2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende sağ tarafımda bazen hissediyorum :) evet ya belkide şanslı olduğumuzu düşünmeliyiz
Hamile kalmış olduğumu tahmin ettiğim gün bile soluma sancı girmişti ve hep öyle devam etti . Şöyle şanslıyız ki yediğimiz içtiğimiz her besin bebeğimize ulaşıyor. Kimse yediğinden tiksinmek veya yediğini çıkarmak zorunda kalmak istemez çünkü herkes bebeğine besin olsun diye fazladan bisürü şey yemeğe çalışıyor. O yüzden bebeğimiz bizi yormadığı üzmediği ve hayatımıza normal devam edebildiğimiz için çok şanslıyız kötü şeyler düşünmeyin lütfen hamilelik bir kadının tüm zamanlarını güzel ve olumlu düşünmesi gereken bir zaman

Bahane uyduruyorlar gibime geldi bana.. belcikada kan sulandirici kullanan arkadasim var hic boyle bisey denmendi yasanmadida.. yani kan sulandirici ile alakasi varmi bilemedim
Hiç bir fikrim.yok. sonuç güvenilir ve temiz gelsin de bekleriz biraz daha hiç önemli değil. Ama bugün yarin öğreniriz die çok heyecanliydik. Doktorumuz da cinsiyetine hiç bakmadi bilebileydim muayeneyi uzun tutardım biraz

Ben ilk gittigimde 74 kiloydum bu cuma 72.800 cikti kilo vermisim dogru duzgun yiyemiyorum
105 kilo basladim şu an 95 kiloyu gordum. 12.haftadayiz. Sanirim yuksek kiloda gebe kalinca vücut normale donmek icin kendini korumaya aliyor. Sürekli bulantim ve yanmam var hep açım yesem de çıkıyor geri. Istahsizlik guzel keske daim olsa da bulanti ve kusma kotu.

Geçen biriyle tanışmıştım 92le hamile kalip 94 ile dogurmus ve cocuk 3.600 doğmuş .ve hamileligini kimse anlamamis zaten gobegim hep vardi dedi .saglikli akilli dogurmus valla

Canım kızlar listede adı olmayan varsa bilgilerini yazabilir ekleme yapabilirimmm 1.sayfada listemiz var
-kaçıncı çocuk

Hiç bir belirtiyi es geçmediğimden onu da yaşadım:) çok ilgisiz konulu ama etki bırakan rüyalar görüyorum sonra da uykum kaçıyor. Dün gece atıştırmanın de etkisi oldu. Artık uyumadan önce meyve yer süt içer geçiştiririm dün gece kötü oldu.

Yaa benimde hep sağdan vurdu sancı. Kesinlikle dogru soyluyorsunuz. Çok şükür o zaman güzel enerjiler gönderelim

Ben bu gruba üyemiyim bilmiyorum ama kadınlar kulubündem çok anlamıyorum yeni mesaj gelince bildirim gelmiyor grubu aratıp mesajları okuyup takip ediyorum 10+4 gebeyim

Kızlar bende bugün sata göre 13 haftalık 2 li test için bilkent şehir hastanesine gittim . Lakin cok kalabalikti ilgisiz kaldim baya ,ilce devlet hastnesi sanki daha ilgiliydi kontrollerde . 2 hafta sonra sonuç çıkacak ama 3 hafta sonra gel hem sonucu al hemde 3.lü testinjde yapalim dediler . Bebeğim hakkında sadece kalbinin attığını söylediler. Hiç dinlemedim dediğim halde dinletmeediler kalbini. yatıp kalktım yani hemen sadece bu ilgisizlik moralimi bozdu . ayrıntılı ultrason için 2 ocak 2023 te . 22 haftalık olduğum zamana randevu verdiler . Görseli kendim telefonla çektim. Hareket ederken izletmediler bile . tecrubeli anneler görüntü için cinsiyet tahmini yaparmisiniz

Eklentiler

• 20221031_101911.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 78
Ben bu gruba üyemiyim bilmiyorum ama kadınlar kulubündem çok anlamıyorum yeni mesaj gelince bildirim gelmiyor grubu aratıp mesajları okuyup takip ediyorum 10+4 gebeyim
Öncelikle hoşgeldin senin adını etiketlemedikleri sürece ya da sana özel mesaj atmadıkları sürece bildirim gelmiyo canım maalesef konuya girdiğin an da nerden itbaren okumadıysan direkt ordan açılır sayfa.Bu konuda mayıs anneleri ilk sayfada listemiz var istersen seni de ekleyebilirim?
-kaçıncı çocuk
Bu mesaja cevap vermek istersen mesajın altında yorumla kısmı var oraya tıklayıp cevap yazabilirsin bana

Merhaba hanımlar 12+4 olduk. ikili teste girdik. Çok şükür bebiko gayet sağlıklı Kan testinin sonucunu bekliyorum. Diğer kontrole 4 hafta sonra çağırdı.
Bende bugün gittim ama bana kalbi atiyo canlı dediler sadece boyu felan bisi demediler . Kan sonucu 3 hafta sonra gel bakalım dediler. Kalbini dinlemedim hiç dediğim halde dinletmediler. Şehir hastanesi bide

Bende bugün gittim ama bana kalbi atiyo canlı dediler sadece boyu felan bisi demediler . Kan sonucu 3 hafta sonra gel bakalım dediler. Kalbini dinlemedim hiç dediğim halde dinletmediler. Şehir hastanesi bide
Bir sefer durumunuz varsa özele gidebilirsiniz ben ozele gidiyorum hem kalp atisini gosterdi hemde dinlemek isterseniz dinletebilirim dedi boyunu ölctü

Devlette de dinletirler ben bugün dinledim bence bi dahakine doktor ismi araştırıp gidin devlete

Merhaba sevgili anneler daha hepimizin doğumuna çok var ama birkaç parça eşyayı daha fazla pahalanmadan almak istiyorum. Bebek arabası ve bebek beşiği için hangi marka modeli düşünüyorsunuz? Herhangi bir araştırma yaptınız mı? Ben çok kararsız kaldım beşik konusunda. Özellikle anne yanı küçük bir model mi, ahşap beşik mi yoksa park yatak mı kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Canım bu grubun ilk sayfasında üstte takip et diye birşey var onu seç bu gruba mesaj atıldığında sana da bildirim gelir takip edebilirsin.

Ben kizima tahta besik almistim simdi ona yatak aldim besiginde on tahta kismini tamamen cikardim anne yani gibi oldu sizde öyle yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…