2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben bugun 10 hafta 1 gunluk aslinda,ama 11 haftalik gibi gorundu cocuklar.Bilmiyorum canim,yaptirdi benim doktor.Aslinda dogru soyluyorlar,orqanlarin gelismesine vardi daha.bu zaman hepsi formalasmis olamaz

Hayırlı günler tecrübeli anne adayları... Sizlere bir sorum var. Düşük tehlikem olduğu için sabah akşam progestan fitil kullanıyorum. Bugün doktora kontrole gittim . Yeşil akıntım vardı . Bunun için donaxly fitil verdi. Doktora sormayı unuttum. Ee aksamlari progestan koyuyordum. Donaxly ne zman koyacagim. Yada hangisi önce hangi sonra? Şaşırdım kaldım. Bı el ativerin bana

Ben bugun 10 hafta 1 gunluk aslinda,ama 11 haftalik gibi gorundu cocuklar.Bilmiyorum canim,yaptirdi benim doktor.Aslinda dogru soyluyorlar,orqanlarin gelismesine vardi daha.bu zaman hepsi formalasmis olamaz
10. Haftada yaptıran arkdaşım var sonuçların hepsi çıktı canım.Zaten sonuç çıkmayınca fln tekrrdan ücretsiz kan alıp yapıyolarmış hiç düşünme onu sen için rhat olsun

Valla bu aralar ihlanur zencefilli caylari ictim mecbur cunku bayaa hastalandim. Limonlu suyu da diyetisyenim onermemisti o da kani sulandiriyormus. O yuzden limondan da uzak duruyorum sizin de aklinizda bulunsun

Numarası yokmu canım sorsan ikisini birlikte atmak zarar verirmi beenimde var sarintrak yeşilimsi akıntım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ama bana vermedi fitil

Kan verdiğinizde kaç haftalıktınız acaba? ben tam 11im bugün verdim. kan sulandırıcı kullanıyorum ama 24 saat öncesinden bırakmamı istediler siz kan verdiğiniz gün kullanmış mıydınız?

Kan verdiğinizde kaç haftalıktınız acaba? ben tam 11im bugün verdim. kan sulandırıcı kullanıyorum ama 24 saat öncesinden bırakmamı istediler siz kan verdiğiniz gün kullanmış mıydınız?
Ben 10+6 da verdim ama beni uyarmadilar hatta sormadilar bile bu yüzden kullanmistim tabi ben de bilmedigimden. ölçüm yapilamamis yarın yeniden kan vericem.

Ben 10+6 da verdim ama beni uyarmadilar hatta sormadilar bile bu yüzden kullanmistim tabi ben de bilmedigimden. ölçüm yapilamamis yarın yeniden kan vericem.
Bahane uyduruyorlar gibime geldi bana.. belcikada kan sulandirici kullanan arkadasim var hic boyle bisey denmendi yasanmadida.. yani kan sulandirici ile alakasi varmi bilemedim

Bende sağ tarafımda bazen hissediyorum :) evet ya belkide şanslı olduğumuzu düşünmeliyiz

Ben kizima hamileyken ayni budurumdaydim nebi bulanti ne bi bas donmesi gögüs agrim ve ufak asermem vardi her hafta sonu acildeydim kendi doktorumuda ariyordum ama geciyo sizin gibi cok kayiplarim oldu ama grciyo hepsi
İnşllah yaa, allahim insllah bize bağışlasin yavrulari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…