minik. Hareketlenmis iyice fetal dna yaptirdigimiz için ikili teste gerej duymadik onun da sonucu bugün yarın çıkacak heyecan dorukta yine de belki cinsiyet tahmini yapan çıkar bir umut die fotomuzu atiorm

Eklentiler

• IMG20221031121528.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 95
Narı cok severim hergunde yerim ama bana doktorum haftada 1 tane yiyrbilirsin dedi kan sulandirici ozelligi varmis
Kan sulandıran besinler zararlı mıymış? Sen ilave kan sulandırıcı ilaç mı kullanıyorsun da öyle dedi acaba? Pek çok hamileye kan sulandırıcı ilaçlar verildiği için ben rahat rahat yedim içtim hep narı, limonu da herşeye sıkıyorum o da kan sulandırıyor.

Bana erkek gibi geldi ama tabiki bilemiyorum cnm gonlunuzce olsun insallah

Bnmde sık acıkmalarım başladı yani yemediğim de çok,halsizlesyrm sürekli agzımdan bişey olması lazım gibi his edyrm

Bende kan pıhtılasması oldugu icin hem igne hemde asprin kullaniyorum

Kızlar fetal dna sonucum cikamamis çünkü kani ayristiramamislar yeniden kan vermemi istediler. Kan sulandirici kullanmama bagladilar 24 saat iğne ve ilaç almadan yeniden kan vericem. Testi yaptiracak ve benzer durumda olan varsa bilginiz olsun

Benimde bugune kadar tiksinmelerim yuzunden 3 4 kilo vermistim ama son bir iki gündür kitliktan cikmis gibiyim ve dun o kadar kotu beslendim ki en son ekmeğe tereyagi surup yedim gormediğim kabus kalmadi.zaten gebelikte hormonlardan dolayi ruyalar baya degisiyormus

valla çok kilo almasak iyi 4. aya kadar 2 kilo hedeflemiştim ama zor gibi şunu 3 yapsam iyi olacak
Doktorum banada iki kişilik yeme yanlışına düşme dedi. Cok kilo almak demek bebege iyilik yapiyosun demek degil dedi ve normal dogum için de kendin icinde dikkat et yediklerine dedi suan 56 kiloyum haftaya da yuruyuslerime baslarim saglikli gebelik geciririz insallah

Çok teşekkür ederim yorumunuz için maalesef öyle çamur at izi kalsın gibisinden bu kadar kolay olmamalı bir insana iftira atmak onun hayatını kaydirmaya çalışmak merkeze gelmişim ev tutuyorum hepsi çok pahalı kiraları onlar yüzünden yerimizden yurdumuzdan olduk. Kadın bildiğin birinde benim eşimin peşinde ondan ilgi görmeyince de böyle bir şey yaptı.

Valla ben istiğfar etmekten 4 kilo verdim ama 1-2 gündür azaldı gibi en azından yemek yemeye başladım

Bende kan pıhtılasması oldugu icin hem igne hemde asprin kullaniyorum
belki sizde yeteri kadar kan sulandırıcı kullanıldığı için doktorunuz önermemiştir. Ben iğne veya hap kullanmıyorum. Yiyecek açısından doktoruma en son gittiğimde sordum. Mesela, ciğer yiyebilir miyim dedim, iyi piştiği sürece yiyebilirsin tabii dedi. Ihlamur içebilir miyim diye sordum, makul ölçülerde olduğu sürece içebilirsin dedi ( 1 sürahi değil de, günde 2 çay bardağı her gün içiyorum). Nar da öyle, her gün 1 adet nar yiyorum, mideme de çok iyi geliyor. Ama tabi bunlar benim doktorumun bilgileri, herkesin süreci, yolu farklı :) Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…