- 8 Haziran 2022
- 532
- 898
- 23
- 34
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #3.861
Dogru diyorsunuz stresi hissederAynen şu ilk aylar geçsin rahatlarız biraz daha ama bebek de stresi hisseder rahat olmaya çalışın
Dr una sor istersen kuzum. Ama bana diyetisyenim oyle demisti ben de o yuzden limonlu su pek tuketmiyorum. Bahsettigi yemege salataya sikilan limon degildi bir deBen cok limon kullaniyorumherseye limon sıkıyorum.
Hamile kalmış olduğumu tahmin ettiğim gün bile soluma sancı girmişti ve hep öyle devam etti . Şöyle şanslıyız ki yediğimiz içtiğimiz her besin bebeğimize ulaşıyor. Kimse yediğinden tiksinmek veya yediğini çıkarmak zorunda kalmak istemez çünkü herkes bebeğine besin olsun diye fazladan bisürü şey yemeğe çalışıyor. O yüzden bebeğimiz bizi yormadığı üzmediği ve hayatımıza normal devam edebildiğimiz için çok şanslıyız kötü şeyler düşünmeyin lütfen hamilelik bir kadının tüm zamanlarını güzel ve olumlu düşünmesi gereken bir zamanBende sağ tarafımda bazen hissediyorum :) evet ya belkide şanslı olduğumuzu düşünmeliyiz
Hiç bir fikrim.yok. sonuç güvenilir ve temiz gelsin de bekleriz biraz daha hiç önemli değil. Ama bugün yarin öğreniriz die çok heyecanliydik. Doktorumuz da cinsiyetine hiç bakmadi bileBahane uyduruyorlar gibime geldi bana.. belcikada kan sulandirici kullanan arkadasim var hic boyle bisey denmendi yasanmadida.. yani kan sulandirici ile alakasi varmi bilemedim
105 kilo basladim şu an 95 kiloyu gordum. 12.haftadayiz. Sanirim yuksek kiloda gebe kalinca vücut normale donmek icin kendini korumaya aliyor. Sürekli bulantim ve yanmam var hep açım yesem de çıkıyor geri. Istahsizlik guzel keske daim olsa da bulanti ve kusma kotu.Ben ilk gittigimde 74 kiloydum bu cuma 72.800 cikti kilo vermisim dogru duzgun yiyemiyorum
Geçen biriyle tanışmıştım 92le hamile kalip 94 ile dogurmus ve cocuk 3.600 doğmuş .ve hamileligini kimse anlamamis zaten gobegim hep vardi dedi .saglikli akilli dogurmus valla105 kilo basladim şu an 95 kiloyu gordum. 12.haftadayiz. Sanirim yuksek kiloda gebe kalinca vücut normale donmek icin kendini korumaya aliyor. Sürekli bulantim ve yanmam var hep açım yesem de çıkıyor geri. Istahsizlik guzel keske daim olsa da bulanti ve kusma kotu.
Hiç bir belirtiyi es geçmediğimden onu da yaşadım:) çok ilgisiz konulu ama etki bırakan rüyalar görüyorum sonra da uykum kaçıyor. Dün gece atıştırmanın de etkisi oldu. Artık uyumadan önce meyve yer süt içer geçiştiririm dün gece kötü oldu.Benimde bugune kadar tiksinmelerim yuzunden 3 4 kilo vermistim ama son bir iki gündür kitliktan cikmis gibiyim ve dun o kadar kotu beslendim ki en son ekmeğe tereyagi surup yedim gormediğim kabus kalmadi.zaten gebelikte hormonlardan dolayi ruyalar baya degisiyormus
Yaa benimde hep sağdan vurdu sancı. Kesinlikle dogru soyluyorsunuz. Çok şükürHamile kalmış olduğumu tahmin ettiğim gün bile soluma sancı girmişti ve hep öyle devam etti . Şöyle şanslıyız ki yediğimiz içtiğimiz her besin bebeğimize ulaşıyor. Kimse yediğinden tiksinmek veya yediğini çıkarmak zorunda kalmak istemez çünkü herkes bebeğine besin olsun diye fazladan bisürü şey yemeğe çalışıyor. O yüzden bebeğimiz bizi yormadığı üzmediği ve hayatımıza normal devam edebildiğimiz için çok şanslıyız kötü şeyler düşünmeyin lütfen hamilelik bir kadının tüm zamanlarını güzel ve olumlu düşünmesi gereken bir zaman
Kızlar bende bugün sata göre 13 haftalık 2 li test için bilkent şehir hastanesine gittim . Lakin cok kalabalikti ilgisiz kaldim baya ,ilce devlet hastnesi sanki daha ilgiliydi kontrollerde . 2 hafta sonra sonuç çıkacak ama 3 hafta sonra gel hem sonucu al hemde 3.lü testinjde yapalim dediler . Bebeğim hakkında sadece kalbinin attığını söylediler. Hiç dinlemedim dediğim halde dinletmeediler kalbini. yatıp kalktım yani hemen sadece bu ilgisizlik moralimi bozdu .Hanımlar ben şimdi egitim arastirmadan (ikili testlerin yapıldığı yüksek ihtimalle) randevu aldım. Yapmam gereken baska bir sey var mı yani gittiğim gün ayrıntıli ultrasona girebilecek miyim? Kan testi falan için mesela
Öncelikle hoşgeldinBen bu gruba üyemiyim bilmiyorum ama kadınlar kulubündem çok anlamıyorum yeni mesaj gelince bildirim gelmiyor grubu aratıp mesajları okuyup takip ediyorum 10+4 gebeyim
Bende bugün gittim ama bana kalbi atiyo canlı dediler sadece boyu felan bisi demediler . Kan sonucu 3 hafta sonra gel bakalım dediler. Kalbini dinlemedim hiç dediğim halde dinletmediler. Şehir hastanesi bideMerhaba hanımlar12+4 olduk. ikili teste girdik. Çok şükür bebiko gayet sağlıklı Kan testinin sonucunu bekliyorum. Diğer kontrole 4 hafta sonra çağırdı.
Bir sefer durumunuz varsa özele gidebilirsiniz ben ozele gidiyorum hem kalp atisini gosterdi hemde dinlemek isterseniz dinletebilirim dedi boyunu ölctüBende bugün gittim ama bana kalbi atiyo canlı dediler sadece boyu felan bisi demediler . Kan sonucu 3 hafta sonra gel bakalım dediler. Kalbini dinlemedim hiç dediğim halde dinletmediler. Şehir hastanesi bide
Devlette de dinletirler ben bugün dinledim bence bi dahakine doktor ismi araştırıp gidin devleteBende bugün gittim ama bana kalbi atiyo canlı dediler sadece boyu felan bisi demediler . Kan sonucu 3 hafta sonra gel bakalım dediler. Kalbini dinlemedim hiç dediğim halde dinletmediler. Şehir hastanesi bide
Canım bu grubun ilk sayfasında üstte takip et diye birşey var onu seç bu gruba mesaj atıldığında sana da bildirim gelir takip edebilirsin.Ben bu gruba üyemiyim bilmiyorum ama kadınlar kulubündem çok anlamıyorum yeni mesaj gelince bildirim gelmiyor grubu aratıp mesajları okuyup takip ediyorum 10+4 gebeyim
Ben kizima tahta besik almistim simdi ona yatak aldim besiginde on tahta kismini tamamen cikardim anne yani gibi oldu sizde öyle yapabilirsinizMerhaba sevgili annelerdaha hepimizin doğumuna çok var ama birkaç parça eşyayı daha fazla pahalanmadan almak istiyorum. Bebek arabası ve bebek beşiği için hangi marka modeli düşünüyorsunuz? Herhangi bir araştırma yaptınız mı? Ben çok kararsız kaldım beşik konusunda. Özellikle anne yanı küçük bir model mi, ahşap beşik mi yoksa park yatak mı kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?