2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Devlette de dinletirler ben bugün dinledim bence bi dahakine doktor ismi araştırıp gidin devlete
Randevu aldığım doktor yoktu . başka doktorun hastalarını birleştirdiler . Baya karışıktı ortalık bi sonrakine bildiğim doktorda diretecegim. Ilcemdeki hastanedeki doktorlar sempatikler testler bitsin oraya giderim özele imkan yok malesef

Bir sefer durumunuz varsa özele gidebilirsiniz ben ozele gidiyorum hem kalp atisini gosterdi hemde dinlemek isterseniz dinletebilirim dedi boyunu ölctü

Öyle olunca doktor da huysuz oluyor kendi hastası değilsin diye. Bi dahakine dinlersiniz inşaallah

maaşallah ama kilon iyi sıkıntı yapma , ben 70 kiloyum maks 85 ile doğum yapmam gerekiyor 10 kg doğumla beraber gidiyormuş zaten kalan 5 kilo olsun verilir de inşallah 15 ile kalırım
Dogumla beraber 10 kilo verenler ne kadar sansli öyle. Ben ilk hamileligimde 30 kilo almistim. Dogumdan sonra 1 tartildim sirf 3 kilo eksikti. Hic mi suyu, kesesi, plesantasi yoktu diye üzülmüstüm

Ben de vajinal enfensiyona karsi fitil kullandim ve progestan fitil de ayni zamanda. Gece ikisini üstüste koyuyodum. Simdi sirf progestan kullaniyorum neyseki

Bende bugün gittim ama bana kalbi atiyo canlı dediler sadece boyu felan bisi demediler . Kan sonucu 3 hafta sonra gel bakalım dediler. Kalbini dinlemedim hiç dediğim halde dinletmediler. Şehir hastanesi bide
Ben ozelde docent doktora gidiyorum bana da dinletmedi hic.cok da iyi bisey degil dedi bende memnun oldum dinletmedigine.Bence uzulmeyin ama bilkent sehir hastanesindeki ilgisizlik malesef cok duydugum durum;( bebeginiz iyi saglikli olsun da cihazlar o kafar gelismis olmayabilir o yuzden dinletmedigine uzulmeyin

Malesef orasi oyle bende perinatolojiye gidiorum yangindan mal kacirir gibi hasta bakiolar islerinin bittigine hasta eksiltmeye bakiolar

Canım bu grubun ilk sayfasında üstte takip et diye birşey var onu seç bu gruba mesaj atıldığında sana da bildirim gelir takip edebilirsin.
Anne yatağına yapışan yan yatak bebekken en kullanislisi sonra da park yatak yeter oda bile yapmaya gerek yok park yatak olunca inan Bi dolabı olsun yeter

Kızlar günaydın dün kontrolüm vardı ve her hafta düşük önleyici iğne yaptırıyorum vem sorum şu dün vurulduktan sonra yapılan yer düğüm gibi olmuş kocaman sert Bi kitle var sanki orda ve iğne yapılan tarafıma yatamıyorum ağrıyor kötü bişi olur mu ne yapmam gerek ya çok ağrıyor dayanamıyorum

Beze oluşmuş bende vuruluyorum o iğneden 3 aydır 2 günde bir hemde. Onların çaresi var hemşirelere söyle iğneyi hızlı yapmasınlar. İğne,yağlı çünkü. Banyoda sıcak su vuruniğneyerlerine elinizle masaj yapın yumuşuyorlar. Birde normal zamanda kolonya sıkın yine kolon yayla mmasam masaj yapın bişey kalmıyor zamanla ağrıda gidiyor geçmiş olsun.

Gunaydin canim ben hergun kan sulandirici igne yapiyorum kendime eger igneyi cok sert sokup hen cekersem benimde morarma ve orada bir sislik oluyo igneyi geri cekerken 5 kadar say demisti bana hemsire

Herkese merhaba arkadaşlar bugün ikili test için doktora gittim detaylı baktı ve kan verdim sonucun 20 gün sonra çıkacağını söyledi doktor folik asit kullanmayı bırakmalıyım diye sordum elinde varsa kullan dedi ben de de daha 20 tane olduğunu söyledim kullan dedi ama içim rahat etmedi hani fazla folik asit bazı hastalıklara sebep oluyor ya benim kullandığım folik asit imom adında bi ilaç omega 3 lü bu konuda bilgi sahibi olan varsa benimle paylaşirsa çok mutlu olurum bu arada şuan 12+4

Günaydınlar bebişleri ne zaman hissedeceğiz diye soran annişlerim ufak gıdıklanmalar kelebek kanadını çırpıyormuş içerde gibi hissetmeler 13 14 haftada başlıyor ben geçen haftadan beri ufak ufak bunları yaşıyorum gaz olduğu zaman daha farklı oluyor anlayacaksınız zamanla

Canım kızlar listede adı olmayan varsa bilgilerini yazabilir ekleme yapabilirimmm 1.sayfada listemiz var
-kaçıncı çocuğun
Canım kızlar listede adı olmayan varsa bilgilerini yazabilir ekleme yapabilirimmm 1.sayfada listemiz var
-kaçıncı çocuk
Ben yokum eklerseniz sevinirim

-35
-10 Ağustos
-Tekirdağ
-57
-ilk çocuk

Hanimlar. Ben bu folik asitin hangi cesidini kullanirsam kullanayım yok yani ekstradan bir mide bulantisi yapiyor ayağa kalkamiyorum. Cok fenayim suan. Var mı boyle olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…